Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Καλησπερα  στολιδι  του  Ο.Π.Α.Π. Εισαι  καλα?
Καλησπερα  σε ολους  . Απο  Λαρισα  πολλα  φιλια  Λια  μου.

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Ησυχα φιλη. Δοξα τω  θεο,  ολα  καλα.Εφοσον  εχουμε  υγεια,τα  υπολοιπα  θα  ερθουν.  Λγο  πιο  νωρις,λιγο  πιο  αργα,πιο λιγα , πιο  πολλα  .Μια  χαρα  ειμαι.  Κατω  ολα  καλα?

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.208

ακου ρε γιατρε να δεις τι γινεται αν ειναι δυνατον τωρα το ειδα αυτο το πανηγυρι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ακου ρε γιατρε μονδελ ακαδεμι λεει  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
ρε τι στελλα μας το γυρισε και σε νταβατζοκατασταση :grin: :grin: :grin:
ρε τι γινεται..........
και που εισαι ακομα NEXT (TOP)και οχι (BOTTOM)MODELS :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie:

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.208
Ησυχα φιλη. Δοξα τω  θεο,  ολα   καλα.Εφοσον  εχουμε  υγεια,τα  υπολοιπα  θα  ερθουν.  Λγο  πιο  νωρις,λιγο  πιο  αργα,πιο λιγα , πιο  πολλα  .Μια  χαρα  ειμαι.  Κατω  ολα  καλα?

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΛΕΞΙΑ

grxn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
163
Πόντοι
6
γεια σου και σενα....
σ επιασε η υγρασια σημερα?

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Ημουν Αθηνα για δουλεια και συναντησα τη Hande ...

φοβερο σωμα και πολυ καλη συμπεριφορα...
ηταν αρνητικη στο να ερθει στα μερη μας λογω των κρουσματων που παρουσιαστηκαν προσφατα σε εισαγωμενες τρανς ( απειλες, εκβιασμοι, αποσπαση χρηματων) 
αυτα ειναι πλεον γνωστα σε αυτες που ερχονται Ελλαδα και ειναι επιφυλακτικες για την πολη μας αν και νομιζω πως ο επομενος που θα κανει τετοια μαγκια θα την πληρωσει...

πριν λιγο μιλουσαμε μεσω Skype και ψηνεται να ερθει Κυριακη -Δευτερα -Τριτη
νεότερη ενημερωση προσεχως

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278

ακου ρε γιατρε να δεις τι γινεται αν ειναι δυνατον τωρα το ειδα αυτο το πανηγυρι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ακου ρε γιατρε μονδελ ακαδεμι λεει  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
ρε τι στελλα μας το γυρισε και σε νταβατζοκατασταση :grin: :grin: :grin:
ρε τι γινεται..........
Καλησπερα  Αλε
Ναι,η πολη  μας  εχει  τωρα  πια  αυτο  που  ελειπε.  Μονδελ  ακαδεμι. 
Πριν  απο  λιγο,μου  τηλεφωνησε,περικλαιουσα  και  απαρηγορητη  η Χουτα  Μπουλα.  Νεαρη,ανερχομενη  τρανς  απο  το  Ποντολιβαδο.
Απορριφθηκε  η  αιτηση  ,  για  την εγγραφη  της  στην  εν  λογω  ακαδημια.  Το  αιτιολογικο?  Ακουσο.ν,ακουσον.
Ελειπε  απο  το  βιογραφικο  της  η πολυ  καλη  γνωση  των  Γαλλικων.[  Αγγλικα,Γερμανικα  απαραιτητα].Αχ  ακαρδη  Στελλα  Φουξ.
Γκρεμισες  εν  μια  νυκτι,τα  ονειρα  της  νεαρας...........
Επιπλεον  η Χουτα  Μπουλα  ειχε  μια  μικρη  αναγουλιαση,στο  φουαγκρα.  Εντεταγμενο  στην  διατροφη  των  μελων  της  ακαδημιας.
Στελλιτσα,Στελλιτσα    προσεχε  μην  πιεις  καφε  με  το  Λακη  το  Γαβαλα  αγκαλιτσα.
Και  τοτε  ολες  οι  μαθητριες  θα  ξεχασουν  τι  μαρκα  τσιγαρα  καπνιζε  η  δασκαλα  τους.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
Καλησπερα  Αλε
Ναι,η πολη  μας  εχει  τωρα  πια  αυτο  που  ελειπε.  Μονδελ  ακαδεμι.   
Πριν  απο  λιγο,μου  τηλεφωνησε,περικλαιουσα  και  απαρηγορητη  η Χουτα  Μπουλα.  Νεαρη,ανερχομενη  τρανς  απο  το  Ποντολιβαδο.
Απορριφθηκε  η  αιτηση  ,  για  την εγγραφη  της  στην  εν  λογω  ακαδημια.  Το  αιτιολογικο?  Ακουσο.ν,ακουσον.
Ελειπε  απο  το  βιογραφικο  της  η πολυ  καλη  γνωση  των  Γαλλικων.[  Αγγλικα,Γερμανικα   απαραιτητα].Αχ  ακαρδη  Στελλα  Φουξ.
Γκρεμισες  εν  μια  νυκτι,τα  ονειρα  της  νεαρας...........
Επιπλεον  η Χουτα   Μπουλα  ειχε  μια  μικρη  αναγουλιαση,στο  φουαγκρα.  Εντεταγμενο  στην  διατροφη  των  μελων  της  ακαδημιας.
Στελλιτσα,Στελλιτσα    προσεχε  μην  πιεις  καφε  με  το  Λακη  το  Γαβαλα  αγκαλιτσα.
Και  τοτε  ολες  οι  μαθητριες  θα  ξεχασουν  τι  μαρκα  τσιγαρα  καπνιζε  η  δασκαλα  τους.
αλεξια ροσση(αλεκα την ξερει ο αλεφαντος)ιστορικη τρανς για τον κυρ νικο ηταν η πρωτη τρανς που πηγα
καλο παιδι απο τις καλες εμπειριες φυσικα
σε χαιρετω λοιπον και εγω στο θρεντ και καλος ηρθες
στη στελλα τις τα εχω πει εγω
250 για μια ωρα που πας παιδι μου καλο :headbang: :headbang:
τις τα ειπα εγω ελα με 50 στο αλεφαντο ολα free να δεις πως κουρευουν αυγα αυτη γελα
ελα να σου δωσω πτυχιο παλι γελα(θα εκανα εξερεσει απο το πουλεν) :2funny: :2funny:
τωρα πες την φιλη σου τι γιωτα να την κανει απο κει πριν βρεθει στη μπουζου και τα αλλα ειναι μαλακιες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom