Με αφορμή τα παραπάνω σχόλια, μου ήρθε στο μυαλό μια "ερώτηση" που μου είχε κάνει μια φεμινίστρια όταν είχα πιάσει μια κουβέντα μαζί της για τα γκομενικά.
Με ερώτησε "γιατί όταν ο άντρας πάει με πολλές το λέμε μάγκα, ενώ όταν μία γυναίκα πάει με πολλούς τη λέμε πουτάνα?"
Λαγωνικά του μπου έχετε μια απάντηση για αυτό? Και μην ακούσω το γνωστό με το κλειδί και την πόρτα...
Δεν ειναι τοσο η απορια αλλα η διατυπωση της φιλατε Μπραταν...
Δηλαδη με αλλα λογια η ερωτηση της φεμινιστριας ηταν:
"Γιατι να μη μπορω να χορτασω πουτσα χωρις να χασω τον τιτλο της σοβαρης και την αξια μου για σοβαρη σχεση?Γιατι να με πειτε πουτανα και οχι μαγκα?"
Αυτη την απορια την εχουν οσες διψουν να γαμηθουν ασυστολα μα νοιωθουν την κοινωνικη κατακραυγη να τις περιοριζει.
Η απαντηση ειναι απλη:Αλλο ειναι να χεις πουτσα και αρχιδια αναμεσα στα ποδια σου,αλλο μουνι και μητρα.
Να βγει λοιπον κι ενας ανδρας που
νοιωθει ενοχες(στον αντιποδα της κοινωνικης αδικιας που νοιωθει η φεμινιστρια)και να πει "γιατι κακομοιρο κοριτσι να τραβας τοσα με την εγκυμοσυνη και να εισπραττεις τις δαφνες της μητροτητας ενω εγω θεωρουμαι απλα αυτος που φυτεψε το σπορο;Θελω να κυοφορησω κι εγω"
Κοινως:Τα χουμε ισοπεδωσει ολα μαγκες μου.
Η απολυτη εξισωση των δυο φυλων ειναι οτι πιο απαισιο και θα οδηγησει σε ενα κοινωνικο εκτρωμα.
Καποτε οι γαμιολες που διψαγαν για πουτσες το καναν στα μουλωχτα.Τωρα το φωναζουν.
Παει αυτο.
Τωρα οσον αφορα το κερατο:Μαγκες μου κερατο δεν υπαρχει.
Ειναι δυνατο να σ αρεσει ενας μονο ανθρωπος σε ολη σου τη ζωη;
Τι λεμε τωρα;
Οι αισθησεις γρηγορα εξοικειωνονται ακομη και με το πιο ωραιο ερεθισμα.
Παρτε την πιο καβλιαρα γυναικα την πιο αγαπημενη σας στο πηδημα.
Θα αντεχατε να τη γαματε συνεχεια;
Δε θα θελατε ενα διαλειμμα;
Απλα το οτι σταθερα θα θελατε να την πηδατε κι εκεινη και δε θα ξενερωνατε σε βαθος χρονου, ε αυτο ειναι που μετραει.Οχι η μονογαμια και η αποκλειστικοτητα
Μου χει τυχει απειρες φορες να γαμαω καποια μη ιεροδουλο αλλα και παλι να πηγαινω στις πουτανες...
Η με αλλες μη ιεροδουλες...
Αλλη κανει γαμω τις πιπες,αλλη ξερει να στηνεται καλα αλλη να κανει αρρωστο γαμησι...αλλη να ναι μουναρα...αλλη να χει λοξα να δινει κωλο αλλη να θελει παρτουζες
Βγαλε ακρη.
Μη σπαταλατε τη ζωη σας στο να ειστε αφοσιωμενοι με μια γυναικα.
ΓΑΜΗΣΤΕ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΟΤΙ ΣΑΣ ΓΥΑΛΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΝΟΗ ΣΑΣ.