Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
[size=10pt]Ειλικρινα δεν μου ειχε ξανατυχει τετοια ξεπετα. αλλά οπως λεω εγω ο σοφος μαλακας για ολα υπαρχει η δευτερη φορα. που θα μου παει ομως? καπου θα την πετυχω σε κανενα δρομο. αμα δεν την παρω σβαρνα την ξεπετα με το ντουντουτ μου σιχτηρ.[/size]
  Δεν βαριεσε ρε χρησταρα, το ενδεχομενο μιας ξεπετας παντα θα υπαρχει για ολους...με τετοια περιγραφη την εσκισες,εμεις καταλαβαμε...εχει δικιο εν μερει ο senior ALE που σου λεει να παρακολουθεις τα γραφομενα στο εν λογω καναλη...μονο που αρκετες φορες γραφονται και πολλες ανακριβιες απο διαφορους και θελει προσοχη!κατα ποσο εγκυρος ειναι ο πληροφοριοδοτης! αντε παμε για αλλα φιλε... :2funny:

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
αγαπητη κυρια επειδη κανω διαιτα ας αφησουμε ασχολιαστο το γιουβετσι ;)
οσο για το τι θελουμε ειναι απλο.
Θελουμε εσεις που αποφασισατε να κανετε αυτο το επαγγελμα να το κανετε οπως πρεπει γιατι ο χρηστος για να βγαλει το 50αρι πρεπει να κανει χιλιομετρα πολλα.
Δεν ζηταμε τιποτα αλλο απλα να προσφερετε τον πληρωμενο ερωτα που υποτιθεται οτι ειναι το επαγγελμα σας και οχι να θεωρειτε δεδομενο οτι θα μας ξεπεταξετε και αυτο ηταν.
Οι καλες υπηρεσιες επιβραβευονται και οι κακες παιρνουν οτι τους αξιζει.
και μην ακουσω καμμια μαλακια γιατι θα γειρω πανω  ;)

[size=10pt]Σωστος ο μιχαλης κουκλα. κατσε σκεψου και μετα πορεψου λεγανε οι παλιοι . το νου σου. τωρα η δυναμη της ενημεωσης ειναι τοσο δυνατη που πλεον δεν μενει κανεις στην αφάνεια. καπισι? γκεγκε? σακουλα?  [/size]

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Ασωραίοςςςςςς...
Χρήστος θα πει φιλότιμο…Χρήστος θα πει δερβίσης… … Χρήστος θα πει καλό παιδί και ωραίες εξηγήσεις.  :rockon: :rockon:
Γειά σου ρε Κρις παιχταρά μουυυυυυ!!! ;)

[size=10pt]Γεια σου φιλε David ευχαριστω για τα καλα σου λογια. απλα ειλικρινα αγανακτησα 3 λιτρα αντιψυκτικο κατανάλωσα για να κατεβασω την θερμοκρασια μου [/size]

Δεν βαριεσε ρε χρησταρα, το ενδεχομενο μιας ξεπετας παντα θα υπαρχει για ολους...με τετοια περιγραφη την εσκισες,εμεις καταλαβαμε...εχει δικιο εν μερει ο senior ALE που σου λεει να παρακολουθεις τα γραφομενα στο εν λογω καναλη...μονο που αρκετες φορες γραφονται και πολλες ανακριβιες απο διαφορους και θελει προσοχη!κατα ποσο εγκυρος ειναι ο πληροφοριοδοτης! αντε παμε για αλλα φιλε... :2funny:

[size=10pt]zinentin καλε μου φιλε οτι παμε για άλλα ειναι το μονο σιγουρο . απλα μου την βαρεσε στο κοκκινο και θελησα να σωσω κοσμακι πιστευω πως καταφερα σε ενα βαθμο να προσφερα εστω και κατι στο γενικο συνολο της κοινοτητας μας  [/size]

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
[size=10pt]την κανω παιδες τωρα. με εχουν τραπεζι με φασιανους ενας φιλος φαρμακοποιός που ειναι τρελος κυνηγός. μιχαλη πεταξου τσακα τσακα να φαμε μαζι... [/size]

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
[size=10pt]την κανω παιδες τωρα. με εχουν τραπεζι με φασιανους ενας φιλος φαρμακοποιός που ειναι τρελος κυνηγός. μιχαλη πεταξου τσακα τσακα να φαμε μαζι... [/size]
 επαναλαμβανωμε αναγκαστικα γιατι το εχω ξαναπαιξει το κοματι ...
        αφιερωμενο χρησταρα...για την εν λογω κορασιδα ...

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246

μακαρι χρησταρα αλλα ταξιδευω το πρωι βιεννη και καπακι στο ζλιν τσεχια. τελος του μηνα θαμαι θεσσαλονικη 3ημερο για κολπα ευρωπαικα.φατε πιειτε καλα και για παρτη μου  :s&m_2:

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.171
θελω τον φασιανο σου !!!!  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36

Συνημμένα

• imagesxx.jpg
    imagesxx.jpg
    8,9 KB · Εμφανίσεις: 20

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.171
αχχχ μακπρυμαλλι μου εσυ !!!!!!! :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:... ελα να με ταισεις!!!!! :pipa2: :pipa2: :pipa2:

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
αλε μπορει καποιος απο σας να μας πει αν η νινα ειναι ξεπετα η οχι γτ θυμαμαι παλαιοτερα στο δικο της φορουμ που ποσταρε κ αυτη αλλα κ αλλοι διαφοροι ειχαν γραφτει πολλα κ διαφορα αλλα τωρα βλεπω τη νινα να μην ασχολειτε εδω κ καιρο με το δικο της φορουμ να ποσταρει μονιμος εδω κ να κανετε κ ολοι χαβαλε εταξυ σασ .ρωταω απλα επειδη ειναι τελος του μηνα να ανεβω πανω κ ακομα δεν εχω κατασταλαξει αν αξηζει να την επισκευθω..αυτο που σιγουρα εχω καταλαβει ειναι οτι της αρεσει να ειναι στην επικαιροτητα οποτε πλεον μπαινει κ ποσταρει εδω σε σασ

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
 επαναλαμβανωμε αναγκαστικα γιατι το εχω ξαναπαιξει το κοματι ...
        αφιερωμενο χρησταρα...για την εν λογω κορασιδα ...

[size=10pt]ΠΡΩΩΩΩΩΩΩΤΟΣ... ετσι σωστα τα λεει. εισαι ωραιος δικε μου[/size]

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
μακαρι χρησταρα αλλα ταξιδευω το πρωι βιεννη και καπακι στο ζλιν τσεχια. τελος του μηνα θαμαι θεσσαλονικη 3ημερο για κολπα ευρωπαικα.φατε πιειτε καλα και για παρτη μου  :s&m_2:

[size=10pt]Καλη πτηση να εχεις αν πας με αεροπλανο και καλο δρομο αν πας με τροχοφόρο . [/size]

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
αλε μπορει καποιος απο σας να μας πει αν η νινα ειναι ξεπετα η οχι γτ θυμαμαι παλαιοτερα στο δικο της φορουμ που ποσταρε κ αυτη αλλα κ αλλοι διαφοροι ειχαν γραφτει πολλα κ διαφορα αλλα τωρα βλεπω τη νινα να μην ασχολειτε εδω κ καιρο με το δικο της φορουμ να ποσταρει μονιμος εδω κ να κανετε κ ολοι χαβαλε εταξυ σασ .ρωταω απλα επειδη ειναι τελος του μηνα να ανεβω πανω κ ακομα δεν εχω κατασταλαξει αν αξηζει να την επισκευθω..αυτο που σιγουρα εχω καταλαβει ειναι οτι της αρεσει να ειναι στην επικαιροτητα οποτε πλεον μπαινει κ ποσταρει εδω σε σασ

[size=10pt]Καλο ατομο, αψογος χαρακτηρας, φιληκη, ανετη, σοβαρη οταν και οπου χρειαζεται. Συζητήσιμη με αποψη, δεκτικη με ανεση χρονου. ολα αυτα βεβαια αφου πρωτα την παρεις απο την πιατσα της και κανεις μια πρωτη επαφη . ετσι ηξερα μεχρι πριν λιγο καιρο. συγνωμη αν κανω και λαθος Νινακι . αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι θα περασεις τέλεια. εγω περασα υπεροχα. σε ολα τα επιπεδα [/size]

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387

φιλε μου αυτοι ειναι ο προαιωνιος νομος της αγορας : δουναι και λαβειν!
μη σε παραξενευει που ατομα που εκραζαν τωρα εξυμνουν...

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
φιλε φιλοξενουμενε δεν με παραξενευει απλα αν δε με απατα η μνημη μου θυμαμαι οτι παλιοτερα κ ο αλε τα ειχε χωσει στη νινα κ αρκετοι ακομα απλα τωρα βλεπω χαβαλε.οχι οτι παραξενευομαι απλα ρωτησα να μαθω τι ακριβως τρεχει με το συγκεκριμενο ατομο γτ απο βδομαδα θα ειμαι θεσ/νικη κ αν αξηζει θα θελα να ξερω να φτιαξω αναλογος το προγραμμα μου

noknow4

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
1
[size=10pt]Καλα κανεις και βγαινεις γιαννιτσων κοπελια . δρομος ειναι απλα κριμα το κορμι και τα βυζομπαλα που εχεις. κριμα. ελα να σε παρω στην ξενητια να δεις τι σημαινει επαγγελματιας του ειδους σου.μαλλον οχι στην ξενητια. στειλε τον δικο σου να δοκιμασει μερικα καλα κοριτσια εκει . εχει και σωστες επαγγελματιες η ομορφη θεσσαλονικη. βλεπε[/size] [size=10pt]pamela tr, ΝΙΝΑ, GIOTAKI TRAN
, estellax, ALEXIA ROSSI,
[/size]

[size=10pt]για να φτασεις τις υπηρεσίες τους εχεις δρομο ακομα . Το μονο κακο ειναι οτι δεν φταις εσυ. εμεις φταιμε που ερχομαστε. υπαρχουνε ακομα πολλοι τρελομαλακες σαν εμενα σε ολη την ελλαδα και στην περιοχη σου. αλλα ολα και ολοι καποια στιγμη τελειωνουν. βασικα εχεις ημερομηνια ληξης κουκλα. θα μου πεις, γιατι??? απλα εισαι άρρωστη . [/size]
μαγκεσ βοηθεια :helpplea:
το σ/κ θα ειμαι Σαλονικα με πολυ ορεξη για :zfuck:
θα μπορουσατε να με βοηθησετε με μια καλη επιλογη??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom