Νέα

Θέλουμε Δημοψήφισμα για τη Λαθρομετανάστευση και το θέλουμε ΤΩΡΑ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GrP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 159K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να φύγους οι παράνομοι μετανάστες απο την Ελλάδα άμεσα!

• Ναι

Ψήφοι: 97 92,4%
  • Όχι

Ψήφοι: 8 7,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    105

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Ταυτίζονται,εγώ μπάτσο και αριστερό πάντως δεν ξέρω!!! :2funny: :2funny:

κατάλβες τη μαλακία σου και το γυρνάς στην πλάκα ε?

και γω ξέρω ότι μέχρι να αρχίσουν να μπαίνουν με πανελλαδικές οι μπάτσοι, απ το 81 και μετά μπαίναν όποιοι είχαν πράσινη ή κόκκινη κάρτα (όπως και πριν βέβαια μπλε,αλλά αυτοί πήραν ήδη σύνταξη).

οπότε μη μου λες για μπάτσους = δεξιοί γιατί γελάνε και οι πέτρες!

όσο για τη μαγκιά τους σε αλλοδαπούς να σου θυμήσω απλά (κάτι που ισχύει για όοοοολους τους δημόσιους υπάλληλους) ότι τον ίδιο "ρατσισμό" και επίδειξη εξουσίας εφαρμόζουν και στους έλληνες!

οπότε άσε τα περί ρτατσισμού της ελληνικής κοινωνίας και τα περί ξενοφοβίας για τους μαλάκες του τσίριζα!

μία είναι η λύση: Πτώχευση! και τον πούλο όλοι οι μαλάκες δημ.υπάλληλοι και πάμε πάλι απ το μηδέν!

Επισκέπτης
κατάλβες τη μαλακία σου και το γυρνάς στην πλάκα ε?
και γω ξέρω ότι μέχρι να αρχίσουν να μπαίνουν με πανελλαδικές οι μπάτσοι, απ το 81 και μετά μπαίναν όποιοι είχαν πράσινη ή κόκκινη κάρτα (όπως και πριν βέβαια αλλά αυτοί πήραν ήδη σύνταξη).
οπότε μη μου λες για μπάτσους = δεξιοί γιατί γελάνε και οι πέτρες!
όσο για τη μαγκιά τους σε αλλοδαπούς να σου θυμήσω απλά (κάτι που ισχύει για όοοοολους τους δημόσιους υπάλληλους) ότι τον ίδιο "ρατσισμό" και επίδειξη εξουσίας εφαρμόζουν και στους έλληνες!
οπότε άσε τα περί ρτατσισμού της ελληνικής κοινωνίας και τα περί ξενοφοβίας για τους μαλάκες του τσίριζα!
μία είναι η λύση: Πτώχευση! και τον πούλο όλοι οι μαλάκες δημ.υπάλληλοι και πάμε πάλι απ το μηδέν!
Tρελανέ με και πες οτί δεν είμαστε πολλοί οι ρατσιστές σε αυτή την χώρα!!! :cheesy:
Εγώ από άτομα στην παρέα μου και ακούω οτί οι Αλβανοί είναι  γεννημένοι κλέφτεεες!!! :2funny: :2funny:

Διάβασε και εδώ και ψάξε στο google να δεις και για την Χ.Α.:

Υ.Γ.Είπα μπάτσος=δεξιός=οι περισσότεροι στην ΕΛΛΑΣ,ο αστυνομικός άλλο θέμα αλλά μειοψηφία....

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Nαι ρε οι ΝΔ είναι εκτός!!! :tooth: :tooth: :tooth:

κανένας δεν είπε ότι η ΝΔ είναι εκτός... πάντως την αναλογία των ΠΑΣΟκων στην δημόσια διοίκηση μπορείς κάλιστα να την δείς από τα αποτελέσματα των εκλογών της ΑΔΕΔΥ... σύμφωνα με αυτά την ραχοκοκαλιά του ΠΑΣΟΚ αποτελούν οι Δ.Υ....

Επισκέπτης
κανένας δεν είπε ότι η ΝΔ είναι εκτός... πάντως την αναλογία των ΠΑΣΟκων στην δημόσια διοίκηση μπορείς κάλιστα να την δείς από τα αποτελέσματα των εκλογών της ΑΔΕΔΥ... σύμφωνα με αυτά την ραχοκοκαλιά του ΠΑΣΟΚ αποτελούν οι Δ.Υ....
Παρεθέσε και τίποτα στοιχεία-πηγές και με έπεισες!!! ;)

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Nαι ρε οι ΝΔ είναι εκτός!!! :tooth: :tooth: :tooth:
είτε ΝΔ είτε ΠΑΣΟΚ δεν ισχύει πάντως το περί ακροδεξιάς αστυνομίας!

το καταλαβαίνεις αυτό?

τώρα δεν ξέρω από πού πηγάζει το κόμπλεξ αυτό περί ρατσιστικής Ελλάδας.....

σου ξαναλέω πάντως ότι στην "πολιτισμένη" Ευρώπη τα εγκλήματα λόγο ρατσισμού είναι ρουτίνα, κάτι που εδώ ακόμα (ευτυχώς) δεν έχει καν ξεκινήσει.

Η Ελλάδα είναι μια ασφαλής χώρα για όλους τους ξένους που έρχονται είτε ως τουρίστες είτε ως μετανάστες (βέβαι στν ομόνοια το βράδι δεν ξέρω κατά πόσο ασφαλής είναι για τους έλληνες αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία)

Επισκέπτης

Συνημμένα

• oi_mpatsoi_poulane_thn_hrwinh.jpg
    oi_mpatsoi_poulane_thn_hrwinh.jpg
    6,6 KB · Εμφανίσεις: 20

Επισκέπτης
είτε ΝΔ είτε ΠΑΣΟΚ δεν ισχύει πάντως το περί ακροδεξιάς αστυνομίας!

το καταλαβαίνεις αυτό?

τώρα δεν ξέρω από πού πηγάζει το κόμπλεξ αυτό περί ρατσιστικής Ελλάδας.....

σου ξαναλέω πάντως ότι στην "πολιτισμένη" Ευρώπη τα εγκλήματα λόγο ρατσισμού είναι ρουτίνα, κάτι που εδώ ακόμα (ευτυχώς) δεν έχει καν ξεκινήσει.

Η Ελλάδα είναι μια ασφαλής χώρα για όλους τους ξένους που έρχονται είτε ως τουρίστες είτε ως μετανάστες (βέβαι στν ομόνοια το βράδι δεν ξέρω κατά πόσο ασφαλής είναι για τους έλληνες αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία)
Σου παρέθεσα παραπάνω στοιχεία,ρίξε μία ματιά.
Μα μόνο ο τραμπουκισμός τους είναι καθαρά φασιστική νοοτροπία από την Χούντα ακόμα ριζωμένη!!!
Καλα θα μου πεις σε λίγο οτί οι αλλοδαποί είναι και σε καλύτεροι μοίρα από τους Ελληνές!!! :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
αντε δες εδώ . τεμπέλη που βαριέσαι να ψάχνεις
Ψεύτικηηη αριστερή προπαγάνδααα όλαα ρεεε!!! :booty:

Μετά την 5ετία ΝΔ πάντως ανέβηκαν οι άλλοι!!! :dancing:

Επισκέπτης
ψευτικη όχι.. αριστερή προπαγάνδα ναι... την τρίχα την κάνουμε τριχιά...
Βρε και η τρίχα(όπως λες) είναι κάτι που υφίσταται,αλοίμονο αν έσφαζαν κατα χιλιάδες τους αλλοδαπούς και αριστερούς στους δρόμους!!!

Υ.Γ.Ερώτηση σχετικά με τα προηγούμενα:
Στην ΑΔΕΔΥ υπάγεται η Ελλάς και τα δημόσια νοσοκομεία;;; :think:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Tρελανέ με και πες οτί δεν είμαστε πολλοί οι ρατσιστές σε αυτή την χώρα!!! :cheesy:
Εγώ από άτομα στην παρέα μου και ακούω οτί οι Αλβανοί είναι  γεννημένοι κλέφτεεες!!! :2funny: :2funny:

Διάβασε και εδώ και ψάξε στο google να δεις και για την Χ.Α.:

Υ.Γ.Είπα μπάτσος=δεξιός=οι περισσότεροι στην ΕΛΛΑΣ,ο αστυνομικός άλλο θέμα αλλά μειοψηφία....

μ αρέσεις γιατί σε 3 σειρές θέτεις 15 διαφορετικά θέματα!

καταεχήν το μπάτσος=δεξιός είναι ζουντικό κατάλοιπο περασμένο σε σας απ τους αριστερούς γοννείς σας μια και εσείς δεν έχετε βιώματα απ αυτό!

να σου θυμίσω παρεπιπτόντως ότι είναι άκρως ρατσιστικό να θεωρείς υποτιμητικό κάποιον να είναι δεξιός, βάζοντάς τον στην ίδια μοίρα με νεοναζί κτλ εγκληματικά στοιχεία.Αλλά το προσπερνάω μια και ξέρω ότι κι αυτό είναι κατάλοιπο της αριστερής προπαγάνδας και κόμπλεξ.

Η αναφορά στο "όλοι οι αλβανοί έχουν γεννηθεί κλέφτες" δεν συνεπάγεται ότι τους σκοτώνουμε κιόλας όπως κάνανε οι αντίστοιχοι ανατολικοί στα κομμουνιστικά καθεστώτα!

οπότε οι μεγαλύτεροι ρατσιστές-δολοφόνοι είναι οι κομμουνιστές και το απέδειξαν εμπράκτως σε όσες ΄χωρες είχαν την εξουσία!

θα σε παρακαλέσω λοιπόν να μην εξισώνεις τους δολοφόνους-ρατσιστές αριστερούς με απλούς δεξιούς πολίτες που καταγράφουν μια πραγματικότητα (και μην μου πεις ότι δεν είναι πραγματικότητα η λαμογιά των αλβανών! έχω συνεργαστεί και έχω ακόμα φιλαράκια από κει και το λένε κι οι ίδιοι! δεν είναι ρατσισμός αυτός! Ρατσισμός είναι το να ασκείς βία εξαιτίας αυτού που υποστηρίζεις)

τέλος για την ΧΑ δεν με ενδιαφέρει καθώς σου είπα ότι εκφράζει το 0,000000% της ελληνικής κοινωνίας και μάλιστα δεν έχει διαπράξει φόνο! Αν λοιπόν η ΧΑ αντιπροσωπεύει το ρατσισμό στην Ελλάδα τότε δικαίως πιστεύω ότι είμαστε οι πιο φιλόξενοι της Ευρώπης!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Βρε και η τρίχα(όπως λες) είναι κάτι που υφίσταται,αλοίμονο αν έσφαζαν κατα χιλιάδες τους αλλοδαπούς στους δρόμους!!!

Υ.Γ.Ερώτηση σχετικά με τα προηγούμενα:
Στην ΑΔΕΔΥ υπάγεται η Ελλάς και τα δημόσια νοσοκομεία;;; :think:

τα δημόσια νοσοκομεία ναι... η Ελάς ναι.. η Ελλάς όχι

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
153
Εμφανίσεις
9K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom