Νέα

Θεωρείται κέρατο αν πας σε μπουρδέλο και είσαι παντρεμένος ή σε σχέση;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Leonoso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
32.477
Κριτικές
36
Like
38.150
Πόντοι
19.795
Ειμαστε ανθρωποι και εχουμε αδυναμιες. Αν ειμαστε τελειοι και μπορουσαμε να ελεγχουμε τις αδυναμιες μας θα ειμασταν θεοι. Και αδυναμια ειναι το να αναζητας ηδονες σε αλλα κορμια εκτος απο της γυναικας σου. Οπως αδυναμια ειναι να μην ανεχεσαι να κανει το ιδιο η γυναικα σου και να ζηλευεις. Εδω στανταρακι μου εργαζομενη ειδα, που εμπαινε σε δωματιο με αλλο πελατη χαιδολογοντας τον και πειραχτηκα, ζηλεψα λιγο. Οχι να δω την γυναικα μου.
 

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Μηνύματα
5.864
Κριτικές
21
Like
11.058
Πόντοι
4.546
Παρτε την πιο καβλιαρα γυναικα την πιο αγαπημενη σας στο πηδημα.
Θα αντεχατε να τη γαματε συνεχεια;
Είναι αυτό που λένε ότι και την πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη, υπάρχει ένας άντρας που έχει βαρεθεί να την πηδάει. Όσο για τα άλλα, καταλαβαίνω απόλυτα το σκεπτικό σου και εν μέρη έχεις δίκιο. Όμως εγώ είμαι της φιλοσοφίας ότι αν είσαι με κάποια που τη θες και σε θέλει πραγματικά, το να πας με κάποια άλλη (ακόμα και ιερόδουλη) δείχνει ασέβεια προς το πρόσωπό της. Ναι, ξέρω, φαίνομαι αγαπούλης και αισθηματίας, αλλά είμαι αυτός που είμαι.
 

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Μηνύματα
5.059
Κριτικές
10
Like
13.057
Πόντοι
3.846
Με αφορμή τα παραπάνω σχόλια, μου ήρθε στο μυαλό μια "ερώτηση" που μου είχε κάνει μια φεμινίστρια όταν είχα πιάσει μια κουβέντα μαζί της για τα γκομενικά.
Με ερώτησε "γιατί όταν ο άντρας πάει με πολλές το λέμε μάγκα, ενώ όταν μία γυναίκα πάει με πολλούς τη λέμε πουτάνα?"
Λαγωνικά του μπου έχετε μια απάντηση για αυτό? Και μην ακούσω το γνωστό με το κλειδί και την πόρτα...
Η απάντηση είναι "ποιος θα το πει;"

Τον πολυγαμικο άντρα τον λένε μάγκα οι άλλοι άντρες ,όχι η γυναίκα του, όχι ο πεθερός του, όχι ο κουνιάδος του ,όχι οι άλλες γυναίκες ,όχι συντηρητικοί άνθρωποι, όχι άντρες που πιστεύουν στη μονογαμία.

Την πολυγαμική γυναίκα τη λένε πουτάνα κάποιες γυναίκες που τη ζηλεύουν και άντρες που δεν τους έκατσε. Επίσης άντρες που τους έκατσες αλλά θεωρούν τη γυναίκα κατώτερο ον.

Οι ταμπέλες παίκτη μου είναι θέμα κοινωνικής συμπεριφοράς, η πολυγαμία είναι ένας τρόπος ζωής ,μπορεί να είσαι άντρας ,γυναίκα, gay, bi ,οτιδήποτε. Και αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας σε σχέση με άλλες χώρες. Δεν έχουμε αποδεχτεί ακόμη ότι η γυναίκα είναι άτομο με επιθυμίες. Σου κάθεται η άλλη επειδή γουστάρει το κορμί σου και εσύ τη λες πουτάνα και τη σχολιάζεις πίσω από την πλάτη της. Έτσι τη γεμίζεις ενοχές και την κάνεις να θέλει να είναι δύσκολη για να την αποδεχτεί ο κόσμος.
Και όλα αυτά πού οδηγούν; Μοναξιά, ανικανοποίητοι άνθρωποι, κατάθλιψη.
 

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Μηνύματα
5.864
Κριτικές
21
Like
11.058
Πόντοι
4.546
άντρες που δεν τους έκατσε
Αυτό μου θύμισε τη διαφορά πουτάνας και καργιόλας. Η πρώτη κάθεται σε όλους, ενώ η δεύτερη κάθεται σε όλους εκτός από σένα :cheesy:
 

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Μηνύματα
764
Κριτικές
8
Like
895
Πόντοι
366
μια πινελιά στην μονότονη ζωή..μια ευχαρίστηση μας έμεινε αν την κόψουμε κι΄αυτήν,να πάμε να κλειστούμε σε μοναστήρι..
 

Howitzer

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2021
Μηνύματα
168
Like
183
Πόντοι
1
Φίλε μου δεν είναι κερατοεσυ πας σε μπουρδελα γιαιτδεν μπορείς να βρεις γκομενα να κερατωσεις οι γυναίκες ως κια παντρεμένος να είναι αμα θέλουν βρίσκουν γκομενο μέσα σε μια ημέρα?, καταλαβαίνεις για τη διαφορά. Μιλάμε...
 

Geo...

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2021
Μηνύματα
265
Κριτικές
1
Like
1.073
Πόντοι
81
Δεν είναι απιστία για τον άντρα....
Παρόλο που οι γυναίκες το θεωρούν απιστία.
Ο άντρας είναι πολυγαμικο ζωον.
Κ δεν φταίει ο άντρας αν οδηγείτε προς τον πληρωμένο έρωτα. Φταίει Κ η γυναίκα του που δεν του βγάζει τα γούστα του αλλά και τα δικά της μαζί....
Εγωιστικό ακούγεται αλλά....αν η γυναίκα του οποιουδήποτε πηδιοταν με κάποιον θα την έλεγαν που...να, για να βγάλει αυτή τα δικά της γούστα και θα την δικαιολογούσαν μέχρι και τα λάχανα γιατί το έκανε και φταιχτης πάλι ο άντρας θα έβγαινε που πηδηχτηκε η γυναίκα του...
Ενώ ο άντρας, θέλει να πάει να ρίξει έναν.... και αυτό είναι.
Να σου πω και το άλλο ;
Πες το στη μαμά σου ρε μεγάλε....
Ρε μάνα, θέλω σεξ, θα πάθω τίποτα....δε μου τα βγάζει η γυναίκα μου τα γούστα μου άλλο....
Ξέρεις τι θα πει η μάνα ;
" Να πας παιδί μου....αν είναι να πάθει η υγεία του παιδιού μου τίποτα, μαύρο φίδι που την έφαγε την καθεμιά.
Πρόσεξε μην διαλύσεις το σπίτι σου όμως...."
Κι εγώ είμαι εναντίον εξωσυζυγικων σχέσεων, δεν αξίζει σε κανέναν....

Τώρα, αν ρωτήσεις και τη μάνα της, στο τέλος θα πει
" ε, άντρας είναι, αστον να κάνει τα δικά του, σε σένα θα γυρίσει, σπίτι, παιδιά, οικογένεια... δεν μπορεί να ναι τόσο ξετσιπωτος. Ρώτα και εμάς πως κρατήσαμε σπίτια.
Όλοι γκόμενες και φλερτ είχαν αλλά το σπίτι πάνω απ'όλα"

Ρε, μην φοβάστε γυναίκες....
Όλο μπλα μπλα είναι, και στο τέλος ενδίδουν σε όλα.
Αρκεί να ξέρει πως μόνο αυτήν αγαπάς....

Άντε γιατί πολύ αέρα πήραν 1-2 δεκαετίες τώρα.
Φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά...
Δεν ξέρεις από πού θα σου ρθει.

Γι αυτό, κάντε παιχνίδι μάγκες....
Αλλά με τρόπο....

Άντε, καλά βόλια !
 
Εγγρ.
11 Ιαν 2020
Μηνύματα
419
Κριτικές
2
Like
935
Πόντοι
361
Με 2 κουβέντες, η φύση απεχθάνεται το κενό , όταν υπάρχει κενό αναπληρώνεται από κάπου αλλού. Τώρα αν έχει κάποιος σχέση ή είναι παντρεμένος κι έχει σεξουαλικό κενό κάποιες φορές γιατί η κοπέλα του ή γυναίκα του δεν έχει χρόνο να γαμηθεί από τις πολλές υποχρεώσεις είτε είναι δουλειά είτε παιδιά κλπ κλπ είτε από την κούραση και ρίξει και κανένα πούτσο σε καμιά πουτανίτσα δεν τρέχει και τίποτα. Μέχρι εκεί όμως. Ικανοποίηση σεξουαλικής επιθυμίας όχι συναισθηματικά μπλεξίματα. Και δεν νομίζω αν ερχόταν με ανοιχτά τα πόδια και με τη γλώσσα έξω κανένα τουφέκι μουνέτο με σκοπό το γαμήσι και μόνο ότι κάποιος θα έλεγε ξέρεις έχω σχέση είμαι παντρεμένος δεν σε γαμάω δεν σου δίνω πίπα. ΄Αρα δεν είναι κέρατο. Εκτός αν εσύ επιδιώκεις συνέχεια να ξενογαμάς χωρίς λόγο τότε ναι υπάρχει πρόβλημα και είναι κέρατο. Και κάτι που προειπώθηκε, κάθε μέρα το καλύτερο φαγητό του κόσμου να τρως ε θα φας και μια μέρα κι ένα διαφορετικό δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Μην τρελαινόμαστε... είτε είμαστε σε σχέση είτε παντρεμένοι είτε ελεύθεροι ρίχνουμε και μερικές πούτσες και κάτι τρέχει στα γύφτικα.
 
Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Μηνύματα
35.718
Κριτικές
62
Like
45.504
Πόντοι
9.297
Μετά από 22 χρόνια βλέπω τη γυναίκα μου, θυμάμαι ότι μαζί έχουμε κάνει τα καλύτερα γαμήσια της ζωής μου, αλλά τώρα το σεξ είναι δεκάλεπτο, διεκπεραιωτικό, άστα να πάνε. Ωστόσο την αγαπάω και με αγαπάει, είμαστε αυτό που λες αγαπημένο ευτυχισμένο ζευγάρι. Προσωπικά θεωρώ ότι την απάτησα μόνο μία φορά, όταν ψιλοερωτεύτηκα. Όλες οι άλλες φορές απλώς μου θυμίζουν ότι καμία δεν είναι σαν και αυτήν. Δεν το θεωρώ κέρατο το να πας σε μία πουτάνα, αλλά σωματική ανάγκη. Δηλαδή σε δέκα λεπτά το έχεις ξεχάσει. Από την άλλη με τις γυναίκες είναι αλλιώς. Διότι οι περισσότερες με αυτόν που θα πηδηχτούν θα έχουν αναπτύξει και κάτι συναισθηματικό, έστω στη φαντασία τους. Τώρα αν με ρωτήσετε τι θα έκανα αν έπιανα τη γυναίκα μου να πηδιέται με κάποιον άλλον, θα σας πω ότι εξαρτάται από την περίπτωση. Δεν θα δεχόμουν μία παράλληλη σχέση. Αν ήταν όμως μία αρπαχτή επειδή έχει και αυτή ανάγκη, το πιθανότερο είναι να το άφηνα να περάσει, ενδεχομένως αν δεν ήξερε ότι το έμαθα να μην έλεγα και τίποτα.
Για να γίνει πιο ενδιαφέρον το σεξ με την κυρά εφάρμοσε ιδέες από τα μπουρδέλα.Απο εσένα εξαρτάται να γίνει ενδιαφέρον μην περιμένεις από γυναίκα να το κάνει αυτό.
 
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Μηνύματα
4.770
Like
14.419
Πόντοι
3.506
αναφερεσαι στην ηθικη, αλλα οπως γνωριζουμε ολοι, η ηθικη ειναι εντελως υποκειμενικη εννοια.
η εννοια του ηθικου για εμενα μπορει να ειναι εντελως διαφορετικη απο τη δικη σου.
εν τελει, το να βαλουμε μια ταμπελα «κερατο» στις πραξεις του ενος ή του αλλου δεν εχει καμμια σημασια, κατα τη γνωμη μου.
και στις δυο περιπτωσεις που αναφερεις εχεις μια δυσλειτουργικη σχεση η οποια αναλογα με τις ανοχες των δυο μερων και την ικανοτητα τους να αναγνωρισουν και οι δυο τι δεν παει καλα και να το διορθωσουν, μπορει να μεινει ζωντανη ή να παει κατα διαβολου.
Χωρίς να θέλω να γίνομαι αγενής, όχι και η ηθική υποκειμενική έννοια ρε συ...Συμφωνώ στα υπόλοιπα 100% αλλά για να είμαστε και σωστοί με τον εαυτό μας γνωρίζουμε πολύ καλά το τι πάμε και κάνουμε...και για να το πάω λίγο παραπέρα όταν έρθει η ώρα του γάμου ξέρουμε κατα πόσο και αν ταιριάζουμε με την γυναίκα που θα παντρευτούμε άσχετα αν κάνουμε τα στραβά μάτια για διάφορους άλλους λόγους...
 

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Μηνύματα
10.234
Κριτικές
35
Like
6.061
Πόντοι
6.796
Πάντως οι πουτανες το θεωρουν κέρατο, αν πεις εισαι παντρεμένος σε πουτανα σε εκλαμβάνει σαν άπιστο
 

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Μηνύματα
4.498
Κριτικές
1
Like
7.517
Πόντοι
2.306
Χωρίς να θέλω να γίνομαι αγενής, όχι και η ηθική υποκειμενική έννοια ρε συ...Συμφωνώ στα υπόλοιπα 100% αλλά για να είμαστε και σωστοί με τον εαυτό μας γνωρίζουμε πολύ καλά το τι πάμε και κάνουμε...και για να το πάω λίγο παραπέρα όταν έρθει η ώρα του γάμου ξέρουμε κατα πόσο και αν ταιριάζουμε με την γυναίκα που θα παντρευτούμε άσχετα αν κάνουμε τα στραβά μάτια για διάφορους άλλους λόγους...
ο καθενας εχει διαφορετικα στανταρ στο τι θεωρει ηθικα αποδεκτο και τι οχι.
Η επιγνωση της ηθικης πρϋποθετει και μια κουλτουρα απο πισω ( προσοχη ΟΧΙ απαραιτητα μορφωση) που δεν εχουν ολοι οι σνθρωποι στον ιδιο βαθμό.
Να δωσω ενα παραδειγμα: λεμε « αυτος ο ανθρωπος εχει μπεσα» : εννοουμε οτι εχει εναν υψηλο κωδικα ηθικης τον οποιο και τηρει. Αλλοι ανθρωποι το εχουν σε διαφορετικο βαθμο.

τωρα για το οτι ολοι ξερουμε τι παιρνουμε στο γαμο: ιδιατερα στην εποχη μας, υπαρχει μεγαλος βσθμος αγνοιας για το ετερον ημισυ η οποια υπερβαινεται απο τον βσθμο αδιαφοριας.
τωρα το συνοικεσιο το κανει το ινστα, παλια το εκαναν οι προξενητρες.
οπως και παλια, το οικονομικο ειναι ο καθοριστικος παραγοντας, με κυριο κριτηριο τον βιοπορισμο.
 
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Μηνύματα
4.770
Like
14.419
Πόντοι
3.506
ο καθενας εχει διαφορετικα στανταρ στο τι θεωρει ηθικα αποδεκτο και τι οχι.
Η επιγνωση της ηθικης πρϋποθετει και μια κουλτουρα απο πισω ( προσοχη ΟΧΙ απαραιτητα μορφωση) που δεν εχουν ολοι οι σνθρωποι στον ιδιο βαθμό.
Να δωσω ενα παραδειγμα: λεμε « αυτος ο ανθρωπος εχει μπεσα» : εννοουμε οτι εχει εναν υψηλο κωδικα ηθικης τον οποιο και τηρει. Αλλοι ανθρωποι το εχουν σε διαφορετικο βαθμο.

τωρα για το οτι ολοι ξερουμε τι παιρνουμε στο γαμο: ιδιατερα στην εποχη μας, υπαρχει μεγαλος βσθμος αγνοιας για το ετερον ημισυ η οποια υπερβαινεται απο τον βσθμο αδιαφοριας.
τωρα το συνοικεσιο το κανει το ινστα, παλια το εκαναν οι προξενητρες.
οπως και παλια, το οικονομικο ειναι ο καθοριστικος παραγοντας, με κυριο κριτηριο τον βιοπορισμο.
Σωστός σε όλα !! Το κριτήριο θα πρέπει όμως να είναι και το πόσο συμβατοί ειναι δυο άνθρωποι άνεξάρτητα από το οικονομικό...Με βάση το οικονομικό κάνεις επιχείρηση όχι οικογένεια...
 

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Μηνύματα
3.493
Κριτικές
28
Like
10.400
Πόντοι
3.296
Η απάντηση είναι "ποιος θα το πει;"

Τον πολυγαμικο άντρα τον λένε μάγκα οι άλλοι άντρες ,όχι η γυναίκα του, όχι ο πεθερός του, όχι ο κουνιάδος του ,όχι οι άλλες γυναίκες ,όχι συντηρητικοί άνθρωποι, όχι άντρες που πιστεύουν στη μονογαμία.

Την πολυγαμική γυναίκα τη λένε πουτάνα κάποιες γυναίκες που τη ζηλεύουν και άντρες που δεν τους έκατσε. Επίσης άντρες που τους έκατσες αλλά θεωρούν τη γυναίκα κατώτερο ον.

Οι ταμπέλες παίκτη μου είναι θέμα κοινωνικής συμπεριφοράς, η πολυγαμία είναι ένας τρόπος ζωής ,μπορεί να είσαι άντρας ,γυναίκα, gay, bi ,οτιδήποτε. Και αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας σε σχέση με άλλες χώρες. Δεν έχουμε αποδεχτεί ακόμη ότι η γυναίκα είναι άτομο με επιθυμίες. Σου κάθεται η άλλη επειδή γουστάρει το κορμί σου και εσύ τη λες πουτάνα και τη σχολιάζεις πίσω από την πλάτη της. Έτσι τη γεμίζεις ενοχές και την κάνεις να θέλει να είναι δύσκολη για να την αποδεχτεί ο κόσμος.
Και όλα αυτά πού οδηγούν; Μοναξιά, ανικανοποίητοι άνθρωποι, κατάθλιψη.
Άλλο είναι το φλέγον ζήτημα.
Όχι να κρίνει κάποιος αρνητικά ή θετικά μια πολυγαμική γυναίκα.
Αλλά μια γυναίκα που τα θέλει όλα δικά της.Δηλαδή πόσοι από εμάς εδώ που θα ήταν θετικοί να παντρευτούν και να κάνουν οικογένεια θα έβλεπαν σοβαρά μια που έχει πάει με ολόκληρο Σύνταγμα?
Να κρίνω αρνητικά μια γκόμενα που είναι γαμιόλα,αλλά ταίζει κι εμένα?ΠΟΤΕ
Να κρίνω αρνητικά μια γαμιόλα που δε της έκανα και δε μου κάθησε?Πάλι ΠΟΤΕ.Θα τα βάλω μαζί της μόνο αν σπατάλησε άδικα το χρόνο μου.
Μάλιστα επειδή προσωπικά δεν θα παντρευόμουν ΟΥΤΕ μια καλή εντάξει κοπέλα,με γεια τους με χαρά τους ότι κάνουν.

Ωστόσο με ενοχλεί η τάση ισοπέδωσης των φύλων.
Γεμίσαμε γυναίκες που βρίζουν σα νταλικιέρηδες,λένε στην πούτσα μου,κατουράνε όρθιες και κάνουν το μουνί τους δημόσιο πηδηχτήριο μόνο και μόνο επειδή...δε θέλουν οι άνδρες να έχουν παραπάνω ''προνόμοια''
Αυτό για μένα είναι κοινωνικό έκτρωμα τυπάρα μου.
 

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Μηνύματα
4.498
Κριτικές
1
Like
7.517
Πόντοι
2.306
Σωστός σε όλα !! Το κριτήριο θα πρέπει όμως να είναι και το πόσο συμβατοί ειναι δυο άνθρωποι άνεξάρτητα από το οικονομικό...Με βάση το οικονομικό κάνεις επιχείρηση όχι οικογένεια...
Συμφωνω απολυτα αρχηγε μου αλλα πως το λες αυτο σε ζευγαρια που βγαζουν 600-700 Ευρω το μηνα εκαστος και πρεπει να φτιαξουν σπιτι και οικογενεια?
συνηθως για ολους αυτο ειναι το πρωτο κριτηριο , αν και δεν θα επρεπε οπως πολυ σωστα αναφερεις.
 
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Μηνύματα
4.770
Like
14.419
Πόντοι
3.506
Συμφωνω απολυτα αρχηγε μου αλλα πως το λες αυτο σε ζευγαρια που βγαζουν 600-700 Ευρω το μηνα εκαστος και πρεπει να φτιαξουν σπιτι και οικογενεια?
συνηθως για ολους αυτο ειναι το πρωτο κριτηριο , αν και δεν θα επρεπε οπως πολυ σωστα αναφερεις.
Εχεις απόλυτο δίκιο πραγματικά, είναι μεγάλη αυτή η κουβέντα :hi:
 

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Μηνύματα
3.493
Κριτικές
28
Like
10.400
Πόντοι
3.296
Είναι αυτό που λένε ότι και την πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη, υπάρχει ένας άντρας που έχει βαρεθεί να την πηδάει. Όσο για τα άλλα, καταλαβαίνω απόλυτα το σκεπτικό σου και εν μέρη έχεις δίκιο. Όμως εγώ είμαι της φιλοσοφίας ότι αν είσαι με κάποια που τη θες και σε θέλει πραγματικά, το να πας με κάποια άλλη (ακόμα και ιερόδουλη) δείχνει ασέβεια προς το πρόσωπό της. Ναι, ξέρω, φαίνομαι αγαπούλης και αισθηματίας, αλλά είμαι αυτός που είμαι.
Φίλε μου αυτός που είσαι καλά κάνεις και είσαι,γιατί αποτελείς ένα από τα πιο εντάξει παιδιά εδω μεσα και προσωπική μου διαδικτυακή συμπάθεια
Από εκεί και πέρα αδερφέ,εγώ θα δανειστώ τη λέξη σεβασμός και θα πω πως ο σεβασμός για μένα είναι ότι κάνει κάποιος να μη το κάνει απροκάλυπτα και φανερά,αδιαφορώντας για τα συναισθήματα της άλλης πλευράς...
Δηλαδή από πρακτικής σκοπιάς,πες ότι είσαι καιρό με μια κοπέλα που γουστάρεις και αγαπάς...
Ε...κάνε την αρπαχτή σου απλά φρόντισε να μη το μάθει και πληγωθεί ανούσια...
Αν μπούμε στο τρυπάκι άλλωστε να ψάχνουμε να εντοπίσουμε πιθανή απιστία του συντρόφου μας θα χάσουμε την ουσία της απόλαυσης σε μια σχέση
Όταν σταμάτησα να ζητάω και να προσφέρω μονογαμία,άλλαξε η ζωή μου τύπε
Όχι μόνο έγινα πιο χαλαρός και περασα ζάχαρη,αλλά γνώρισα και καλύτερα τις γυναίκες με τις οποίες συναναστράφηκα.
Να δηλώσω πως και έχω ''κερατώσει'' και με έχουν ''κερατώσει'' και ευτυχώς όταν συνέβη και το έμαθα ήμουν πολύ άνετος...
Λέω ΄΄ευτυχώς'' γιατί θα μπορούσα να ήμουν σε αδύναμη φάση και να με πλήγωνε κάτι τέτοιο για αρχή.Δε το παίζω ούτε μάγκας ούτε άτρωτος.
Απλά περιγράφω μια κατάσταση στην οποία δεν μπλέκεις έντονα συναισθηματικά με κάποια.
Έτσι αποφεύγεις

-τσακωμούς
-έλεγχο της ζωής σου
-εντάσεις
-διεκδικήσεις

Πόσες φορές έχετε δει νέα ζευγάρια να τσακώνονται?
Αρκετές...τον άνδρα να ναι κτητικός...τη γυναίκα να ναι ζηλιάρα...και χάνουν τόσα όμορφα...

Στην πούτσα σας αδέλφια...
 

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Μηνύματα
7.872
Κριτικές
15
Like
11.869
Πόντοι
3.846
Φίλε μου αυτός που είσαι καλά κάνεις και είσαι,γιατί αποτελείς ένα από τα πιο εντάξει παιδιά εδω μεσα και προσωπική μου διαδικτυακή συμπάθεια
Από εκεί και πέρα αδερφέ,εγώ θα δανειστώ τη λέξη σεβασμός και θα πω πως ο σεβασμός για μένα είναι ότι κάνει κάποιος να μη το κάνει απροκάλυπτα και φανερά,αδιαφορώντας για τα συναισθήματα της άλλης πλευράς...
Δηλαδή από πρακτικής σκοπιάς,πες ότι είσαι καιρό με μια κοπέλα που γουστάρεις και αγαπάς...
Ε...κάνε την αρπαχτή σου απλά φρόντισε να μη το μάθει και πληγωθεί ανούσια...
Αν μπούμε στο τρυπάκι άλλωστε να ψάχνουμε να εντοπίσουμε πιθανή απιστία του συντρόφου μας θα χάσουμε την ουσία της απόλαυσης σε μια σχέση
Όταν σταμάτησα να ζητάω και να προσφέρω μονογαμία,άλλαξε η ζωή μου τύπε
Όχι μόνο έγινα πιο χαλαρός και περασα ζάχαρη,αλλά γνώρισα και καλύτερα τις γυναίκες με τις οποίες συναναστράφηκα.
Να δηλώσω πως και έχω ''κερατώσει'' και με έχουν ''κερατώσει'' και ευτυχώς όταν συνέβη και το έμαθα ήμουν πολύ άνετος...
Λέω ΄΄ευτυχώς'' γιατί θα μπορούσα να ήμουν σε αδύναμη φάση και να με πλήγωνε κάτι τέτοιο για αρχή.Δε το παίζω ούτε μάγκας ούτε άτρωτος.
Απλά περιγράφω μια κατάσταση στην οποία δεν μπλέκεις έντονα συναισθηματικά με κάποια.
Έτσι αποφεύγεις

-τσακωμούς
-έλεγχο της ζωής σου
-εντάσεις
-διεκδικήσεις

Πόσες φορές έχετε δει νέα ζευγάρια να τσακώνονται?
Αρκετές...τον άνδρα να ναι κτητικός...τη γυναίκα να ναι ζηλιάρα...και χάνουν τόσα όμορφα...

Στην πούτσα σας αδέλφια...
Σε σχεσουλα της πλάκας μπορεί να γίνονται αυτά που λες.
Σε γάμο ή σε σοβαρή σχέση δεν υπάρχει χαλαρή κουβεντούλα για πολυγαμία κλπ.
 

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Μηνύματα
209
Like
1.151
Πόντοι
201
Εχω ρωτήσει τη σύζυγο, για δήθεν υποθετική περίπτωση, και έγινε θηρίο,το θεωρεί χειρότερο απ την εξωσυζυγική γκόμενα γιατί να πηγαίνεις σε πουτάνα το βλέπει μεγάλη υποτίμηση και προσβολή για την ίδια.
Το είπε γιατί η εξωσυζυγική σχέση είναι δύσκολο πράγμα, μπελάς μεγάλος και πολλοί τον αποφεύγουν γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο. Με τις ιερόδουλες η λύση είναι απλή και δεν μπορεί και να ελέγξει τίποτα. Πας με μια κοπέλα, κάνεις τη δουλειά σου αθόρυβα και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Δεν έχει περιθώρια να κάνει κάτι. Έχει χάσει το παιχνίδι και θα ψάχνεται και η ίδια να δει που έφταιξε. Μην ακούς που λένε λόγια μεγάλα.
Αν θέλει να σε χωρίσει ας σε χωρίσει. Το μετά για αυτήν είναι το χειρότερο. Όταν θα νιώθει ενοχές. Γιατί δ2ν ξεμυαλίστηκες με.μία συγκεκριμένη που της έκλεψε τον άντρα, αλλά ο άντρας της την διέγραψε, την αντικατέστησε απλά.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom