Νέα

thelxi trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gt13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
θα υποστιριζεις γιατρε την αποψη σου μεχρι θανατου :rockon: :rockon: :rockon:
βεβαια οπως εχουμε πει καποια πραγματα αλλαζουν οπως λες με την αθηνα καλη ωρα και παλι θα το πεις οτι εχει βελτιωθει και αυτο ειναι το σωστο
οπως για παραδειγμα εγω ετυχε να βρεθω στον ιδιο χωρο με καποια που στο παρελθον ηταν κροςς και την εχω ξεσκισει πατοκορφα στην κριτικη σε ολα(με τον αγαπημενο φιλο hoty θυμαμαι τοτε :S :S)
εχει βελτιωθει απιστευτα τωρα και μαλιστα οφειλω να πω, οτι πλεον ειναι απο τα καλυτερα κοματια στην πολη πλεον, ασχετα αν εχω καποιες ενστασεις ακομη σε ορισμενα θεματα
να σου δωσω να καταλαβεις απο το 2 πηγε στο 8-9 για πλακα εμφανισιακως..τρομερη :rockon:
Αυτη η γαμημενη τεχνολογια παθαινει coco bloco μερικες φορες

τη μου θυμησες ρε alefa ...  :think: :grin: :grin:

submale28

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
4
Πόντοι
1
ναι σε πιστευω οτι σιγουρα γνωριζεις πολλα παραπανω...γι αυτο και υποκλιθηκα απο την αρχη ;)

submale28

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
4
Πόντοι
1
απλα επειδη και εγω δεν ειμαι τοσο νεος οσο δειχνω... στο αθλημα την στελλα πρωτη φορα επικοινωνησα μεσω fatsa.gr εκει ηταν ακριβως οπως ειπες κροσσοκατασταση ακομα και ζητουσε 40ευρω τοτε.

submale28

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
4
Πόντοι
1
και εσυ ζινεντιν με μπερδεψες με το repeat αλλα το ξεδιαλυνες μονος σου :)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
απλα επειδη και εγω δεν ειμαι τοσο νεος οσο δειχνω... στο αθλημα την στελλα πρωτη φορα επικοινωνησα μεσω fatsa.gr εκει ηταν ακριβως οπως ειπες κροσσοκατασταση ακομα και ζητουσε 40ευρω τοτε.
δεν μπορω να πω περισσοτερα δημοσια δυστηχως για το θεμα κωλυομαι :S
εμπασι περιπτωση λεμε αυτο που βλεπουμε τωρα...και αυτο ειναι πολυ καλο πλεον
βεβαια πελατης ουτως ή αλλως δεν θα γινομουν λογο επειδη εχει το βασικο μειονεκτημα(ξερει ο μαρικος τι λεω :grin:) και οταν υπαρχει το βασικο μειονεκτημα ο αλεφαντος την οριζει την περιπτωση κατω του μετριου και ας κανει παπαδες στο υπολοιπο κομματι του σεξ

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
αγαπημενους φιλους οπως ο hoty...ρε alefa !!!

με το hoty γιατρε εχουμε σκοτωθει δημοσια πολλες φορες,εχουμε ανταλλαξει τετοια πουστλουκια(που λενε και στην τουμπα :grin:)αλλα τον τελευταιο καιρο ηταν ο καλυτερος μου φιλος εδω :rockon: :rockon: :rockon:
λογο επειδη τα ειπαμε πριβε πολλες φορες και τα βρηκαμε,μιλαμε για ενα τρομερο παιδι και φιλος με ολη τι σημασια της λεξης
λυπαμαι γιατι τα παρατησε αλλα μαθαινω οτι ειναι καλα στη ζωη του και αυτο ειναι πολυ καλο :rockon: :rockon: :rockon:

submale28

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
4
Πόντοι
1
οκ βεβαια τωρα δεν καταλαβα εγω ποιο ειναι αυτο το κομματι αλλα σε πιστευω οτι παιζει ρολο :) εγω αντιθετα καποια στιγμη μπορει και να την τιμησω και αν γινει θα εχεις πρωτος και την κριτικη μου.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
οκ βεβαια τωρα δεν καταλαβα εγω ποιο ειναι αυτο το κομματι αλλα σε πιστευω οτι παιζει ρολο :) εγω αντιθετα καποια στιγμη μπορει και να την τιμησω και αν γινει θα εχεις πρωτος και την κριτικη μου.
ρωτα το μαρικο να σου πει ποιο ειναι το βασικο μειονεκτημα οταν κανεις σεξ με μια τρανς και ας κανει αυτη παπαδες στο υπολοιπο κρεββατι :grin: :grin: :grin:
ο ζιζου ισως το επιασε το θεμα :grin:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
τι εστι μαρικος αρχικα;
δεν ξερεις ρε γιατρε τον αρχοντα των αθηνων? :S
σε βρισκω αδιαβαστω δικε μου :grin:
αντε να σε διευκολυνω λιγο πηγαινε και διαβασε την κριτικη για την φοξ του αλλου αρχοντα των αθηνων του lycien(με τον οποιον εχουμε πληρη ταυτιση στα θεμα σεξ με τρανς)και θα καταλαβεις ποιο ειναι το βασικο μειονεκτημα :grin:

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
με το hoty γιατρε εχουμε σκοτωθει δημοσια πολλες φορες,εχουμε ανταλλαξει τετοια πουστλουκια(που λενε και στην τουμπα :grin:)αλλα τον τελευταιο καιρο ηταν ο καλυτερος μου φιλος εδω :rockon: :rockon: :rockon:
λογο επειδη τα ειπαμε πριβε πολλες φορες και τα βρηκαμε,μιλαμε για ενα τρομερο παιδι και φιλος με ολη τι σημασια της λεξης
λυπαμαι γιατι τα παρατησε αλλα μαθαινω οτι ειναι καλα στη ζωη του και αυτο ειναι πολυ καλο :rockon: :rockon: :rockon:
τρομερο παιδι οπως λες  και χαιρομαι που ειναι καλα :rockon: :rockon: :rockon:

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
ρωτα το μαρικο να σου πει ποιο ειναι το βασικο μειονεκτημα οταν κανεις σεξ με μια τρανς και ας κανει αυτη παπαδες στο υπολοιπο κρεββατι :grin: :grin: :grin:
ο ζιζου ισως το επιασε το θεμα :grin:
τη να ξαναπαιξω σε... φωτια στα κοκκινα... τολη βοσκοπουλο? :2funny: :2funny:

submale28

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
4
Πόντοι
1
βασικα την διαβασα και 2 σημεια βρηκα πιθανα που ισως να ενοχλουν οχι κατι αλλο. πρωτον οτι δεν εχυσε πραγμα που το πετυχαινεις συχνα. και δευτερον οτι δεν φιλαει αλλα και αυτο το πετυχαινεις συχνα.
εκτος αν ειναι κατι αλλο που δεν επιασα και παλι :)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
βασικα την διαβασα και 2 σημεια βρηκα πιθανα που ισως να ενοχλουν οχι κατι αλλο. πρωτον οτι δεν εχυσε πραγμα που το πετυχαινεις συχνα. και δευτερον οτι δεν φιλαει αλλα και αυτο το πετυχαινεις συχνα.
εκτος αν ειναι κατι αλλο που δεν επιασα και παλι :)
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
τελος κατεβαζουμε ταμπελα κατω του μετριου παμε παρακατω :grin: :grin:

submale28

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
4
Πόντοι
1
:) Οκ τοτε τουλαχιστον ,ετσι για να μπαινω και στο νοημα.

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
ρε παιδια γραφετε τοσες σελιδες αλλα τιποτα χρησιμο δεν αναφερατε
για την Θελξη νομιζω φαινεται απο τις φωτο οτι ειναι κρος
οποτε δεν ειναι φουλ ταιμ τρανς, λογικο να εχει και ζωη σαν αντρας
επιλογες του καθενος ειναι αυτες, αλλα δεν νομιζω να εξαπατησε και κανεναν
τωρα αν δεν σας αρεσει δεν πατε, αλλα δεν καθεστε να γραφετε και τοσες αερολογιες
εγω δεν εχω παει, αλλα θα ηθελα να δοκιμασω, ετσι γιατι παντα βαζω πανω απ ολα την δικια μου κριση και οχι την κριση των αλλων
αν παω και δεν μ αρεσει θα πω παμε γι αλλα και πιθανοτατα να γραψω και εδω γιατι δεν μ αρεσε
ας ειμαστε και λιγο περισσοτερο ανεκτικοι, ετσι κι αλλιως σε θεματα που αφορουν την πανσεξουαλικοτητα γραφουμε

ΥΓ οσο για τον χοτυ, γιατι πιστευω οτι ειναι στο σαιτ με αλλο ψευδωνυμο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom