Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Για παρτη σου Νινα.
Γαμαει και δερνει...

Συνημμένα

• 580823_10152694747550565_202015127_n.jpg
    580823_10152694747550565_202015127_n.jpg
    56,4 KB · Εμφανίσεις: 15

compass

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
προσωπικη μου εμπερια ! επειδη εχει τοιχη κανα δυο φορες να κανουμε παρτουζα  με το GIOTAKI  ... πιστευω οτι ειναι ο καλητερος γαμιας τις περιοχις .... θα σου κανει των κωλο γαρυφαλο ..... θα σε  παρει αγρια .....θα σου δωσει τα χαστουκια σου ....... στην τελικη πιστευω θα σε ξεφτλισει  ανετα ... ειναι ο απολυτος γαμιας !!!
Πάντως παρτούζα με σένα και το GIOTAKI είναι η απόλυτη φαντασίωση... Επιφυλάσομαι να σας πάρω και τις 2 στο μέλλον... (αν ακόμα κάνετε μαζι παρτούζα)...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
Πάντως παρτούζα με σένα και το GIOTAKI είναι η απόλυτη φαντασίωση... Επιφυλάσομαι να σας πάρω και τις 2 στο μέλλον... (αν ακόμα κάνετε μαζι παρτούζα)...
γιατρε επιβεβαιωνεις και εσυ οτι το γιωτακι ειναι ο καλυτερος γαμιας της περιοχης? :think:
εσενα σου εκανε γαρουφαλο την τρυπα η σου εδωσε τις μαπες σου??? :think:

compass

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
γιατρε επιβεβαιωνεις και εσυ οτι το γιωτακι ειναι ο καλυτερος γαμιας της περιοχης? :think:
εσενα σου εκανε γαρουφαλο την τρυπα η σου εδωσε τις μαπες σου??? :think:
Nα φανταστώ οτι με θεωρείς κι εμένα "γιατρό" με ειδικότητα στην τρανσο-λογία; Θα τον δεχτώ με χαρά τον χαρακτηρισμο!!
Όσο για τον καλύτερο γαμιά, εν συγκρίσει με όσες τρανς έχω πάει, ναι είναι ο απόλυτος (πως λέμε η απόλυτη star βλ. Αννα Βίσση) :rockon:
Τωρα για μάπες  :s&m_1: και γαρούφαλα, επέτρεψέ μου να μην εισέλθω σε λεπτομέρειες...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
Nα φανταστώ οτι με θεωρείς κι εμένα "γιατρό" με ειδικότητα στην τρανσο-λογία; Θα τον δεχτώ με χαρά τον χαρακτηρισμο!!
Όσο για τον καλύτερο γαμιά, εν συγκρίσει με όσες τρανς έχω πάει, ναι είναι ο απόλυτος (πως λέμε η απόλυτη star βλ. Αννα Βίσση) :rockon:
Τωρα για μάπες  :s&m_1: και γαρούφαλα, επέτρεψέ μου να μην εισέλθω σε λεπτομέρειες...
απολυτη ελληνιδα τρανς γιατρε ειναι αλλη μην μπερδευεις τα απολυτα :grin:

compass

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
απολυτη ελληνιδα τρανς γιατρε ειναι αλλη μην μπερδευεις τα απολυτα :grin:
Εννοούσα απόλυτη τρανς γαμιάς (αδόκιμος όρος) και πάντα συγκρίνοντας αυτές που έχω πάει μαζί τους...
Αλλά για πες μας sir megas_alefantos (όπως λέμε sir Alex Ferguson!!) σε μας τους αδαείς ποιά είναι η απόλυτη ελληνίδα τρανς;

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
Εννοούσα απόλυτη τρανς γαμιάς (αδόκιμος όρος) και πάντα συγκρίνοντας αυτές που έχω πάει μαζί τους...
Αλλά για πες μας sir megas_alefantos (όπως λέμε sir Alex Ferguson!!) σε μας τους αδαείς ποιά είναι η απόλυτη ελληνίδα τρανς;
διααβασε αλλο θρεντ γιατρε και θα καταλαβεις δεν ειναι στην πολη μας το κορμι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom