lia(1)
Trans
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 1.208
μην ανυσηχεις εσυ θα τον ποτισω εγω βασιλικο πολτο καθοτι βασιλισσα της γιαννιτσων ειναι μονο μιαhoty εσυ πινεις κεφιρ δικε μου???
μην ανυσηχεις εσυ θα τον ποτισω εγω βασιλικο πολτο καθοτι βασιλισσα της γιαννιτσων ειναι μονο μιαhoty εσυ πινεις κεφιρ δικε μου???
μην ανυσηχεις εσυ θα τον ποτισω εγω βασιλικο πολτο καθοτι βασιλισσα της γιαννιτσων ειναι μονο μια
να σαι καλα για τα καλα σου λογια τι κανεις εσυ απο χτες καλα συνεβει κατιπαντως απο κοντα η lia κορμαρα ατελειωτη
εισαι κλωνος ρε και τα λες αυτα δεν ντρεπεσαι ρε να παραπλανεις ετσι τον κοσμοπαντως απο κοντα η lia κορμαρα ατελειωτη
χοντρη ειμαι χαλια αισχοςεισαι κλωνος ρε και τα λες αυτα δεν ντρεπεσαι ρε να παραπλανεις ετσι τον κοσμο
εισαι εισαι...........χοντρη ειμαι χαλια αισχος
για ρωτα την χθες φοραγε σορτσακι με διχτυωτο καλσον και με smart τουτου?εισαι κλωνος ρε και τα λες αυτα δεν ντρεπεσαι ρε να παραπλανεις ετσι τον κοσμο
σορτ φορουσα και διχτυ καλσον και το σμαρτ ειχα αλλα αν βρεις και τι γοβα φορουσα θα σου πω μπραβογια ρωτα την χθες φοραγε σορτσακι με διχτυωτο καλσον και με smart τουτου?
τι να το κανω το μπραβο??μηπως ηταν μπεζ?σορτ φορουσα και διχτυ καλσον και το σμαρτ ειχα αλλα αν βρεις και τι γοβα φορουσα θα σου πω μπραβο
αυτην φορουσατι να το κανω το μπραβο??μηπως ηταν μπεζ?
δεν ξερω γιατρε τι φοραγε χθες η κυρια δεν εχω ιδεαγια ρωτα την χθες φοραγε σορτσακι με διχτυωτο καλσον και με smart τουτου?
αστο απαντησε..ετυχε να ανεβω θεσσαλονικη και την ειδα αλλα κωλωσα στο 60αριιδεν ξερω γιατρε τι φοραγε χθες η κυρια δεν εχω ιδεα
μην στεναχωριεσαι καποια στιγμη θα εχεις και εγω θα ειμαι εκει να τα πουμεαστο απαντησε..ετυχε να ανεβω θεσσαλονικη και την ειδα αλλα κωλωσα στο 60αριι
να τα πουμε αλλα θα προτειμουσα να μας ελεγες λιγοτερα για να εχουμεμην στεναχωριεσαι καποια στιγμη θα εχεις και εγω θα ειμαι εκει να τα πουμε
χμμ καλη....αυτην φορουσα
χαίρετεχμμ καλη....
καλησπερα σ ολους και ολες!!!