Νέα

Θέμος Vs Μάκης: Η Σφαγή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redrocket
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 732
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αυτά τα δύο νεόπλουτα δημοσιογραφίσκια (που δεν είναι δημοσιογράφοι αλλά επιχειρηματίες) το καλοκαίρι θα κάνουν διακοπές μαζί και θα τρώνε τα σάλια τους, θα τα έχουν ξεχάσει όλα και μόνο αυτό το θέμα στο αρχείο του μπουρδελα.κομ θα  υπάρχει να το θυμίζει!!!
και παλιά δεν το είχαν πάλι παίξει τσακωμένοι που έφυγε ο Μάκης από το Μέγκα?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
μαλακιες...!ολοι αυτοι μαλωνουν και καλα μεταξυ τους και το μονο που καταφερνουν ειναι να μας δουλευουνε εμας μια χαρα και αυτοι νμα τρωνε προμοσιον με τους δηθεν καυγαδες τους...!!

HARRIS1967

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
για τον Μάκη ένα θα σου πω, αν όντος είχε πρόθεση μέσα από της εκπομπές του να κάνει δουλειά ουσίας μέσα στο πάνελ του θα είχε και τα κατάλληλα άτομα που να γίνει συζήτηση ουσίας και όχι να περάσει η ώρα να παίξουμε της διαφημίσεις μας και να πάμε για ύπνο.
μαζεύει όλους τους μαϊντανούς και στην ουσία αντί να δείχνει τι είναι αυτό που φταίει ποιος φταίει βάζει όλη την Ελλάδα σε ένα τσουβάλι και αυτός είναι ο μέγας αμόλυντος δικαστής. 
Μέχρι ενός βαθμού συμφωνώ ότι γίνεται αλλά απο την άλλη ποιον θεωρείσ σοβαρό συνομιλητή?¨Ειναι καια υτό ένα θέμα!Ας πόυμε πρίν 5 χρόνια  σοβραός συνομιλητήσ για οικονομικά θέματα θα θεωρούσεσ τον Παπαντωνίου ο οποόιος τώρα είναι πεθαμένοσ και όλοι ξέουν ότι έχει φάει τα άπειρα!Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι όλοι μας βαφτίζουμε σαν κατάλληλα άτομα αυτούσ που προβάλει η τελεόραση! Είναι η Δημοκρατία των ΜΜΕ που αναφέρει και ο Τσόμσκυ! Άρα προτιμώ τον μέσο ¨μαινδανό" ο όποιος πιστεώ ότι είναι πιο κοντά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στην πραγματικότητα και δεν έχει το θράσοσ τησ δύναμης να τα κάνει όλα πουτάνα και να μην αφήσει να ακουστούν κάποια πράγματα στην εκπομπή!
Εγώ βασικά πιστευν και ότι ο Μάκης είναι καθαρός και ότι θέλει να προσφέρει στην χώρα αλλά απο την άλλη διαφωνω μέ κάποιους λαικισμους όπως τα θέματα για την Βροχοπούλου και επίσησ πισυεώ ότι αδίκησε τον Λαζόπουλο...Το θεωρώ μέχρι ενόα βαθμού ήσσονος σημασίας ατόπημα γιατι πρέπει αν επιβιώσεισ κιόλας...Και για αυτό πιστεώ ότι σε μεγάλο βαθμό άδικα κατηγορείται απο πολλούσ ίσωσ για΄τι έτσι το σύστημα θέλει να το εξοντώσει και να κάνει πιο εύκολα τισ λαμογιές του...Ϊσως λέω..

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Αριστερός δημοσιογράφος-αγωνιστής με Καγιέν και βίλα πάντως δεν κολάει. Καλό παιδί ο Μάκης αλλά αυτή του η έκρηξη συνείδησης δεν με πολυπείθει.  :grin:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Αριστερός δημοσιογράφος-αγωνιστής με Καγιέν και βίλα πάντως δεν κολάει. Καλό παιδί ο Μάκης αλλά αυτή του η έκρηξη συνείδησης δεν με πολυπείθει.  :grin:
Μα γιατι γινεσαι κακος τωρα :cheesy:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι είναι καθαρός ο Μάκης βρε Harris1967? Ειλικρινά θα ήθελα να μου το εξηγήσεις!    :rockon:

HARRIS1967

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αριστερός δημοσιογράφος-αγωνιστής με Καγιέν και βίλα πάντως δεν κολάει. Καλό παιδί ο Μάκης αλλά αυτή του η έκρηξη συνείδησης δεν με πολυπείθει.  :grin:

Κοίτα το αν είσαι αριστερός δεν σημαίνει ότι πρέπει να πεινάσ!Εμένα προσωπικά με πείθει ότιαπο την δουλεία του και την τηλεθέαση έχει βγάλει αυτά τα λεφτά τίμια!Εμένα δεν με ενδιαφέρει πωσ ζεί αλλά πωσ τα έβγαλε και σε αυτό πιστεω ότι τα έβγαλε τίμια αλλά πάντα πιθανολογώντας! Άλλωστε και για τον θέμο ποιος θα πίστευε ότι θα μπορούσε ίσωσ να κάνει πλάτες Στον Καραμανλή?
Απλά μεταξύ όλων πιο καθαρός καα τίμος μου φαίνεται ο Μάκης!και αυτά που διάβασα ότι μπορεί να έγινει κανονισμένο μεταξύ τουσ το σκηνικό μου φαίνεται βλακώδες σαν σενάριο ο άλλος μπορεί να πάει φυλακή και σίγουρα έχει χάσει την αξιοπρέπεια του δια βίου! Θα είχε ανάγκη ο Θέμος να κάνει κάτι τέτοιο για διαφημιστικούσ λόγους?Ο καθένασ απο έμάς θα το έκανε?

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
18
Like
1.214
Πόντοι
6.765
Αυτό που μας διδάσκουν τα σκάνδαλα είναι ότι , εμείς όλοι από τη μία και οι πολιτικοί , Γενικοί Γραμματείς , μεγαλοδημοσιογράφοι , και γενικά οι  παρατρεχάμενοί τους από την άλλη , ζούμε σε άλλους πλανήτες .... Πουτάνες φάτε τάλαρα !!!!!

HARRIS1967

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι είναι καθαρός ο Μάκης βρε Harris1967? Ειλικρινά θα ήθελα να μου το εξηγήσεις!    :rockon:

Να σου πω
1)Το γεγονός ότι τα έχει βάλει με όλους τουσ ισχυρούσ αυτού του κράτους και δεν του έχουν βρεί τίποτα πέρα απο τον στρατό
2)ότι όσες καταγγελίες έχει κάνει ότι πήγαν να τον λαδώσουν π.χ Αγγελοπούλου κανέισ δεν βγήκε να πεί ότι λέει ψέματα
3)το Γεγονός ότι δεν δέχθηκε αυτά τα λαδώματα
4)κρίνωντας απο τουσ εχθρούς του δημαλδή ότι τον κατηγορούν οι Κουρήδεσ,Κακαουνάκηδεσ και το λοιπο βρωμο-σύστημα εμένα μου λέει αρκετά

και τέλοσ ότι διέλυσε και την εφημερίδα του για να υποστηρίξει αυτά που πιστεύει και να μην ανακαευθεί σε κουκουλώματα...

Αυτά βασικα...
Δεν έχω κάποια άλλη ενδότερη πληροφορία όπως λένε κάποιοι άλλοξ εδω μέσα απλά κρίνω απο αυτά που βλέπω και προσπαθώ να κάνω λογικές σκέψειες....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Είσαι πολύ σίγουρος δηλαδή οτι τα έβαλε με ΟΛΟΥΣ τους ισχυρούς (την είδε κάπως σαν τον Ρομπέν των Δασών δηλαδή) και όχι επιλεκτικά; Γιατί αν ισχύει αυτό το επιλεκτικά, μάλλον κάτι βρωμάει, κάνω λάθος;

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
κα
Κοίτα το αν είσαι αριστερός δεν σημαίνει ότι πρέπει να πεινάσ!Εμένα προσωπικά με πείθει ότιαπο την δουλεία του και την τηλεθέαση έχει βγάλει αυτά τα λεφτά τίμια!Εμένα δεν με ενδιαφέρει πωσ ζεί αλλά πωσ τα έβγαλε και σε αυτό πιστεω ότι τα έβγαλε τίμια αλλά πάντα πιθανολογώντας! Άλλωστε και για τον θέμο ποιος θα πίστευε ότι θα μπορούσε ίσωσ να κάνει πλάτες Στον Καραμανλή?
Απλά μεταξύ όλων πιο καθαρός καα τίμος μου φαίνεται ο Μάκης!και αυτά που διάβασα ότι μπορεί να έγινει κανονισμένο μεταξύ τουσ το σκηνικό μου φαίνεται βλακώδες σαν σενάριο ο άλλος μπορεί να πάει φυλακή και σίγουρα έχει χάσει την αξιοπρέπεια του δια βίου! Θα είχε ανάγκη ο Θέμος να κάνει κάτι τέτοιο για διαφημιστικούσ λόγους?Ο καθένασ απο έμάς θα το έκανε?
και ο θεμος μεχρι χθες καθαρος φαινοτανε.......το ταληρακι ομως φαινεται να το τσιμπησε κατα τον μακη,στην μοιρασια μηπως χαλασε η δουλεια?

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Παιδες το συγκλονιστηκο ηταν οτι απο πλευρας εργαζομενων ειχαμε μια δηλωση ''ΦΑΡΜΑΚΗ" που λεει " ΜΠΑΣΤΑ" στο καθεστως Μακη. Αυτος φταιει που της εκανε κυριες :cheesy:

Επισκέπτης
Μέχρι ενός βαθμού συμφωνώ ότι γίνεται αλλά απο την άλλη ποιον θεωρείσ σοβαρό συνομιλητή?¨Ειναι καια υτό ένα θέμα!Ας πόυμε πρίν 5 χρόνια  σοβραός συνομιλητήσ για οικονομικά θέματα θα θεωρούσεσ τον Παπαντωνίου ο οποόιος τώρα είναι πεθαμένοσ και όλοι ξέουν ότι έχει φάει τα άπειρα!Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι όλοι μας βαφτίζουμε σαν κατάλληλα άτομα αυτούσ που προβάλει η τελεόραση! Είναι η Δημοκρατία των ΜΜΕ που αναφέρει και ο Τσόμσκυ! Άρα προτιμώ τον μέσο ¨μαινδανό" ο όποιος πιστεώ ότι είναι πιο κοντά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στην πραγματικότητα και δεν έχει το θράσοσ τησ δύναμης να τα κάνει όλα πουτάνα και να μην αφήσει να ακουστούν κάποια πράγματα στην εκπομπή!
Εγώ βασικά πιστευν και ότι ο Μάκης είναι καθαρός και ότι θέλει να προσφέρει στην χώρα αλλά απο την άλλη διαφωνω μέ κάποιους λαικισμους όπως τα θέματα για την Βροχοπούλου και επίσησ πισυεώ ότι αδίκησε τον Λαζόπουλο...Το θεωρώ μέχρι ενόα βαθμού ήσσονος σημασίας ατόπημα γιατι πρέπει αν επιβιώσεισ κιόλας...Και για αυτό πιστεώ ότι σε μεγάλο βαθμό άδικα κατηγορείται απο πολλούσ ίσωσ για΄τι έτσι το σύστημα θέλει να το εξοντώσει και να κάνει πιο εύκολα τισ λαμογιές του...Ϊσως λέω..
κατ αρχήν θα σου πω ένα, σε ποια εκπομπή του ο Μάκης είχε αντιπροσωπευτικό πάνελ από όλες της πολιτικές δυνάμεις της χώρας?  ποτέ!!  ειδικά από το ΚΚΕ ποτέ δεν καλεί εκπρόσωπο ενώ πάντα δημαγωγεί λέγοντας ότι για ότι κακό συμβαίνει σε αυτή την χώρα φταίνε και οι 300 φταίνε  όλα τα κόμματα? αν είναι σωστός θα τα καλεί όλα και εκεί να τα κατηγορήσει, άρα με τον τρόπο που κάνει της εκπομπές του παίζει τον ρόλο αυτών που λυμαίνονται την χώρα δεν τους τα χώνει άμεσα απλά τους χαϊδεύει και τελικά δεν λέει ότι οι βασικοί ένοχοι είναι οι διαπλεκόμενοι μεγαλοεργολάβοι και τα κόμματα εξουσίας αλλά περνά στον κόσμο ότι δεν υπάρχει κυβέρνηση δεν υπάρχει αντιπολίτευση άρα λαέ κάτσε σε μια γωνιά και κλαίγε  την μοίρα σου. 

xaotikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Παιδιά δεν ξέρω τι κάνουν αυτοί οι δύο αλλά η συγκάλυψη στα αδερ***κα νυχτοπερπατήματα του χοντρού δουλεύει άψογα μέχρι στιγμής!

Επισκέπτης
Είσαι πολύ σίγουρος δηλαδή οτι τα έβαλε με ΟΛΟΥΣ τους ισχυρούς (την είδε κάπως σαν τον Ρομπέν των Δασών δηλαδή) και όχι επιλεκτικά; Γιατί αν ισχύει αυτό το επιλεκτικά, μάλλον κάτι βρωμάει, κάνω λάθος;
φίλε μου ούτε επιλεκτικά τα βάζει αν δεις της εκπομπές του είναι μεν ναι αλλά.
ναι μεν κάποιοι λυμαίνονται την χώρα αλλά ποιοι γαργάρα.
είσαι μάγκας κύριε Μάκη? κάλεσε εκπρόσωπους από όλα τα κόμματα βάλε κάτω την υπόθεση και στο τέλος ελάτε κύριοι βουλευτάδες πάρτε στα χέρια σας όλα τα πειστήρια έγγραφα και την άλλη μέρα περιμένω κατάθεση αυτών στην Βουλή και υποβολή επερώτησις.
αυτός καλεί απλά 5 με 10 βουλευτές επιλεκτικά που μπορεί να τον χαρτζιλικώνουν κι όλλας  για να τους έχει φάτσα κάρτα στο γυαλί για διαφήμιση και προβολής τους.

HARRIS1967

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0

όχι αλλά σίγουρα με τουσ περισσότερουσ.Άλλωστε για να τα βάλεισ με κάποιον πρέπει να έχεισ και τα στοιχειώδη στοιχεία σωστά?Αυτά δεν είναι σίγουρο ότι μπορεί να τα βρέσ πάντα?Άρα τα βάζεις με αυτούς που αποδεδειγμένα μπορεέις να αποδείξεισ τισ λαδιές τους...άλλωστε όταν καραδοκούν τόσοι να σε φάνε πιστεύω ότι πρέπει ναείσαι και προσεκτικός...
Και ναι στην Ελλάδα των ημετέρων και τησ απόλυτης βρομιάς ο Μλακησ εμένα με πείθει 100% όσον αφορά τισ προθέσεισ του, 90% όσον αφορά τξσ μεθόδουσ του και 85% όσον αφορά τισ επιλογέσ του...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
όχι αλλά σίγουρα με τουσ περισσότερουσ.Άλλωστε για να τα βάλεισ με κάποιον πρέπει να έχεισ και τα στοιχειώδη στοιχεία σωστά?Αυτά δεν είναι σίγουρο ότι μπορεί να τα βρέσ πάντα?Άρα τα βάζεις με αυτούς που αποδεδειγμένα μπορεέις να αποδείξεισ τισ λαδιές τους...άλλωστε όταν καραδοκούν τόσοι να σε φάνε πιστεύω ότι πρέπει ναείσαι και προσεκτικός...
Και ναι στην Ελλάδα των ημετέρων και τησ απόλυτης βρομιάς ο Μλακησ εμένα με πείθει 100% όσον αφορά τισ προθέσεισ του, 90% όσον αφορά τξσ μεθόδουσ του και 85% όσον αφορά τισ επιλογέσ του...

Πολύ large σε βρίσκω. Αλλά τέλος πάντων, απόψεις!    ;)

HARRIS1967

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
κακαι ο θεμος μεχρι χθες καθαρος φαινοτανε.......το ταληρακι ομως φαινεται να το τσιμπησε κατα τον μακη,στην μοιρασια μηπως χαλασε η δουλεια?

Ρε παιδιά sorry αλλα΄εσεις πιστευατε οτι ο Θέμοσ είναι καθαρός?Προσωπικά σπάστηκα με τον Μάκη όταν αποφάσισαν να κάνουν μαζί εφημερίδα γιατι τον Θέμο τον θεωρώ-και πιστευω ότι είναι- τσιράκι του Κόκκαλη και του ΠΑΣΟΚ γενικά....Όσον αφορά το ΚΚΕ ξέρω ότι το ίδιο δεν στέλνει εκπρόσωπο μετά απο ένα σκηνικό που είχε γίνει και είχε κατηγορήσει έναν βουλευτή του εγκατάλειψη θύματος μετά απο τροχαίο αρά δεν πιστευω οτι φταιει ο ίδιος...
¨οσον αφορά την σύνθεση του πανελ καταλαβαίνω γιατι δεν καλέι πρώτα ονόματα γιατι τότε η εκπομπή θα βασίζονταν στα πρόσωπα και το τι θα λέγανε και όχι στο ρεπορτάζ και το θεωρώ θεμιτό...
Είσησ αν έπερνε φράγκα για να τους έχει μόστρα αυτούσ που μετά απέκλεισε απο την εκπομπή του δεν θα του τα χώνανα να τον κάνουν ρόμπα σε κάποια άλλη εκπομπή και να κερδίσουν έτσι και συμπάθεια αφού θα παρουσιαστούν σαν θύματα του Μάκη αλλά και τσάμπα διαφήμιση...
Υποθέτω ότι αυτό θα ήταν το λογκότερονα συμβει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom