Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
αλεξια ροσση(αλεκα την ξερει ο αλεφαντος)ιστορικη τρανς για τον κυρ νικο ηταν η πρωτη τρανς που πηγα
καλο παιδι απο τις καλες εμπειριες φυσικα
σε χαιρετω λοιπον και εγω στο θρεντ και καλος ηρθες
στη στελλα τις τα εχω πει εγω
250 για μια ωρα που πας παιδι μου καλο :headbang: :headbang:
τις τα ειπα εγω ελα με 50 στο αλεφαντο ολα free να δεις πως κουρευουν αυγα αυτη γελα
ελα να σου δωσω πτυχιο παλι γελα(θα εκανα εξερεσει απο το πουλεν) :2funny: :2funny:
τωρα πες την φιλη σου τι γιωτα να την κανει απο κει πριν βρεθει στη μπουζου και τα αλλα ειναι μαλακιες
 Kοιταξε   μεγα  αλε.
Σε  ευχαριστω  πρωτα  για  το  καλοσωρισμα  και  τα  θετικα  σου  λογια.
Για  τα  250ε, τι  νομιζεις  ,πολυ  θελει  να  ξεφυγει  ο  ανθρωπος.
Για  τη  Γιωτα,πολυ  καλο  παιδι,τα  πα,εχει  καιρο.Περα  βρεχει.  Ο  καθενας  κανει  τις  επιλογες  του.
Για  σενα,  οπως  προανεφερα  κατα  την  εγγραφη  μου,στην  Κυπρο  που  ειμουν  ,διαβασα  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ   ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ,για  ολα  τα  θεματα,και  ολα  τα  θρεντ.Δυο  μελη  ,σχολιασα,ο  ενας  ο  Αλ  Πατσινο.  Εγραψα  για  αυτον.  Ο  δευτερος  εσυ.
Αυτο  που  αποκομισα,για  τη  γραφη  σου  παντα,ειναι  κατι  που  εχουν  πολυ  λιγοι.  Και  δεν  εχει  σχεση  με  γνωσεις,με  διπλωματα,με  πειρα, και  περγαμηνες. Αυτο  δεν  αποκτιεται,δεν κερδιζετε,δεν  δανειζεται.
Ειναι  η  ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ  ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.
Χαιρομαι  και  κερδιζω  να  σε  διαβαζω
Σε  εκτιμω....

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.208
αλεξια ροσση(αλεκα την ξερει ο αλεφαντος)ιστορικη τρανς για τον κυρ νικο ηταν η πρωτη τρανς που πηγα
καλο παιδι απο τις καλες εμπειριες φυσικα
σε χαιρετω λοιπον και εγω στο θρεντ και καλος ηρθες
στη στελλα τις τα εχω πει εγω
250 για μια ωρα που πας παιδι μου καλο :headbang: :headbang:
τις τα ειπα εγω ελα με 50 στο αλεφαντο ολα free να δεις πως κουρευουν αυγα αυτη γελα
ελα να σου δωσω πτυχιο παλι γελα(θα εκανα εξερεσει απο το πουλεν) :2funny: :2funny:
τωρα πες την φιλη σου τι γιωτα να την κανει απο κει πριν βρεθει στη μπουζου και τα αλλα ειναι μαλακιες

ελεος φτανει πια το photoshop αν αυτες ειναι μοντελα τοτε εγω ειμαι φιλη με την beyonce για να μη σου πω οτι ειμαι η Rihanna η ιδια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:......ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ

Συνημμένα

• byonce and lia.jpg
    byonce and lia.jpg
    34,7 KB · Εμφανίσεις: 26

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
ελεος φτανει πια το photoshop αν αυτες ειναι μοντελα τοτε εγω ειμαι φιλη με την beyonce για να μη σου πω οτι ειμαι η Rihanna η ιδια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:......ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ
αυτη διπλα στη λια ποια ειναι? :think:

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
Καλησπερα  Αλε
Ναι,η πολη  μας  εχει  τωρα  πια  αυτο  που  ελειπε.  Μονδελ  ακαδεμι.   
Πριν  απο  λιγο,μου  τηλεφωνησε,περικλαιουσα  και  απαρηγορητη  η Χουτα  Μπουλα.  Νεαρη,ανερχομενη  τρανς  απο  το  Ποντολιβαδο.
Απορριφθηκε  η  αιτηση  ,  για  την εγγραφη  της  στην  εν  λογω  ακαδημια.  Το  αιτιολογικο?  Ακουσο.ν,ακουσον.
Ελειπε  απο  το  βιογραφικο  της  η πολυ  καλη  γνωση  των  Γαλλικων.[  Αγγλικα,Γερμανικα   απαραιτητα].Αχ  ακαρδη  Στελλα  Φουξ.
Γκρεμισες  εν  μια  νυκτι,τα  ονειρα  της  νεαρας...........
Επιπλεον  η Χουτα   Μπουλα  ειχε  μια  μικρη  αναγουλιαση,στο  φουαγκρα.  Εντεταγμενο  στην  διατροφη  των  μελων  της  ακαδημιας.
Στελλιτσα,Στελλιτσα    προσεχε  μην  πιεις  καφε  με  το  Λακη  το  Γαβαλα  αγκαλιτσα.
Και  τοτε  ολες  οι  μαθητριες  θα  ξεχασουν  τι  μαρκα  τσιγαρα  καπνιζε  η  δασκαλα  τους.
  ALEXIA ROSSI    RESPECT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TA ΛΕΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΣΑ ΞΕΚΙΝΑΩ!!!!!!!

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
 Kοιταξε   μεγα  αλε.
Σε  ευχαριστω  πρωτα  για  το  καλοσωρισμα  και  τα  θετικα  σου  λογια.
Για  τα  250ε, τι  νομιζεις  ,πολυ  θελει  να  ξεφυγει  ο  ανθρωπος.
Για  τη  Γιωτα,πολυ  καλο  παιδι,τα  πα,εχει  καιρο.Περα  βρεχει.  Ο  καθενας  κανει  τις  επιλογες  του.
Για  σενα,  οπως  προανεφερα  κατα  την  εγγραφη  μου,στην  Κυπρο  που  ειμουν  ,διαβασα  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ   ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ,για  ολα  τα  θεματα,και  ολα  τα  θρεντ.Δυο  μελη  ,σχολιασα,ο  ενας  ο  Αλ  Πατσινο.  Εγραψα  για  αυτον.  Ο  δευτερος  εσυ.
Αυτο  που  αποκομισα,για  τη  γραφη  σου  παντα,ειναι  κατι  που  εχουν  πολυ  λιγοι.  Και  δεν  εχει  σχεση  με  γνωσεις,με  διπλωματα,με  πειρα, και  περγαμηνες. Αυτο  δεν  αποκτιεται,δεν κερδιζετε,δεν  δανειζεται.
Ειναι  η  ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ  ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.
Χαιρομαι  και  κερδιζω  να  σε  διαβαζω
Σε  εκτιμω....
σ ευχαριστω και εγω και με τι σειρα μου για τα καλα σου λογια, αυτα που γραφουμε ειναι το τι βλεπουμε και τι εμπειριες εχουμε με τα κοριτσια οσο αντικειμενικα και δικαια γινεται(βεβαια ειχα καλη δασκαλα στο δημοτικο οποτε ειχαμε καλη εξελιξη μετα :grin: :grin:)
τωρα οσον αφορα την κυρια αλεπου εγω τις τα εχω πει στο δικο της θρεντ
μην μου πουλας νταβατζιλικια και βιζιτες(τις οποιες δε εχει ξεκινησει πριν κανα χρονο αλεφαντος το λεει με 10 υπογραφες)μεσα απο το κωλαδικο ελα κυρια μου εξω να σε δω τι ψαρια πιανεις στο πελαγος οχι μεσα στα λιμακια

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1

ακου ρε γιατρε να δεις τι γινεται αν ειναι δυνατον τωρα το ειδα αυτο το πανηγυρι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ακου ρε γιατρε μονδελ ακαδεμι λεει  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
ρε τι στελλα μας το γυρισε και σε νταβατζοκατασταση :grin: :grin: :grin:
ρε τι γινεται..........

[size=10pt]Αγαπητή μου και πολύ γλυκιά Αλέκα και φίλτατε Μέγα Άλε, πρέπει να ξέρετε πως Λίγοι άνθρωποι έχουν απομείνει που δεν έχουν λάβει διαζύγιο με την κοινή λογική. Η πλειοψηφία συνήθως άγεται και φέρεται από ευκαιριακούς συρμούς. εξ ου και η όλη κίνηση της κυρ αλεπούς. Γνωρίζει καλά ότι στην εποχή του διαδικτύου και των κοινωνικών δικτύων, η ποσότητα των πληροφοριών είναι τόσο μεγάλη που, ο εθισμός των ανθρώπινων εγκεφάλων στην ευκολία της μασημένης τροφής ( βλέπε γρήγορο κέρδος = ΧΡΗΜΑ ) και κυρίως η συναισθηματική ασφάλεια που εξασφαλίζει η αίσθηση κάποιου ανώριμου όταν ανήκει σε μια ομάδα είναι αυτό που έδωσε την ευκαιρία στην ίδια  να κερδίζει πακτωλό χρημάτων στήνοντας και καλά μια εύκολη επιχείρηση για τις ανόητες φίλες της, που, θα τους φέρει το επιθυμητό κέρδος, φυσικά, εν αγνοία των επιπτώσεων που θα προκύψουν αν στραβώσει η όλη επιχείρηση. Ας είναι αυτή λοιπόν η μόνη που θα πρέπει να έχει τις όποιες ανησυχίες για την ψειρού . με τον καιρό ίσως πάθει και μάθει πολλά για το πως βγαίνει το ψωμί σήμερα. Άλλωστε κουκλάρα μου όμορφη και αγαπητή Αλέκα εσύ ξέρεις πολύ καλά πως εύκολα αναβαίνεις στην κορυφή. Το δύσκολο είναι να μείνεις εκεί. Δεν είναι τυχαίο ότι είσαι ακόμα εδώ και σε ξέρουν όλοι. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν έμεινες στο περιθώριο και κάπου πεταμένη παρά όρθια και δίνοντας την καθημερινή σου μάχη για την ζωή και το γενικό καλό. Έμεινες σωστή και αλώβητη με πληρωμή όλα αυτά που γράφει ο Αλε, ο Αλ, εγω, και πολλοί άλλοι της όμορφης Θεσσαλονίκης, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Εσύ και μερικές ακόμα αξιόλογες παρουσίες στον χώρο σας θα είστε εδώ για πάντα. δεν θα σβήσετε δεν θα ξεχαστείτε. Απλά γιατί είστε άνθρωποι με χαρακτήρα και με άψογο επαγγελματισμό. Αυτά . Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα.
Με εκτίμηση
Χρήστος  
[/size]

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
[size=10pt]Αγαπητή μου και πολύ γλυκιά Αλέκα και φίλτατε Μέγα Άλε, πρέπει να ξέρετε πως Λίγοι άνθρωποι έχουν απομείνει που δεν έχουν λάβει διαζύγιο με την κοινή λογική. Η πλειοψηφία συνήθως άγεται και φέρεται από ευκαιριακούς συρμούς. εξ ου και η όλη κίνηση της κυρ αλεπούς. Γνωρίζει καλά ότι στην εποχή του διαδικτύου και των κοινωνικών δικτύων, η ποσότητα των πληροφοριών είναι τόσο μεγάλη που, ο εθισμός των ανθρώπινων εγκεφάλων στην ευκολία της μασημένης τροφής ( βλέπε γρήγορο κέρδος = ΧΡΗΜΑ ) και κυρίως η συναισθηματική ασφάλεια που εξασφαλίζει η αίσθηση κάποιου ανώριμου όταν ανήκει σε μια ομάδα είναι αυτό που έδωσε την ευκαιρία στην ίδια  να κερδίζει πακτωλό χρημάτων στήνοντας και καλά μια εύκολη επιχείρηση για τις ανόητες φίλες της, που, θα τους φέρει το επιθυμητό κέρδος, φυσικά, εν αγνοία των επιπτώσεων που θα προκύψουν αν στραβώσει η όλη επιχείρηση. Ας είναι αυτή λοιπόν η μόνη που θα πρέπει να έχει τις όποιες ανησυχίες για την ψειρού . με τον καιρό ίσως πάθει και μάθει πολλά για το πως βγαίνει το ψωμί σήμερα. Άλλωστε κουκλάρα μου όμορφη και αγαπητή Αλέκα εσύ ξέρεις πολύ καλά πως εύκολα αναβαίνεις στην κορυφή. Το δύσκολο είναι να μείνεις εκεί. Δεν είναι τυχαίο ότι είσαι ακόμα εδώ και σε ξέρουν όλοι. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν έμεινες στο περιθώριο και κάπου πεταμένη παρά όρθια και δίνοντας την καθημερινή σου μάχη για την ζωή και το γενικό καλό. Έμεινες σωστή και αλώβητη με πληρωμή όλα αυτά που γράφει ο Αλε, ο Αλ, εγω, και πολλοί άλλοι της όμορφης Θεσσαλονίκης, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Εσύ και μερικές ακόμα αξιόλογες παρουσίες στον χώρο σας θα είστε εδώ για πάντα. δεν θα σβήσετε δεν θα ξεχαστείτε. Απλά γιατί είστε άνθρωποι με χαρακτήρα και με άψογο επαγγελματισμό. Αυτά . Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα.
Με εκτίμηση
Χρήστος  
[/size]
χρηστο πακτωλο χρηματων δεν βγαζεις παλικαρι μου καλο κανοντας περιοδεια στην κατω ραχουλα και στο ανω βραχακι και δινοντας δωρεαν παραστασεις στο cam4
οταν μπαινεις σ αυτο το τρυπακι σημαινει οτι πεφτει πεινα απο κει που σε και προσπαθεις να βγαλεις κανα φραγκο τα αλλα ειναι κουραφεξαλα

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
χρηστο πακτωλο χρηματων δεν βγαζεις παλικαρι μου καλο κανοντας περιοδεια στην κατω ραχουλα και στο ανω βραχακι και δινοντας δωρεαν παραστασεις στο cam4
οταν μπαινεις σ αυτο το τρυπακι σημαινει οτι πεφτει πεινα απο κει που σε και προσπαθεις να βγαλεις κανα φραγκο τα αλλα ειναι κουραφεξαλα
[size=10pt]Μεγα Αλε μου βγαζει. τωρα αν ειναι πακτωλος ή απλα καλη κονομα δεν ξερω ακριβως.ξερω ομως πως πολλοι τρελοι φραγκατοι τα ακουμπανε απο κατι εταιρείες και κατι στελεχοι τραπεζων. πληροφιρες εκ των εσω[/size]

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
[size=10pt]Μεγα Αλε μου βγαζει. τωρα αν ειναι πακτωλος ή απλα καλη κονομα δεν ξερω ακριβως.ξερω ομως πως πολλοι τρελοι φραγκατοι τα ακουμπανε απο κατι εταιρείες και κατι στελεχοι τραπεζων. πληροφιρες εκ των εσω[/size]
οτι βγαζει βγαζει χρηστο
αλλα οχι τα τρελα που βγαζαν οι αλλες παλια
πεφτει πολυ ζορι σου λεω οποιος λεει για πακτωλους κτλ ειναι τις πλακας τωρα δεν υπαρχουν αυτα ξεχασετα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom