Νέα

Θέμος Vs Μάκης: Η Σφαγή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redrocket
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 732
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

aptoitos

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Ο Μακης ειναι επικινδυνος, αδιστακτος και δημαγωγος, αλλά του αναγνωριζω οτι δεν κωλωνει πουθενα και ο ιδιος ειναι καθαρος από βρωμοδουλειες. Αν δεν ηταν, να ειστε σιγουροι ότι καποιος θα τονε ειχε ξεφωνισει, από όλους εκεινους που εχει βγαλει στη σεντρα.
Αυτο που τον καθιστα βεβαιως επικινδυνο και σε εμενα εξαιρετικα αντιαθη ειναι η αλαζονεια και η επαρση με την οποία συμπεριφερεται πλεον. Ο ανθρωπος εχει λαλησει πια και αυτό ειναι ορατό.
Υπό προϋποθεσεις παντως ειναι χρησιμος και σιγουρα διαφερει από πολλα τσατσακια της δημοσιογραφιας.
Ο Θεμος ειναι ενα πουλημενο τομαρι, "εκτελεστης" συμβολαιων, ανηθικος μεχρι το μεδουλι, κυνικος και τρομερό λαμόγιο. Από όπου και να τον πιασεις βρωμαει. Χαιρομαι απιστευτα που του συμαβινει αυτο και που τον τελειώνει μια για παντα. οσο μπουρδεο χωρα και να ειμαστε, παει πολύ να παριστανει τον τιμητή ενας χαφιεδάκος, ενας μαφιόζος ο οποίος τα παιρνει από δεξια και αριστερα για να εξοντώνει ηθικά ανρθώπους. Ενα σκουλικι λιγοτερο στη δημοσια ζωη...

HARRIS1967

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ο Μακης ειναι επικινδυνος, αδιστακτος και δημαγωγος, αλλά του αναγνωριζω οτι δεν κωλωνει πουθενα και ο ιδιος ειναι καθαρος από βρωμοδουλειες. Αν δεν ηταν, να ειστε σιγουροι ότι καποιος θα τονε ειχε ξεφωνισει, από όλους εκεινους που εχει βγαλει στη σεντρα.
Αυτο που τον καθιστα βεβαιως επικινδυνο και σε εμενα εξαιρετικα αντιαθη ειναι η αλαζονεια και η επαρση με την οποία συμπεριφερεται πλεον. Ο ανθρωπος εχει λαλησει πια και αυτό ειναι ορατό.
Υπό προϋποθεσεις παντως ειναι χρησιμος και σιγουρα διαφερει από πολλα τσατσακια της δημοσιογραφιας.
Ο Θεμος ειναι ενα πουλημενο τομαρι, "εκτελεστης" συμβολαιων, ανηθικος μεχρι το μεδουλι, κυνικος και τρομερό λαμόγιο. Από όπου και να τον πιασεις βρωμαει. Χαιρομαι απιστευτα που του συμαβινει αυτο και που τον τελειώνει μια για παντα. οσο μπουρδεο χωρα και να ειμαστε, παει πολύ να παριστανει τον τιμητή ενας χαφιεδάκος, ενας μαφιόζος ο οποίος τα παιρνει από δεξια και αριστερα για να εξοντώνει ηθικά ανρθώπους. Ενα σκουλικι λιγοτερο στη δημοσια ζωη...
Συμφωνώ με το αδίστακτος αν και όχι με την κακή ένοια διαφωνώ με το επικύνυνος (ίσωσ για το σύστημα ναι..) και συμφωνώ με το δημαγωγός απλά πιστεώ ότι αυτό είναι κάτι που μπορεί το παραβλέψεια αναλογιζόμενος την ανθρώπινη φύση. Όσον αφορά την έπαρση και την αλαζονεία εμένα δεν με ενοχλεί είναι ίσωσ το added value του να είσαι δημοσιογράφος και το να είσαι καθαρός.
Συμφωνώ για το Θέμο αν και παλιότερα στησ ελευθεροτυπία έγραφε αρκετά καλά...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Συμφωνώ με το αδίστακτος αν και όχι με την κακή ένοια διαφωνώ με το επικύνυνος (ίσωσ για το σύστημα ναι..) και συμφωνώ με το δημαγωγός απλά πιστεώ ότι αυτό είναι κάτι που μπορεί το παραβλέψεια αναλογιζόμενος την ανθρώπινη φύση. Όσον αφορά την έπαρση και την αλαζονεία εμένα δεν με ενοχλεί είναι ίσωσ το added value του να είσαι δημοσιογράφος και το να είσαι καθαρός.
Συμφωνώ για το Θέμο αν και παλιότερα στησ ελευθεροτυπία έγραφε αρκετά καλά...

Δηλαδή κάποιος μπορεί να είναι αδίστακτος και με την καλή έννοια;    >:(

Επισκέπτης
όχι άλλο κάρβουνο βρέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε πολύ αξία δώσαμε σε μερικούς.

HARRIS1967

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δηλαδή κάποιος μπορεί να είναι αδίστακτος και με την καλή έννοια;    >:(
Υποθέτω πως ναι, όταν δεν διστάζεισ καιδεν κολώνεις προκειμένου να κάνεις αυτό που πιστευιεσ! Διαφωνώ κάθετα με αυτό που είπαν κάποιοι ότι επειδή ο Θέμοσ ήταν συνεργάτησ του έπρεπε να τον στηρίξει ακόμα και αν είναι ένοχοσ?
Δηλαδή να γίνει κάποιος συνένοχος ουσιατικά για λόγουσ φιλίασ και συνεργασίας? Αν το έγκλημα ήταν δολοφονία όλοι θα το καταδικάζαμε υποθέτω...Εγω πρωσωπικά δεν θα είχα το σθένοσ να  κάνω κάτι ανάλογο και θα υπέκυπτα...Ομολογουμένωσ για αυτο που έκανε χθές εγώ τον θαύμασα...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Την ακριβή έννοια της λέξης αδίστακτος την έχεις δει ποτέ σε λεξικό, φιλαράκι?

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
:think: Μπορεί να είναι σχετικό με τις εξελίξεις που θα δούμε τις επόμενες μέρες στο θέμα DVD και τα παρακλάδια του, μπορεί να είναι και συγκυριακό όμως ο ΓΔ της Σοφοκλέους τρώει σήμερα ένα -4% στο κεφάλι.

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1

Ο Μακης είναι καθαρος αλλά πάντα υπάρχει κάποιος από δίπλα που εξαργυρώνει το αντίτιμο...
Εχω προσωπικη εμπειρία όταν είχε για γίγο περάσει από την εφημεριδα ΚΑΛΗΜΕΡΑ το 1996 περίπου, που ο Μακης φώναζε και ο εκδότης εισπέπραττε...
Μου είχε γίνει σχετική πρόταση ανοικτά και με κομιστή εναν δημοσιογράφο που σήμερα είναι στο ΣΚΑΙ και με αντίτιμο ποσό 9ψηφιο σε δραχμές.
Γιατί να τον πληρώνουν το "τίμιο και καθαρό" μερικάματο των δισ... επειδή τα βγάζουν ταχα απο τη διαφήμιση??? ας γελάσω

HARRIS1967

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Την ακριβή έννοια της λέξης αδίστακτος την έχεις δει ποτέ σε λεξικό, φιλαράκι?
Ελπίζω να μην είναι ειρωνική η ερώτηση αλλα ναι...
για του λόγου του αληθές..
αδίστακτος -η -ο [aδístaktos] & αδίσταχτος -η -ο [aδístaxtos] E5  : α.(για πρόσ.) που ενεργεί χωρίς κανέναν ηθικό δισταγμό ή χωρίς φόβο. ANT διστακτικός: ~ και κυνικός εκμεταλλευτής των αδυνάτων, ασυνείδητος. β. (για ενέργεια κτλ.) που γίνεται χωρίς ηθικό δισταγμό ή χωρίς φόβο: Aδίστακτη απάντηση. Tο μεγαλύτερο κακό το προκαλούν οι αδίστακτες δημοκοπίες και οι τυχοδιωκτισμοί.  αδίστακτα EΠIPP χωρίς δισταγμό: Πήρε ~ την απόφαση.  [λόγ. < ελνστ. ἀδίστακτος `αναμφίβολος΄ κατά τη σημ. της λ. διστάζω· προσαρμ. στη δημοτ. με ανομ. τρόπου άρθρ. [kt > xt]]

υπάρχει ο διαχωρισμός ηθικό δισταγμό ή φόβος.Και προφανώσ αναφερόμουν στην δεύετρη περίπτωση...

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ο Μακης είναι καθαρος αλλά πάντα υπάρχει κάποιος από δίπλα που εξαργυρώνει το αντίτιμο...
Εχω προσωπικη εμπειρία όταν είχε για γίγο περάσει από την εφημεριδα ΚΑΛΗΜΕΡΑ το 1996 περίπου, που ο Μακης φώναζε και ο εκδότης εισπέπραττε...
Μου είχε γίνει σχετική πρόταση ανοικτά και με κομιστή εναν δημοσιογράφο που σήμερα είναι στο ΣΚΑΙ και με αντίτιμο ποσό 9ψηφιο σε δραχμές.
Γιατί να τον πληρώνουν το "τίμιο και καθαρό" μερικάματο των δισ... επειδή τα βγάζουν ταχα απο τη διαφήμιση??? ας γελάσω
Συμφωνώ ο΄τι ο Μάκης είναι καθαρός, έχω και εγώ προσωπική εμπειρία. Αν θέλεις φίλε μου όμως γίνε πιο κατανοητός, γιατί προσωπικά δεν κατάλαβα τίποτα

egelados

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
13
Like
60
Πόντοι
10
Ο μεγάλος Μάκης έκανε καταγγελία στο Θέμο για συναλλαγές με την εξουσία, ύστερα από συναλλαγές που έκανε αυτός με βουλευτή της Ν.Δ. (ο οποίος είναι καλό παιδί, δεν ξέρει τίποτα, απλά είχε πάει στο σπίτι του Μάκη για να φτιάξουν κάτι κεραίες και συμπτωματικά του είπε κάτι για 5 εκατομμύρια κλπ.).
Μάγκες ο Τριανταφυλλόπουλος έχει σκάσει από το κακό του που τις κασσέτες και όλα τα ρέστα τα διαχειρίζεται ο Θέμος και αυτός είναι στην απέξω. είναι τέτοια η αλλαζονία του που προσπαθεί να διαλύσει τα πάντα μπας και τον προσέξουνε. Όποιος τον γλύφει είναι άμεμπτος και καλός βουλευτής και καλό παιδί, όποιος του την πει κάνει την τρίχα τριχιά για να του την φέρει και να τον εξοντώσει. Άντε να επιστρέψει και ο Λαζόπουλος και να ασχολούμαστε με χοντρές τραγουδίστριες, γριές που θέλουν  καμμιά πούτσα, αδελφές που θέλουν να γίνουν τηλεστάρ και να νοιώθουμε όλοι δικαιωμένοι. 

walkalone

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
όχι άλλο κάρβουνο βρέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε πολύ αξία δώσαμε σε μερικούς.
Σωστός ο πάλιουρας arion ο κανονικός τίτλος του thread θα έπρεπε να είναι ξεφτίλας vs μέγάλος ξεφτίλας

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Συμφωνω απολυτα

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
τσεπωσε ο θεμος τα 5 μυριακια και ο μακης δεν πηρε ουτε σεντς
λογικο ειναι να γινει η συραξη

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Αγαπητέ φίλε επέτρεψέ μου να διαφωνήσω

Ο Θέμος γιαουρτώθηκε από μέλη του ΚΚΕ Εσωτερικού και όχι απο ΠΑΣΟΚους.

Βασικά (να πω και εγώ τη μαλακία μου  :2funny: ) δεν γιαουρτώθηκε από κανέναν από τους 2, αλλά από  (πρώην) "Ρηγάδες" γιατί τους είχε χαρακτηρίσει "τραβεστί της πολιτικής" και τέλος πάντων πως εξαργύρωσαν τους αγώνες τους κλπ.

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Με έκπληξη διαπίστωσα ότι έχω λάβει προειδοποίηση διότι στο thread «Αστείες φωτογραφίες» ανέβασα δύο φωτο που έλαβα με email και οι οποίες αφορούσαν πρωην κυβερνητικό στέλεχος που αυτή τη στιγμή νοσηλευται σε νοσοκομείο ύστερα από απόπειρα αυτοκτονίας. Διαβάζοντας το συγκεκριμένο thread είδα ότι αναφέρεται το post μου, το οποίο έχει σβηστεί, καθώς και ό λόγος για τον οποίο πιθανότατα έλαβα  την προειδοποίηση, κάτι το οποίο δεν το είδα στο PM που μου εστάλη. Έστειλα ΡΜ στον mod που με προειδοποίησε και email στους admins αλλά ακόμα δεν έχω λάβει απάντηση.
Επειδή δεν είχα, μέχρι που διάβασα όλα τα post αυτού του thread, τον λόγο για τον οποίο προειδοποιήθηκα και επειδή πιστεύω πως τώρα που έμαθα θα ήταν καλό να πάρουν θέση τα μέλη του forum που το επιθυμούν, αναρτώ αυτό το post.
Η άποψή μου είναι ότι η προειδοποίηση που έλαβα είναι υπερβολική και άδικη διότι το site δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από την αναδημοσίευση αυτών των φωτογραφιών και αυτό διότι:
1. Πρόκειται για αναδημοσίευση φωτογραφιών που κυκλοφορούν ευρύτατα.
2. Οι φωτογραφίες και το κείμενο που τις συνοδεύει δεν είναι άσεμνο αφού δεν φαίνονται γεννητικά όργανα .
Αν παρόλα  οι admins δεν επιθυμούν την αναδημοσίευσή τους θα μπορούσαν απλώς να διαγράψουν το post. Στην παρούσα περίπτωση όμως θεωρώ ότι πρέπει να υποδειχτεί ο κανόνας τον οποίο παραβίασα.

Επισκέπτης
Σωστός ο πάλιουρας arion ο κανονικός τίτλος του thread θα έπρεπε να είναι ξεφτίλας vs μέγάλος ξεφτίλας
ρε συναγωνιστές τι θα πει δημοσιογράφοι? τι είναι τελικά οι περισσότεροι δημοσιογράφοι? και μιλάμε για αυτούς που το παίζουν δημοσιογράφοι με τους παχυλούς μισθούς, απλά είναι εκφραστές προς τα έξω των συμφερόντων των μεγαλοεκδοτών αφεντικών τους που ταυτόχρονα είναι οι λεγόμενοι μεγαλοεργολάβοι και προμηθευτές του δημοσίου.
και δεν θέλω να μου αποκαλείται και τον Μάκη δημοσιογράφο ο κύριος αυτός σκιτσογράφος ήταν και κάποια στιγμή που έγλειψε κάποιες κατουρημένες ποδιές υπηρετώντας κάποια συμφέροντα έγινε αυτό που είναι.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Για τον πούτσο και οι 2!! >:(
να πάνε στο διάολο..... >:(
συγγνώμη παιδιά, αλλά μπούχτησα με αυτά >:( :jerking:

εδώ ο κόσμος καίγεται... :jerking: :jerking:

ρε σεις, πριν 2 μέρες πέθανε 14χρονη από κόκα... έγινε κάποιο θέμα;;; >:( >:( :tickedoff:

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!!! ΟΥ ΡΕΕΕ!!!!! >:( >:( >:( >:( :tickedoff: :tickedoff:

Επισκέπτης
θα πάρω θέση για τον ΧΧΧΧΧΧ

Πρώτον ο κάνόνας του φόρουμ που παραβίασες είναι ο εξής:
6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Ομάδες ατόμων
-Δημόσια Πρόσωπα
-Την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων. (βλέπε κανόνες του φόρουμ)

Δεύτερον οι μόντς δεν μπορούν να εξηγούν στον καθένα που τους παραβαίνει το αυτονότητο το οποίο έχουν αναρτήσει για αυτό τον λόγο ακριβώς.

Τρίτον  αν κάποιος προσβληθεί και στραφεί κατά του σάιτ εσύ δεν θα έχεις καμία ευθύνη για όσα εσύ έγραψες γιατί εδω μέσα μπαίνεις ανωνύμως.

Τέλος το πότε κάποιος μπορεί να προσβληθεί απο δημοσίευση η αναδημοσίευση, η όποιο άλλο περιεχόμενο, δεν θα το κρίνεις εσύ, εκ των πραγμάτων αλλά τα δικαστήρια. Θεωρείς εσύ λογικό να θέλουν οι δημιουργοί του σάιτ να τρέχουν στα Δικαστήρια ακόμα και αν τελικά δικαιωθούν, επειδή εσύ γούσταρες να ποστάρεις οτιδήποτε; Θεωρείς οτι πρέπει να μπαίνουν σε αυτήν την διαδικασία; Η θα αναλάβεις εσύ με τα επιχειρήματα που προανέφερες την εκπροσώπησή τους;

ΥΓ. Μερικά πράγματα όταν είμαστε ενήλικες οφείλουμε να τα κατανοούμε χωρίς κάποιος να πρέπει να μας τα εξηγεί διαρκώς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom