[size=20pt]Νινα ασε τον μαλλια και ελα στην ΝΩΝΤΟπαρεα να γλεντησει το κωλαρακι σου[/size]
χααχαχαχαχαχαααχ τραβελάκηδες
[size=20pt]Νινα ασε τον μαλλια και ελα στην ΝΩΝΤΟπαρεα να γλεντησει το κωλαρακι σου[/size]
χααχαχαχαχαχαααχ τραβελάκηδες
Τυπε, χωσε κορνα απο Πατρα μεχρι Αθηναεπιστρεφω οποτε μεσα το κεφαλι πουλεν
Τυπε, χωσε κορνα απο Πατρα μεχρι Αθηνα
Τυπε μουθα κορναρω πανω απο βελιγραδι και μπανσκο ;)
Πάντως παρτούζα με σένα και το GIOTAKI είναι η απόλυτη φαντασίωση... Επιφυλάσομαι να σας πάρω και τις 2 στο μέλλον... (αν ακόμα κάνετε μαζι παρτούζα)...προσωπικη μου εμπερια ! επειδη εχει τοιχη κανα δυο φορες να κανουμε παρτουζα με το GIOTAKI ... πιστευω οτι ειναι ο καλητερος γαμιας τις περιοχις .... θα σου κανει των κωλο γαρυφαλο ..... θα σε παρει αγρια .....θα σου δωσει τα χαστουκια σου ....... στην τελικη πιστευω θα σε ξεφτλισει ανετα ... ειναι ο απολυτος γαμιας !!!
γιατρε επιβεβαιωνεις και εσυ οτι το γιωτακι ειναι ο καλυτερος γαμιας της περιοχης?Πάντως παρτούζα με σένα και το GIOTAKI είναι η απόλυτη φαντασίωση... Επιφυλάσομαι να σας πάρω και τις 2 στο μέλλον... (αν ακόμα κάνετε μαζι παρτούζα)...
Nα φανταστώ οτι με θεωρείς κι εμένα "γιατρό" με ειδικότητα στην τρανσο-λογία; Θα τον δεχτώ με χαρά τον χαρακτηρισμο!!γιατρε επιβεβαιωνεις και εσυ οτι το γιωτακι ειναι ο καλυτερος γαμιας της περιοχης?
εσενα σου εκανε γαρουφαλο την τρυπα η σου εδωσε τις μαπες σου???
απολυτη ελληνιδα τρανς γιατρε ειναι αλλη μην μπερδευεις τα απολυταNα φανταστώ οτι με θεωρείς κι εμένα "γιατρό" με ειδικότητα στην τρανσο-λογία; Θα τον δεχτώ με χαρά τον χαρακτηρισμο!!
Όσο για τον καλύτερο γαμιά, εν συγκρίσει με όσες τρανς έχω πάει, ναι είναι ο απόλυτος (πως λέμε η απόλυτη star βλ. Αννα Βίσση)
Τωρα για μάπες και γαρούφαλα, επέτρεψέ μου να μην εισέλθω σε λεπτομέρειες...
Εννοούσα απόλυτη τρανς γαμιάς (αδόκιμος όρος) και πάντα συγκρίνοντας αυτές που έχω πάει μαζί τους...απολυτη ελληνιδα τρανς γιατρε ειναι αλλη μην μπερδευεις τα απολυτα
καλησπερα κ σε σενα..δως με και σε μενα εναν policeman καλε,πολλους εχεις ;)καλησπερα σε ολες και σε "ολους" !!!!
καλησπερα σε ολες και σε "ολους" !!!!
Νινα, ακους πως κορναρει ο Μαικ;καλησπερα σε ολες και σε "ολους" !!!!
αχα...διπορτο ε; κατσε να ενημερωσω εγω την κοπελα τι προικοθηρας εισαι...πισω ορε δικο μου το κουκλι
εννοιτε λατρευω τα ενστολα καυλακια !!!! !!! ποσα θες φιλη ??? εχω πολλα και απο διαφορες υπηρεσιες !καλησπερα κ σε σενα..δως με και σε μενα εναν policeman καλε,πολλους εχεις ;)
διααβασε αλλο θρεντ γιατρε και θα καταλαβεις δεν ειναι στην πολη μας το κορμιΕννοούσα απόλυτη τρανς γαμιάς (αδόκιμος όρος) και πάντα συγκρίνοντας αυτές που έχω πάει μαζί τους...
Αλλά για πες μας sir megas_alefantos (όπως λέμε sir Alex Ferguson!!) σε μας τους αδαείς ποιά είναι η απόλυτη ελληνίδα τρανς;