Νέα

Θέμος Vs Μάκης: Η Σφαγή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redrocket
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 732
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Παντως ο Θεμος τα μασαει για τα  5 εκ Ευρω....οταν εισαι αθωος και σε κατηγορουν για εκβιασμο/ρουφιανια τετοιου επιπεδου , γινεσαι εξαλλος και απειλεις θεους και δαιμονες.....προφανως δεν τα αρνειται κατηγορηματικα στα παραθυρα γιατι φοβαται οτι η κυβερνηση εχει αποδειξεις για την συναλλαγη....εγω θελω να δω αν υπαρχει καποιος δικαστικος με αρχιδια που θα φτασει την υποθεση μεχρι τελους ή θα τα κουκουλωσει..... Παντως εντυπωση μου κανει το γλειψιμο που ριχνει ο Μακης στον Καραμανλη....λεει οτι ο Ζαχοπουλος φλυαρει για τον Κωστακη πανω στο ερωτικο παθος και λεει ασυναρτησιες στο DVD....κι εσυ ρε Μακη που το ειδες το DVD ? Εαν ειναι φλυαριες και δεν φοβαται , γιατι δεν δινουν ολο το DVD στην δημοσιοτητα να βγει η χωρα απο αυτην την δινη ? Γιατι τετοια μυστικοπαθεια ?

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Μια χαρά είναι για κάνε πολλαπλασιασμό  200.000 φύλλα μέσο όρο Χ 3 ευρώ Χ 4 βδομαδες Χ 12 μήνες και δες τη βγάζει η αριθμομηχανή :) Βάλε πως από φέτος το Πρωτο Θέμα πήγα στα 4 ευρώ.
Μήπως θα έπρεπε να λάβετε υπ' όψιν και τα έσοδα απ τις διαφημίσεις;

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ασχολουμαστε με την αντιδικια δυο αλητων, οι τραπεζικοι λογαριασμοι των οποιων εχουν μεγεθος που αρκετοι απο μας δεν προκειται να δουμε ποτε.
ΣΙΓΑ το λειτουργημα ρε λαμογια !!!

griegoathens

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Μια χαρά είναι για κάνε πολλαπλασιασμό  200.000 φύλλα μέσο όρο Χ 3 ευρώ Χ 4 βδομαδες Χ 12 μήνες και δες τη βγάζει η αριθμομηχανή :) Βάλε πως από φέτος το Πρωτο Θέμα πήγα στα 4 ευρώ.

4,25 τα ευρώ και όχι μόνο 4

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
εγω παντως δεν βλεπω,δεν ακουω τιποτα,τα εχω κλεισει ολα και κοιταω τα προσωπικα μου θεματα..δε βλεπω καποιον λογο για να ασχολουμεθα με τον καθε ενα που ληστευει το δημοσιο χρημα με διαφορους τροπους ή με το καθε ενα τυχαρπαστο ατομο που ξαφνικα γινεται λογος για αυτο απο τα ΜΜΑ(Μεσα Μαζικης Αυτοφραπεδίασης)!! :uglystupid:

bakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
124
Πόντοι
1

επί 3 χρόνια

συν τηλεοραση

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
παντως εγω ειμαι με τον μακη.γιατι ο χοντρος ειναι γαυρος.αυτον και τον σπυρο παπαδοπουλο δεν τοθς παω με τιποτα.ουτε τον φουστη τον λαζοπουλο

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
παντως εγω ειμαι με τον μακη.γιατι ο χοντρος ειναι γαυρος.αυτον και τον σπυρο παπαδοπουλο δεν τοθς παω με τιποτα.ουτε τον φουστη τον λαζοπουλο
Για αυτό είσαι και ΜμμμΠαογκκ... :jerking: :jerking: :jerking:

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Λοιπόν το πράμα πάει πολύ μακρυά και πολύ πιό βαθειά. Το Μεγάλο Κανάλι δια των δημοσιογράφων του Λέει πως δεν το είδανε το dvd. Το ESPRESSO το διαψεύδει και παρουσιάζει τα παραστατικά. Γιατί όμως ? Ο αφανής ιδιοκτήτης του ESPRESSO και του ΑΣΤΡΟΥ είναι μεγαλομέτοχος στο ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ?  Που στοχεύει αυτή η κόντρα ? Γιατί βγαίνει τώρα ? Την πιο κρίσιμη στιγμή ?  Ο δε αυτός μεγαλομέτοχος είναι από το ίδιο νησί με αυτόν που θεωρείται διάδοχος στο Κυβερνητικό κόμμα. Μήπως κάποιοι προσπαθούν να επιταχύνουν τις εξελίξεις ? Θεωρίες Συνομωσίας ? Δεν νομίζω. Τα πραγματαικά περιστατικά μιλάνε από μόνα τους

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Λοιπόν το πράμα πάει πολύ μακρυά και πολύ πιό βαθειά. Το Μεγάλο Κανάλι δια των δημοσιογράφων του Λέει πως δεν το είδανε το dvd. Το ESPRESSO το διαψεύδει και παρουσιάζει τα παραστατικά. Γιατί όμως ? Ο αφανής ιδιοκτήτης του ESPRESSO και του ΑΣΤΡΟΥ είναι μεγαλομέτοχος στο ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ?  Που στοχεύει αυτή η κόντρα ? Γιατί βγαίνει τώρα ? Την πιο κρίσιμη στιγμή ?  Ο δε αυτός μεγαλομέτοχος είναι από το ίδιο νησί με αυτόν που θεωρείται διάδοχος στο Κυβερνητικό κόμμα. Μήπως κάποιοι προσπαθούν να επιταχύνουν τις εξελίξεις ? Θεωρίες Συνομωσίας ? Δεν νομίζω. Τα πραγματαικά περιστατικά μιλάνε από μόνα τους
δεν εχεις καταλαβει οτι απο τοτε που αρχισε η κοντρα μακη-θεμου δεν ασχολητε κανενας με το θεμα ζαχοπουλου-κυβερνησης?

Επισκέπτης
Βλεπω τον Κυριο Θεμο με βραχιολακια οπου να ειναι.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Βλεπω τον Κυριο Θεμο με βραχιολακια οπου να ειναι.
ποτε ειδες τελευταια φορα εναν ''μεγαλο'' με βραχιολακια που θα δεις τωρα? μακαρι δεν αντιλεγω αλλα προσωπικα δεν το βλεπω στον οριζοντα

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ποτε ειδες τελευταια φορα εναν ''μεγαλο'' με βραχιολακια που θα δεις τωρα? μακαρι δεν αντιλεγω αλλα προσωπικα δεν το βλεπω στον οριζοντα
η διαφορα στη συγκεκριμενη περιπτωση ειναι οτι καποιος νομιζει οτι ειναι μεγαλος, αλλα τελικα αποδεικνυεται το αντιθετο..

παντως εγω το βλεπω ακομη 50-50..

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
δεν εχεις καταλαβει οτι απο τοτε που αρχισε η κοντρα μακη-θεμου δεν ασχολητε κανενας με το θεμα ζαχοπουλου-κυβερνησης?
Φυσικά και τόχω καταλάβει.. Λές να θέτω τέτοιους προβληματισμούς και να μην έχω καταλάβει ? :) Απλά νομίζω πως το θέμα Ζαχόπουλου ( που έχει πολλαπλά επίπεδα) λειτούργησε ως καταλύτης σε μία χρονική στιγμή που βολεύει πολύ κόσμο. Την Κυβέρνηση να κλείσει τους λογαριασμούς της με το ΘΕΜΟ, Τους εκδότες να κλείσουν τους λογαριασμούς τους με το ΘΕΜΟ. Το Μάκη να κλείσει τους λογαριαμούς του με το ΘΕΜΟ,  τους καναλάρχες να κλείσουν τους λογαριασμούς τους μεταξύ τους, Τα Πολιτικά κόμματα να κλείσουν τους εσωτερικούς λογαριασμούς τους και πάει λέγοντας και κυρίως αποκαλύφθηκε η μάχη για τον έλεγχο του Τύπου. Τελικά αποδεικνύεται περίτρανα η θεωρεία της Πεταλούδας δηλαδή κάπου φτερούγισε μία πεταλούδα και γκρεμίστηκε το Σύμπαν. Η πεταλούδα καλώς ή κακώς ήταν ο Ζαχόπουλος. Μάλλον η χώρα πρέπει να του στήσει άγαλμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom