You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
την κυρια γιατρε οπως την βλεπω πρεπει να βρισκεται σε διατροφη καλοκαιριου να πουμεκαι καλα κανεις,καλοκαιρακι ειναι και πρεπει να εκλεκτους μεζεδες με χαμιλα λιπαρα
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
διαστροφη καλοκαιριου να λες γιατρε,,,την κυρια γιατρε οπως την βλεπω πρεπει να βρισκεται σεδιατροφηκαλοκαιριου να πουμε
vargburz
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
Χθές το βράδι μετά τη συναυλία του Manu Chao πηγαίνοντας προς το αυτοκίνητο στην 26 Οκτωβρίου εθεάθη το ξανθό τραβέλι με το μπουρί (που κόβει βόλτα συνήθως στη Φράγκων) παρέα με ένα άλλο τραβέλι το οποίο φορούσε μακριά φούστα και πουκάμισο μέχρι σχεδόν το λαιμό.(Κάτι σαν τις παρουσιάστριες του 4Ε.Επειδή ήμουν με παρέα είπα να μην κάνω κρούση και προσπέρασα .....
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
Πραγματι πριν λιγες νυχτες ειδα κι εγω την Αλεξια να καθεται στη σταση στην 26ης Οκτωβριου και αρκετα παραπανω σχεδον λιγο πριν το βενζιναδικο αλλη μια μεγαλης ηλικιας που πρωτη φορα εβλεπα αλλα κατι μου θυμισε...Και ερωτω γιατι εμοιαζε...Υπαρχει περιπτωση να ηταν η γνωστη Καρλοτα αυτη που ειδα??.Στο αλλο σαϊτ υπαρχει μια Καρλα που λεει Θεσσαλονικη και νομιζω ειναι το ιδιο προσωπο με την Καρλοτα...με μεγαλη επιφυλαξη θα πω οτι αυτη που ειδα εγω επισης εμοιαζε πολυ
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.167
Πραγματι πριν λιγες νυχτες ειδα κι εγω την Αλεξια να καθεται στη σταση στην 26ης Οκτωβριου και αρκετα παραπανω σχεδον λιγο πριν το βενζιναδικο αλλη μια μεγαλης ηλικιας που πρωτη φορα εβλεπα αλλα κατι μου θυμισε...Και ερωτω γιατι εμοιαζε...Υπαρχει περιπτωση να ηταν η γνωστη Καρλοτα αυτη που ειδα??.Στο αλλο σαϊτ υπαρχει μια Καρλα που λεει Θεσσαλονικη και νομιζω ειναι το ιδιο προσωπο με την Καρλοτα...με μεγαλη επιφυλαξη θα πω οτι αυτη που ειδα εγω επισης εμοιαζε πολυ
...αυτη που ειδες στο σιτε ναι οντος ειναι η καρλα ! ... αυτη που ειδες στην 26ης ειναι αλλη ...
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.167
καλησπερα σε ολους για καποιους σταθερους πελατες βορειοελλαδιτες ενημερωνο οτι το τηλ που εχω εδω και 4ετια δεν ισχυει πλεον ...... περιμενω μυνημα να σας στειλο .... πμ το νεο κινητο ... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
και ποια ειναι τοτες??...αυτη που ειδες στο σιτε ναι οντος ειναι η καρλα ! ... αυτη που ειδες στην 26ης ειναι αλλη ...
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.167
και ποια ειναι τοτες??
να ξερες ποσες παλιες εχει ...ουτε που τις ξερω
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.167
σαμαρης σαμαρας !!! ολο μεσα !!!
magicbabe1985!
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα παιδια μηπως ξερετε μαμια τρανς η κρος με μεγαλα προσοντα;να βλεπετε φυσικα....κ αν ναι μπορειτε να μου δωσετε πλγροφοριες; ευχαριζτω :-P
παιδεια τν λαουρα την εχει επισκεφτει κανεισ??ειναι καλη??καλησπερα παιδια μηπως ξερετε μαμια τρανς η κρος με μεγαλα προσοντα;να βλεπετε φυσικα....κ αν ναι μπορειτε να μου δωσετε πλγροφοριες; ευχαριζτω :-P
magicbabe1985!
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιδεια τν λαουρα την εχει επισκεφτει κανεισ??ειναι καλη??
[/quote
ποια ειναι η λαουρα;εσυ ξερεις καμια;:-P
danny_thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2014
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
παιδια πριν καιρο ειχα πετυχει μια καρμεν στον οπαπ. δε τη ξαναδα γνωριζει κανεις τπτ????
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.167
παιδια πριν καιρο ειχα πετυχει μια καρμεν στον οπαπ. δε τη ξαναδα γνωριζει κανεις τπτ????
καρμεν η καρολινα για τους παλιους .... δεν βγαινει συχνα ... ;) ;) ;)
για εμενα η πιο μουναρα της γενιας της... η πρωτη που γνωρισα στα 20 και η πρωτη που με εβγαλε για δουλεια κατω
magicbabe1985!
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα σε ολους...μηπωε γνωριζετε καποια τρανς η cross με μεγαλα προσοντα θεσσαλονικη;η εστω με καλο ενεργητικο προγραμμα;
υπαρχει και μια καρμεν μελαχρινη λεπτη με εργαλειο στον οπαπ...καρμεν η καρολινα για τους παλιους .... δεν βγαινει συχνα ... ;) ;) ;)
για εμενα η πιο μουναρα της γενιας της... η πρωτη που γνωρισα στα 20 και η πρωτη που με εβγαλε για δουλεια κατω
danny_thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2014
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
μελαχρινη λεω κ γω. μ χε πει οτι ηταν απο αθηναυπαρχει και μια καρμεν μελαχρινη λεπτη με εργαλειο στον οπαπ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 166
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 31K