daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
ουπσσσσ. ποσο πανυψηλα δηλαδη? (δεδομενου οτι το φυσιολογικο ειναι απο 2.04- 2.06)Μετα χαρας και ιδιαιτερας φροντιδας. Και ολα πανυψηλα..
ουπσσσσ. ποσο πανυψηλα δηλαδη? (δεδομενου οτι το φυσιολογικο ειναι απο 2.04- 2.06)Μετα χαρας και ιδιαιτερας φροντιδας. Και ολα πανυψηλα..
να δεις ποιον μου θυμιζει γυαλια φοραει??? ωραιο πουλιμ'αυτο το αγορι γνωριστηκατε ακομα??
Καλησπερα Αλ.μ'αυτο το αγορι γνωριστηκατε ακομα??
μπερδευτηκε το παιδι εδω αλλες με αυτην την εμφανιση δηλωνουν τρανσεξουαλ. βρε ποιαν μου θυμιζει ο ΣπυρακοςΚαλησπερα Αλ.
Αφου μιλαω για πανυψηλα, και ΑΓΟΡΙΑ
Ψηλα 1.90-2.02ουπσσσσ. ποσο πανυψηλα δηλαδη? (δεδομενου οτι το φυσιολογικο ειναι απο 2.04- 2.06)
αντε να το δεχτω. που θα πεις και πανυψηλο το 1.90Ψηλα 1.90-2.02
Και αληθεια λες Λιαμπερδευτηκε το παιδι εδω αλλες με αυτην την εμφανιση δηλωνουν τρανσεξουαλ. βρε ποιαν μου θυμιζει ο Σπυρακος
το ξερω οτι λεω αληθεια μηπως καταλαβες ποια μου θυμιζει γιατι μου διαφευγει αυτη τη στιγμη βλεπεις ειναι και το επιλεκτικο αλτσχαιμερΚαι αληθεια λες Λια
εσυ δεν γραφεις πια καποτε εκανες και κατι ρεπορταζ τι εγινε ξαφνικα μηπως εισαι ερωτευμενος ΑΛμ'αυτο το αγορι γνωριστηκατε ακομα??
Κι εμενα μου θυμιζει. Μπερδευομαι ομως γιατι δεν μου θυμιζει μια ,αλλα δυο-τρεις.............Α, μη σου πω και τεσσερις..........το ξερω οτι λεω αληθεια μηπως καταλαβες ποια μου θυμιζει γιατι μου διαφευγει αυτη τη στιγμη βλεπεις ειναι και το επιλεκτικο αλτσχαιμερ
ΚΑΛΕ εσυ το προχωρησες εμενα παντος μια μου θυμιζειΚι εμενα μου θυμιζει. Μπερδευομαι ομως γιατι δεν μου θυμιζει μια ,αλλα δυο-τρεις.............Α, μη σου πω και τεσσερις..........
Καλε εγω το προχωρησα? Αυτο απο μονο του τρεχει.ΚΑΛΕ εσυ το προχωρησες εμενα παντος μια μου θυμιζει
συγνωμη για την αναμονη αλλα ηρθε ενας κυριος και με καθυστερησε επειμενω μοιαζει σε καποια παρα πολυ σαν δυο σταγονες νερο λεμεΚαλε εγω το προχωρησα? Αυτο απο μονο του τρεχει.
με την Αλεξια απο Φραγκων μηπως?συγνωμη για την αναμονη αλλα ηρθε ενας κυριος και με καθυστερησε επειμενω μοιαζει σε καποια παρα πολυ σαν δυο σταγονες νερο λεμε
οχι καμια σχεση.σου διαφευγει αυτη δεν την ξερεις. που εισαι χαμενος εσυ???με την Αλεξια απο Φραγκων μηπως?
Λια μου,ενας τσολιας απο Ναυπακτο...........Αχ τι επαθα,,,,,,Ειπα το Ριο....Αντιρριοσορρυ πρεπει να κλεισω πλακωσε δουλιτσα αντε φιλακια σε ολα τα κακα παιδια του φορουμ
εγω και η νυφη ???Εσυ βρε!!!!!!!