n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
δεν ξερω τι να πω αυτα που εγιναν χθες δεν εχουν ξαναγινει τι να σου πω αλλοσκεψου ψαξε αναρωτησου με το νου σου στα ΘΕΙΑ ;)
δεν ξερω τι να πω αυτα που εγιναν χθες δεν εχουν ξαναγινει τι να σου πω αλλοσκεψου ψαξε αναρωτησου με το νου σου στα ΘΕΙΑ ;)
να ξεπλυθει η ντροπη με σπερμαδεν ξερω τι να πω αυτα που εγιναν χθες δεν εχουν ξαναγινει τι να σου πω αλλο
η ντροπη μεγαλη ιατρε :S :S :S :S :S :S :Sνα ξεπλυθει η ντροπη με σπερμα
πιασε να κανεις κανα ευχελαιο γιατι....η ντροπη μεγαλη ιατρε :S :S :S :S :S :S :S
αλλα εντος των ημερων θα εχουμε επαναληπτικο
εμφανιστηκες μικρη ολανδεζα .........χαθηκες δεν ασχολεισαι με το θρεντ ....ευχαριστω για τα καλα σου λογια φιλια πολλα στα εξωτερικα και που εισαι περιμενω προσκληση για δουλεια ετοιμασε το τοπιο εσυ ξερεις θελω να μιλαει για παρτη μου ολο το αμστερνταμ ροτερνταμ και ολα τα προαστιααν η fox το shemale νομιζει πως ειναι μοντελο ,τοτε η Lia ειναι μιςς κοσμος!
ρε πανε καλα?
την βλεπω οταν αρχισουν οι φαγωμαρες οπως το αλομακι στην ψυρου!
Το χειροτερο ειναι πως μερικοι ελπιζοντας να τους κατσουν τζαμπα κατι τετοια καρναβαλια ,τους λενε χαζα κι αυτες ψωνιζονται!
οσο για σενα σκληρε τυπε ακου τα λογια του τραγουδιου παρακατω και θα καταλαβεις πολλα.χρονια πολλα και επι της ευκαιριαςγιατρε 5 εφαγε στο κεφαλι ο αλεφαντος στη μεγαλη μαχη αντιο ζωη hoty(μαρθα βουρτση-ελενη χατζηαργυρη) το πουλεν απο τον καναπε τον επαιξε μπαλα τον κοουτς
οσο για σενα σκληρε τυπε ακου τα λογια του τραγουδιου παρακατω και θα καταλαβεις πολλα.χρονια πολλα και επι της ευκαιριαςΘΕΛΞΑΡΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΜΕ
σ ευχαριστω φιλαρακι!!!!Χρόνια πολλά στον Αλενταδόρο !!!!! έστω και αργοπορημένα...
αποκλειστικό video απο το party γενεθλίων του ΑΛΕ !!!!
ενα πραγμα να ξερεις αγαπητη μου η ανωτεροτητα του νικητη φενεται απο την αναγνωριση του ηττημενου και οχι απο την περιφρονηση και το γελωτα προς αυτον :S :S :S :Sκαλημερα σε ολους και ολες ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ
αυτο ακούγεται σαν απειλήενα πραγμα να ξερεις αγαπητη μου η ανωτεροτητα του νικητη φενεται απο την αναγνωριση του ηττημενου και οχι απο την περιφρονηση και το γελωτα προς αυτον :S :S :S :S
αλλα ηγγικεν η ωρα που θα αλλαξει ρολο ο γελαστος με τον λυπημενο κυρια μου
οχι ειναι η απλη ροη των πραγματων κυρια μουαυτο ακούγεται σαν απειλή
και εγω σ αγαπωοχι ειναι η απλη ροη των πραγματων κυρια μου
αμοιβαια τα αισθηματα κυρια μουκαι εγω σ αγαπω
μεσα εισαι δασκαλαΑααααααααα τι βλεπω εδω? Εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος?
Γιασου Αλε αλανιαρη, ερωτοχτυπημενε!!!!!!!!!!!μεσα εισαι δασκαλα