Papagalos7
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2021
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Οχι βέβαια ευλογία είναι ανανεωνεις και τη σχέση σου!!
Δεν έχω παρά να συμφωνήσω...Εγώ λυπάμαι αυτούς που δεν το ξέρουν ότι η άλλη είναι πουτάνα.. οι άλλοι άξιοι της τύχης τους είναι.. μπορεί να κρατάει ον κώλο της μόνο για αυτούς και να νιώθουν ευτυχισμένοι
Δεν γνωριζω κανενα παντρεμενο ζευγαρι που να μπορει να αφησει την καθημερινοτητα εξω απο την πορτα του σπιτιου του.Μιας και ειμαι και εγω παντρεμενος 11 χρόνια συμφωνω απολυτα με τον σατανακο.
Σε ένα γάμο κατα την γνώμη μου πρέπει και οι δύο να κρατάνε αναμένη την φλογα την ερωτική έλξη ο ένας για τον άλλον,και συνέχεια να κανουν καινουργια πράγματα για μην βαρεθουν.
Αν ο ένας πχ ο άντρας ναι του αρέσει η γυναίκα του και την θέλει πολύ κάθε βράδυ θέλει να κάνουν έρωτα θέλει να την ξεσκίζει γιατι τον ανάβει γιατι τον καβλώνει τοσο πολύ και τρελένετε..Κατα την γνώμη μου και η γυναίκα πρέπει το ίδιο πράγμα να κάνει οταν βλέπει τον αντρα της.Δηλαδη και οι δύο να τρελάινοντε ο ένας για τον αλλον ,Αν τρελαινετε μόνο ο ένας και συνέχεια μόνο ο ένας προσπαθέι θα βαρεθέι και αυτός.Θα πει τι σκατα μόνο εγω προσπαθώ,η αλλη είναι στον κόσμο της??
Ολοι μας έχουμε τις σκοτούρες μας όλοι μας έχουμε τα προβλήματα μας αλλα όταν μπαίνεις μέσα στο σπίτι αυτα μένουν απέξω.
Δεν θα σας πω εγω την ζωη μου τα είπε ο satanakos δεν διαφερουμε πολυ.
Εκεί που εχω καταλήξει ειναι ενα στην επομενη ζωη μου δεν θα παντρευτω και αν συναντισω την γυναικα μου ουτε για One night stand..
Τα σπιτάκια τον παντρεμένο τον ανανεώνουν όπως και οι ξεπέτες.
Για κανονικη γκόμενα εξωσυζηκη σχέση δηλαδη ουτε καν επικίνδυνα παιχνίδια και μπορείς να μπλέξεις πολυ ασχημα.
Εκει φιλε θα αναρωτιομουν τι δεν εκανα εγω σωστα για να πηγαινει η γυναικα μου σε τετοια μέρη.Ναι από την άλλη τύποι φανταστείτε πως θα αισθανόσασταν αν (χωρίς να το ξέρει η ίδια) μαθαίνατε ότι η γυναίκα σας πάει σε κάτι σπίτια στις χειρώτερες περιοχές της αθήνας και δίνει από 10-20 ευρώ σε κάτι μυστήριους τυπους που πριν από τηγυναίκα σας είχε μπει μέσα στο δομάτιο μια χοντροή 65άρα που μύριζε θάνατο και απλυσιά...
και ζήτησηε φιλιά και στοματικό χωρίς προφύλαξη.
Προφανώς και είναι κέρατο αν έχεις κοπέλα/γυναίκα κτλπ να πήγαινεις με εκδιδώμενες. Και όχι μόνο ηθικά αλλά είναι και θέμα υγείας. Δηλαδη εκθέτεις τον εαυτό σου στα σμν και όχι μόνο και μετά εκθέτεις τη γυναίκα σου χωρίς να το γνωρίζει.
Ναι αλλά το θρεντ δεν αφορά το ποιος φταίει...αφορά το αν είναι κεράτωμα και κατ'επεκταση ηθικο. Μπορει η γυναικα σου να μη σου κανει αυτα που θες...λογικο ειναι να τα αναζητησεις αλλου...αλλα το ηθικο ειναι η να χωρισεις η να της πεις οτι αν δεν τα κανεις θα τα αναζητησω αλλου.Εκει φιλε θα αναρωτιομουν τι δεν εκανα εγω σωστα για να πηγαινει η γυναικα μου σε τετοια μέρη.
θελω να πω οτι στις σχεσεις ενος ζευγαριου δεν μπορει να υπαρχει κατηγορος και κατηγορουμενος. Και οι δυο εχουν συνδραμει για να φτασουν τα πραγματα εκει, οπως εγραψε και ετερος συνφορουμιτης εδω.
αντι λοιπον να ρωταμε «γιατι με κερατωσες?» Καλυτερα να σκεφτομαστε «τι εφταιξε και απο τους δυο μας?»
τη στιγμη που το σεξουαλικο προβλημα του ζευγαριου γινεται προβλημα του ενος, το πραγμα παει απο επισκεψεις σε αγοραιο ερωτα εως «κλείσιμο του μαγαζιου».
Το καλο με το μπου ειναι οτι το βασικο ερωτιμα διευρινεται και γινεται πιο ενδιαφερον.Ναι αλλά το θρεντ δεν αφορά το ποιος φταίει...αφορά το αν είναι κεράτωμα και κατ'επεκταση ηθικο. Μπορει η γυναικα σου να μη σου κανει αυτα που θες...λογικο ειναι να τα αναζητησεις αλλου...αλλα το ηθικο ειναι η να χωρισεις η να της πεις οτι αν δεν τα κανεις θα τα αναζητησω αλλου.
Το θεμα της υγειας δεν ειναι θεμα ηθικου η οχι.
Άρα το συμπέρασμα σου είναι ότι όταν το κάνει ο άντρας φταίει η γυναίκα και δεν είναι κέρατο αλλά όταν το κάνεο η γυναίκα είναι πουτάνα (όχι με την καλή έννοια) επειδή υπάρχει συναίσθημα?Το καλο με το μπου ειναι οτι το βασικο ερωτιμα διευρινεται και γινεται πιο ενδιαφερον.
Ο γαμος δεν ειναι μονο το σεξ, ειναι και πολλα αλλα. Καποιος μπορει να ειναι ευχαριστημενος η ακομα και βολεμενος με τα "πολλα αλλα" αλλα να μην ειναι ευχαριστημενος με το θεμα του σεξ.
Οταν ο αντρα ξενοπιδα φταιει η γυναικα. Εδω στο μπου διαβασα οτι στην Αντ Ασια λενε οτι οταν ο αντρας ειναι λυπιμενος φταει η γυναικα. 2ον Οι αναγκες του αντρα και της γυναικας ειναι διαφορετικες, διαφορετικη συχνοτητα,3ον η γυναικα για να γαμιθει χρειαζεται το αισθημα, θα πρεπει να δεθει με τον αντρα, αλλιως δεν. Εξαιρεση οι αγαπητες μας εκδιδωμενες. Αρα για μενα οταν το αρσενικο πουνανογαμα, δεν ειναι γερατο
αναφερεσαι στην ηθικη, αλλα οπως γνωριζουμε ολοι, η ηθικη ειναι εντελως υποκειμενικη εννοια.Άρα το συμπέρασμα σου είναι ότι όταν το κάνει ο άντρας φταίει η γυναίκα και δεν είναι κέρατο αλλά όταν το κάνεο η γυναίκα είναι πουτάνα (όχι με την καλή έννοια) επειδή υπάρχει συναίσθημα?
Ναι..αλλά όλα αυτά είναι υποθετικά ενώ οι πράξεις είναι που μετράνε. Δηλαδή η παντελονάτη αντιμετόπιση είναι να ή να χωρίσεις ή να συζητήσεις και ακόμα και να πεις κοίτα να δεις αν δεν τραβάει άλλο θα βρω αλλού αυτό που δεν δίνεις εσύ (σε λογικά πλαίσια).αναφερεσαι στην ηθικη, αλλα οπως γνωριζουμε ολοι, η ηθικη ειναι εντελως υποκειμενικη εννοια.
η εννοια του ηθικου για εμενα μπορει να ειναι εντελως διαφορετικη απο τη δικη σου.
εν τελει, το να βαλουμε μια ταμπελα «κερατο» στις πραξεις του ενος ή του αλλου δεν εχει καμμια σημασια, κατα τη γνωμη μου.
και στις δυο περιπτωσεις που αναφερεις εχεις μια δυσλειτουργικη σχεση η οποια αναλογα με τις ανοχες των δυο μερων και την ικανοτητα τους να αναγνωρισουν και οι δυο τι δεν παει καλα και να το διορθωσουν, μπορει να μεινει ζωντανη ή να παει κατα διαβολου.
Φυσικά και ο γάμος δεν είναι μόνο το σεξ. Αλλα είναι και το σέξ μιας και μιλάμε γιαυτο.Σε ένα γάμο είναι και το σωματικό δέσιμο αφού υπάρχει έρωτας και πάθος.Δεν το βρίσκω λογικό πρην το γάμο να πηδιούντε σαν τα σκυλία ένας αντρας και μια γυναίκα και μόλις παντρευτούνε τέλος ή αραιά και πού..Το καλο με το μπου ειναι οτι το βασικο ερωτιμα διευρινεται και γινεται πιο ενδιαφερον.
Ο γαμος δεν ειναι μονο το σεξ, ειναι και πολλα αλλα. Καποιος μπορει να ειναι ευχαριστημενος η ακομα και βολεμενος με τα "πολλα αλλα" αλλα να μην ειναι ευχαριστημενος με το θεμα του σεξ.
Οταν ο αντρα ξενοπιδα φταιει η γυναικα. Εδω στο μπου διαβασα οτι στην Αντ Ασια λενε τι οταν ο αντρας ειναι λυπιμενος φταει η γυναικα. 2ον Οι αναγκες του αντρα και της γυναικας ειναι διαφορετικες, διαφορετικη συχνοτητα,3ον η γυναικα για να γαμιθει χρειαζεται το αισθημα, θα πρεπει να δεθει με τον αντρα, αλλιως δεν. Εξαιρεση οι αγαπητες μας εκδιδωμενες. Αρα για μενα οταν το αρσενικο πουνανογαμα, δεν ειναι γερατο
Κοίτα για να φτάσει η γυναίκα ή ο άντρας να κοιταξει μια ή έναν 25 αρη ειπαμε οτι κατι εχει προηγηθεί..Παίζουν πολλά ρόλο σε μία σχέση σε έναν γάμο..Το ότι παντρεύεσαι δεν σημαινει οτι τελιωσε και η ζωη σου οτι εδεσες το γαιδαρο σου και τέλος.Πρεπει καθε μερα να προσπαθείς να τον η να την κανεις να σε θέλει να της καυλωνεις το μυαλο και το αντιστροφο να την κανεις να τρελαινετε να τον αξιτάρεις καθε μερα καθε ωρα καθε στιγμη..Μιας και είπαμε για 25αρη τι το διαφορετικό έχει ενας 25αρης με εναν 40 αρη 45 αρη που προσέχει τον εαυτο του και περιποιείται..Το ότι παντρεύτεται καποιος δεν σημαίνει οτι πρέπει να αφήνεται κιολας.Ναι..αλλά όλα αυτά είναι υποθετικά ενώ οι πράξεις είναι που μετράνε. Δηλαδή η παντελονάτη αντιμετόπιση είναι να ή να χωρίσεις ή να συζητήσεις και ακόμα και να πεις κοίτα να δεις αν δεν τραβάει άλλο θα βρω αλλού αυτό που δεν δίνεις εσύ (σε λογικά πλαίσια).
Και τώρα για να ξέρουμε τι λέμε οι εκδιδόμενες δεν είναι μόνο θέμα ανάγκης μερικοί (και καλά κάνουν) το έχουν ως χόμπι...όχι όμως να λέμε ότι είναι και σωστό επειδή δε γουστάρει κάποιος ποια τη γυναίκα του.
Είμαι σίγουρος ότι στο 99% αν ερχόταν η γυναίκα τους και τους έλεγε εγώ θέλω έναν 25αρη ζιγκολό επειδή εσύ έχεις πατσουρέψει δεν θα τους άρεσε ιδιαίτερα...
Υπάρχουν και άλλες παυλες συγουρα1. Γυναίκα πάω σε μια συνάντηση με πελάτη, δε μπορούσε άλλη ώρα δυστυχώς (και πάει στα μπουρδέλα). - Αυτό είναι κέρατο
2. Γυναίκα πάω να γαμήσω, θα γυρίσω σε κανένα δίωρο. - Αυτό ΔΕΝ είναι κέρατο.
Κέρατο είναι ό,τι αναγκάζεσαι να κάνεις στα κρυφά.
Για μένα ο τίλος θα έπρεπε να είναι: "Δικαιολογείται να πηγαίνεις στα κρυφά σε μπουρδέλα ενώ είσαι παντρεμένος /σε σχέση;"
Θα πρέπει να κάνεις την παρακάτω ερώτηση στον εαυτό σου - Γιατί πάω και ξενογαμάω;
- Νιώθω καύλες και η γυναίκα μου δεν έχει χρόνο.
- Τη γυναίκα μου τη βαρέθηκα και με αφήνει αδιάφορο.
- Δε μπορώ να είμαι μονογαμικός, προσπάθησα αλλά είναι κόντρα στη φύση μου
- Θέλω και να είμαι παντρεμένος και να πηγαίνω με άλλες όταν μου δίνεται η ευκαιρία
οπως ειπε και καποιος πριν, ο γαμος και γενικα μια σχεση ειναι περισσοτερα πραγματα απο το σεξ.Ναι..αλλά όλα αυτά είναι υποθετικά ενώ οι πράξεις είναι που μετράνε. Δηλαδή η παντελονάτη αντιμετόπιση είναι να ή να χωρίσεις ή να συζητήσεις και ακόμα και να πεις κοίτα να δεις αν δεν τραβάει άλλο θα βρω αλλού αυτό που δεν δίνεις εσύ (σε λογικά πλαίσια).
Και τώρα για να ξέρουμε τι λέμε οι εκδιδόμενες δεν είναι μόνο θέμα ανάγκης μερικοί (και καλά κάνουν) το έχουν ως χόμπι...όχι όμως να λέμε ότι είναι και σωστό επειδή δε γουστάρει κάποιος ποια τη γυναίκα του.
Είμαι σίγουρος ότι στο 99% αν ερχόταν η γυναίκα τους και τους έλεγε εγώ θέλω έναν 25αρη ζιγκολό επειδή εσύ έχεις πατσουρέψει δεν θα τους άρεσε ιδιαίτερα...
Συμφωνώ! Και εδώ ένα πολύ καλό παράδειγμα είναι η κοινότητα των swingers, όπου τα ζευγάρια ανταλλάσσουν συντρόφους και είναι οκ με αυτό, γιατί το κάνουν εν γνώση τους και φανερά. Πιστεύω ότι η εμπιστοσύνη είναι το Α και το Ω.Κέρατο είναι ό,τι αναγκάζεσαι να κάνεις στα κρυφά.