φιλε φιλοξενουμενε δεν με παραξενευει απλα αν δε με απατα η μνημη μου θυμαμαι οτι παλιοτερα κ ο αλε τα ειχε χωσει στη νινα κ αρκετοι ακομα απλα τωρα βλεπω χαβαλε.οχι οτι παραξενευομαι απλα ρωτησα να μαθω τι ακριβως τρεχει με το συγκεκριμενο ατομο γτ απο βδομαδα θα ειμαι θεσ/νικη κ αν αξηζει θα θελα να ξερω να φτιαξω αναλογος το προγραμμα μου
λοιπον ακου να μαθαινεις...η Νινα πριν καμια 3ετια που την πηρα εγω 2 φορες ηταν απο τις καλυτερες σε εμφανιση αλλα η μεγαλυτερη ξεπετα.Καποτα στο χερι με το καλησπερα και αντε να τελειωνουμε.Εσφιγγε και τον κωλο της να μη μπορεις να τη γαμησεις και διαφορα τετοια
Ημουν αν οχι ο πρωτος απο τους ελαχιστους που γραψανε ευθεως οτι ειναι ξεπετα μιας και απορησα με τον ντορο που γινοταν στο θρεντ περι αυτης ο οποιος μαλλον και προερχοταν απο την ιδια...
Αυτη θεωρησε εξυπνη ιδεα να στελνει πμ σε διαφορα αλλα μελη αλλα και σε μενα και να λεει οτι ειμαι αλλη τρανς που την ανταγωνιζομαι,οτι ειμαι ενας πουστης που παρακαλαω να με γαμησουν ολοι και οτι ξερει το αμαξι μου και καταλαβε ποιος ειμαι,και οτι θα μου κλασει τ'αρχιδια κι αν καταλαβε ποιος ειμαι...Λαθος κινηση απο μερους της μαλλον της εκοψε πολλους υποψηφιους πελατες...
Απο συζητησεις που ειχα μαζι της μεσω πμ καταλαβα οτι δεν εχει καλο χαρακτηρα κι οτι δεν εκτιμαει τους πελατες της.Ενδιαφερον θα ειχε να τη ρωτησεις κι εσυ δηλαδη τι γνωμη εχει γι'αυτους που πηγαινουν με τρανς...
Αυτα περασανε ομως...
Τωρα πλεον ειναι σιγουρα η καλυτερη σε εμφανιση,αμφιβαλλω δηλαδη αν υπαρχουν και παγκοσμιως τοσο ομορφες τρανς,και απ'οτι ακουω και απο δω μεσα αλλα κυριως απο μια περιπτωση απ'εξω εχει βελτιωθει σε υπηρεσιες και δειχνει τουλαχιστον μια καλη διαθεση.Δε μπορω να το αμφισβητησω...
Το δικο μου τελικο συμπερασμα και το λεω με συμπαθεια ειναι οτι το ατομο αυτο εφτιαξε κατι τοσο τελειο αλλα δεν ειχε τις βασεις για να το διαχειριστει.Κατα εναν περιεργο τροπο τη συμπαθω ομως...
Συνεχιζει να με εκνευριζει η ανουσια αυτοδιαφημιση της.
Νομιζω σε καλυψα...παρε εσυ την τελικη αποφαση