φιλε τελευταια φορα μαλλον πιστευω που θα γραψω αλλα θα απαντησω γιατι εγω ανοιξα αυτο το θεμα. καταρχην οπως ειπα συμφωνουμε στο οτι επιλογη ειναι του καθενος να παει και απο μενα δεν κριτικαρω σε καμια περιπτωση αυτο.Μπορει να ειναι και γαματη στο σεξ. Το προβλημα μου εμενα ειναι οταν παρουσιαζονται σαν τρανς και τελικα δεν ειναι και αντιθετα ειναι cd και οχι μονο... σιγουρα αυτο εξηγειται λογω της πανσεξουαλικοτητας κτλ και οτι δεν ειναι φουλ ταιμ τρανς αλλα εγω σαν ατομο θελω να το ξερω και αντιστοιχα και καποιοι αλλοι πιστευω. Εμενα με ενοχλει. Πες το κολλημα πες το οπως θες. Δεν σημαινει οτι οι υπολοιποι που θελουν να δοκιμασουν πρεπει να ακουσουν εμενα αλλα σιγουρα μια ενημερωση δεν βλαπτει. Αερολογιες δεν γραψαμε παντως...μην μπερδευεσαι.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
thelxi trans
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gt13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 88
- Εμφανίσεις 24K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
3 σελιδες δλδ τωρα τι γραφετε; προφανως δεν αναφερομαι στο αρχικο σου ποστ αλλα στα μεταγενεστερα
το αν η συγκεκριμενη θελει να γραφει οτι ειναι τρανς δικαιωμα της
φανταζομαι οτι εμεις εχουμε ματακια και κρινουμε αν ειναι τρανς ή κρος ή κατι αλλο
φανταζομαι οτι εμεις εχουμε ματακια και κρινουμε αν ειναι τρανς ή κρος ή κατι αλλο
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
ψοφας για χουλιαμα ρε γιατρε σε εχω κοψει να πουμε3 σελιδες δλδ τωρα τι γραφετε; προφανως δεν αναφερομαι στο αρχικο σου ποστ αλλα στα μεταγενεστερα
αν ηταν ο hoty με αλλο ονομα εδω θα το ηξερα πρωτος...δεν παιζει τετοιο πραγμα στο λεω με 10 υπογραφες
τωρα οσο για το θεμα εχω παει και εγω με κροςς και μαλιστα σαν εμφανιση πολυ καλυτερες απο πολλες τρανς δικες μας
και πρωτο παραδειγμα το μεγαλυτερο ταλεντο τον τελευταιων 20 χρονων που εβγαλε η πολη μου την τρομερη σονια(μπατσοι γουρουνια δολοφονοι διωξατε τη σονια απ την πολη :S :S)
αλλα ρε γιατρε μονο που ειδα αυτο το μαλλι σαν κοκορας εκει μου γυρισαν τα αντερα να πουμε :S
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
χουλιαμα;
this is north greece
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
αυτα ειναι σαλονικιοτικα......ταμελε.....
this is north greece
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
ε ναι ρε σε λεωαυτα ειναι σαλονικιοτικα......ταμελε.....
που να ξερουν απο τετοια μοχαμπετια εκει χαμο
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
μηπως πρεπει να τους κανουμε φροντιστηριο αναποδανα;;;;;;;;;
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
φροντιστηριο συναγωνιστων σαν το συγχωρεμενομηπως πρεπει να τους κανουμε φροντιστηριο αναποδανα;;;;;;;;;
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
παμε να την βρουμε βουλγαρια?....ελλαδα δεν θα ξαναερθειψοφας για χουλιαμα ρε γιατρε σε εχω κοψει να πουμε
αν ηταν ο hoty με αλλο ονομα εδω θα το ηξερα πρωτος...δεν παιζει τετοιο πραγμα στο λεω με 10 υπογραφες
τωρα οσο για το θεμα εχω παει και εγω με κροςς και μαλιστα σαν εμφανιση πολυ καλυτερες απο πολλες τρανς δικες μας
και πρωτο παραδειγμα το μεγαλυτερο ταλεντο τον τελευταιων 20 χρονων που εβγαλε η πολη μου την τρομερη σονια(μπατσοι γουρουνια δολοφονοι διωξατε τη σονια απ την πολη :S :S)
αλλα ρε γιατρε μονο που ειδα αυτο το μαλλι σαν κοκορας εκει μου γυρισαν τα αντερα να πουμε :S
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
λες γιατρε να μην μας ξαναρθει? :Sπαμε να την βρουμε βουλγαρια?....ελλαδα δεν θα ξαναερθει
δεν θα ξαναερθουν τα βουλγαρακια...απελαση τα εκαναν!!!με ειπε να βαω βουλγαρια...λες γιατρε να μην μας ξαναρθει? :S
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
πρωτο μυνημα ολοκληρο κατεβατο και στα greeklish.....χαρας το κουραγιο σου.....χιλιαδες τα θεματα του σαιτ και μπηκες για να μας πεις εμεσως πλην σαφως οτι χρειαζοματε οφθαλμιατρο......μωρε μπραβοοοο.....
thelxi trans souper kayliara kai ok se ola ths sumperifora kamia arenopothta se ola ths thilikia kai eygenestath stous tropous ths prosopikh empiria kai polli kali se ola ths
to palikari pou krazete magkes oti miazoun kamia sxesh eine arenopos kai omorfos exalou ta matia tou eine galana eno tis thelxis kastana pou tin eidate tin omoiotita den xero apo to tatooy pou lete @@@@@ries tou palikariou eine traimpal eno tis kopelias allo sxedio exalou otan tin episkeftika den eixe tatoo opote mhn eiste kakohthestati kai bazete stin kilotina antropous
kai oti leei etsi eine stitos exh mikro an den sas to evgale fora partida den tha tin amipsate kala
souper to moro kai eroteysimo
kati symantiko ta peh exoun diafora opoios exh matia vlepei kai syngrinh
Καλώς την Ντόλι!
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
τριτη φορα στειλτω...να το εμπεδωσουμεthelxi trans souper kayliara kai ok se ola ths sumperifora kamia arenopothta se ola ths thilikia kai eygenestath stous tropous ths prosopikh empiria kai polli kali se ola ths
to palikari pou krazete magkes oti miazoun kamia sxesh eine arenopos kai omorfos exalou ta matia tou eine galana eno tis thelxis kastana pou tin eidate tin omoiotita den xero apo to tatooy pou lete @@@@@ries tou palikariou eine traimpal eno tis kopelias allo sxedio exalou otan tin episkeftika den eixe tatoo opote mhn eiste kakohthestati kai bazete stin kilotina antropous
kai oti leei etsi eine stitos exh mikro an den sas to evgale fora partida den tha tin amipsate kala
souper to moro kai eroteysimo
kati symantiko ta peh exoun diafora opoios exh matia vlepei kai syngrinh
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις