Επισκέπτης
ωραιο copy-paste..Πρέπει να ξεκαθαριστεί κάτι που για ευνόητους λόγους κάποιοι προσπαθούν να το αποκρύψουν.
με το κομματι πληρωνεσαι???
ωραιο copy-paste..Πρέπει να ξεκαθαριστεί κάτι που για ευνόητους λόγους κάποιοι προσπαθούν να το αποκρύψουν.
ωραιο copy-paste..Υπάρχει και μία άλλη περίπτωση που συζητιέται πολύ.
Ταυτίζονται,εγώ μπάτσο και αριστερό πάντως δεν ξέρω!!!
Tρελανέ με και πες οτί δεν είμαστε πολλοί οι ρατσιστές σε αυτή την χώρα!!!κατάλβες τη μαλακία σου και το γυρνάς στην πλάκα ε?
και γω ξέρω ότι μέχρι να αρχίσουν να μπαίνουν με πανελλαδικές οι μπάτσοι, απ το 81 και μετά μπαίναν όποιοι είχαν πράσινη ή κόκκινη κάρτα (όπως και πριν βέβαια αλλά αυτοί πήραν ήδη σύνταξη).
οπότε μη μου λες για μπάτσους = δεξιοί γιατί γελάνε και οι πέτρες!
όσο για τη μαγκιά τους σε αλλοδαπούς να σου θυμήσω απλά (κάτι που ισχύει για όοοοολους τους δημόσιους υπάλληλους) ότι τον ίδιο "ρατσισμό" και επίδειξη εξουσίας εφαρμόζουν και στους έλληνες!
οπότε άσε τα περί ρτατσισμού της ελληνικής κοινωνίας και τα περί ξενοφοβίας για τους μαλάκες του τσίριζα!
μία είναι η λύση: Πτώχευση! και τον πούλο όλοι οι μαλάκες δημ.υπάλληλοι και πάμε πάλι απ το μηδέν!
.... και τον πούλο όλοι οι μαλάκες δημ.υπάλληλοι και πάμε πάλι απ το μηδέν!
Nαι ρε οι ΝΔ είναι εκτός!!!...να σου θυμίσω ότι οι Δ.Υ. αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του ΠΑΣΟΚ
Nαι ρε οι ΝΔ είναι εκτός!!!
Παρεθέσε και τίποτα στοιχεία-πηγές και με έπεισες!!! ;)κανένας δεν είπε ότι η ΝΔ είναι εκτός... πάντως την αναλογία των ΠΑΣΟκων στην δημόσια διοίκηση μπορείς κάλιστα να την δείς από τα αποτελέσματα των εκλογών της ΑΔΕΔΥ... σύμφωνα με αυτά την ραχοκοκαλιά του ΠΑΣΟΚ αποτελούν οι Δ.Υ....
είτε ΝΔ είτε ΠΑΣΟΚ δεν ισχύει πάντως το περί ακροδεξιάς αστυνομίας!Nαι ρε οι ΝΔ είναι εκτός!!!
είτε ΝΔ είτε ΠΑΣΟΚ δεν ισχύει πάντως το περί ακροδεξιάς αστυνομίας!
Σου παρέθεσα παραπάνω στοιχεία,ρίξε μία ματιά.είτε ΝΔ είτε ΠΑΣΟΚ δεν ισχύει πάντως το περί ακροδεξιάς αστυνομίας!
το καταλαβαίνεις αυτό?
τώρα δεν ξέρω από πού πηγάζει το κόμπλεξ αυτό περί ρατσιστικής Ελλάδας.....
σου ξαναλέω πάντως ότι στην "πολιτισμένη" Ευρώπη τα εγκλήματα λόγο ρατσισμού είναι ρουτίνα, κάτι που εδώ ακόμα (ευτυχώς) δεν έχει καν ξεκινήσει.
Η Ελλάδα είναι μια ασφαλής χώρα για όλους τους ξένους που έρχονται είτε ως τουρίστες είτε ως μετανάστες (βέβαι στν ομόνοια το βράδι δεν ξέρω κατά πόσο ασφαλής είναι για τους έλληνες αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία)
Ψεύτικηηη αριστερή προπαγάνδααα όλαα ρεεε!!!αντε δες εδώ . τεμπέλη που βαριέσαι να ψάχνεις
Ψεύτικηηη αριστερή προπαγάνδααα όλαα ρεεε!!!
Βρε και η τρίχα(όπως λες) είναι κάτι που υφίσταται,αλοίμονο αν έσφαζαν κατα χιλιάδες τους αλλοδαπούς και αριστερούς στους δρόμους!!!ψευτικη όχι.. αριστερή προπαγάνδα ναι... την τρίχα την κάνουμε τριχιά...
Μετά την 5ετία ΝΔ πάντως ανέβηκαν οι άλλοι!!!
Tρελανέ με και πες οτί δεν είμαστε πολλοί οι ρατσιστές σε αυτή την χώρα!!!
Εγώ από άτομα στην παρέα μου και ακούω οτί οι Αλβανοί είναι γεννημένοι κλέφτεεες!!!
Διάβασε και εδώ και ψάξε στο google να δεις και για την Χ.Α.:
Υ.Γ.Είπα μπάτσος=δεξιός=οι περισσότεροι στην ΕΛΛΑΣ,ο αστυνομικός άλλο θέμα αλλά μειοψηφία....
Βρε και η τρίχα(όπως λες) είναι κάτι που υφίσταται,αλοίμονο αν έσφαζαν κατα χιλιάδες τους αλλοδαπούς στους δρόμους!!!
Υ.Γ.Ερώτηση σχετικά με τα προηγούμενα:
Στην ΑΔΕΔΥ υπάγεται η Ελλάς και τα δημόσια νοσοκομεία;;;