Νέα

Θέμος Vs Μάκης: Η Σφαγή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redrocket
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 732
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Και εκεί που μας είχε πρήξει τα αρχίδια ο ΑΝΤ1 νωρίτερα ότι θα βγει ο Θέμος ζωντανά τώρα μετά τις 12 να πει μερικά.......παίζει το ΟΛΑ8. Τουλάχιστον βλέπουμε βυζάρες Φαρμάκη!!!!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Χτες ανέφερε ο Θέμος ότι το Πρώτο Θέμα έχει ετήσιο τζίρο 60 εκ. ευρώ και ο Πρωταθλητής περί τα 10 εκ. ευρώ!!!!!!!!!!

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Αχ μας δουλεύουνε όλοι ρε ...Δεν αξίζουν ούτε να τους φτύσουμε..

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Αν θυμάσαι στο παρελθόν σε μία επαρχιακή ΠΟΛΗ της βορρείου Ελλάδας είχε βγάλει ένα σκάνδαλο για φρουτάκια και τέτοια...Εγώ σε διαβεβαιώνω ότι κάποιοι τον κύνηγούσαν μέσα στην ΠΟΛΗ και αυτός μπήκε σε μία άσχετη καφετέρεια για προστασία και είχε δίπλα του ούτε 1 ούτε 2 αλλά καμία 10αρια φουσκωτούς χωρίς υπερβολές..Μεγάλο λαμόγιο..

Με τί τον κυνηγούσαν;  Με ραβανί;  ;)

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
απληστος και βουλιμικος ο Χοντρος ξεχασε τον χρυσο κανονα της μαφιας την "καλη μοιρασια".
Αν ειχε δωσει την μιση σακουλα στον Ταρζαν η
οργανωση "ρουφιανοι-εκβιαστες"δεν θα διαλυοταν.

Επισκέπτης
Galb καρφωθηκες οτι εισαι απο τα γιαννιτσα ρε..κρυβε λογια λεμε.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Galb καρφωθηκες οτι εισαι απο τα γιαννιτσα ρε..κρυβε λογια λεμε.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Pleasuregiver : Είσαι μεγάλο γατόνι.Παραδέχομαι...Δεν είμαι από εκεί αλλά εδώ μένω... χαχαχ..Εν το μεταξύ ότι δω για αυτήν την χαζοπόλη στις ειδήσεις όλο για κακό μας βγάζουνε...Μία για τα φρουτάκια μία για τα ναρκωτικά μία για τον 14χρονο κάφρο που πήγε να αυτοκτονήσει από οδηγίες μέσο ιντερνετ μία για τροφική δηλητηρίαση από σάντουιτς σε σχολείο ....Και που να θυμάμαι... :think:

Επισκέπτης
Pleasuregiver : Είσαι μεγάλο γατόνι.Παραδέχομαι...Δεν είμαι από εκεί αλλά εδώ μένω... χαχαχ..Εν το μεταξύ ότι δω για αυτήν την χαζοπόλη στις ειδήσεις όλο για κακό μας βγάζουνε...Μία για τα φρουτάκια μία για τα ναρκωτικά μία για τον 14χρονο κάφρο που πήγε να αυτοκτονήσει από οδηγίες μέσο ιντερνετ μία για τροφική δηλητηρίαση από σάντουιτς σε σχολείο ....Και που να θυμάμαι... :think:
ξεχασες το συνεδριο των βασιλοχουντικων που γινεται καθε χρονο εκει.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
ξεχασες το συνεδριο των βασιλοχουντικων που γινεται καθε χρονο εκει.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Χαχαχα τι μου θύμησες τώρα...Μια φορά περνούσα από τον πεζόδρομο και είδα κάτι πανώ με αυτά τα φασιστικά σύμβολα και μία μάζα ανθρώπων να ψήνουνε και να τρώνε....Ένας φίλος μου πρέπει να έχει ένα βιντεάκι στο κινητό του..Αν το βρω θα το ανεβάσω...:2funny: :2funny: Εσύ pleasuregiver από που είσαι ?Από το μεγάλο χωριό ?

Επισκέπτης
Χαχαχα τι μου θύμησες τώρα...Μια φορά περνούσα από τον πεζόδρομο και είδα κάτι πανώ με αυτά τα φασιστικά σύμβολα και μία μάζα ανθρώπων να ψήνουνε και να τρώνε....Ένας φίλος μου πρέπει να έχει ένα βιντεάκι στο κινητό του..Αν το βρω θα το ανεβάσω...:2funny: :2funny: Εσύ pleasuregiver από που είσαι ?Από το μεγάλο χωριό ?
δυστηχως,ναι..

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.942
Πόντοι
6.925
Δεν παρακολουθώ τις τελευταιες μερες τπτ αλλα το διδυμο ξερει να παιζει παιγχνιδακια και σιγουρα στο πακετο ειναι ολα. Η τροπή με την αυτοκτονια τους χαλασε λιγο μπερδευονται και ο πρωτος - θεμα - εκβιαστης της χωρας μας ο επισημος μαφιοζος μας που τον τιμουμε και με τηλεθεασεις αποσυντονιστηκε λιγο. Ζω για την μερα που θα αποκαλυφθει..

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
μπααααααααααα,πεφτει μακρυα το καραισκακη..
Χαχαχα είδες ?? Για αυτό Αθήνα και πάλι Αθήνα....Πάλι καλά που όταν έρχομαι Αθήνα μένω κοντά στης Φυλής και εξορμώ πολύ συχνά..Δίπλα στην Αχαρνών ύψος Αγίου Μελετίου χοχο  :rockon:

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Ο μεγάλος Μάκης έκανε καταγγελία στο Θέμο για συναλλαγές με την εξουσία, ύστερα από συναλλαγές που έκανε αυτός με βουλευτή της Ν.Δ. (ο οποίος είναι καλό παιδί, δεν ξέρει τίποτα, απλά είχε πάει στο σπίτι του Μάκη για να φτιάξουν κάτι κεραίες και συμπτωματικά του είπε κάτι για 5 εκατομμύρια κλπ.).
Μάγκες ο Τριανταφυλλόπουλος έχει σκάσει από το κακό του που τις κασσέτες και όλα τα ρέστα τα διαχειρίζεται ο Θέμος και αυτός είναι στην απέξω. είναι τέτοια η αλλαζονία του που προσπαθεί να διαλύσει τα πάντα μπας και τον προσέξουνε. Όποιος τον γλύφει είναι άμεμπτος και καλός βουλευτής και καλό παιδί, όποιος του την πει κάνει την τρίχα τριχιά για να του την φέρει και να τον εξοντώσει. Άντε να επιστρέψει και ο Λαζόπουλος και να ασχολούμαστε με χοντρές τραγουδίστριες, γριές που θέλουν  καμμιά πούτσα, αδελφές που θέλουν να γίνουν τηλεστάρ και να νοιώθουμε όλοι δικαιωμένοι.  
Δεν είναι μόνο αυτός ο Λόγος... Εχω την εντύπωση πως πάει να τον εξοντώσει για να φάει μόνος του την εφημερίδα που σημειωτέον πουλάει 250.000 φύλλα

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Εντυπωσιάστηκα με το μέγεθος του ποσού. Είναι πολλά τα λεφτά για τζίρο εφημερίδας.

Μια χαρά είναι για κάνε πολλαπλασιασμό  200.000 φύλλα μέσο όρο Χ 3 ευρώ Χ 4 βδομαδες Χ 12 μήνες και δες τη βγάζει η αριθμομηχανή :) Βάλε πως από φέτος το Πρωτο Θέμα πήγα στα 4 ευρώ.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Μια χαρά είναι για κάνε πολλαπλασιασμό  200.000 φύλλα μέσο όρο Χ 3 ευρώ Χ 4 βδομαδες Χ 12 μήνες και δες τη βγάζει η αριθμομηχανή :) Βάλε πως από φέτος το Πρωτο Θέμα πήγα στα 4 ευρώ.

όντως..!  :o

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom