ΒΑΣΙΒΟΥΖΟΥΚΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
εννοιτε λατρευω τα ενστολα καυλακια !!!! !!! ποσα θες φιλη ??? εχω πολλα και απο διαφορες υπηρεσιες !
Θες ενα καλο ανασκολπισμο εσυ για να στρωσεις
εννοιτε λατρευω τα ενστολα καυλακια !!!! !!! ποσα θες φιλη ??? εχω πολλα και απο διαφορες υπηρεσιες !
ενα απο καθε υπηρεσια,φιλεναδα,ετσι για αρχη κ βλεπουμε...εννοιτε λατρευω τα ενστολα καυλακια !!!! !!! ποσα θες φιλη ??? εχω πολλα και απο διαφορες υπηρεσιες !
Τους οδηγους του ΕΚΑΒ τους λαμβανεις ως ενστολους;ενα απο καθε υπηρεσια,φιλεναδα,ετσι για αρχη κ βλεπουμε...
ειναι..δεν θελω να τ αδικησω τα παιδια..Τους οδηγους του ΕΚΑΒ τους λαμβανεις ως ενστολους;
Θα ερθω με τον συναδελφο να κανουμε ανωμαλιες στην κλουβα...ειναι..δεν θελω να τ αδικησω τα παιδια..
ααα..οχι..σε κλουβα δεν ανεβαινω κ να μην ανεβω ποτε ευχομαι...Θα ερθω με τον συναδελφο να κανουμε ανωμαλιες στην κλουβα...
Το ασθενοφορο εννοω μαναρα μου... θα σου κανουμε επι τοπου λαρυγγοσκοπηση.ααα..οχι..σε κλουβα δεν ανεβαινω κ να μην ανεβω ποτε ευχομαι...
το καταλαβα βρε..αυτο εννοω κ γωΤο ασθενοφορο εννοω μαναρα μου... θα σου κανουμε επι τοπου λαρυγγοσκοπηση.
>το καταλαβα βρε..αυτο εννοω κ γω
εγω σε ασθενοφορο δεν ανεβαινω....>
Δεν κανεις καλα που αρνεισαι τη φιλια μου.
Βρε θα ανεβεις και θα πεις κι ενα τραγουδι... μολις δεις τις παλλομενες ψωλες μας ;)εγω σε ασθενοφορο δεν ανεβαινω....
α πα πα..ουτε κ σε μηχανη ανεβαινω...Βρε θα ανεβεις και θα πεις κι ενα τραγουδι... μολις δεις τις παλλομενες ψωλες μας ;)
α πα πα..ουτε κ σε μηχανη ανεβαινω...
εκει που εννοεις ανεβαινω κ κανω κ τραμπαλα
εντελη θα μας πεις που ανεβαινεις
Καριολιτσαεκει που εννοεις ανεβαινω κ κανω κ τραμπαλα
καλησπερα,να σαι καλα..ουο μπορει ο καθενας..καλυτερα μονοζυγο τζουλαρα μου...καλησπερα και απο μενα
ενα απο καθε υπηρεσια,φιλεναδα,ετσι για αρχη κ βλεπουμε...
Τους οδηγους του ΕΚΑΒ τους λαμβανεις ως ενστολους;
Και οι τραυματιοφορείς και οι νοσοκόμοι ένστολοι είναι μωρή!ειναι..δεν θελω να τ αδικησω τα παιδια..