Νέα

Θεωρείται κέρατο αν πας σε μπουρδέλο και είσαι παντρεμένος ή σε σχέση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Leonoso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Μετα δλδ σε κρατησε;
ναι...το διαλησαμε καποια στιγμη αλλα για αλλο λογο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

'ετυχε και με κράτησε αυτη...αλλη μπορει οχι

erethis72

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Οκτ 2017
Κριτικές
6
Like
7.188
Πόντοι
1.336
Βεβαια είναι και το αλλό που μου έιχε πει μια κοπέλα.
Μαλάκα Γιώργο είναι καρκίνος στο ζώδιο αυτες δεν τις απασχολεί αν θα κάνουν έρωτα δεν τις απασχολεί να θα κανουν σεξ δεν τις νοιαζει ειναι το τελευταιο πράγμα που θα σκεφτούνε..
Γιαυτο μακρια απο καρκίνους!!!:confused::confused::confused:
Όπα φίλε! Καρκίνος είμαι, και δεν ισχύει καθόλου!! Τουάχιστον για τους άντρες! Γιατί ξέρω κι άλλους!!

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ενας γνωστος μ οταν έμαθε η γκόμενα του οτι πηγαινε με πουτανες πολυτελειας τον ΄έστειλε αδιάβαστο...ειναι και ανάλογα τη γυναικα πιστευω.

steath

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2017
Κριτικές
1
Like
612
Πόντοι
81
Ρε παιδια ας σου παιρνει μια πιπα η γυναικα σου καθε πρωι πριν πας στην δουλεια, να μην εχεις καυλες να πας να γαμησεις και να φοβασαι να χασεις το λαχειο. αν βαριονται να μας ικανοποιησουν τι να κανουμε; βιολογικη αναγκη ειναι για μενα, οπως κατουραω θελω και να γαμαω.

• Like
Αντιδράσεις: mamoon
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ρε παιδια ας σου παιρνει μια πιπα η γυναικα σου καθε πρωι πριν πας στην δουλεια, να μην εχεις καυλες να πας να γαμησεις και να φοβασαι να χασεις το λαχειο. αν βαριονται να μας ικανοποιησουν τι να κανουμε; βιολογικη αναγκη ειναι για μενα, οπως κατουραω θελω και να γαμαω.
καποιος που αρχίζει τα μπουρδέλα οσο ειναι παντρεμένος σημαινει πως ακομα και η πρωινή πιπα εχει κοπει :grin:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.831
Πόντοι
6.946
καποιος που αρχίζει τα μπουρδέλα οσο ειναι παντρεμένος σημαινει πως ακομα και η πρωινή πιπα εχει κοπει :grin:
Δηλαδή, εγώ που δεν είμαι παντρεμένος, χάνω πρωϊνή πίπα τόσα χρόνια, δεν μου τα είπατε αυτά παιδιά!

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Δηλαδή, εγώ που δεν είμαι παντρεμένος, χάνω πρωϊνή πίπα τόσα χρόνια, δεν μου τα είπατε αυτά παιδιά!
ελα ντε...εγω παντως δεν εχω πεσει σε γκομενα που καθε πρωι να με εχει στη πιπα..(ποσο μαλλον οι παντρεμενοι)

zakari44

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2021
Like
30
Πόντοι
0
-Γυναικα βγαινω...
-Που θα πας παλι?????
-Παω στο μπουρδελο!!!
-Ενταξει......Αφου δεν πας στο καφενειο για μπιριμπα στο καλο να πας.....
Κατι τετοιο δηλαδη.....

Εγγρ.
11 Απρ 2021
Κριτικές
2
Like
190
Πόντοι
1
Ερώτηση ,είναι κέρατο αν γυναίκα πάει με πολλούς ζιγκολό για να την ευχαριστούν κι όχι απλά να παίρνει πίπες ή να την χύνουν σαν τασάκι ?

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
Εχω ρωτήσει τη σύζυγο, για δήθεν υποθετική περίπτωση, και έγινε θηρίο,το θεωρεί χειρότερο απ την εξωσυζυγική γκόμενα γιατί να πηγαίνεις σε πουτάνα το βλέπει μεγάλη υποτίμηση και προσβολή για την ίδια.
ρε συναγωνιστή κάνουν τέτοιες ερωτήσεις....εννοείται ότι αυτό θα σου απαντούσε

τώρα γιατί μερικές από τις γκόμενές μας και τις γυναίκες μας γουστάρουν να τις λέμε πουτάνες όταν τις γαμάμε....άβυσσος....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom