Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.208
καληνυχτα σε ολα τα CD η θεα απο την βουλγαρια σας ευχεται
βρε τι μου θυμιζει??????????

lilix

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
μπραβο ρε Λια - κουκλαρα, πεστα, γιατι μερικοι πολυ "πλακα" κανουν, αλλα πολύ "μαλακια" τους βαραει. Εσύ κανε αυτο που θεωρεις σωστο και ασε τον ¨κοσμο" να "παιζει" ..... και να κανει πλάκα ( νομιζει, τωρα ποιον πειθει , δεν ξερω)

Ας παιξουν με κατι ποιο αστειο και οχι με τους ανθρωπους . Γιατι οπως λεει και ο λαος "οποιος κοροϊδευει .....τα ιδια σκ... ειναι κι αυτος".

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.208
Που είσαι εσυ αγάπη εσυ χάθηκες πάντα εμφανιζεσαι όταν πρεπει ο απομηχανης θεός lilix  :dancing:

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
εσεις οι τρανς δεν εχετε το δικαιωμα να λετε που παμε ρεεε στους αλλους.εσεις που πατε ρεεεεε και τη παριστανετε.εχετε καταλαβει τη εισται και λετε τους αλλους τους φυσιολογικους που σας δουλευουν.ετσι και αλλιως δεν πηγα και ουτε προκειτε ουδεποποτε να παω με τρανς και στο ξαναλεω για αλλη μια φορα οτι για χαβαλε και πιο πολυ για δουλεμα γραφω εδω.ακου εκει να λετε οι τρανς στους αλλους που παμε.....εσεις ρε που πατε εχετε σκεφτει.διχασμενες πρωσοπικοτητες ειστε.
Αξιοτιμε  κε  Karakapsouri
Παρατηρω  πως  σε  προηγουμενες  συνομιλιες  οι  προτασεις  και οι  εκφρασεις  σας  αρχιζουν  με  το  ρε.  Δεν  εννοω  τον  προσφατο  διαλογο  με  τη  Λια.  Μιλω  για  παλαιοτερα.
Παρατηρω  επισης  ενα  μενος  αδικαιολογητο  κατ  εμε,  αναφορικα   με τις  τρανς,τρανσεξουαλ  ....Απο  που  πηγαζει  αυτο,το  γνωριζεται  μονο  εσεις. Ειστε  εριστικος  νομιζω.
Καλλιστα  μπορειτε  να  καταθετεται  τις  αποψεις  σας,τη  γνωμη  σας  για  οτιδηποτε.Απολυτως  σεβαστο.
Οι  εκφρασεις  σας   μπορουν  να  ειναι πιο  αξιοπρεπεις. Θα   ειστε  πιο  ευχαριστα  αναγνωσιμος.
Ευχαμαι  να  ειστε  παντα  καλα.  

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
ζητησε καμμια μακρυμαλλη???? :s&m_2:

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.208
χαιρεται ολα τελεια αχ ανοιξη ηρθες επιτελους

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.208
τωρα απο τις 1 το μεσημερι αλεξια μου καφε πεζοπορια επιστροφη ντουζ φαγητο ξεκουραση ολα μαζι

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
ρε γιατρε παλι εδω ρε δικε μου??
τις ιδες μαλακιες την ιδια ωρα ο ιδιος μαλακας ελεος ρε δικε μου
χαλαρωσε 50 φορες τα εχουμε ρε
ειναι μαλακιες αυτα που λεω εγω και σου φαινονται οκ αυτα που λεει η κατα την πιατσα λια....

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
θαχει ματς να παραγγειλουμε πιτσα η μπα?? :dancing: :dancing: :dancing:

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
τωρα απο τις 1 το μεσημερι αλεξια μου καφε πεζοπορια επιστροφη ντουζ φαγητο ξεκουραση ολα μαζι
Εγω  τι  να  πω,απο  τις  8  το  πρωι.  Γυμναστικη,πρωινο,καφε,εργασια  και  χαρα.  Τωρα  διαλλειμα.Στις  8  ανοιγω  το  δευτερο  προγραμμα.  Κι  αυτα  τα  αγορια  της  Πατρας,  το  ενα  πιο  ομορφο  απο  το  αλλο.

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.496
Πόντοι
606
Εγω  τι  να  πω,απο  τις  8  το  πρωι.  Γυμναστικη,πρωινο,καφε,εργασια  και  χαρα.  Τωρα  διαλλειμα.Στις  8  ανοιγω  το  δευτερο  προγραμμα.  Κι  αυτα  τα  αγορια  της  Πατρας,  το  ενα  πιο  ομορφο  απο  το  αλλο.
παρτα ολα....

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Μετα  χαρας  και  ιδιαιτερας  φροντιδας.  Και  ολα  πανυψηλα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom