αν και το εχω σκεφτει αρκετες φορες οτι μπορει να καταστει επικινδυνο...στο μελλον ισως περισσοτερο,μεχρι τωρα κανενα προβλημα.δε ξερω πως θα αντιδρουσα.το πρωτο πραγμα που θα εκανα θα ηταν να ενημερωσω τον αντισθενη και μετα βλεπουμε.....
απο περσυ δεν βαζω τη σωστη ημερομηνια επισκεψης και συνηθως γραφω οτι η ημερομηνια ειναι ενδεικτικη ,αν εχω κανα χαρακτηριστικο διαλογο με την κοπελα δεν τον αναφερω και αν πονηρευτω οτι ισως καααατι ψιλιαστουνε στο μαγαζι κανω πολυ καιρο να ξαναπατησω.οχι μονο γα λογους ταυτοποιησης και επικινδυνοτητας,αλλα και για να μη μου κανουνε παππαδες μεσα και μετα την πατανε αλλα μελη.επειδη 2-3 τσατσαδες αναγνωριζουν τη φωνη μου στο τηλεφωνο και με ξερουν σα πελατη,αποφευγω να γραψω στην ενημερωση,η το λεω σε αλλο μελος και την περναει στο θρεντ, η παει χαμενη.
σιγουρα στην επαρχια ειναι αλλιως,αλλα και στην αθηνα πολλα μαθαινονται,γενικα η ελλαδα ειναι μικρη χωρα σε αυτα ;)
δε το βλεπουν ολοι οι μαγαζατορες θετικα οτι προσφερουμε,γραφουμε ποια κοπελα ειναι καλη ποια οχι κοκ, αν και θα επρεπε.πριν καιρο ειχα ανεβασει κακη κριτικη για καποια,εμαθα απο αξιοπιστο μελος που ειχε διαλογο με τον/την επιχειρηματια οτι με εβριζε ,εψαχνε να βρει ποιος ειμαι και ηθελε να με πετυχει.του/της ειπε οτι ειμαι οκ τυπος και καπου χαλαρωσε.παντως ουτε πμ μου εστειλε ουτε τιποτα.πιστευω οτι αν υπαρχει η υπαρξει κανα τετοιο προβλημα θα ειναι με τον νταβα της κοπελας και οχι με μαγαζατορες.