Επισκέπτης
Υπέπεσα σε ένα φάουλ με το δεξιός το ομολογώ,φασίστας έπρεπε να γράψω......μ αρέσεις γιατί σε 3 σειρές θέτεις 15 διαφορετικά θέματα!
καταεχήν το μπάτσος=δεξιός είναι ζουντικό κατάλοιπο περασμένο σε σας απ τους αριστερούς γοννείς σας μια και εσείς δεν έχετε βιώματα απ αυτό!
να σου θυμίσω παρεπιπτόντως ότι είναι άκρως ρατσιστικό να θεωρείς υποτιμητικό κάποιον να είναι δεξιός, βάζοντάς τον στην ίδια μοίρα με νεοναζί κτλ εγκληματικά στοιχεία.Αλλά το προσπερνάω μια και ξέρω ότι κι αυτό είναι κατάλοιπο της αριστερής προπαγάνδας και κόμπλεξ.
Η αναφορά στο "όλοι οι αλβανοί έχουν γενηθεί κλέφτες" δεν συνεπάγεται ότι τους σκοτώνουμε κιόλας όπως κάνανε οι αντίστοιχοι ανατολικοί στα κομμουνιστικά καθεστώτα!
οπότε οι μεγαλύτεροι ρατσιστές-δολοφόνοι είναι οι κομμουνιστές και το απέδειξαν εμπράκτως σε όσες ΄χωρες είχαν την εξουσία!
θα σε παρακαλέσω λοιπόν να μην εξισώνεις τους δολοφόνους-ρατσιστές αριστερούς με απλούς δεξιούς πολίτες που καταγράφουν μια πραγματικότητα (και μην μου πεις ότι δεν είναι πραγματικότητα η λαμογιά των αλβανών! έχω συνεργαστεί και έχω ακόμα φιλαράκια από κει και το λένε κι οι ίδιοι! δεν είναι ρατσισμός αυτός! Ρατσισμός είναι το να ασκείς βία εξαιτίας αυτού που υποστηρίζεις)
τέλος για την ΧΑ δεν με ενδιαφέρει καθώς σου είπα ότι εκφράζει το 0,000000% της ελληνικής κοινωνίας και μάλιστα δεν έχει διαπράξει φόνο! Αν λοιπόν η ΧΑ αντιπροσωπεύει το ρατσισμό στην Ελλάδα τότε δικαίως πιστεύω ότι είμαστε οι πιο φιλόξενοι της Ευρώπης!
Η πιο φιλόξενη της Ευρώπης όχι,αν συγκρίνεις με Γερμανία και Αυστρία ναι σίγουρα!!!
Υ.Γ.Ο Κουμμουνισμος που αναφέρεις δεν έχει σχέση με κουμμουνισμό ιδεολογικά,κόκκινη Χούντα θα το χαρακτήριζα!!!