Νέα

Θέλουμε Δημοψήφισμα για τη Λαθρομετανάστευση και το θέλουμε ΤΩΡΑ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GrP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 159K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να φύγους οι παράνομοι μετανάστες απο την Ελλάδα άμεσα!

• Ναι

Ψήφοι: 97 92,4%
  • Όχι

Ψήφοι: 8 7,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    105

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μωρη καριολα δεν σου εχω πει να μην γραφεις παπαριες???
πως ειναι δυνατον να σκεφτεσαι ισοπεδωτικα-ρατσιστικα απο την στιγμη που εισαι τρανς & ζεις την καταπιεση της υποκριτικης κοινωνιας μας???
αει φαε κανα πουτσο να στανιαρεις..

ο πελάτης ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ.
όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Επισκέπτης
"Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ"
Albert Einstein

Συνημμένα

• 22234_102616549768153_100000594254703_66926_4084088_n.jpg
    22234_102616549768153_100000594254703_66926_4084088_n.jpg
    12,5 KB · Εμφανίσεις: 16

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
"Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ"
Albert Einstein

Ο Αϊνστάιν που βίωσε το ρατσισμό στη ναζιστική Γερμανία δεν μπόρεσε να προβλέψει κάτι φίλε, κάνοντας αυτή τη δήλωση.....

ότι τα πιο "πολιτισμένα" κράτη (σαν κι αυτό της Γερμανίας) έχουν κάνει το ρατσισμό και τον εθνικισμό "σημαία" τους!

αν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ αυτών, δεν ξέρω....

είναι όμως πραγματικότητα!

Επισκέπτης
Ο Αϊνστάιν που βίωσε το ρατσισμό στη ναζιστική Γερμανία δεν μπόρεσε να προβλέψει κάτι φίλε, κάνοντας αυτή τη δήλωση.....

ότι τα πιο "πολιτισμένα" κράτη (σαν κι αυτό της Γερμανίας) έχουν κάνει το ρατσισμό και τον εθνικισμό "σημαία" τους!

αν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ αυτών, δεν ξέρω....

είναι όμως πραγματικότητα!
Λάθος,στην Γερμανία και σε πολλά άλλα κράτη είναι παράνομες εθνικιστικές οργανώσεις σαν την Χ.Α. σήμερα.
Τώρα αν μιλάς για το χτες συμφωνώ,σαφώς κάτω από εθνικιστικές θεωρίες πετυχαίνεις να χαλιναγωγήσεις την μάζα και να την οδηγήσεις όπου θες εύκολα!!!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Λάθος,στην Γερμανία και σε πολλά άλλα κράτη είναι παράνομες εθνικιστικές οργανώσεις σαν την Χ.Α. σήμερα.
Τώρα αν μιλάς για το χτες συμφωνώ,σαφώς κάτω από εθνικιστικές θεωρίες πετυχαίνεις να χαλιναγωγήσεις την μάζα και να την οδηγήσεις όπου θες εύκολα!!!

μάλλον σε άλλο πλανήτη ζεις φιλαράκι!

σου θυμίζει κάτι το όνομα Λεπέν?

ξέρεις μηπως τι γίνεται στην Αυστρία????

έχεις υπόψιν σου πόσες ναζιστικές οργανώσεις υπάρχουν στη Γερμανία? (αν το γουγλήξεις θα δεις)!

τέλος, ξέρεις πόσοι νεκροί μαύροι, αφρικανοί και γενικά μετανάστες υπάρχουν από ακροδεξιές οργανώσεις στην "πολιτισμένη" ΕΕ?
ψάξε αντίστοιχα και πόσοι είναι στην "ακροδεξιά" και "εθνικιστική" Ελλάδα και έλα πες μου τα αποτελέσματα της σύγκρισης!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
παπαζόλη: και μην ποστάρεις το ίδιο κείμενο σε δύο θρεντς! ;)

το εμπεδώσαμε και σε ένα! :grin: :grin: :grin: :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
μάλλον σε άλλο πλανήτη ζεις φιλαράκι!
σου θυμίζει κάτι το όνομα Λεπέν?
ξέρεις μηπως τι γίνεται στην Αυστρία????
έχεις υπόψιν σου πόσες ναζιστικές οργανώσεις υπάρχουν στη Γερμανία? (αν το γουγλήξεις θα δεις)!
τέλος, ξέρεις πόσοι νεκροί μαύροι, αφρικανοί και γενικά μετανάστες υπάρχουν από ακροδεξιές οργανώσεις στην "πολιτισμένη" ΕΕ?
ψάξε αντίστοιχα και πόσοι είναι στην "ακροδεξιά" και "εθνικιστική" Ελλάδα και έλα πες μου τα αποτελέσματα της σύγκρισης!
Υπάρχουν ναζιστικές οργανώσεις σε πολλές χώρες δεν διαφωνώ,όχι όμως νόμιμες σε όλες(Αμερική νομίζω γίνεται χαμός).
Πολλοί είναι στην Ελλάδα,συμφωνούμε.....

Y.Γ.Στο 4:49 άκου....

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Υπάρχουν ναζιστικές οργανώσεις σε πολλές χώρες δεν διαφωνώ,όχι όμως νόμιμες σε όλες(Αμερική νομίζω γίνεται χαμός).
Πολλοί είναι στην Ελλάδα,συμφωνούμε.....

πριν απαντήσεις σε συμβουλεύω να ψάξεις!

ποιοι είναι παράνομοι στην ΕΕ ρε????????/

ο Λεπέν?

ή η Αυστριακή κυβέρνηση?

αν δεν ξέρεις ρώτα πρώτα!

(και βρες μου πόσοι είναι οι νεκροί μετανάστες-αποτέλεσμα βίας ακροδεξιών οργανώσεων. Μην τα πετάς έτσι χωρίς να έχεις στοιχεία......)

Επισκέπτης
πριν απαντήσεις σε συμβουλεύω να ψάξεις!

ποιοι είναι παράνομοι στην ΕΕ ρε????????/

ο Λεπέν?

ή η Αυστριακή κυβέρνηση?

αν δεν ξέρεις ρώτα πρώτα!

(και βρες μου πόσοι είναι οι νεκροί μετανάστες-αποτέλεσμα βίας ακροδεξιών οργανώσεων. Μην τα πετάς έτσι χωρίς να έχεις στοιχεία......)

Πιάνεις μία χώρα και γενικεύεις....
Δεν καταγράφονται οι νεκροί μεταναστές,τραυματισμένοι ή που έχουν υποστεί βία γιατί υπάρχει διασύνδεση μεγάλη με την αστυνομία των εθνικιστικών οργανώσεων και είναι ανύπαρκτοί στην χώρα μας στα χαρτιά.
Πεθαίνουν ζούνε δεν καταγράφεται....

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Ποιάνεις μία χώρα και γενικεύεις....
Δεν καταγράφονται οι νεκροί μεταναστές,τραυματισμένοι ή που έχουν υποστεί βία γιατί υπάρχει διασύνδεση μεγάλη με την αστυνομία των εθνικιστικών οργανώσεων και είναι ανύπαρκτοί στην χώρα μας στα χαρτιά.
Πεθαίνουν ζούνε δεν καταγράφεται....

Παλικάρι μου βγάλε τα κομμουνιστικά γιαλιά του παρελθόντος και άσε τις πιπίλες που ακούς απ τους τσιριζέους!

εγώ δεν γενικεύω με ΜΙΑ χώρα όπως λες!

σου ανέφερα τουλάχιστον 3 παραδείγματα των πιο "πολιτισμένων"  χωρών της ΕΕ.

μου είπες ότι είναι παράνομοι σε ΟΛΗ την Ευρώπη (πράγμα που είναι αναληθές)

μετά σου ζητάω να μου πεις πόσοι? είναι οι νεκροί μετανάστες εδώ και πόσοι έξω...

πάλι με γενικότητες και με φανατισμό μου απαντάς!

Απάντηση λοιπόν: ΚΑΝΕΝΑΣ!

και δεν είναι θέμα καταγραφής όπως λες. είναι η πραγματικότητα!

όσο κι αν θέλουν κάποιοι (και δυστυχώς τσιμπάτε πολλοί) να παρουσιάσουν την Ελλάδα ως χώρα ρατσισμού και ξενοφοβίας, δεν είναι έτσι!

δεν υπάρχουν αποδείξεις για κάτι τέτοιο!

κι αν η ΧΑ του 0,000000% είναι η απόδειξη του ρατσισμού στην Ελλάδα, τότε είμαστε σε πολύ καλό δρόμο!
οι Αυστριακοί πχ βγάλαν κυβέρνηση!
και οι υπόλοιποι ευρωπαίοι έχουν εκπροσώπους στη βουλή.

βγάλτε τις παροπίδες και δείτε την πραγματικότητα!

Επισκέπτης

Συνημμένα

• 19056_1081959666004_1736723475_152654_4845729_n.jpg
    19056_1081959666004_1736723475_152654_4845729_n.jpg
    18,3 KB · Εμφανίσεις: 15

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
μετά σου ζητάω να μου πεις πόσοι? είναι οι νεκροί μετανάστες εδώ και πόσοι έξω...

Απάντηση λοιπόν: ΚΑΝΕΝΑΣ!

στο 5:14 άκου τον Χρυσοχοϊδη......."έχουν εεεε τραυματίσει εεεε πάρα πολλούς...." ;)

Επισκέπτης
τραβα ρε να μαλακιστεις με την ΠΠ..
καραρατσιστες & μαλιστα του χειριστου ειδους ειναι οι ελλΕηναρες..
ποσα τσιγκανοπουλα φοιτουν μαζι με τα εθνικως καθαρα κωλοπαιδια σας???
ΧΟΥ ρε υποκριτη-φαρισαιε..

Analyst

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Πρέπει να ξεκαθαριστεί κάτι που για ευνόητους λόγους κάποιοι προσπαθούν να το αποκρύψουν.

Υπάρχουν τεσσάρων ειδών μετανάστες.

1. Οι μετανάστες που προέρχονται από κράτη της Ε.Ε. και έχουν τα ίδια δικαιώματα εργασίας και παραμονής στη χώρα μας όπως ακριβώς και εμείς στις δικές τους.
2. Οι μετανάστες που έρχονται από χώρες εκτός Ε.Ε. με χαρτιά πρόσκλησης από επιχειρήσεις ή ιδιώτες για να εργαστούν στη χώρα μας.
3. Οι μετανάστες από χώρες εκτός Ε.Ε. οι οποίοι επισκέπτονται τη χώρα μας νόμιμα ως τουρίστες και στη πορεία προσκομίζουν ετήσιες πρόσληψης από εταιρίες.
4. Μετανάστες από χώρες εκτός Ε.Ε. που έρχονται παράνομα στη χώρα μας και εργάζονται παράνομα.

Όταν μιλάμε για νομιμοποίηση των μεταναστών γενικά και αόριστα τότε απλά προσπαθούμε να μπερδέψουμε τον κόσμο.

Η πρώτη περίπτωση μεταναστών είναι ξεκαθαρισμένη και δε παρουσιάζει κανένα πρόβλημα που να χρίζει επίλυσης.

Η δεύτερη και η Τρίτη περίπτωση αφορά μετανάστες οι οποίοι ζουν νόμιμα στη χώρα μας και λογικά δεν παρουσιάζει πρόβλημα η διαμονή τους.

Η μόνη συνεπώς περίπτωση μεταναστών που χρειάζονται κάποιο είδος νομιμοποίησης είναι η τέταρτη περίπτωση. Δηλαδή συζητάμε για το εάν θα δίνουμε δικαιώματα Ευρωπαίου πολίτη σε όποιο λαθρομετανάστη εισέλθει στη χώρα μας. Εμείς δεν χρειάζεται να εκφέρουμε άποψη. Ας πάει ο Παπανδρέου να ρωτήσει τους Ευρωπαίους εταίρους μας εάν έχουν πρόβλημα, να δούμε με ποιό τρόπο θα τον διαολοστείλουν.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Ενά παράδειγμα:

Κάμια παρωπιδά πρόσφατα ακούστηκαν 3 περιστατικά(να στα θυμίσω):
Και ο βασανισμός Πακιστανού σε αστυνομικό τμήμα....

Υ.Γ.Όσο ψάχνω βρίσκω....

καλά ρε! σεληνιασμένος είσαι?

μπερδεύεις τις πούτσες με τις βούρτσες μου φαίνεται και συ!

απ τη μια μου λες για τη ΧΑ και απ την άλλη σαν παράδειγμα των ρατσιστικών οργανώσεων μου φέρνεις τους μπάτσους!

πας καλά αγόρι μου?

για την αστυνομία μου λες τώρα ή για τις ακροδεξιές οργανώσεις τύπου ΧΑ?

για να ξέρουμε για τι λέμε!

Analyst

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Πρέπει να ξεκαθαριστεί κάτι που για ευνόητους λόγους κάποιοι προσπαθούν να το αποκρύψουν.

Υπάρχουν τεσσάρων ειδών μετανάστες.

1. Οι μετανάστες που προέρχονται από κράτη της Ε.Ε. και έχουν τα ίδια δικαιώματα εργασίας και παραμονής στη χώρα μας όπως ακριβώς και εμείς στις δικές τους.
2. Οι μετανάστες που έρχονται από χώρες εκτός Ε.Ε. με χαρτιά πρόσκλησης από επιχειρήσεις ή ιδιώτες για να εργαστούν στη χώρα μας.
3. Οι μετανάστες από χώρες εκτός Ε.Ε. οι οποίοι επισκέπτονται τη χώρα μας νόμιμα ως τουρίστες και στη πορεία προσκομίζουν ετήσιες πρόσληψης από εταιρίες.
4. Μετανάστες από χώρες εκτός Ε.Ε. που έρχονται παράνομα στη χώρα μας και εργάζονται παράνομα.

Όταν μιλάμε για νομιμοποίηση των μεταναστών γενικά και αόριστα τότε απλά προσπαθούμε να μπερδέψουμε τον κόσμο.

Η πρώτη περίπτωση μεταναστών είναι ξεκαθαρισμένη και δε παρουσιάζει κανένα πρόβλημα που να χρίζει επίλυσης.

Η δεύτερη και η Τρίτη περίπτωση αφορά μετανάστες οι οποίοι ζουν νόμιμα στη χώρα μας και λογικά δεν παρουσιάζει πρόβλημα η διαμονή τους.

Η μόνη συνεπώς περίπτωση μεταναστών που χρειάζονται κάποιο είδος νομιμοποίησης είναι η τέταρτη περίπτωση. Δηλαδή συζητάμε για το εάν θα δίνουμε δικαιώματα Ευρωπαίου πολίτη σε όποιο λαθρομετανάστη εισέλθει στη χώρα μας. Εμείς δεν χρειάζεται να εκφέρουμε άποψη. Ας πάει ο Παπανδρέου να ρωτήσει τους Ευρωπαίους εταίρους μας εάν έχουν πρόβλημα, να δούμε με ποιό τρόπο θα τον διαολοστείλουν.

Analyst

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Υπάρχει και μία άλλη περίπτωση που συζητιέται πολύ. Και αυτή η περίπτωση είναι η έκδοση Ελληνικής ιθαγένειας στα παιδιά των μεταναστών, (νομίμων ή παρανόμων), αμέσως μόλις γεννηθούν. Ας μην ξεχνάμε πως από τη στιγμή που το παιδί έχει Ελληνική ιθαγένεια, αυτομάτως και οι συγγενείς πρώτου βαθμού μπορούν να μείνουν νόμιμα στην χώρα.

Εγώ θέλω πολύ να γίνει αυτό. Έχω συμφωνήσει με ένα φίλο πακιστανό να ανοίξουμε μία εταιρία «Γενικού Εμπορίου», με έδρα στην Αθήνα και υποκατάστημα στο Πακιστάν και τη Σομαλία. Θα έρχονται ζευγάρια από Αραβικές χώρες και Αφρική όταν μείνουν έγκυες οι γυναίκες και θα τους κάνουμε μία εικονική πρόσληψη στα γραφεία στην Αθήνα για πέντε μήνες. Όσο χρόνο χρειάζονται για να γεννήσουν, αρκεί να μας προπληρώσουν οχτώ με δέκα χιλιάδες δολάρια ανά ζευγάρι.

Θα θησαυρίσουμε μέχρι να μπουν στο κόλπο η αλβανική, πακιστανική και αφρικανική μαφία και μας διώξουν! :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
καλά ρε! σεληνιασμένος είσαι?

μπερδεύεις τις πούτσες με τις βούρτσες μου φαίνεται και συ!

απ τη μια μου λες για τη ΧΑ και απ την άλλη σαν παράδειγμα των ρατσιστικών οργανώσεων μου φέρνεις τους μπάτσους!

πας καλά αγόρι μου?

για την αστυνομία μου λες τώρα ή για τις ακροδεξιές οργανώσεις τύπου ΧΑ?

για να ξέρουμε για τι λέμε!
Ταυτίζονται,εγώ μπάτσο και αριστερό πάντως δεν ξέρω!!! :2funny: :2funny:

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
153
Εμφανίσεις
9K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom