Νέα

Θεση αρχιδιων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Κοιμησου
Αυριο θα παω σε γιατρο
Ολα θα πανε καλα
Μην ανησυχεις για μενα
Αν με ακουσεις να μιλαω με ψιλοτερη φωνη, και να κουνιεμαι καπως... νευρικα, θα ξερεις οτι ειμαι με ενα λιγοτερο
Αυτο ειναι ολο
Ας μην δραματοποιουμε τα πραγματα

Θα είσια πιο "χαρούμενος" λέμε  :rockon:  :2funny:

Κωνσταντή εσύ που κατέχεις για πε... Ισχύει ότι άμα ευνουχίσουν κάποιον λεπταίνει η φωνή?

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
Κοιμησου
Αυριο θα παω σε γιατρο
Ολα θα πανε καλα
Μην ανησυχεις για μενα
Αν με ακουσεις να μιλαω με ψιλοτερη φωνη, και να κουνιεμαι καπως... νευρικα, θα ξερεις οτι ειμαι με ενα λιγοτερο
Αυτο ειναι ολο
Ας μην δραματοποιουμε τα πραγματα

Εννοειται αγαπητε οτι ολα θα πανε καλα και στο ευχομαι!!!Το προβλημα μου ειναι το εξης...ζηταμε απο αγνωστους που μπορει να μην ξερουν και τπτ περισσοτερο απο εμας πληροφοριες επειδη ντρεπομαστε να παμε προσωπο με προσωπο σε εναν που ξερει...και με βλεπεις ετσι γιατι ενας παλιος φιλος μου(για ασχετο λογο μαλωσαμε και εκτοτε δεν εχουμε σχεσεις) ειχε ενα προβλημα με το γονατο του...πηγε σε ενα γιατρο...του ειπε κανε αυτα...μπηκε στο νετ και διαβασε αλλα...πηγε μετα απο καιρο σε αλλο γιατρο(στο ενδιαμεσο ειχε επιδεινωθει η κατασταση του),του ειπε αλλα αφου η κατασταση ειχε αλλαξει....εν τελει δεν πιστευε τους γιατρους και οτι εκανε ηταν απο το νετ...το αποτελεσμα?Ολικη ρηξη χιαστων....

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.304
Πόντοι
1.686
Θα είσια πιο "χαρούμενος" λέμε  :rockon:  :2funny:

Κωνσταντή εσύ που κατέχεις για πε... Ισχύει ότι άμα ευνουχίσουν κάποιον λεπταίνει η φωνή?

Γι'αυτό η φωνή σου είναι τόσο λεπτούλα ,σαν Καστράτο ?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.304
Πόντοι
1.686
ενδιαφέρεσαι ιδιέταιρα για μένα βλέπω  :sunglasses: Να αρχίσω να τον παίζω η λάθος κατάλαβα?

Παιξε τον ελεύθερα ,όσο είναι ακόμα αφορολόγητη δραστηριότητα !

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πες μου το ζωδιο σου ,και θα σου πω !

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
Εγω πιστευω οτι ενα aricept των 500 με λιγο βασιλικο πολτο ειναι οτι πρεπει...Συμφωνεις?

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
Δεν ειμαι βεβαιος ρε γαμωτο....πιασε το παπαρι κυριως και κουνα το....μετα πλυνε τα χερια σου....μην εισαι βρωμικος οταν γραφεις στο πληκτρολογιο και πες μου αν αισθανεσαι κατι περιεργο...ή τα κλασσικα?

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
κοιτα να δεις αμα κουνας το παπαρι περα δωθε και γελας ταυτοχρονα ελπιζω να μην σε δει κανενας...τα συμπερασματα δεν θα ηταν και πολυ υπερ σου...

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
εχω πολυ καιρο να παιξω...οταν πρωτοαρχισα το νετ πριν 15 χρονια σχεδον τοτε επαιζα φουλ και το νικ που χρησιμοποιουσα οπως ειναι λογικο ηταν αυτο και ετσι εμεινε....

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
Μην κολας ρε..πηγαινε σ εναν γιατρο μην τ αφησεις
εμενα μ εξεταζε μια ωρα στα αρχιδια  επειδη ειχαν βγει κατι εξετασεις περιεργες..η δουλεια του ειναι

Ασταυτά!
Σε κόβω να σούχε χώσει Μαγκλάϊτ στην κωλότρυπα και να σε εξέταζε καμιά ώρα ψάχνωντας για πράσινα κωλοβακτηρήδια!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

Χρόνια πολλά ρε φίλε!
Σε πειράζω λιγουλάκι γαμώτο !!!  :birdman:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Ασταυτά!
Σε κόβω να σούχε χώσει Μαγκλάϊτ στην κωλότρυπα και να σε εξέταζε καμιά ώρα ψάχνωντας για πράσινα κωλοβακτηρήδια!!!
:2funny: :2funny: :2funny:
Χρόνια πολλά ρε φίλε!
Σε πειράζω λιγουλάκι γαμώτο !!!  :birdman:
Οντως ειχζα πολλα κωλοβακτηριδια
μου τα εδειξε κι στο μικροσκοπιο..τα τραβηξα φωτο με το κινητο
pasok_athina.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom