Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

noknow4

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
1
φιλε φιλοξενουμενε δεν με παραξενευει απλα αν δε με απατα η μνημη μου θυμαμαι οτι παλιοτερα κ ο αλε τα ειχε χωσει στη νινα κ αρκετοι ακομα απλα τωρα βλεπω χαβαλε.οχι οτι παραξενευομαι απλα ρωτησα να μαθω τι ακριβως τρεχει με το συγκεκριμενο ατομο γτ απο βδομαδα θα ειμαι θεσ/νικη κ αν αξηζει θα θελα να ξερω να φτιαξω αναλογος το προγραμμα μου
φιλε καλησπερα,απο οτι βλεπω και εσυ στο ψαξιμο, :fuck2:
εχεις τιποτα κατα νου? :helpplea:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
φιλε φιλοξενουμενε δεν με παραξενευει απλα αν δε με απατα η μνημη μου θυμαμαι οτι παλιοτερα κ ο αλε τα ειχε χωσει στη νινα κ αρκετοι ακομα απλα τωρα βλεπω χαβαλε.οχι οτι παραξενευομαι απλα ρωτησα να μαθω τι ακριβως τρεχει με το συγκεκριμενο ατομο γτ απο βδομαδα θα ειμαι θεσ/νικη κ αν αξηζει θα θελα να ξερω να φτιαξω αναλογος το προγραμμα μου
γυρνα πισω και δες τι εχω γραψει και μην πετας αερολογιες αν δεν ξερεις και δεν θα ρωτισω κανεναν με ποιον θα κανω και γιατι χαβαλε οκ? :idiot:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
λοιπον ακου να μαθαινεις...η Νινα πριν καμια 3ετια που την πηρα εγω 2 φορες ηταν απο τις καλυτερες σε εμφανιση αλλα η μεγαλυτερη ξεπετα.Καποτα στο χερι με το καλησπερα και αντε να τελειωνουμε.Εσφιγγε και τον κωλο της να μη μπορεις να τη γαμησεις και διαφορα τετοια
Ημουν αν οχι ο πρωτος απο τους ελαχιστους που γραψανε ευθεως οτι ειναι ξεπετα μιας και απορησα με τον ντορο που γινοταν στο θρεντ περι αυτης ο οποιος μαλλον και προερχοταν απο την ιδια...
Αυτη θεωρησε εξυπνη ιδεα να στελνει πμ σε διαφορα αλλα μελη αλλα και σε μενα και να λεει οτι ειμαι αλλη τρανς που την ανταγωνιζομαι,οτι ειμαι ενας πουστης που παρακαλαω να με γαμησουν ολοι και οτι ξερει το αμαξι μου και καταλαβε ποιος ειμαι,και οτι θα μου κλασει τ'αρχιδια κι αν καταλαβε ποιος ειμαι...Λαθος κινηση απο μερους της μαλλον της εκοψε πολλους υποψηφιους πελατες...

Απο συζητησεις που ειχα μαζι της μεσω πμ καταλαβα οτι δεν εχει καλο χαρακτηρα κι οτι δεν εκτιμαει τους πελατες της.Ενδιαφερον θα ειχε να τη ρωτησεις κι εσυ δηλαδη τι γνωμη εχει γι'αυτους που πηγαινουν με τρανς...

Αυτα περασανε ομως...
Τωρα πλεον ειναι σιγουρα η καλυτερη σε εμφανιση,αμφιβαλλω δηλαδη αν υπαρχουν και παγκοσμιως τοσο ομορφες τρανς,και απ'οτι ακουω και απο δω μεσα αλλα κυριως απο μια περιπτωση απ'εξω εχει βελτιωθει σε υπηρεσιες και δειχνει τουλαχιστον μια καλη διαθεση.Δε μπορω να το αμφισβητησω...

Το δικο μου τελικο συμπερασμα και το λεω με συμπαθεια ειναι οτι το ατομο αυτο εφτιαξε κατι τοσο τελειο αλλα δεν ειχε τις βασεις για να το διαχειριστει.Κατα εναν περιεργο τροπο τη συμπαθω ομως...

Συνεχιζει να με εκνευριζει η ανουσια αυτοδιαφημιση της.
Νομιζω σε καλυψα...παρε εσυ την τελικη αποφαση

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
δεν ειχα προθεση ουτε να προσβαλω κανεναν ουτε να κανω κακοπροερετα σχολια εννοειτε πως οποιος θελει κανει οτι θελει απλα καποια πραγματα δε μου κολλουσαν τουλαχιστον στο δικο μου μυαλο αλε δεν ειχα προθεση να σε προσβαλω αλλωστε εισαι απο τους ποιο εμπειρουσ κ εγκυρους εδω μεσα απλα προσπαθησα να συλλεξω πληροφοριες αξιοπηστες κ ηθελα να μου τις δωσει καποιος σαν κ σενα με ρεαλιστικο τροπο φιλε αλ πατσινο εισουν απολυτα κατατοπιστικος κ σε ευχαριστς κ σενα οποτε κανεις παρεμβαση σε κατι εισαι απο τους ποιο διαφωτηστικους εδω μεσα

noknow4

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
1
λοιπον ακου να μαθαινεις...η Νινα πριν καμια 3ετια που την πηρα εγω 2 φορες ηταν απο τις καλυτερες σε εμφανιση αλλα η μεγαλυτερη ξεπετα.Καποτα στο χερι με το καλησπερα και αντε να τελειωνουμε.Εσφιγγε και τον κωλο της να μη μπορεις να τη γαμησεις και διαφορα τετοια
Ημουν αν οχι ο πρωτος απο τους ελαχιστους που γραψανε ευθεως οτι ειναι ξεπετα μιας και απορησα με τον ντορο που γινοταν στο θρεντ περι αυτης ο οποιος μαλλον και προερχοταν απο την ιδια...
Αυτη θεωρησε εξυπνη ιδεα να στελνει πμ σε διαφορα αλλα μελη αλλα και σε μενα και να λεει οτι ειμαι αλλη τρανς που την ανταγωνιζομαι,οτι ειμαι ενας πουστης που παρακαλαω να με γαμησουν ολοι και οτι ξερει το αμαξι μου και καταλαβε ποιος ειμαι,και οτι θα μου κλασει τ'αρχιδια κι αν καταλαβε ποιος ειμαι...Λαθος κινηση απο μερους της μαλλον της εκοψε πολλους υποψηφιους πελατες...

Απο συζητησεις που ειχα μαζι της μεσω πμ καταλαβα οτι δεν εχει καλο χαρακτηρα κι οτι δεν εκτιμαει τους πελατες της.Ενδιαφερον θα ειχε να τη ρωτησεις κι εσυ δηλαδη τι γνωμη εχει γι'αυτους που πηγαινουν με τρανς...

Αυτα περασανε ομως...
Τωρα πλεον ειναι σιγουρα η καλυτερη σε εμφανιση,αμφιβαλλω δηλαδη αν υπαρχουν και παγκοσμιως τοσο ομορφες τρανς,και απ'οτι ακουω και απο δω μεσα αλλα κυριως απο μια περιπτωση απ'εξω εχει βελτιωθει σε υπηρεσιες και δειχνει τουλαχιστον μια καλη διαθεση.Δε μπορω να το αμφισβητησω...

Το δικο μου τελικο συμπερασμα και το λεω με συμπαθεια ειναι οτι το ατομο αυτο εφτιαξε κατι τοσο τελειο αλλα δεν ειχε τις βασεις για να το διαχειριστει.Κατα εναν περιεργο τροπο τη συμπαθω ομως...

φιλε καλησπερα ειμαι καινουργιος εδω και δεν χερω αν κανω καλα που στελνω,,απλα το σ/κ θα ειμαι σαλονικα και ψαχνω για μια καλη επιλογη,,μηπωσ θα μπορουσες να βοηθησεισ??
:helpplea:

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.073
καλησπερα σε ολους ολες ~~~!!!!  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

και μια πιο ιδιαιτερη καλησπερα στον μακρυμαλλη με το κοτσιδάκι ...

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
με την Νανά (Χ....) είχε πάει κανείς παλιός να πεί αναμνήσεις ?

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606

Αυτα περασανε ομως...

νινα ακουμαι κ νινα δεν βλεπουμαι εχουμε καμια φωτο την φατσουλα της  να βγαλουμε συμπερασμα

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
νινα ακουμαι κ νινα δεν βλεπουμαι εχουμε καμια φωτο την φατσουλα της  να βγαλουμε συμπερασμα

τι να δεις ρε βατραχακι...χωρις να την ξερω και να την εχω δει απο κοντα η νινα εινατο πρωτυπο μου τουλαχιστον εμφανισιακα...και με κατι εργαλεια που βλεπω και περνει σε μερικες φωτο την θαυμαζω περισσοτερο..φαινεται αψογη τι να συζηταμε τωρα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom