Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Πολλα  φιλια  στη  Χουρρεμ. Απο  την  Πατρα  με  αγαπη.
Ποσο  θα  θελα  να  μουν  εκει......

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
τον τελευταιο καιρο ολο και περοσσοτερες τρανς ειναι αξυριστες στο πρωσοπο  :S :S :S  εχουν πεσει αφραγγειες η κατι αλλο παιζει?

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.208
τον τελευταιο καιρο ολο και περοσσοτερες τρανς ειναι αξυριστες στο πρωσοπο  :S :S :S   εχουν πεσει αφραγγειες η κατι αλλο παιζει?
ειναι γιατι οι περισσοτεροι απο εσας πατε μ αυτα τα καρναβαλια τυπου aziz(βουλγαροκατασταση)και ολα τα CD DVD BLU RAY μονο και μονο επειδη το κοστος ειναι φτηνο

Συνημμένα

• 08200821pedik001_pedik.jpg
    08200821pedik001_pedik.jpg
    33,6 KB · Εμφανίσεις: 22

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Όσο για το θέμα του κόστους είναι μεγάλη συζήτηση ... πάντως ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης είναι ρυθμιστικός σε κάθε αγορά (ακόμη και στου αγοραίου έρωτα).

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.208

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Όσο για το θέμα του κόστους είναι μεγάλη συζήτηση ... πάντως ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης είναι ρυθμιστικός σε κάθε αγορά (ακόμη και στου αγοραίου έρωτα).
συμφωνω απολυτα εσυ που εχεις χαθει τοσο καιρο καστελ :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Εδώ τριγύρω είμαι και εγώ....βέβαια έχω καιρό να σε δω να πω την αλήθεια κάτω  :rolleyes:
ΑΛΛΑ βλέπω την κατάσταση και το τι συμβαίνει κάτω.
Το ότι δεν γράφω στο κεντρικό είναι επιλογή μου, γράφω συνήθως μόνο σε πμ σε γνωστούς και συναγωνιστές οι οποίοι προσφέρουν έργο με την ενημέρωση που δίνουν ή όταν θα δω να γράφουν καμιά λαλακία με απώτερο σκοπό.

Με την ευκαιρία να σε ρωτήσω...η καινούργια φιλενάδα σου (Νίνα) έριξε τις τιμές της στο πνεύμα της εποχής (κουρέματος) άσχετα που της αρέσουν οι μακρυμάλληδες  :). Εσύ κρατάς ακόμη τον παλιό τιμοκατάλογο?

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Καλησπερα
τι  συμβαινει  κατω? λειπω  τοσο  καιρο.  Πως  τα  βλεπεις?  Λιγο  καλυτερα  η  μηπως  πολυ  χειροτερα?

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
ειναι γιατι οι περισσοτεροι απο εσας πατε μ αυτα τα καρναβαλια τυπου aziz(βουλγαροκατασταση)και ολα τα CD DVD BLU RAY μονο και μονο επειδη το κοστος ειναι φτηνο
ρε ολες απο θεμα εμφανισης ειστε βαρα τη μια και ξυλοφορτωνε την αλλη.η μια εχει αξυριστο πρωσοπο,η αλλη τα ποδια,η αλλη τις μασχαλες,η αλλη τον κωλο,η αλλη τα αρχιδια,η αλλη στα χερια και η αλλη στα συλικονατα βυζια.

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.208
ρε ολες απο θεμα εμφανισης ειστε βαρα τη μια και ξυλοφορτωνε την αλλη.η μια εχει αξυριστο πρωσοπο,η αλλη τα ποδια,η αλλη τις μασχαλες,η αλλη τον κωλο,η αλλη τα αρχιδια,η αλλη στα χερια και η αλλη στα συλικονατα βυζια.
ενω εσυ να φανταστω κουκλακι ζωγραφιστο αν δεν γουσταρεις αγαπη βρες καμια γυναικα και μην ασχολεισε με τρανσεξουαλς που ειναι ψηλες κουκλαρες χωρις τριχες χωρις κυτταρυτιδα θεες ρε που παμε ρεεεεεεεεεεεεεεε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  στειλτε για τον φιλο εδω μια μοντελα της Victoria's Secret κατα προτιμηση ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΛΙΜΑ

Συνημμένα

• adriana-lima-picture-6.jpg
    adriana-lima-picture-6.jpg
    48,2 KB · Εμφανίσεις: 24

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.208
Εδώ τριγύρω είμαι και εγώ....βέβαια έχω καιρό να σε δω να πω την αλήθεια κάτω  :rolleyes:
ΑΛΛΑ βλέπω την κατάσταση και το τι συμβαίνει κάτω.
Το ότι δεν γράφω στο κεντρικό είναι επιλογή μου, γράφω συνήθως μόνο σε πμ σε γνωστούς και συναγωνιστές οι οποίοι προσφέρουν έργο με την ενημέρωση που δίνουν ή όταν θα δω να γράφουν καμιά λαλακία με απώτερο σκοπό.

Με την ευκαιρία να σε ρωτήσω...η καινούργια φιλενάδα σου (Νίνα) έριξε τις τιμές της στο πνεύμα της εποχής (κουρέματος) άσχετα που της αρέσουν οι μακρυμάλληδες  :). Εσύ κρατάς ακόμη τον παλιό τιμοκατάλογο?
ναι ακομη τον παλιο εχω ....η κατασταση κατω παντος τραγικη δυσκολα αλλα γι αυτες που αξιζουν κατι  γινεται :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:  για την φιλη ΝΙΝΑ δεν ξερω τι να σου καλυτερα και το πιο σωστο μαλλον θα ηταν να ρωτησεις την ιδια

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
αποψε πάντως εισουνα σκέτη κόλαση !!!βέβαια διαφωνώ με τον τιμοκατάλογο :-(

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.208
αποψε πάντως εισουνα σκέτη κόλαση !!!βέβαια διαφωνώ με τον τιμοκατάλογο :-(
με ειδες αλητακι εεεεεε γιατι δεν το ειπες. για πες τι προτεινεις για τον τιμοκαταλογο?????? οσο για το ντυσιμο ακολουθω  τις οδηγιες  του στυλιστα μου αν και σημερα εκανα μια παρεκληση με τα παπουτσια

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
ενω εσυ να φανταστω κουκλακι ζωγραφιστο αν δεν γουσταρεις αγαπη βρες καμια γυναικα και μην ασχολεισε με τρανσεξουαλς που ειναι ψηλες κουκλαρες χωρις τριχες χωρις κυτταρυτιδα θεες ρε που παμε ρεεεεεεεεεεεεεεε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:   στειλτε για τον φιλο εδω μια μοντελα της Victoria's Secret κατα προτιμηση ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΛΙΜΑ
εσεις οι τρανς δεν εχετε το δικαιωμα να λετε που παμε ρεεε στους αλλους.εσεις που πατε ρεεεεε και τη παριστανετε.εχετε καταλαβει τη εισται και λετε τους αλλους τους φυσιολογικους που σας δουλευουν.ετσι και αλλιως δεν πηγα και ουτε προκειτε ουδεποποτε να παω με τρανς και στο ξαναλεω για αλλη μια φορα οτι για χαβαλε και πιο πολυ για δουλεμα γραφω εδω.ακου εκει να λετε οι τρανς στους αλλους που παμε.....εσεις ρε που πατε εχετε σκεφτει.διχασμενες πρωσοπικοτητες ειστε.

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.208
εσεις οι τρανς δεν εχετε το δικαιωμα να λετε που παμε ρεεε στους αλλους.εσεις που πατε ρεεεεε και τη παριστανετε.εχετε καταλαβει τη εισται και λετε τους αλλους τους φυσιολογικους που σας δουλευουν.ετσι και αλλιως δεν πηγα και ουτε προκειτε ουδεποποτε να παω με τρανς και στο ξαναλεω για αλλη μια φορα οτι για χαβαλε και πιο πολυ για δουλεμα γραφω εδω.ακου εκει να λετε οι τρανς στους αλλους που παμε.....εσεις ρε που πατε εχετε σκεφτει.διχασμενες πρωσοπικοτητες ειστε.
αφου δεν εχεις παει οπως λες και ουτε προκειτε να πας ποτε τοτε πως ξερεις οτι  μια εχει τριχες εδω η αλλη αλλου και η τριτη λιγο πιο περα ..........τελος αφου δεν πας και ειμαστε διχασμενες η οτι αλλο ειμαστε μπες σε κανενα αλλο θρεντ και ασχολησου με κανενα αντρικο θεμα πχ αυτοκινητα λεφτα δοξα επιτυχια αν σου λενε κατι ολα αυτα και που εισαι αλαξε και το nikname σου απο karakapsouris καντο ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ θα σου παει καλυτερα αντε καλο υπνο τωρα  :sleeping: :sleeping: :sleeping: εξυπνακια  :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic:

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
αφου δεν εχεις παει οπως λες και ουτε προκειτε να πας ποτε τοτε πως ξερεις οτι  μια εχει τριχες εδω η αλλη αλλου και η τριτη λιγο πιο περα ..........τελος αφου δεν πας και ειμαστε διχασμενες η οτι αλλο ειμαστε μπες σε κανενα αλλο θρεντ και ασχολησου με κανενα αντρικο θεμα πχ αυτοκινητα λεφτα δοξα επιτυχια αν σου λενε κατι ολα αυτα αντε καλο υπνο τωρα  :sleeping: :sleeping: :sleeping: εξυπνακια  :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic:
εχω δει σε καφετερια φατσα καρτα και ειχε αξυριστο πρωσοπο,η αλλη ειχε φουστα και φαινοταν οι τριχες στα ποδια.αν αφηνουν αξυριστα αυτα τα σημεια που φαινονται τοτε φαντασου τη γινετε στη κωλοτρυπιδα,στα αρχιδια,τις μασχαλες που ειναι καλημενα με τα ρουχα.μου ηρθε να ξερασω σε λεω. :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.208
εχω δει σε καφετερια φατσα καρτα και ειχε αξυριστο πρωσοπο,η αλλη ειχε φουστα και φαινοταν οι τριχες στα ποδια.αν αφηνουν αξυριστα αυτα τα σημεια που φαινονται τοτε φαντασου τη γινετε στη κωλοτρυπιδα,στα αρχιδια,τις μασχαλες που ειναι καλημενα με τα ρουχα.μου ηρθε να ξερασω σε λεω. :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
τι σε νοιαζει ρε φιλε αφου δεν προκειτε να πας τα αρχιδια της κοπελας η ο κολος η μηπως σε νοιαζει??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????τελος παντον καλο το χαβαλε αλλα εδω που τα λεμε ουτε που με νοιαζει για τις αλλες ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΛΕΜΕ   

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
τι σε νοιαζει ρε φιλε αφου δεν προκειτε να πας τα αρχιδια της κοπελας η ο κολος η μηπως σε νοιαζει??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????τελος παντον καλο το χαβαλε αλλα εδω που τα λεμε ουτε που με νοιαζει για τις αλλες ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΛΕΜΕ    
δεν με νοιαζει ρε φιλε,απλως οταν ακουω που το παιζετε οτι ειστε τελειες στην εμφανιση και καρακουκλαρες....εγω δεν βλεπω ουτε τα στοιχειωδη να εχετε.

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.208
δεν με νοιαζει ρε φιλε,απλως οταν ακουω που το παιζετε οτι ειστε τελειες στην εμφανιση και καρακουκλαρες....εγω δεν βλεπω ουτε τα στοιχειωδη να εχετε.
κοπελια ειπαμε τελος καληνυχτα τωρα τραβα καμια :bigdick: αφου αυτο ξερεις να το κανεις καλα φτιαξε και κανενα κεικ τωρα στις 3 το βραδυ ξερεις εσυ να φας και κοιμησου επιτελους γιατι μας τα εκανες μπαλονια με την εμονη σου CD DVD CROSS MOTOCROSS

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
ρε γιατρε παλι εδω ρε δικε μου??
τις ιδες μαλακιες την ιδια ωρα ο ιδιος μαλακας ελεος ρε δικε μου
χαλαρωσε 50 φορες τα εχουμε ρε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom