Νέα

thelxi trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gt13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Black_Pearl

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
οποιος αντρας βαζει γυναικεια ρουχα δεν γινεται αυτοματα τρανς......θα ξεχασουμε αυτα που ξερουμε τοσα χρονια... :S :S :S :S
Όχι βέβαια αλίμονο!

στο προφιλ που εμφανιζεται ως αντρας δεν τον λες ασχημο.....σε καμια περιπτωση....στο αλλο που ειναι cross απλα δεν μου αρεσει...
Είναι χάλια. Είναι και χωρίς στήθος!

TS_Lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Ποιος είναι αυτό ο τύπος ;
:2funny: :2funny:

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6

submale28

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Εγω απλα το βρηκα τυχαια και ειπα να το στειλω και σε εσας και τα συμπερασματα τα βγαζει ο καθενας μονος του.υπαρχουν πολλες ομοιοτητες παλιοτερα ειχα στειλει για την athina και μου ειχε κανει ολοκληρο θεμα για διδυμο αδερφο κτλ. εγω πιστευω οτι ειναι το ιδιο ατομο.εκτος απο τα ταττουαζ μοιαζει μεχρι και η μυτη μεχρι και το καυλι.ελεος αν δεν ειναι αδερφια απο εκει και περα δεν εχω να πω κατι αλλο.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Εγω απλα το βρηκα τυχαια και ειπα να το στειλω και σε εσας και τα συμπερασματα τα βγαζει ο καθενας μονος του.υπαρχουν πολλες ομοιοτητες παλιοτερα ειχα στειλει για την athina και μου ειχε κανει ολοκληρο θεμα για διδυμο αδερφο κτλ. εγω πιστευω οτι ειναι το ιδιο ατομο.εκτος απο τα ταττουαζ μοιαζει μεχρι και η μυτη μεχρι και το καυλι.ελεος αν δεν ειναι αδερφια απο εκει και περα δεν εχω να πω κατι αλλο.
εισαι μεγαλος ρεπορτερ γιατρε :grin: :grin:

submale28

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
4
Πόντοι
1
;) παρολα αυτα υποκλινομαι και εγω με την σειρα μου στον μεγα δασκαλο... :)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
;) παρολα αυτα υποκλινομαι και εγω με την σειρα μου στον μεγα δασκαλο... :)
τι να πω εδω εδωσες ρεστα ρε δικε μου,φοβερος κτλ :rockon: :rockon:
τρελενομαι για τετοια ρεπορταζ ειναι το φαϊ μου αυτα :grin: :grin:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Aρχηγε μου για την athina εγω εχω παιξει champion league με διαφορους εδω μεσα....
       και ο λογος πολλες απο της διαφορες ανακριβειες  που της ειχαν προσαψει
       απο οσα ξερω διδυμος αδερφος δεν υπαρχει....
       Στο τελος η αληθεια θα λαμψει!
γουσταρω τρελα συνεχιστε :coffee: :coffee: :coffee:
:grin: :grin:

submale28

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
4
Πόντοι
1
χαχα ετσι ετσι. Και να υπηρχε δεν εγινε και τιποτα μπορουσε να λυθει πολυ ευκολα.τοτε μου ελεγε οτι του χαλασα την πελατεια επειδη ειχα γραψει τα ιδια. λες και αμα ελεγα οτι ειναι το ιδιο και το αυτο ατομο τους κοβω πελατες. Αν ειναι λαθος ευκολα μπορει να διευκρινιστει αλλα τοτε ειχα κατεβατα ολοκληρα private απο την ιδια με μαλακιες επιχειρηματα. Εγω θεωρω οτι θα ηθελα να το ξερω κατι τετοιο και γι αυτο και το βγαζω και εγω.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
χαχα ετσι ετσι. Και να υπηρχε δεν εγινε και τιποτα μπορουσε να λυθει πολυ ευκολα.τοτε μου ελεγε οτι του χαλασα την πελατεια επειδη ειχα γραψει τα ιδια. λες και αμα ελεγα οτι ειναι το ιδιο και το αυτο ατομο τους κοβω πελατες. Αν ειναι λαθος ευκολα μπορει να διευκρινιστει αλλα τοτε ειχα κατεβατα ολοκληρα private απο την ιδια με μαλακιες επιχειρηματα. Εγω θεωρω οτι θα ηθελα να το ξερω κατι τετοιο και γι αυτο και το βγαζω και εγω.
ολα στη φορα γιατρε να ξεχωρισει επιτελους η ηρα απ το σιταρι :grin: :grin:

submale28

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
4
Πόντοι
1
και η πλακα ειναι οτι στην αρχη για την θελξη - πανο το ειχα βρει τυχαια πριν αρκετο καιρο γιατι εκανα search το τηλ της στο google. και εβγαλε μια αγγελια με το ιδιο τηλεφωνο απο αντρα. τοτε ηταν ο ιδιος αυτος που εστειλα αλλα αξυριστος κτλ και ξαφνικα η αγγελια αυτην εχει εξαφανιστει και τωρα υπαρχουν αυτα τα 2 προφιλ με αλλα τηλεφωνα. ε ελεος πια. αλλα πραγματικα οι υπολοιποι δεν καταλαβαινω γιατι παλι επιμενουν οτι εχω λαθος...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
και η πλακα ειναι οτι στην αρχη για την θελξη - πανο το ειχα βρει τυχαια πριν αρκετο καιρο γιατι εκανα search το τηλ της στο google. και εβγαλε μια αγγελια με το ιδιο τηλεφωνο απο αντρα. τοτε ηταν ο ιδιος αυτος που εστειλα αλλα αξυριστος κτλ και ξαφνικα η αγγελια αυτην εχει εξαφανιστει και τωρα υπαρχουν αυτα τα 2 προφιλ με αλλα τηλεφωνα. ε ελεος πια. αλλα πραγματικα οι υπολοιποι δεν καταλαβαινω γιατι παλι επιμενουν οτι εχω λαθος...
τα πραγματα ειναι δεδομενα γιατρε,δεν υπαρχει λαθος
υπαρχουν αυτοι που απλως δεν θελουν να παραδεχτουν το μοιραιο :S

submale28

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
4
Πόντοι
1
και το θεμα ειναι αν το ξερεις και θελεις να πας δεκτο.Αλλα οχι με το ζορι να με πεισουν και για κατι που εχω και δικιο. Και πρεπει να παραδεχτω οτι και η Αθηνα για παραδειγμα επειδη την ειδα απο κοντα εχει αλλαξει μετα απο την προσθετικη στηθους και σε εμφανιση αλλα και τοτε δικιο ειχα.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
θα υποστιριζεις γιατρε την αποψη σου μεχρι θανατου :rockon: :rockon: :rockon:
βεβαια οπως εχουμε πει καποια πραγματα αλλαζουν οπως λες με την αθηνα καλη ωρα και παλι θα το πεις οτι εχει βελτιωθει και αυτο ειναι το σωστο
οπως για παραδειγμα εγω ετυχε να βρεθω στον ιδιο χωρο με καποια που στο παρελθον ηταν κροςς και την εχω ξεσκισει πατοκορφα στην κριτικη σε ολα(με τον αγαπημενο φιλο hoty θυμαμαι τοτε :S :S)
εχει βελτιωθει απιστευτα τωρα και μαλιστα οφειλω να πω, οτι πλεον ειναι απο τα καλυτερα κοματια στην πολη πλεον, ασχετα αν εχω καποιες ενστασεις ακομη σε ορισμενα θεματα
να σου δωσω να καταλαβεις απο το 2 πηγε στο 8-9 για πλακα εμφανισιακως..τρομερη :rockon:

submale28

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
4
Πόντοι
1
για την στελλα φοξ θα λες και το υποστηριζω και εγω σε αυτο. Αν και εγω δεν την εχω τιμησει γιατι και εδω στην λαρισα οταν ερχεται 120 ζηταει ακατεβατα.

submale28

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
4
Πόντοι
1
αλλα εχει βελτιωθει πραγματικα πολυ σε ολα.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
για την στελλα φοξ θα λες και το υποστηριζω και εγω σε αυτο. Αν και εγω δεν την εχω τιμησει γιατι και εδω στην λαρισα οταν ερχεται 120 ζηταει ακατεβατα.
μπραβο ρε γιγαντας :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
την ειδα πολυ προσφατα για πολυ ωρα απο κοντα(φυσικα δεν μπορω να μπω σε περισσοτερες λεπτομεριες για ευνοητους λογους)και πραγματικα και λογο ηλικιας και επειδη το παλεψε πολυ εχει γινει τρομερη...διαφορα τι να λεμε τωρα :rockon: :rockon:
που ο αλεφαντος να εχεις υποψην σου οτι την εχει δει σε πολυ κροσσοκασταση και μαλιστα κροσσοκαταστη ελεεινη
τωρα για την τιμολογιακη της πολιτικη τα εχουμε πει πολλες φορες μυαλο δεν προκειτε να βαλει

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
Aρχηγε μου για την athina εγω εχω παιξει champion league με διαφορους εδω μεσα....
        και ο λογος πολλες απο της διαφορες ανακριβειες  που της ειχαν προσαψει
        απο οσα ξερω διδυμος αδερφος δεν υπαρχει....
        Στο τελος η αληθεια θα λαμψει!
        και συνεχιζομεν!

submale28

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
4
Πόντοι
1
ναι και εγω την ειδα απο κοντα προσφατα γι αυτο και το εγραψα οποτε πρεπει να υπωθει. απο εκει και περα οι τιμες αυτες ειναι.εγω βασικα δεν ειμαι της αποψης οτι πρεπει να πεσει. αν θεωρει οτι ετσι εχει πελατες καλα κανει. μονο αν φτασει στο σημειο να διαμαρτυρηθει για την πελατεια θα ειμαι αντιθετος. αλλα με τι τιμες παιζει η καθεμια το αξιζει δεν το αξιζει ειναι δικο της θεμα. απλα δεν αντεχει πια το πορτοφολι.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ναι και εγω την ειδα απο κοντα προσφατα γι αυτο και το εγραψα οποτε πρεπει να υπωθει. απο εκει και περα οι τιμες αυτες ειναι.εγω βασικα δεν ειμαι της αποψης οτι πρεπει να πεσει. αν θεωρει οτι ετσι εχει πελατες καλα κανει. μονο αν φτασει στο σημειο να διαμαρτυρηθει για την πελατεια θα ειμαι αντιθετος. αλλα με τι τιμες παιζει η καθεμια το αξιζει δεν το αξιζει ειναι δικο της θεμα. απλα δεν αντεχει πια το πορτοφολι.
σιγουρα ο καθενας οριζει τις τιμες που αυτος γουσταρει
αλλα για να λεω εγω οτι εχει αλλοπροσαλλη τιμολογιακη πολιτικη δεν το λεω τυχαια εχω πολλα θεματα διαφορετικου τυπου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom