Νέα

Θεση αρχιδιων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.939
Πόντοι
3.475

Χαιρετε
Ειχα παρατηρησει ανεκαθεν οτι οι ορχεις μου δεν ειναι ο ενας διπλα στον αλλον- χωρις αυτο να μου δημιουργει καποιο προβλημα ή καποια ενοχληση.
Απλα τον τελευταιο καιρο πονουσα λιγο οταν βαραγα καμια μαλακεια, και ξαναασχοληθηκα με το θεμα.
Παρατηρησα οτι, οχι μονο ειναι ο ενας πισω απο τον αλλο (και λιγο πλαγια φυσικα), αλλα ειναι και πιο βαθεια ο ενας απο τον αλλον.
Στο μυαλο μου ηρθε αυτοματα κι ενα αλλο δεδομενο: Οτι αν ειμαι για καποια ωρα ετοιμος να χυσω, και κρατιεμαι, νιωθω εναν εσωτερικο πονο προς την πλευρα του δευτερου ορχι, που βρισκεται πιο πισω και βαθυτερα. (Ασχετο με την παροδικη ενοχληση που ανεφερα πιο πανω, και η οποια μου εχει περασει πλεον... Αυτο το εχω πολλα χρονια και το θεωρουσα φυσικο, γιατι και φιλοι μου μου εχουν πει οτι αμα κρατιουνται πολυ ωρα για να μη χυσουν, νιωθουν εναν σχετικο πονο...)

Ερωτηση: Yπαρχει περιπτωση- για καποιο λογο- να μετακινηθει ο ενας ορχις ως προς τον αλλον? Γιατι ναι μεν παντα ετσι ητανε τ' αρχιδια μου, αλλα δεν εγγυωμαι οτι ηταν ετσι ΑΚΡΙΒΩΣ (δεν ειχα ασχοληθει- και για να πω την αληθεια το κοιταξα μετα απο μια κουβεντα με φιλο μου φανταρο, που μου ειπε οτι οταν καταταχθηκε τους εξετασαν τ' αρχιδια και αν χωριζονται ευκρινως το ενα απο το αλλο)...
Ερωτηση 2: Ειναι φυσικο να ειναι πιο ευερεθιστο το ενα αρχιδι σε σχεση με το αλλο, βασει θεσης, ή αυτη την ενοχληση που ανεφερα (σε περιπτωσεις μακρας συγκρατησης εκσπερματωσης), θα επρεπε να την αναφερω σε γιατρο??

Σορρυ αν σας ζαλισα τα...αρχιδια, αλλα αν το θεμα δεν επιδεχεται ιατρικης γνωματευσης, θα προτιμουσα να μην μπω σε διαδικασια. Δηλαδη, θα προτιμουσα να μην μου πει ο γιατρος "Παντα ετσι ησουνα, ειναι δικο σου ανατομικο θεμα, τι με ρωτας τωρα εμενα?". Γι' αυτο και ρωταω αν υπαρχει περιπτωση καποιας μεταβολης/ μετακινησης ορχεως απο τη θεση του 

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.334
Πόντοι
1.720
πηγαινε σε γιατρο τι πιο απλο !

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ μια απορια να κάνω άσχετη που την έχω από καιρό...
Γιατί είναι σημαντικά τα αρχίδια στους φαντάρους? Δλδ οκ να κοιτάνε για πλατυποδία , να κοιτάνε για προβλήματα σπονδυλικής στήλης κλπ, αλλά η εξέταση των αρχιδιών πού αποσκοπεί?

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.939
Πόντοι
3.475
Ενταξει, αν ειναι γτπ το θεμα, θα προτιμουσα να αποφυγω να παω σε γιατρο
Να καθομαι δηλαδη να λεω σ'εναν αγνωστο τυπο για το πώς βαραω μαλακεια και αλλα τετοια πιπερατα?
Αν δεν υπαρχει ουσιαστικος λογος, καλυτερα να γλιτωσω την ξεφτιλα

Γι' αυτο και ρωταω την προσωπικη εμπειρια ολων σας

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Γιατί είναι σημαντικά τα αρχίδια στους φαντάρους? Δλδ οκ να κοιτάνε για πλατυποδία , να κοιτάνε για προβλήματα σπονδυλικής στήλης κλπ, αλλά η εξέταση των αρχιδιών πού αποσκοπεί?
oποιος τα εχει μεγαλα παει ΟΥΚ

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Να καθομαι δηλαδη να λεω σ'εναν αγνωστο τυπο για το πώς βαραω μαλακεια και αλλα τετοια πιπερατα?

Είσαι σοβαρός? Θα ντραπείς το γιατρό ?  :idiot:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166

Μην κολας ρε..πηγαινε σ εναν γιατρο μην τ αφησεις
εμενα μ εξεταζε μια ωρα στα αρχιδια  επειδη ειχαν βγει κατι εξετασεις περιεργες..η δουλεια του ειναι

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16

Πολυ απλα γιατι ειναι  αδενας που παραγει την τεστοστερονη

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
φαντασου καμια 50αρα νοματαοι με τα παπαρια εξω..και να περναει ο γιατρος να μας κοιταζει εναν εναν
ασε που ειχα διπλα μου εναν καθυστερημενο κι ελεγε ο πουτσος ο πουτσος και γελαγε μονος του
εαν εχεις προβλημα στους ορχεις (ανατομια) απαλασεσαι απο εργασιες..

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
για να δουνε ποσο θα αντεξουνε οταν θα τους τα πριζουνε απο τις μαλακιες που γινονται στο στρατο. :2funny: :2funny:

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.939
Πόντοι
3.475
Απλα η ολη διστακτικοτητα μου για το αν οντως συντρεχει λογος εξετασης, εγκειται στο γεγονος οτι απο μωρο που με εβλεπαν παιδιατροι ποτε δεν ειχαν πει τιποτα... Δηλαδη αν η ανατομια των αρχιδιων μου ητανε ελαττωματικη, εστω ενας δεν θα ειχε πει οτι εχω το ταδε προβλημα?
Θα το ανακαλυπτα στα 23 μου?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
απαλλαγη οι μοναρχιδες. δεν υπηρετουνε.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Απλα η ολη διστακτικοτητα μου για το αν οντως συντρεχει λογος εξετασης, εγκειται στο γεγονος οτι απο μωρο που με εβλεπαν παιδιατροι ποτε δεν ειχαν πει τιποτα... Δηλαδη αν η ανατομια των αρχιδιων μου ητανε ελαττωματικη, εστω ενας δεν θα ειχε πει οτι εχω το ταδε προβλημα?
Θα το ανακαλυπτα στα 23 μου?
εαν σφιχτεις και πιασεις και τα δυο μπαλακια να τα ψηλαφησεις διακρινεις τιποτα φλεβες διογκωμενες?

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.334
Πόντοι
1.720

ναι να πας και να του πεις τι συμβαινει μπορει να μην ειναι κατι ασημαντο .. μπορει ομως να ειναι κατι που πρεπει να κανεις θεραπεια
δεν ειναι ντροπη να του πεις ακομα και οτι τον παιζεις ...
γιατι ο γιατρος τι νομιζεις δεν τον εχει παιξει ποτε ???

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
ναι να πας και να του πεις τι συμβαινει μπορει να μην ειναι κατι ασημαντο .. μπορει ομως να ειναι κατι που πρεπει να κανεις θεραπεια
δεν ειναι ντροπη να του πεις ακομα και οτι τον παιζεις ...
γιατι ο γιατρος τι νομιζεις δεν τον εχει παιξει ποτε ???
στην τελικη εαν εκει ειναι το προβλημα ας πει οττ του τον παιζουν

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.939
Πόντοι
3.475
εαν σφιχτεις και πιασεις και τα δυο μπαλακια να τα ψηλαφησεις διακρινεις τιποτα φλεβες διογκωμενες?

Μπα, εξωτερικα δεν βλεπω τπτ...

ΥΓ Δυστυχως, παρα την διαφορετικη (πιο βαθεια) θεση του ενος αρχιδιου αδυνατω να το κρυψω εντελως, οποτε οι στρατοκαυλοι δεν θα με απαλλαξουν ως μοναρχη.... :-
Και δεν ειμαι και γαλαζοαιματος ρε πουστη μου....

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.334
Πόντοι
1.720
φαντασου καμια 50αρα νοματαοι με τα παπαρια εξω..και να περναει ο γιατρος να μας κοιταζει εναν ενα
τι θυμησες τωρα ... ! ειχε μεγαλη πλακα !
σε μας δεν περναγε απο μπροστα μας
πηγαιναμε εμεις και του τα δειχναμε ..τα κραταγαμε κιολας με το δακτυλο να τα διαχωριζει δεξια κι αριστερα !
:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom