Παντως ο Θεμος τα μασαει για τα 5 εκ Ευρω....οταν εισαι αθωος και σε κατηγορουν για εκβιασμο/ρουφιανια τετοιου επιπεδου , γινεσαι εξαλλος και απειλεις θεους και δαιμονες.....προφανως δεν τα αρνειται κατηγορηματικα στα παραθυρα γιατι φοβαται οτι η κυβερνηση εχει αποδειξεις για την συναλλαγη....εγω θελω να δω αν υπαρχει καποιος δικαστικος με αρχιδια που θα φτασει την υποθεση μεχρι τελους ή θα τα κουκουλωσει..... Παντως εντυπωση μου κανει το γλειψιμο που ριχνει ο Μακης στον Καραμανλη....λεει οτι ο Ζαχοπουλος φλυαρει για τον Κωστακη πανω στο ερωτικο παθος και λεει ασυναρτησιες στο DVD....κι εσυ ρε Μακη που το ειδες το DVD ? Εαν ειναι φλυαριες και δεν φοβαται , γιατι δεν δινουν ολο το DVD στην δημοσιοτητα να βγει η χωρα απο αυτην την δινη ? Γιατι τετοια μυστικοπαθεια ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θέμος Vs Μάκης: Η Σφαγή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα redrocket
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 732
- Εμφανίσεις 35K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Μήπως θα έπρεπε να λάβετε υπ' όψιν και τα έσοδα απ τις διαφημίσεις;Μια χαρά είναι για κάνε πολλαπλασιασμό 200.000 φύλλα μέσο όρο Χ 3 ευρώ Χ 4 βδομαδες Χ 12 μήνες και δες τη βγάζει η αριθμομηχανή Βάλε πως από φέτος το Πρωτο Θέμα πήγα στα 4 ευρώ.
griegoathens
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Μια χαρά είναι για κάνε πολλαπλασιασμό 200.000 φύλλα μέσο όρο Χ 3 ευρώ Χ 4 βδομαδες Χ 12 μήνες και δες τη βγάζει η αριθμομηχανή Βάλε πως από φέτος το Πρωτο Θέμα πήγα στα 4 ευρώ.
4,25 τα ευρώ και όχι μόνο 4
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
εγω παντως δεν βλεπω,δεν ακουω τιποτα,τα εχω κλεισει ολα και κοιταω τα προσωπικα μου θεματα..δε βλεπω καποιον λογο για να ασχολουμεθα με τον καθε ενα που ληστευει το δημοσιο χρημα με διαφορους τροπους ή με το καθε ενα τυχαρπαστο ατομο που ξαφνικα γινεται λογος για αυτο απο τα ΜΜΑ(Μεσα Μαζικης Αυτοφραπεδίασης)!!
Μια χαρά είναι για κάνε πολλαπλασιασμό 200.000 φύλλα μέσο όρο Χ 3 ευρώ Χ 4 βδομαδες Χ 12 μήνες και δες τη βγάζει η αριθμομηχανή Βάλε πως από φέτος το Πρωτο Θέμα πήγα στα 4 ευρώ.
επί 3 χρόνια
συν τηλεοραση
Για αυτό είσαι και ΜμμμΠαογκκ...παντως εγω ειμαι με τον μακη.γιατι ο χοντρος ειναι γαυρος.αυτον και τον σπυρο παπαδοπουλο δεν τοθς παω με τιποτα.ουτε τον φουστη τον λαζοπουλο
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Αντε ρε...Για αυτό είσαι και ΜμμμΠαογκκ...
Λοιπόν το πράμα πάει πολύ μακρυά και πολύ πιό βαθειά. Το Μεγάλο Κανάλι δια των δημοσιογράφων του Λέει πως δεν το είδανε το dvd. Το ESPRESSO το διαψεύδει και παρουσιάζει τα παραστατικά. Γιατί όμως ? Ο αφανής ιδιοκτήτης του ESPRESSO και του ΑΣΤΡΟΥ είναι μεγαλομέτοχος στο ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ? Που στοχεύει αυτή η κόντρα ? Γιατί βγαίνει τώρα ? Την πιο κρίσιμη στιγμή ? Ο δε αυτός μεγαλομέτοχος είναι από το ίδιο νησί με αυτόν που θεωρείται διάδοχος στο Κυβερνητικό κόμμα. Μήπως κάποιοι προσπαθούν να επιταχύνουν τις εξελίξεις ? Θεωρίες Συνομωσίας ? Δεν νομίζω. Τα πραγματαικά περιστατικά μιλάνε από μόνα τους
δεν εχεις καταλαβει οτι απο τοτε που αρχισε η κοντρα μακη-θεμου δεν ασχολητε κανενας με το θεμα ζαχοπουλου-κυβερνησης?Λοιπόν το πράμα πάει πολύ μακρυά και πολύ πιό βαθειά. Το Μεγάλο Κανάλι δια των δημοσιογράφων του Λέει πως δεν το είδανε το dvd. Το ESPRESSO το διαψεύδει και παρουσιάζει τα παραστατικά. Γιατί όμως ? Ο αφανής ιδιοκτήτης του ESPRESSO και του ΑΣΤΡΟΥ είναι μεγαλομέτοχος στο ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ? Που στοχεύει αυτή η κόντρα ? Γιατί βγαίνει τώρα ? Την πιο κρίσιμη στιγμή ? Ο δε αυτός μεγαλομέτοχος είναι από το ίδιο νησί με αυτόν που θεωρείται διάδοχος στο Κυβερνητικό κόμμα. Μήπως κάποιοι προσπαθούν να επιταχύνουν τις εξελίξεις ? Θεωρίες Συνομωσίας ? Δεν νομίζω. Τα πραγματαικά περιστατικά μιλάνε από μόνα τους
Επισκέπτης
Βλεπω τον Κυριο Θεμο με βραχιολακια οπου να ειναι.
ποτε ειδες τελευταια φορα εναν ''μεγαλο'' με βραχιολακια που θα δεις τωρα? μακαρι δεν αντιλεγω αλλα προσωπικα δεν το βλεπω στον οριζονταΒλεπω τον Κυριο Θεμο με βραχιολακια οπου να ειναι.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
η διαφορα στη συγκεκριμενη περιπτωση ειναι οτι καποιος νομιζει οτι ειναι μεγαλος, αλλα τελικα αποδεικνυεται το αντιθετο..ποτε ειδες τελευταια φορα εναν ''μεγαλο'' με βραχιολακια που θα δεις τωρα? μακαρι δεν αντιλεγω αλλα προσωπικα δεν το βλεπω στον οριζοντα
παντως εγω το βλεπω ακομη 50-50..
Επισκέπτης
Σιγα τον μεγαλο Μα..κα.
τον εβαλα σε '' '' φιλαρακι.ειτε το θες ειτε οχι ειναι στους ''μεγαλους''Σιγα τον μεγαλο Μα..κα.
Φυσικά και τόχω καταλάβει.. Λές να θέτω τέτοιους προβληματισμούς και να μην έχω καταλάβει ? Απλά νομίζω πως το θέμα Ζαχόπουλου ( που έχει πολλαπλά επίπεδα) λειτούργησε ως καταλύτης σε μία χρονική στιγμή που βολεύει πολύ κόσμο. Την Κυβέρνηση να κλείσει τους λογαριασμούς της με το ΘΕΜΟ, Τους εκδότες να κλείσουν τους λογαριασμούς τους με το ΘΕΜΟ. Το Μάκη να κλείσει τους λογαριαμούς του με το ΘΕΜΟ, τους καναλάρχες να κλείσουν τους λογαριασμούς τους μεταξύ τους, Τα Πολιτικά κόμματα να κλείσουν τους εσωτερικούς λογαριασμούς τους και πάει λέγοντας και κυρίως αποκαλύφθηκε η μάχη για τον έλεγχο του Τύπου. Τελικά αποδεικνύεται περίτρανα η θεωρεία της Πεταλούδας δηλαδή κάπου φτερούγισε μία πεταλούδα και γκρεμίστηκε το Σύμπαν. Η πεταλούδα καλώς ή κακώς ήταν ο Ζαχόπουλος. Μάλλον η χώρα πρέπει να του στήσει άγαλμαδεν εχεις καταλαβει οτι απο τοτε που αρχισε η κοντρα μακη-θεμου δεν ασχολητε κανενας με το θεμα ζαχοπουλου-κυβερνησης?
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
μηδέ προ του τελους ''κακάριζε''..τον εβαλα σε '' '' φιλαρακι.ειτε το θες ειτε οχι ειναι στους ''μεγαλους''
μηδέ προ του τελους ''κακάριζε''..
Επισκέπτης
Ναι στους μεγαλους Μα..κες.τον εβαλα σε '' '' φιλαρακι.ειτε το θες ειτε οχι ειναι στους ''μεγαλους''
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 152
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
Δ
- Απαντήσεις
- 292