Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.208
αν η fox το shemale νομιζει πως ειναι μοντελο ,τοτε η Lia  ειναι μιςς κοσμος!
ρε πανε καλα?
την βλεπω οταν αρχισουν οι φαγωμαρες οπως το αλομακι στην ψυρου!
Το χειροτερο ειναι πως μερικοι ελπιζοντας να τους κατσουν τζαμπα κατι τετοια καρναβαλια ,τους λενε χαζα κι αυτες ψωνιζονται!
εμφανιστηκες μικρη ολανδεζα .........χαθηκες δεν ασχολεισαι με το θρεντ ....ευχαριστω για τα καλα σου λογια φιλια πολλα στα εξωτερικα και που εισαι περιμενω προσκληση για δουλεια ετοιμασε το τοπιο εσυ ξερεις θελω να μιλαει για παρτη μου ολο το αμστερνταμ ροτερνταμ και ολα τα προαστια :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.208
γιατρε 5 εφαγε στο κεφαλι ο αλεφαντος στη μεγαλη μαχη αντιο ζωη hoty(μαρθα βουρτση-ελενη χατζηαργυρη) το πουλεν απο τον καναπε τον επαιξε μπαλα τον κοουτς
οσο για σενα σκληρε τυπε ακου τα λογια του τραγουδιου παρακατω και θα καταλαβεις πολλα.χρονια πολλα και επι της ευκαιριας
ΘΕΛΞΑΡΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΜΕ :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
οσο για σενα σκληρε τυπε ακου τα λογια του τραγουδιου παρακατω και θα καταλαβεις πολλα.χρονια πολλα και επι της ευκαιριας
ΘΕΛΞΑΡΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΜΕ :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
σε ευχαριστω για τις ευχες λια!!! :* :* :* :* :*

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Χρόνια πολλά στον Αλενταδόρο !!!!! έστω και αργοπορημένα...

αποκλειστικό video απο το party γενεθλίων του ΑΛΕ !!!!

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.208
καλημερα σε ολους και ολες ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
Χρόνια πολλά στον Αλενταδόρο !!!!! έστω και αργοπορημένα...

αποκλειστικό video απο το party γενεθλίων του ΑΛΕ !!!!
σ ευχαριστω φιλαρακι!!!!
αν και βρισκεις τον κοουτς σε τραγικη ψυχοσωματικη κασταση :S :S :S :S
πρεπει να επικοινωνησουμε αμεσα δικε μου
και τα βουνα τελικα πεφτουν και τα σιδερα λυγανε :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
καλημερα σε ολους και ολες ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ενα πραγμα να ξερεις αγαπητη μου η ανωτεροτητα του νικητη φενεται απο την αναγνωριση του ηττημενου και οχι απο την περιφρονηση και το γελωτα προς αυτον  :S :S :S :S
αλλα ηγγικεν η ωρα που θα αλλαξει ρολο ο γελαστος με τον λυπημενο κυρια μου :headbang: :headbang: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.208
ενα πραγμα να ξερεις αγαπητη μου η ανωτεροτητα του νικητη φενεται απο την αναγνωριση του ηττημενου και οχι απο την περιφρονηση και το γελωτα προς αυτον  :S :S :S :S
αλλα ηγγικεν η ωρα που θα αλλαξει ρολο ο γελαστος με τον λυπημενο κυρια μου :headbang: :headbang: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αυτο ακούγεται σαν απειλή

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Αααααααααα τι  βλεπω  εδω?  Εδω  υπαρχει  ενας  ερωτας  μεγαλος?

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.208
Γεια σου αλεξια τρανσεξουαλ είμαι στη Φιλη σου για καφε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom