TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.427
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
AZIS
VS
DOZAS
σημερα θα σαι κατω μωρο μου;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
AZIS
VS
DOZAS
σημερα θα σαι κατω μωρο μου;
εκτος απο την αδελφη σου την γκομενα σου πηδαω και την νινα που και πουΣε γαμάνε τραβέλια,ψηλέ...?![]()
εκτος απο την αδελφη σου την γκομενα σου πηδαω και την νινα που και που
εγω κωλομπαρας ειμαι φιλεΠάσο τύπε,αν σου αρέσει να κάνεις ακά 69 με τραβέλι...κώλος/στόμα σου είναι ότι θέλεις κάνεις...![]()
εγω κωλομπαρας ειμαι φιλε
το χω δηλωσει αλλωστε
αν ψηνεσαι ελα να σε περασω και σενα ενα χερακι
στο υποσχομαι... δεν θα μπορεις να κρατησεις το σκατο σου υστερα
αν δεν θες να σκισω το κωλαρακι σουΠάσο είπαμε τύπε,αλλά βαδίζεις σε μονοπάτια περίεργα...μπορεί ο κωλαράκος σου να παραβιασθεί κατά λάθος...αν δεν έχει ήδη...![]()
αν δεν θες να σκισω το κωλαρακι σου
συρε και γαμησου ρε σκατοβαζελε και μην κανεις παραθεση στα ποστ μου
εκτος απο την αδελφη σου την γκομενα σου πηδαω και την νινα που και που
θα σαι κατω κουκλα τελικα;καλα κανεις αγορι μου !![]()
![]()
:-* :-* :-* :-*! !
θα σαι κατω κουκλα τελικα;
ποπο χθες περασα ρε νινα κ σε λιγουρεφτηκα. η αληθεια ειναι πως δε σε χω τιμησει αλλα πρεπει να το κανω![]()
λιγουρι !ποπο χθες περασα ρε νινα κ σε λιγουρεφτηκα. η αληθεια ειναι πως δε σε χω τιμησει αλλα πρεπει να το κανω![]()
μπα γιατρε ειναι πολυ μπανικο το μωρο για την παρτυ μου θελω κατι ποιο λαιτ να πουμεΝικο πανε δες και πες μας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()