lazzio
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Την εξαγωγη την εχει στην πισω πλευρα.
και μπορεις σε πολυκατοικια να τρυπησεις τοιχο για να βγαλεις μπουρι ; δε νομιζω....
Την εξαγωγη την εχει στην πισω πλευρα.
Αν εισαι διπλα σε φωταγωγο ναι. Αλλα κοστιζει η καμινάδα!!!!!!!!!!!και μπορεις σε πολυκατοικια να τρυπησεις τοιχο για να βγαλεις μπουρι ; δε νομιζω....
Μαγκάλι.Καταπληκτική λύση.
Τσιπουρο. Γυρω στα 4 ευρω το κιλο. Πινουμε 2 νεροποτηρα πριν παμε για υπνο, μας ζεστενει και κοιμομαστε σαν πουλακια.
αν [παρεις καλοριφερ λαδιου περιπου 2000w και το εχεις στην πριζα 10-12 ωρες και με το θερμοστατη που εχει για να κλεινει και να ανοιγει αυτοματα σου λεω οτι οταν θα σου ερθει ο λογαριασμος της δεη θα τραβας τις κωλοτριχες σου ;)στο λεω εκ πειρας 100% αυξηση του λογαριασμου.οτι εχει αντισταση ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ;)τα καλοριφερ λαδιου ζεστενουν η θα το εχω 2-3 ωρες στο ρευμα και θα πρεπει να ειμαι σε αποσταση 20 cm για να ζεστενομαι? και τον αερα τον κανει ξηρο?
καλησπερα με ολα τα οικονομικα γεγονοτα που συμβαινουν το τελευταιο καιρο και μιας και πλησιαζει χειμωνας και κρυο καναμε μια γενικη συνελευση στην πολικατοικια μου γιοα να δουνε τι θα κανουνε με το πετρελαιο θερμανσης και αν θα βαλουνε με αυτην την τιμη που εχει φτασει!!! οι ιδιοκτητες αποφασισαν να μην βαλουν φετος αν δεν πεσουν οι τιμες (εγω ειμαι ενοικιαστης) και να βρουν αλλους τροπους θερμανσης ο καθενας ατομικα.
εγω μιας και ενοικιαστης δεν κοιταζω κατι με μονιμη εγκατασταση αλλα κατι φορητο, αλλα εχω προβλημα με την ξηροτητα του αερα που προκαλουν τα αεροθερμα και οι αλογονου.
εχει καποιος συνατησει παρομοιο προβλημα και πως το ελυσε? συγγενης πηρε θερμοσυσορευτη αλλα καιει τα αντερα του (2000 watt) εγω βρηκα αυτο www.ecomaza.com/%CF%80%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%B1]http://www.ecomaza.com/%CF%80%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%B1[/url] εχει παρει κανεις η γνωριζει κατι σχετικα? δεν με ενδιαφερει η συγκεκριμενη αλλα γενικα μια οικονομικη λυση ψαχνω.
μαλλον δεν διαβασες καλα τη γραφει....αποφασισαν να μην βαλουν πετρελαιο οι ιδιοκτητες ο τυπος ειναι ενοικιαστης.καλη η εξυπναδα αλλα διαβαζε πιο προσεχτικα ;)αν δε εχει πετρελαιο τη να καψει ο τυπος νερο; ;)Τι μαλακιες ειναι αυτες? Κοινοχρηστα δεν εχετε? Βαλτε πετρελαιο και οσοι δε θελουν ας μην αναψουν καλοριφερ!
Και μολις μπει η ανοιξη κανουμε αιτηση στους Ανωνυμους Αλκοολικους...Τσιπουρο. Γυρω στα 4 ευρω το κιλο. Πινουμε 2 νεροποτηρα πριν παμε για υπνο, μας ζεστενει και κοιμομαστε σαν πουλακια.