Νέα

Θεση αρχιδιων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Εαν νιωθεις παντωςε πονο κατα το χυσιμο κτλ μην τ αφησεις..τωρα μαλλον ετσι ειναι η ανατομια των ορχεων σου..αλλα σου ξαναλεω εαν εχεις παρατηρησει κατι που δεν υπηρχε παλιοτερα μην τ αφησεις και πηγαινε σε ουρολογο..εμενα μ επιανε τ αρχιδια μια ωρα..μην κολας

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εγώ μια απορια να κάνω άσχετη που την έχω από καιρό...
Γιατί είναι σημαντικά τα αρχίδια στους φαντάρους? Δλδ οκ να κοιτάνε για πλατυποδία , να κοιτάνε για προβλήματα σπονδυλικής στήλης κλπ, αλλά η εξέταση των αρχιδιών πού αποσκοπεί?
για να δουν αν εισαι αντρας με ....αρχιδια  :2funny:

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.939
Πόντοι
3.475
τι θυμησες τωρα ... ! ειχε μεγαλη πλακα !
σε μας δεν περναγε απο μπροστα μας
πηγαιναμε εμεις και του τα δειχναμε ..τα κραταγαμε κιολας με το δακτυλο να τα διαχωριζει δεξια κι αριστερα !
:2funny:

Ναι, αυτο ακριβως το σκηνικο μου ειπε κι ο φιλος μου....!
Κι ετσι μου ηρθε η φλασια να κοιταξω την "διαχωριστικη γραμμη" και το πώς τοποθετουνται το ενα σε σχεση με το αλλο

By the way, να υποθεσω οτι ολοι σας εχετε απολυτη συμμετρια, ή παντοτε υπαρχουν αποκλισεις ως προς τη θεση, οταν πας να τα ξεχωρισεις? (δηλ το ενα πιο μπροστα και το αλλο λιγο πιο πισω, κλπ κλπ)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
εγω τωρα που τα ψηλαφιζω βλεπω οτι εχω 3..εβγαλα ενα ακομα

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.334
Πόντοι
1.720
By the way, να υποθεσω οτι ολοι σας εχετε απολυτη συμμετρια, ή παντοτε υπαρχουν αποκλισεις ως προς τη θεση, οταν πας να τα ξεχωρισεις? (δηλ το ενα πιο μπροστα και το αλλο λιγο πιο πισω, κλπ κλπ)
απολυτη συμμετρια στα αρχιδια και στο σωμα γενικοτερα δεν υπαρχει
ενας καλος γιατρος θα σου λυσει τις αποριες σου

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Ναι, αυτο ακριβως το σκηνικο μου ειπε κι ο φιλος μου....!
Κι ετσι μου ηρθε η φλασια να κοιταξω την "διαχωριστικη γραμμη" και το πώς τοποθετουνται το ενα σε σχεση με το αλλο

ισχυει..
το κυριοτερο ειναι πως μου ειπες οτι δεν ψηλαφιζεις φλεβες

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Υπάρχουν και γυναίκες ουρολόγοι-ανδρολόγοι , αν αυτό βοηθάει καθόλου τον φίλο μας  :grin:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Υπάρχουν και γυναίκες ουρολόγοι-ανδρολόγοι , αν αυτό βοηθάει καθόλου τον φίλο μας  :grin:
εχει και το μπουρδελα γιατρο ανδρολογο...τον λιλα..ας κλεισει ενα rendez vous να τον ψηλαφησει

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
απαντηση στην αρχικη ερωτηση.
στο στομα τους :sunglasses:

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.939
Πόντοι
3.475

Μπα... Οταν εισαι μπροστα σε γιατρους, αναγκαστικα σου γινεται γαριδακι απο το τρακ
Και μετα, επειδη ντρεπεσαι για το γαριδακι σου, σου γινεται ακομα πιο γαριδακι
Αλυσιδωτη αντιδραση οπως η κριση χρεους ή ο πληθωρισμος!
Εξαιρεση η περιπτωση οπου η γιατρος ειναι τοσο βρωμομουνο ωστε καυλωνεις εξ' αρχης, και μετα η αντιδραση ειναι αλυσιδωτη αλλα αναποδα (καυλωνεις κι αλλο με τη στυση σου και με το ποσο ετοιμος εισαι να πιτσιλισεις την δοκτορα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom