Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
  Για το bourdela.com.....Θεόδωρος.....Ανδρεάδης..... Συγγελάκης....Ciao a tutti... :2funny:
ελα γιατρε δωσε μας καμια ποιο σπαρταριστικη λεπτομερεια ρε δικε μου πολεμο με την αμερικη εκανες ετσι θα μας αφησεις?
πες μας εδω τωρα μας λες οτι οτι η τρυπα αντιτιθεται στους νομους της φυσικης ελα βγαλε την μπουγαδα μην ντρεπεσε :grin:

tomftomf

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ελα γιατρε δωσε μας καμια ποιο σπαρταριστικη λεπτομερεια ρε δικε μου πολεμο με την αμερικη εκανες ετσι θα μας αφησεις?
πες μας εδω τωρα μας λες οτι οτι η τρυπα αντιτιθεται στους νομους της φυσικης ελα βγαλε την μπουγαδα μην ντρεπεσε :grin:
Τα θύματα αμέτρητα...οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για 5 εκατομύρια...σπερματοζωάρια....κ όλα μέσα σε λίγα λεπτά ακατάπαυστου σφυροκοπίματος του μυδραλιοφόρου...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Τα θύματα αμέτρητα...οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για 5 εκατομύρια...σπερματοζωάρια....κ όλα μέσα σε λίγα λεπτά ακατάπαυστου σφυροκοπίματος του μυδραλιοφόρου...
κατσε ρε γιατρε πηγες να κανεις πολεμο με την αμερικη και πηγες χωρις οπλα ανογρανοτο σε βρισκω
εσυ ρε ξεπεταχτηκες απο μονο σου ρε :grin:

tomftomf

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
:pipa3:
κατσε ρε γιατρε πηγες να κανεις πολεμο με την αμερικη και πηγες χωρις οπλα ανογρανοτο σε βρισκω
εσυ ρε ξεπεταχτηκες απο μονο σου ρε :grin:
Προηγήθηκε ρε μάχη σώμα με σώμα για καμία ώρα...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
τα προσεχω τα καυλακια μου !! και στο τελος  με κερνανε σιροπακι !!!! αχχχχχχχχχχχχ  :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:
ρε νινα γιατι το παιζεις καλη απο εδω.....αφου στην πραγματικοτητα εισαι η μεγαλητερη καραξεπετα.

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Μόλις έφυγα από το σπίτι της νίνας...αυτή η τρύπα της όσο πάει κ στενευει...έκανα προπόνηση εδώ και 3 μέρες για να μην χύσω αμέσως...

γιατρε εαν εχεις προβλημα αν ειναι στενη ελα μετα που θα παω να την βρεις ταχτοποιημενη και δεν θαχεις προβλημα.

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.173
καλησπερα σε σε ολους και ολες !!!
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

μακρυμαλλη  μου !!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom