Νέα

Θέμος Vs Μάκης: Η Σφαγή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redrocket
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 732
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
....μονο αυτη η χωρα μπορει να γινει μπουρδελο σε μεσα σε 10 μερες.....το σηριαλ εχει απ'ολα : πιπες , βουλευτης ΝΔ ,  μυστικοπαθεις πρωθυπουργικους συμβουλους , εκβιασμους , μιζα 5.000.000 Ευρω , αυτοκτονια ,  Πρωθυπουργο , μεγαλοεκδοτες , ανυπαρκτοι δικαστικοι.....

....που εισαι ρε Δημητρακη Κουφοντινα να τους γαμησεις.....

Δε φτάνει μόνο ένας Κουφοντίνας... θέλει πολλούς αυτό το bourdelo που λέγεται ελλάδα

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
ο κουφοντινας ηταν καλος φιλαρακι μου?
σου ειπε κανεις οτι με το να σκοτωνεις αθωους η μη εισαι ηρωας?

Πάντως ο κουφοντίνας αν υποθέσουμε ότι είχε ξεκινήσει την καριέρα του από ιδεολογία, στο τέλος τα σκάτωσε.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Πάντως ο κουφοντίνας αν υποθέσουμε ότι είχε ξεκινήσει την καριέρα του από ιδεολογία, στο τέλος τα σκάτωσε.
απο τα παπαρια μου το ξεκινησε και συγνωμη για την εκφραση. φιλαρακι αυτος που σκοτωνει πολλες φορες ανθρωπους αθους που ηταν στο λαθος μερος τη λαθος στιγμη δεν ειναι ιδολογος αλλα εγγληματιας πολυ απλα

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
ο κουφοντινας ηταν καλος φιλαρακι μου?
σου ειπε κανεις οτι με το να σκοτωνεις αθωους η μη εισαι ηρωας?

....τουλαχιστον ηταν πολυ καλυτερος απο ολα αυτα τα υποκειμενα που 10 μερες τωρα δυσφημουν την Ελλαδα....ετσι εξηγειται κσι η λαικη υποστηριξη που ειχε η 17Ν στην Ελλαδα....  

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
....τουλαχιστον ηταν πολυ καλυτερος απο ολα αυτα τα υποκειμενα που 10 μερες τωρα δυσφημουν την Ελλαδα....ετσι εξηγειται κσι η λαικη υποστηριξη που ειχε η 17Ν στην Ελλαδα.... 
το αν ηταν η οχι ακομα και ετσι να το πεις δεν σημαινει οτι ο λιγοτερο εγγληματιας ειναι καλος.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Δε φτάνει μόνο ένας Κουφοντίνας... θέλει πολλούς αυτό το bourdelo που λέγεται ελλάδα
Ενα πιονι του συστηματος ηταν και ο Κουφοντινας που οταν εκριναν οτι δεν τον χρειαζονται τον εβγαλαν απο την μεση.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
απο τα παπαρια μου το ξεκινησε και συγνωμη για την εκφραση. φιλαρακι αυτος που σκοτωνει πολλες φορες ανθρωπους αθους που ηταν στο λαθος μερος τη λαθος στιγμη δεν ειναι ιδολογος αλλα εγγληματιας πολυ απλα

Είπα: ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ.
΄Το να είσαι επαγγελματίας και ιδεολόγος είναι πολύ δύσκολο και σίγουρα ο συγκεκριμένος απείχε παρασάγγας..

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Είπα: ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ.
΄Το να είσαι επαγγελματίας και ιδεολόγος είναι πολύ δύσκολο και σίγουρα ο συγκεκριμένος απείχε παρασάγγας..
ναι σορρυ φιλαρακι δεν το προσεξα απλα ειχα μια συζητηση τετοια περι κουφοντινα και λαλισα μολις ξαναακουσα
αυτο το πραμα να κανουν ακομα και λογο για το κουφοντινα .

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
το αν ηταν η οχι ακομα και ετσι να το πεις δεν σημαινει οτι ο λιγοτερο εγγληματιας ειναι καλος.

....εγκληματια τον ονομαζεις εσυ και οι δικσστικοι-μαριονετες που διοριζονται απο την εκαστοτε κυβερνηση η οποια λανσαρεται απο τους ντοπιους/ξενους νταβατζηδες  ....για αλλους ηταν πρακτορας....για αλλους ο τελευταιος ρομαντικος..... σιγουρα σηκωνει μεγαλη κουβεντα το θεμα.....
παντως η σφαιρα που εριχνε  εναντια στο καθε ξεπουλημενο ανδρεικελο που ειχε οικονομικη η πολιτικη εξουσια με ενοχλει πολυ λιγοτερο απο ολο  αυτο το βρωμικο σηριαλ που εκτυλισσεται μπροστα μας τις τελευταιες μερες....

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
κοιτα να σου πω κατι. ο ελληνας δεν ειναι τυπος που για το κοινο συμφερον θα μπορουσε να ζωριστει λιγο
...............

Και ομως καποτε (Που η Ολλανδια ηθελε να αναγνωρισει τη Fyro Macedonia ως Μακεδονια) μπουκοταραμε τα Ολλανδικα προιοντα και ΠΕΤΥΧΕ το μπουκοταζ!!!! Απλα με μαλακιες οπως αριστεροι-δεξιοι-"μας καψανε"-νταβατζηδες-ΚΥΠατζηδες-κουμουνια-φασιστες-μεσα-χλιδανεργους-τεμπεληδες μας ΔΙΧΑΖΟΥΝ και δεν μπορουμε να αντιδρασουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ!!

Κατσε τα συνδικατα μαζι με τους εμπορικους συλλόγους να αποφασισουν ΕΝΩΜΕΝΟΙ να κλεισουν τα ΠΑΝΤΑ (αλλα τα παντα και οι φουρνοι και οι καφετεριες) για ενα τριωρο να σου πω εγω!!!

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
  Και ομως καποτε (Που η Ολλανδια ηθελε να αναγνωρισει τη Fyro Macedonia ως Μακεδονια) μπουκοταραμε τα Ολλανδικα προιοντα και ΠΕΤΥΧΕ το μπουκοταζ!!!! Απλα με μαλακιες οπως αριστεροι-δεξιοι-"μας καψανε"-νταβατζηδες-ΚΥΠατζηδες-κουμουνια-φασιστες-μεσα-χλιδανεργους-τεμπεληδες μας ΔΙΧΑΖΟΥΝ και δεν μπορουμε να αντιδρασουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ!!

Κατσε τα συνδικατα μαζι με τους εμπορικους συλλόγους να αποφασισουν ΕΝΩΜΕΝΟΙ να κλεισουν τα ΠΑΝΤΑ (αλλα τα παντα και οι φουρνοι και οι καφετεριες) για ενα τριωρο να σου πω εγω!!!
κατα ποσο νομιζεις οτι γινεται αυτο φιλε μου?

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
....εγκληματια τον ονομαζεις εσυ και οι δικσστικοι-μαριονετες που διοριζονται απο την εκαστοτε κυβερνηση η οποια λανσαρεται απο τους ντοπιους/ξενους νταβατζηδες  ....για αλλους ηταν πρακτορας....για αλλους ο τελευταιος ρομαντικος..... σιγουρα σηκωνει μεγαλη κουβεντα το θεμα.....
παντως η σφαιρα που εριχνε  εναντια στο καθε ξεπουλημενο ανδρεικελο που ειχε οικονομικη η πολιτικη εξουσια με ενοχλει πολυ λιγοτερο απο ολο  αυτο το βρωμικο σηριαλ που εκτυλισσεται μπροστα μας τις τελευταιες μερες....
αν σε ενοχλει λιγοτερο το οτι εχουν σκοτωσει αθωους περαστικους ε τοτε τι να πω ο καθενας εχει τις αποψεις του. εμενα ειτε λιγοτερο ειτε οχι δεν το δεχομαι σε καμοι απεριτπωση φιλε. η απωλεια ειναι δυσκολο πραγμα και ποσο μαλλον οταν ερχετε αδικα. για ρωτα την μανα του παιδιου απο την αρμενια 20 χρονων που ηταν περαστικος σε μια επιθεση της 17ν και μετα πες μου για λιγοτερο η οχι

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
πραγματικα ρε πουστη μου δεν αγγιζει κανεναν . ρε [size=20pt]4 χρονων λεμε[/size] ηταν το παιδακι και γαμω τις πιπες και τα ντιβιντι

Δυστυχώς φίλε η 'δουλειά' των δημοσιογράφων είναι να εμπορεύονται την πληροφορία. Και μια πληροφορία έχει σημαντικότερο περιεχόμενο και μεγαλύτερη εμπορευματική αξία όταν το γεγονός που περιγράφει συμβαίνει σπάνια ή όταν εξιτάρει την φαντασία μας και την κατινιά μας. Ο θάνατος ενός μικρού παιδιού ή ο θάνατος δεκάδων συμπολιτών μας στους δρόμους από αυτοκινητιστικά δεν έχει καμία από τις παραπάνω ιδιότητες και άρα καμιά αξία για τον πλασιέ της. Πρέπει να είναι μια πολύ ήσυχη μέρα από άλλα θέματα για να 'παίξει' κάτι τέτοιο στο δελτίο ειδήσεων.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Δυστυχώς φίλε η 'δουλειά' των δημοσιογράφων είναι να εμπορεύονται την πληροφορία. Και μια πληροφορία έχει σημαντικότερο περιεχόμενο και μεγαλύτερη εμπορευματική αξία όταν το γεγονός που περιγράφει συμβαίνει σπάνια ή όταν εξιτάρει την φαντασία μας και την κατινιά μας. Ο θάνατος ενός μικρού παιδιού ή ο θάνατος δεκάδων συμπολιτών μας στους δρόμους από αυτοκινητιστικά δεν έχει καμία από τις παραπάνω ιδιότητες και άρα καμιά αξία για τον πλασιέ της. Πρέπει να είναι μια πολύ ήσυχη μέρα από άλλα θέματα για να 'παίξει' κάτι τέτοιο στο δελτίο ειδήσεων.
αυτο λεμε ρε αδερφε . ε γαμω την τυχη μου πρεπει να τα βλεπουμε μονο στην τατιανα αυτα που μπορει και αυτη να το κανει εμπορικα αλλα τουλαχιστον εχει πιο ανθρωπινα θεματα.
βεβαια δεν την βλεπω αλλα ξερω σχετικα τι παιζει

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
κατα ποσο νομιζεις οτι γινεται αυτο φιλε μου?

και ομως πηγε να γινει με το ΑΣΦΑ-ΛΗΣΤΙΚΟ!!! Απηργησαν και ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ Υπάλληλοι (χωρις να τους σπονσοναρει καποιο κομμα) και μεχρι και στο πρωινο του STAR ελεγαν ποσο μεγαλη ηταν η συγκεντρωση!!!!
 Δεν ειναι μακρια η μερα που θα γίνει αυτο αλλα οταν το κανουμε μπορει να ειναι και αργα!!  κατα την γνωμη μου θα γινει τον Σεπτεβριο Οκτωβριο η ΓΕΝΙΚΗ απεργια (μιας και ο Τουρισμος θα κανει νέα πτωση και οι μισοι Ελληνες θα πάνε ενα τριημερο διακόπες)

ΥΓ ο Αξαρλιαν ηταν ΕΛΛΗΝΑΣ (νομίζω) αλλα με  Αρμένικο επώνυμο δλδ καταγωγη!!

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
 και ομως πηγε να γινει με το ΑΣΦΑ-ΛΗΣΤΙΚΟ!!! Απηργησαν και ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ Υπάλληλοι (χωρις να τους σπονσοναρει καποιο κομμα) και μεχρι και στο πρωινο του STAR ελεγαν ποσο μεγαλη ηταν η συγκεντρωση!!!!
 Δεν ειναι μακρια η μερα που θα γίνει αυτο αλλα οταν το κανουμε μπορει να ειναι και αργα!!  κατα την γνωμη μου θα γινει τον Σεπτεβριο Οκτωβριο η ΓΕΝΙΚΗ απεργια (μιας και ο Τουρισμος θα κανει νέα πτωση και οι μισοι Ελληνες θα πάνε ενα τριημερο διακόπες)

ΥΓ ο Αξαρλιαν ηταν ΕΛΛΗΝΑΣ (νομίζω) αλλα με  Αρμένικο επώνυμο δλδ καταγωγη!!

Ασφαλιστικό ασφαληστ(ρ)ικό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom