karakapsouris
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1
η σονια αλλαξε ονομα και εγινε gloria τη κολλημα και αυτο να αλλαζουν καθε τρεις και λιγο ονομα.
καλα ειμαι κυρια ROSSI εσεις πως περνατε στας εξοχας?????????Καλησπερα στολιδι του Ο.Π.Α.Π. Εισαι καλα?
Καλησπερα σε ολους . Απο Λαρισα πολλα φιλια Λια μου.
και που εισαι ακομα NEXT (TOP)και οχι (BOTTOM)MODELS
ακου ρε γιατρε να δεις τι γινεται αν ειναι δυνατον τωρα το ειδα αυτο το πανηγυρι
ακου ρε γιατρε μονδελ ακαδεμι λεει
ρε τι στελλα μας το γυρισε και σε νταβατζοκατασταση
ρε τι γινεται..........
Ησυχα φιλη. Δοξα τω θεο, ολα καλα.Εφοσον εχουμε υγεια,τα υπολοιπα θα ερθουν. Λγο πιο νωρις,λιγο πιο αργα,πιο λιγα , πιο πολλα .Μια χαρα ειμαι. Κατω ολα καλα?
γεια σου και σενα....
σ επιασε η υγρασια σημερα?
καλησπερα !!!!χαιρετω τα πληθη
γεια σου φιληκαλησπερα !!!!
τζα!!!!γεια σου φιλη
ετοιμαζομαι για το βραδυτζα!!!!
τι κανεις?
αυτο βλεπω αλαξες και φωτο...μαλλον η ανοιξη θα ελεγα
καλα δεν εκανα?αυτο βλεπω αλαξες και φωτο...
Καλησπερα Αλε
ακου ρε γιατρε να δεις τι γινεται αν ειναι δυνατον τωρα το ειδα αυτο το πανηγυρι
ακου ρε γιατρε μονδελ ακαδεμι λεει
ρε τι στελλα μας το γυρισε και σε νταβατζοκατασταση
ρε τι γινεται..........
αλεξια ροσση(αλεκα την ξερει ο αλεφαντος)ιστορικη τρανς για τον κυρ νικο ηταν η πρωτη τρανς που πηγαΚαλησπερα Αλε
Ναι,η πολη μας εχει τωρα πια αυτο που ελειπε. Μονδελ ακαδεμι.
Πριν απο λιγο,μου τηλεφωνησε,περικλαιουσα και απαρηγορητη η Χουτα Μπουλα. Νεαρη,ανερχομενη τρανς απο το Ποντολιβαδο.
Απορριφθηκε η αιτηση , για την εγγραφη της στην εν λογω ακαδημια. Το αιτιολογικο? Ακουσο.ν,ακουσον.
Ελειπε απο το βιογραφικο της η πολυ καλη γνωση των Γαλλικων.[ Αγγλικα,Γερμανικα απαραιτητα].Αχ ακαρδη Στελλα Φουξ.
Γκρεμισες εν μια νυκτι,τα ονειρα της νεαρας...........
Επιπλεον η Χουτα Μπουλα ειχε μια μικρη αναγουλιαση,στο φουαγκρα. Εντεταγμενο στην διατροφη των μελων της ακαδημιας.
Στελλιτσα,Στελλιτσα προσεχε μην πιεις καφε με το Λακη το Γαβαλα αγκαλιτσα.
Και τοτε ολες οι μαθητριες θα ξεχασουν τι μαρκα τσιγαρα καπνιζε η δασκαλα τους.