Νέα

Θέμος Vs Μάκης: Η Σφαγή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redrocket
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 732
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Παντως ασχετως του αν τον συμπαθουμε ή οχι πρεπει να παραδεχτουμε οτι για τον Μακη δεν εχει ακουστει ποτε κατι. Να αναμειχθηκε σε καμια πουστια το ονομα του.
Εκος απο το στρατιωτικο του.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
αυτο το κοριτσι στη θεσαλονικη δε λες? και μαλιστα ηταν και χημικη κοκα εργαστηριου.

να, αυτήν λέω... προσωπικά δεν άκουσα και πολλά!!!
δουλειά δεν είχε ο διάολος.....

Επισκέπτης
θα πάρω θέση για τον ΧΧΧΧΧΧ

Πρώτον ο κάνόνας του φόρουμ που παραβίασες είναι ο εξής:
6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Ομάδες ατόμων
-Δημόσια Πρόσωπα
-Την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων. (βλέπε κανόνες του φόρουμ)

Δεύτερον οι μόντς δεν μπορούν να εξηγούν στον καθένα που τους παραβαίνει το αυτονότητο το οποίο έχουν αναρτήσει για αυτό τον λόγο ακριβώς.

Τρίτον  αν κάποιος προσβληθεί και στραφεί κατά του σάιτ εσύ δεν θα έχεις καμία ευθύνη για όσα εσύ έγραψες γιατί εδω μέσα μπαίνεις ανωνύμως.

Τέλος το πότε κάποιος μπορεί να προσβληθεί απο δημοσίευση η αναδημοσίευση, η όποιο άλλο περιεχόμενο, δεν θα το κρίνεις εσύ, εκ των πραγμάτων αλλά τα δικαστήρια. Θεωρείς εσύ λογικό να θέλουν οι δημιουργοί του σάιτ να τρέχουν στα Δικαστήρια ακόμα και αν τελικά δικαιωθούν, επειδή εσύ γούσταρες να ποστάρεις οτιδήποτε; Θεωρείς οτι πρέπει να μπαίνουν σε αυτήν την διαδικασία; Η θα αναλάβεις εσύ με τα επιχειρήματα που προανέφερες την εκπροσώπησή τους;

ΥΓ. Μερικά πράγματα όταν είμαστε ενήλικες οφείλουμε να τα κατανοούμε χωρίς κάποιος να πρέπει να μας τα εξηγεί διαρκώς.
στην συγκεκριμένη περίπτωση το ζήτημα είναι οι φωτογραφίες άσχετα αν δημοσιεύτηκαν σε εφημερίδα δεν σημαίνει ότι είναι κάτι νόμιμο και αν δείτε σήμερα ο εισαγγελέας διέταξε ανάκριση για αυτό τον λόγο αλλά όχι μόνο για την εφημερίδα το Π.Θ. αλλά και για άλλη που της επαναδημοσίευσε.
άρα  δημοσίευση και εδώ αποτελεί αδίκημα.

Επισκέπτης
Παντως ασχετως του αν τον συμπαθουμε ή οχι πρεπει να παραδεχτουμε οτι για τον Μακη δεν εχει ακουστει ποτε κατι. Να αναμειχθηκε σε καμια πουστια το ονομα του.
απλά γιατί έχει τα κατάλληλα κονέ και ξέρει μέχρι που θα φτάσει και πότε θα π΄.......

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Φιλαράκι ο Μάκης είναι σκάρτος εντελώς.Εγώ τουλάχιστον δεν τον συμπαθώ καθόλου.Άσχετα ότι έχει πλάτες από μέσα από την βουλή...Σε μία δήλωσή του είχε πει εμένα μου έχουν κάνει Χ αγωγές και Χ μηνίσεις (3ψήφιος ο Χ) και κυκλοφορώ μόνος δεν φοβάμαι καθόλου..Αν θυμάσαι στο παρελθόν σε μία επαρχιακή πόλη της βορρείου Ελλάδας είχε βγάλει ένα σκάνδαλο για φρουτάκια και τέτοια...Εγώ σε διαβεβαιώνω ότι κάποιοι τον κύνηγούσαν μέσα στην πόλη και αυτός μπήκε σε μία άσχετη καφετέρεια για προστασία και είχε δίπλα του ούτε 1 ούτε 2 αλλά καμία 10αρια φουσκωτούς χωρίς υπερβολές..Μεγάλο λαμόγιο..

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
θα πάρω θέση για τον ΧΧΧΧΧΧ

Πρώτον ο κάνόνας του φόρουμ που παραβίασες είναι ο εξής:
6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Ομάδες ατόμων
-Δημόσια Πρόσωπα
-Την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων. (βλέπε κανόνες του φόρουμ)

Δεύτερον οι μόντς δεν μπορούν να εξηγούν στον καθένα που τους παραβαίνει το αυτονότητο το οποίο έχουν αναρτήσει για αυτό τον λόγο ακριβώς.

Τρίτον  αν κάποιος προσβληθεί και στραφεί κατά του σάιτ εσύ δεν θα έχεις καμία ευθύνη για όσα εσύ έγραψες γιατί εδω μέσα μπαίνεις ανωνύμως.

Τέλος το πότε κάποιος μπορεί να προσβληθεί απο δημοσίευση η αναδημοσίευση, η όποιο άλλο περιεχόμενο, δεν θα το κρίνεις εσύ, εκ των πραγμάτων αλλά τα δικαστήρια. Θεωρείς εσύ λογικό να θέλουν οι δημιουργοί του σάιτ να τρέχουν στα Δικαστήρια ακόμα και αν τελικά δικαιωθούν, επειδή εσύ γούσταρες να ποστάρεις οτιδήποτε; Θεωρείς οτι πρέπει να μπαίνουν σε αυτήν την διαδικασία; Η θα αναλάβεις εσύ με τα επιχειρήματα που προανέφερες την εκπροσώπησή τους;

ΥΓ. Μερικά πράγματα όταν είμαστε ενήλικες οφείλουμε να τα κατανοούμε χωρίς κάποιος να πρέπει να μας τα εξηγεί διαρκώς.
Απάντηση
Δεν χρησιμοποίησα εκφράσεις.
Την τιμή και την υπόληψη οφείλουν τα ίδια τα πρόσωπα να την προστατεύουν.
Το περι ου ο λόγος πρόσωπο δεν είναι μετά την παράιτησή του δημόσιο πρόσωπο αλλά ιδιώτης όπως εγώ και εσύ.
Για το ότι δεν είναι σωστό να τρέχουμε τους υπεύθυνους του site στα δικαστήρια το θεωρώ απόλυτα σωστό και για το λόγο αυτό τους ζητώ συγνώμη. Βέβαια θα μπορούσαν απλώς να διαγράψουν το post χωρίς την προειδοποίηση αφού όπως ισχυρίζομαι παραπάνω (και απόδειξα όπως νομίζω) δεν παραβίασα συγκεκριμένο γνωστό κανόνα.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
να, αυτήν λέω... προσωπικά δεν άκουσα και πολλά!!!
δουλειά δεν είχε ο διάολος.....
ναι ακουσα ειναι εργαστηρια στην θεσαλονικη που κατασκευασουν τετοια κοκα η οποια ειναι πολυ πιο φτηνη αλλα ειναι αμεσα θανατηφορα

Επισκέπτης
ναι ακουσα ειναι εργαστηρια στην θεσαλονικη που κατασκευασουν τετοια κοκα η οποια ειναι πολυ πιο φτηνη αλλα ειναι αμεσα θανατηφορα
ποιά Θεσσαλονίκη ρε φίλη μου τα μισά εργοστάσια στα Σκόπια ασχολούνται σε ότι έχει σχέση με τα ναρκωτικά.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
ρε συναγωνιστές τι θα πει δημοσιογράφοι? τι είναι τελικά οι περισσότεροι δημοσιογράφοι? και μιλάμε για αυτούς που το παίζουν δημοσιογράφοι με τους παχυλούς μισθούς, απλά είναι εκφραστές προς τα έξω των συμφερόντων των μεγαλοεκδοτών αφεντικών τους που ταυτόχρονα είναι οι λεγόμενοι μεγαλοεργολάβοι και προμηθευτές του δημοσίου.
και δεν θέλω να μου αποκαλείται και τον Μάκη δημοσιογράφο ο κύριος αυτός σκιτσογράφος ήταν και κάποια στιγμή που έγλειψε κάποιες κατουρημένες ποδιές υπηρετώντας κάποια συμφέροντα έγινε αυτό που είναι.
arion1955 έγραψες.Φαίνεσαι άτομο με ευθυκρισία.Μπράβο ξέρεις τι γίνεται γύρο σου και δεν κοιτάς την βιτρίνα αλλά την ουσία... respect you.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ποιά Θεσσαλονίκη ρε φίλη μου τα μισά εργοστάσια στα Σκόπια ασχολούνται σε ότι έχει σχέση με τα ναρκωτικά.
αγορακι ειμαι φιλαρακι. και δευτερον λεω τι ειπαν στις ειδησεις . εννοειτε οτι δεν ειναι το μονο εργαστηριο στον πλανητη

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Yπομονη και η ''νεκροψια'' θα δειξει αν ο Μακης ειχε δικιο χθες ή ηταν ενα ακομα παραλληρημα μεσα στην τρελλα του.
Τα 5 εκατ. Ευρω σε λογαριασμο του Θεμου παντως διερευνονται.
Ο ενας στον Ευαγγελισμο,η τσιμπουκλου στην ψειρου και μια εφημεριδα στα 2.
Ε ρε τι κανει ενα μουνι,πουτανα ολα τα κανει..
Αντι ο Ζαχο να παιρνει τρεις-τρεις τις πουτανιτσες και να τις γαμει εμπλεξε με την πατσαβουρα και αυτη με τη σειρα της τα εκανε ολα πουτανα

Επισκέπτης
Yπομονη και η ''νεκροψια'' θα δειξει αν ο Μακης ειχε δικιο χθες ή ηταν ενα ακομα παραλληρημα μεσα στην τρελλα του.
Τα 5 εκατ. Ευρω σε λογαριασμο του Θεμου παντως διερευνονται.
Ο ενας στον Ευαγγελισμο,η τσιμπουκλου στην ψειρου και μια εφημεριδα στα 2.
Ε ρε τι κανει ενα μουνι,πουτανα ολα τα κανει..
Αντι ο Ζαχο να παιρνει τρεις-τρεις τις πουτανιτσες και να τις γαμει εμπλεξε με την πατσαβουρα και αυτη με τη σειρα της τα εκανε ολα πουτανα
ποια τσιμπουκλού  και μουνί καθαρά είναι πόλεμος εκδοτών στην νομή της εξουσίας απλά οι πολλοί είδαν ότι ο Γιωργάκης δεν τραβάει και να έχει προϋποθέσεις στον να πάρει το ΠΑΣΟΚ  την εξουσία και πλέον με αυτό τον τρόπο εκμεταλλευόμενοι το ότι η εξουσία  στην χώρα μας είναι διεφθαρμένη με αυτό τον τρόπο προσπαθούν ο κάθε ένας να πάρει το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας.   

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ποια τσιμπουκλού  και μουνί καθαρά είναι πόλεμος εκδοτών στην νομή της εξουσίας απλά οι πολλοί είδαν ότι ο Γιωργάκης δεν τραβάει και να έχει προϋποθέσεις στον να πάρει το ΠΑΣΟΚ  την εξουσία και πλέον με αυτό τον τρόπο εκμεταλλευόμενοι το ότι η εξουσία  στην χώρα μας είναι διεφθαρμένη με αυτό τον τρόπο προσπαθούν ο κάθε ένας να πάρει το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας.   
ειδατε τη νεα δημοσκοπηση
ΝΔ 36
ΠΑΣΟΚ 33
ΚΚΕ 8,5
ΣΥΡΙΖΑ 8
ΛΑΟΣ 5,5
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ 2,9 παρακαλω
δγ,δα 6,1

ετσι και αν συνεχισουν ετσι που θα συνεχισουν θα παρουν τα τεοτια μας

Επισκέπτης
Απάντηση
Δεν χρησιμοποίησα εκφράσεις.
Την τιμή και την υπόληψη οφείλουν τα ίδια τα πρόσωπα να την προστατεύουν.
Το περι ου ο λόγος πρόσωπο δεν είναι μετά την παράιτησή του δημόσιο πρόσωπο αλλά ιδιώτης όπως εγώ και εσύ.
Για το ότι δεν είναι σωστό να τρέχουμε τους υπεύθυνους του site στα δικαστήρια το θεωρώ απόλυτα σωστό και για το λόγο αυτό τους ζητώ συγνώμη. Βέβαια θα μπορούσαν απλώς να διαγράψουν το post χωρίς την προειδοποίηση αφού όπως ισχυρίζομαι παραπάνω (και απόδειξα όπως νομίζω) δεν παραβίασα συγκεκριμένο γνωστό κανόνα.

Ανταπάντηση

Νομίζω οτι κατάλαβες πολύ καλά τι σου εξήγησα πιο πάνω. Σκέψου τώρα να κάθονταν κάποιος απο τους μόντ να συνομιλεί μαζί σου και μαζί με καθένα για ώρες για το τι οφείλει να προστατεύει κανείς..Χαίρε χάος απροσδιαμέτρητο.

Σκέψου σου απάντησα και εσύ επιμένεις στην ίδια επιχειρηματολογία, η οποία θα νοιάζει παλικάρι μου τους δημιουργούς του σαι όταν θα έχουν να αντιμετωπίσουν μια μύνηση..ΓΙΑΤΙ θα είναι πλεον ΑΡΓΑ, πόσες φορες πρέπει να στο πω για να το χωνέψεις;
Και μετά γκρινιάζετε σαν μωρα δεν μας απαντάνε οι μοντ;

Επισκέπτης
ειδατε τη νεα δημοσκοπηση
ΝΔ 36
ΠΑΣΟΚ 33
ΚΚΕ 8,5
ΣΥΡΙΖΑ 8
ΛΑΟΣ 5,5
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ 2,9 παρακαλω
δγ,δα 6,1

ετσι και αν συνεχισουν ετσι που θα συνεχισουν θα παρουν τα τεοτια μας
όμως τον εκλογικό νόμο στα σκαριά τον έχουν αυτοί είναι δυνατόν να κάνουν νόμο και με 25% το πρώτο κόμμα να έχει πάνω από 151 έδρες,
εγώ ερωτώ πόσοι από εμάς εδώ μέσα τόσο καιρό που ακούμε για την πριμοδότηση του 1ου κόμματος με 10 επί  πλέον έδρες αντιδράσαμε?

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
όμως τον εκλογικό νόμο στα σκαριά τον έχουν αυτοί είναι δυνατόν να κάνουν νόμο και με 25% το πρώτο κόμμα να έχει πάνω από 151 έδρες,
εγώ ερωτώ πόσοι από εμάς εδώ μέσα τόσο καιρό που ακούμε για την πριμοδότηση του 1ου κόμματος με 10 επί  πλέον έδρες αντιδράσαμε?
κανενας ρε αδερφε και να σου πω και κατι? εχουμε αντιρασει ποτε? οχι εδω γενικα λεω. ολο μπλα μπλα ειμαστε αλλα στο τελος προβατα

Επισκέπτης
κανενας ρε αδερφε και να σου πω και κατι? εχουμε αντιρασει ποτε? οχι εδω γενικα λεω. ολο μπλα μπλα ειμαστε αλλα στο τελος προβατα
εγώ καμιά που αντιδρώ καμιά φορά σε πολιτικά ζητήματα πέφτουν μερικοί να με φάνε για το πολιτικό μου πιστεύω και με κρίνουν έτσι και όχι αν αυτό που λέω είναι το σωστό.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εγώ καμιά που αντιδρώ καμιά φορά σε πολιτικά ζητήματα πέφτουν μερικοί να με φάνε για το πολιτικό μου πιστεύω και με κρίνουν έτσι και όχι αν αυτό που λέω είναι το σωστό.
μα το ζητημα δεν ειναι να αντιδρασεις σε ενα φορουμ γιατι μπορει καποιος να μπαινει να μιλησει σοβαρα και καποιος οχι. το θεμα ειναι να μπορουσαμε να αντιδρασουμε μαζικα.αλλα και πρακτικα δεν εχεις και πολλες επιλογες αντιδρασης μη νομιζεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom