ALEXIA ROSSI
Trans
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Like
- 278
Πολλα φιλια στη Χουρρεμ. Απο την Πατρα με αγαπη.
Ποσο θα θελα να μουν εκει......
της ειπα οτι μιλησαμε αλλα χερετισματα δεν προλαβα να τα δωσω διοτι την εκανα με ελαφραΠολλα φιλια στη Χουρρεμ. Απο την Πατρα με αγαπη.
ειναι γιατι οι περισσοτεροι απο εσας πατε μ αυτα τα καρναβαλια τυπου aziz(βουλγαροκατασταση)και ολα τα CD DVD BLU RAY μονο και μονο επειδη το κοστος ειναι φτηνοτον τελευταιο καιρο ολο και περοσσοτερες τρανς ειναι αξυριστες στο πρωσοπο :S :S :S εχουν πεσει αφραγγειες η κατι αλλο παιζει?
συμφωνω απολυτα εσυ που εχεις χαθει τοσο καιρο καστελ
Όσο για το θέμα του κόστους είναι μεγάλη συζήτηση ... πάντως ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης είναι ρυθμιστικός σε κάθε αγορά (ακόμη και στου αγοραίου έρωτα).
ρε ολες απο θεμα εμφανισης ειστε βαρα τη μια και ξυλοφορτωνε την αλλη.η μια εχει αξυριστο πρωσοπο,η αλλη τα ποδια,η αλλη τις μασχαλες,η αλλη τον κωλο,η αλλη τα αρχιδια,η αλλη στα χερια και η αλλη στα συλικονατα βυζια.ειναι γιατι οι περισσοτεροι απο εσας πατε μ αυτα τα καρναβαλια τυπου aziz(βουλγαροκατασταση)και ολα τα CD DVD BLU RAY μονο και μονο επειδη το κοστος ειναι φτηνο
ενω εσυ να φανταστω κουκλακι ζωγραφιστο αν δεν γουσταρεις αγαπη βρες καμια γυναικα και μην ασχολεισε με τρανσεξουαλς που ειναι ψηλες κουκλαρες χωρις τριχες χωρις κυτταρυτιδα θεες ρε που παμε ρεεεεεεεεεεεεεεε στειλτε για τον φιλο εδω μια μοντελα της Victoria's Secret κατα προτιμηση ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΛΙΜΑρε ολες απο θεμα εμφανισης ειστε βαρα τη μια και ξυλοφορτωνε την αλλη.η μια εχει αξυριστο πρωσοπο,η αλλη τα ποδια,η αλλη τις μασχαλες,η αλλη τον κωλο,η αλλη τα αρχιδια,η αλλη στα χερια και η αλλη στα συλικονατα βυζια.
ναι ακομη τον παλιο εχω ....η κατασταση κατω παντος τραγικη δυσκολα αλλα γι αυτες που αξιζουν κατι γινεται για την φιλη ΝΙΝΑ δεν ξερω τι να σου καλυτερα και το πιο σωστο μαλλον θα ηταν να ρωτησεις την ιδιαΕδώ τριγύρω είμαι και εγώ....βέβαια έχω καιρό να σε δω να πω την αλήθεια κάτω
ΑΛΛΑ βλέπω την κατάσταση και το τι συμβαίνει κάτω.
Το ότι δεν γράφω στο κεντρικό είναι επιλογή μου, γράφω συνήθως μόνο σε πμ σε γνωστούς και συναγωνιστές οι οποίοι προσφέρουν έργο με την ενημέρωση που δίνουν ή όταν θα δω να γράφουν καμιά λαλακία με απώτερο σκοπό.
Με την ευκαιρία να σε ρωτήσω...η καινούργια φιλενάδα σου (Νίνα) έριξε τις τιμές της στο πνεύμα της εποχής (κουρέματος) άσχετα που της αρέσουν οι μακρυμάλληδες . Εσύ κρατάς ακόμη τον παλιό τιμοκατάλογο?
με ειδες αλητακι εεεεεε γιατι δεν το ειπες. για πες τι προτεινεις για τον τιμοκαταλογο?????? οσο για το ντυσιμο ακολουθω τις οδηγιες του στυλιστα μου αν και σημερα εκανα μια παρεκληση με τα παπουτσιααποψε πάντως εισουνα σκέτη κόλαση !!!βέβαια διαφωνώ με τον τιμοκατάλογο :-(
εσεις οι τρανς δεν εχετε το δικαιωμα να λετε που παμε ρεεε στους αλλους.εσεις που πατε ρεεεεε και τη παριστανετε.εχετε καταλαβει τη εισται και λετε τους αλλους τους φυσιολογικους που σας δουλευουν.ετσι και αλλιως δεν πηγα και ουτε προκειτε ουδεποποτε να παω με τρανς και στο ξαναλεω για αλλη μια φορα οτι για χαβαλε και πιο πολυ για δουλεμα γραφω εδω.ακου εκει να λετε οι τρανς στους αλλους που παμε.....εσεις ρε που πατε εχετε σκεφτει.διχασμενες πρωσοπικοτητες ειστε.ενω εσυ να φανταστω κουκλακι ζωγραφιστο αν δεν γουσταρεις αγαπη βρες καμια γυναικα και μην ασχολεισε με τρανσεξουαλς που ειναι ψηλες κουκλαρες χωρις τριχες χωρις κυτταρυτιδα θεες ρε που παμε ρεεεεεεεεεεεεεεε στειλτε για τον φιλο εδω μια μοντελα της Victoria's Secret κατα προτιμηση ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΛΙΜΑ
αφου δεν εχεις παει οπως λες και ουτε προκειτε να πας ποτε τοτε πως ξερεις οτι μια εχει τριχες εδω η αλλη αλλου και η τριτη λιγο πιο περα ..........τελος αφου δεν πας και ειμαστε διχασμενες η οτι αλλο ειμαστε μπες σε κανενα αλλο θρεντ και ασχολησου με κανενα αντρικο θεμα πχ αυτοκινητα λεφτα δοξα επιτυχια αν σου λενε κατι ολα αυτα και που εισαι αλαξε και το nikname σου απο karakapsouris καντο ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ θα σου παει καλυτερα αντε καλο υπνο τωρα εξυπνακιαεσεις οι τρανς δεν εχετε το δικαιωμα να λετε που παμε ρεεε στους αλλους.εσεις που πατε ρεεεεε και τη παριστανετε.εχετε καταλαβει τη εισται και λετε τους αλλους τους φυσιολογικους που σας δουλευουν.ετσι και αλλιως δεν πηγα και ουτε προκειτε ουδεποποτε να παω με τρανς και στο ξαναλεω για αλλη μια φορα οτι για χαβαλε και πιο πολυ για δουλεμα γραφω εδω.ακου εκει να λετε οι τρανς στους αλλους που παμε.....εσεις ρε που πατε εχετε σκεφτει.διχασμενες πρωσοπικοτητες ειστε.
εχω δει σε καφετερια φατσα καρτα και ειχε αξυριστο πρωσοπο,η αλλη ειχε φουστα και φαινοταν οι τριχες στα ποδια.αν αφηνουν αξυριστα αυτα τα σημεια που φαινονται τοτε φαντασου τη γινετε στη κωλοτρυπιδα,στα αρχιδια,τις μασχαλες που ειναι καλημενα με τα ρουχα.μου ηρθε να ξερασω σε λεω.αφου δεν εχεις παει οπως λες και ουτε προκειτε να πας ποτε τοτε πως ξερεις οτι μια εχει τριχες εδω η αλλη αλλου και η τριτη λιγο πιο περα ..........τελος αφου δεν πας και ειμαστε διχασμενες η οτι αλλο ειμαστε μπες σε κανενα αλλο θρεντ και ασχολησου με κανενα αντρικο θεμα πχ αυτοκινητα λεφτα δοξα επιτυχια αν σου λενε κατι ολα αυτα αντε καλο υπνο τωρα εξυπνακια
τι σε νοιαζει ρε φιλε αφου δεν προκειτε να πας τα αρχιδια της κοπελας η ο κολος η μηπως σε νοιαζει??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????τελος παντον καλο το χαβαλε αλλα εδω που τα λεμε ουτε που με νοιαζει για τις αλλες ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΛΕΜΕεχω δει σε καφετερια φατσα καρτα και ειχε αξυριστο πρωσοπο,η αλλη ειχε φουστα και φαινοταν οι τριχες στα ποδια.αν αφηνουν αξυριστα αυτα τα σημεια που φαινονται τοτε φαντασου τη γινετε στη κωλοτρυπιδα,στα αρχιδια,τις μασχαλες που ειναι καλημενα με τα ρουχα.μου ηρθε να ξερασω σε λεω.
δεν με νοιαζει ρε φιλε,απλως οταν ακουω που το παιζετε οτι ειστε τελειες στην εμφανιση και καρακουκλαρες....εγω δεν βλεπω ουτε τα στοιχειωδη να εχετε.τι σε νοιαζει ρε φιλε αφου δεν προκειτε να πας τα αρχιδια της κοπελας η ο κολος η μηπως σε νοιαζει??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????τελος παντον καλο το χαβαλε αλλα εδω που τα λεμε ουτε που με νοιαζει για τις αλλες ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΛΕΜΕ
κοπελια ειπαμε τελος καληνυχτα τωρα τραβα καμια αφου αυτο ξερεις να το κανεις καλα φτιαξε και κανενα κεικ τωρα στις 3 το βραδυ ξερεις εσυ να φας και κοιμησου επιτελους γιατι μας τα εκανες μπαλονια με την εμονη σου CD DVD CROSS MOTOCROSSδεν με νοιαζει ρε φιλε,απλως οταν ακουω που το παιζετε οτι ειστε τελειες στην εμφανιση και καρακουκλαρες....εγω δεν βλεπω ουτε τα στοιχειωδη να εχετε.
ρε γιατρε παλι εδω ρε δικε μου??δεν με νοιαζει ρε φιλε,απλως οταν ακουω που το παιζετε οτι ειστε τελειες στην εμφανιση και καρακουκλαρες....εγω δεν βλεπω ουτε τα στοιχειωδη να εχετε.