al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
ααααχχχχ :o :oθα με ερωτευτείς...................
ααααχχχχ :o :oθα με ερωτευτείς...................
ειλικρινα οσες φωτο εχεις διει σε διαφορα σιτε ειτε ηλικες πιστευεις οτι ανταποκρίνονται στην πραγματικοτητα !!!????????στειλε μου μια φωτο με φεγγαρι να με σιγουρος
αχχχααααχχχχ :o :o
να ξερες ποσα αχχχ κανω μερικα βραδιαααααχχχχ :o :o
μα δεν εχω δει περημενω ομως να σε δω απο κονταειλικρινα οσες φωτο εχεις διει σε διαφορα σιτε ειτε ηλικες πιστευεις οτι ανταποκρίνονται στην πραγματικοτητα !!!????????
ααααχχχχ :o :o
να ξερες ποσα αχχχ κανω μερικα βραδια
θελω να των πιασω απο το κοτσιδακι ! και να του δωσο ενα γλωσσοφιλο !!!! ολα καυλα ! :-* :-* :-* :-* :-*
ισως !μπρε συ!! εμενα εννοεις?
ισως !
1,82 ειμαι χωρις τακουνια .... + 12 ποντα τακουνια-μποτες ....στο 1,94 στηθος 85 D θα με φτανεις ???ok ψηνομαι για ενα στα ορθια
1,82 ειμαι χωρις τακουνια .... + 12 ποντα τακουνια-μποτες ....στο 1,94 στηθος 85 D θα με φτανεις ???
2.05 και χωρις τακουνια μπεμπα ;)
φιλια καλο βραδυ παω προς αναζητηση τσεχοτρανςχαχα με φτανεις τοτε !!!!
Παπούτσες απ τον τόπο σου και ας ειναι και πεσμένες!!φιλια καλο βραδυ παω προς αναζητηση τσεχοτρανς
live ανταποκριση απο τον πολεμο hoty ποιος εισαι ρε γιατρε ο νικολας βαφιαδης ρε δικε μουΜόλις έφυγα από το σπίτι της νίνας...αυτή η τρύπα της όσο πάει κ στενευει...έκανα προπόνηση εδώ και 3 μέρες για να μην χύσω αμέσως...
Για το bourdela.com.....Θεόδωρος.....Ανδρεάδης..... Συγγελάκης....Ciao a tutti...live ανταποκριση απο τον πολεμο hoty ποιος εισαι ρε γιατρε ο νικολας βαφιαδης ρε δικε μου
η μηπως εισαι ο κοτσιδας να πουμε?
Για το bourdela.com.....Θεόδωρος.....Ανδρεάδης..... Συγγελάκης....Ciao a tutti...