Νέα

thelxi trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gt13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
[quote author=hthikos aytourgos  link=topic=205060.msg5789524#msg5789524 date=1412965709]
empedoseto tote
thelxi trans souper kayliara kai ok se ola ths sumperifora kamia arenopothta se ola ths thilikia kai eygenestath stous tropous ths prosopikh empiria kai polli kali se ola ths
to palikari pou krazete magkes oti miazoun kamia sxesh eine arenopos kai omorfos exalou ta matia tou eine galana eno tis thelxis kastana pou tin eidate tin omoiotita den xero apo to tatooy pou lete @@@@@ries tou palikariou eine traimpal eno tis kopelias allo sxedio exalou otan tin episkeftika den eixe tatoo opote mhn eiste kakohthestati kai bazete stin kilotina antropous
kai oti leei etsi eine stitos exh mikro an den sas to evgale fora partida den tha tin amipsate kala
souper to moro kai eroteysimo
kati symantiko ta peh exoun diafora opoios exh matia vlepei kai syngrinh
[/quote] μας βγήκαν τα ματια να διαβάσουμε τι γράφεις δικέ μου

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
που πηγε ρε γιατρε αυτος με τα γρικλησ να πουμε :S
ηθελα να τον ρωτησω η κιλοτινα τι ειναι μου εκανε μεγαλη εντυπωση :think: :think:
κατι σαν την σοκολατινα? :grin: :grin:

submale28

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
4
Πόντοι
1
και η πλακα μεγα δασκαλε ειναι οτι αν το αφηνε το θεμα θα ξεχνιοτανε μετα απο λιγο καιρο. παντως αν το διαβασες καλα δες οτι εχει γελιο γιατι υποστηριζει και την θεωρητικα θελξη αλλα λεει καλα λογια και για τον πανο χαχα. γιατι δεν μπορουμε να κατηγορησουμε κανεναν απο τους 2 μια και ειναι το ιδιο ατομο. και ακομα χειροτερα δεν μπορουσε να βρει καλυτερα επιχειρηματα για τον εαυτο-η χαχα τι να πεις.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
και η πλακα μεγα δασκαλε ειναι οτι αν το αφηνε το θεμα θα ξεχνιοτανε μετα απο λιγο καιρο. παντως αν το διαβασες καλα δες οτι εχει γελιο γιατι υποστηριζει και την θεωρητικα θελξη αλλα λεει καλα λογια και για τον πανο χαχα. γιατι δεν μπορουμε να κατηγορησουμε κανεναν απο τους 2 μια και ειναι το ιδιο ατομο. και ακομα χειροτερα δεν μπορουσε να βρει καλυτερα επιχειρηματα για τον εαυτο-η χαχα τι να πεις.
με ενα σμπαρο 2 τρυγονια γιατρε :grin: :grin:

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ψοφας για χουλιαμα ρε γιατρε σε εχω κοψει να πουμε :2funny: :2funny: :2funny:
αν ηταν ο hoty με αλλο ονομα εδω θα το ηξερα πρωτος...δεν παιζει τετοιο πραγμα στο λεω με 10 υπογραφες :rockon: :rockon:

τωρα οσο για το θεμα εχω παει και εγω με κροςς και μαλιστα σαν εμφανιση πολυ καλυτερες απο πολλες τρανς δικες μας
και πρωτο παραδειγμα το μεγαλυτερο ταλεντο τον τελευταιων 20 χρονων που εβγαλε η πολη μου την τρομερη σονια(μπατσοι γουρουνια δολοφονοι διωξατε τη σονια απ την πολη :S :S)
αλλα ρε γιατρε μονο που ειδα αυτο το μαλλι σαν κοκορας εκει μου γυρισαν τα αντερα να πουμε :S
πολυ δυνατη η σονια απο καθε αποψη, αλλά δεν την ελεγες και κρος

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τι την ελεγες δλδ ρε γιατρε?τρακτερ να πουμε? :grin:
μονο μαλλια ειχε μακρια δικα της τπτ αλλο
η ξανθια που έβγαινε συνηθως απεναντι απο το μεταξυ μας δεν ήταν ;
μαλια ( και όχι περούκα) και στηθος ( σχετικα μικρό, σιγουρα όχι ανυπαρκτο,έκανε ορμόνες απο ό,τι έλεγε) .
δεν ξέρω τι ακριβώς κατατάσεις σε κρός αλλά η συγκεκριμένη  δεν έδειχνε για αυτό που οι περισσότεροι χαρακτηρίζουν κρος .
σε κάθε περίπτωση ήταν πολυ καλή στις υπηρεσίες της.

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
ρωτα το μαρικο να σου πει ποιο ειναι το βασικο μειονεκτημα οταν κανεις σεξ με μια τρανς και ας κανει αυτη παπαδες στο υπολοιπο κρεββατι ....
παρών! με φώναξε κανείς;;;; αλέφα γίγαντα πάλι διδάσκεις στα τραβελικά ζητήματα  :grin: :grin:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
παρών! με φώναξε κανείς;;;; αλέφα γίγαντα πάλι διδάσκεις στα τραβελικά ζητήματα  :grin: :grin:
δουλεια μας ειναι αυτη φιλαρακι :grin: :grin:
γιγαντα των αθηνων ξερεις εσυ απ αυτα :rockon: :rockon: :rockon:
συντονιζομαστε μαζι σε αποσταση 500χλμ :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom