majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
Ε πες τόση ώρα ότι τους πουλάς, με έκανες κι έγραφα σαν μαλάκας βραδιάτικα...
Καταρχάς δεν είμαι υποστηρικτής κανενός συγκεκριμένου συστήματος θέρμανσης καθώς δεν πουλάω κανένα, δεδομένα ανέφερα...
Με απλά μαθηματικά και μια μελέτη θερμικών απωλειών του χώρου σου και τη χρήση που θέλεις να κάνεις βλέπεις τι σε συμφέρει.
1) Το πετρέλαιο είναι ακόμη παλιότερο, δεν έχει υπόσταση το επιχείρημα σου...
2) Έχεις απόλυτο δίκιο δίκιο για τον όγκο του, είναι ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματά του. Αυτή την πράξη που κάνεις δεν τη κατάλαβα. Μάλλον έχει να κάνει με το ότι το νυχτερινό είναι 8 ώρες το 24ώρο..
Αλλά και πάλι δεν βγάζει νόημα.
3) Ήμουν σαφής ότι συμφέρει μόνο αν έχεις μικρά παιδιά και θέλεις όλη μέρα υψηλής ποιότητας ζέστη. Τώρα αν όλη την ημέρα είναι άδειο, πας σε άλλες λύσεις. Το ανέφερα
4) Εδώ κατάλαβα ότι τους πουλάς...
5) Ισχύει για όλα το προϊόντα
6) Μάλλον αυτοί που πουλάς έχουν.
7) Συμφωνώ 100%... Και καλό είναι να απευθυνθείς σε μηχανικό να σου κάνει πλήρη μελέτη αν δεν έχεις. Κι όχι με μελέτη βάση προσσεγιστικών τύπων και συντελεστών που πλασσάρουν
πολλά εξειδικευμένα καταστήματα θέρμανσης!
8) Συμφωνώ κι εδω 100%, το ανέφερα επίσης.Απλό κλιματιστικό δεν μπορεί να βγάλει ζέστη με εξωτερική θερμοκρασία κάτω από 5-6 βαθμούς κελσίου.
Δυστυχώς όπως ανέφερα και πριν το βασικό μειονέκτημα των θερμοπομπών είναι ότι δεν εκμεταλλεύονται την θερμοχωρητικότητα των δομικών στοιχείων (από όποια χώρα και να είναι...).
Αμα σου πω οτι δεν πουλαω καμια θερμανση θα με πιστεψεις? Γενικα εγραψα αντικειμενικα την γνωμη μου.Η γνωμη σου δεκτη και σεβαστη αλλα επειδη διαφωνησαμε δεν σημαινει οτι πουλαω και θερμοπομπους κιολας.αν ειναι δυνατον.Ρωτα τους παλιους να σου πουν με τι ασχολουμαι.