Νέα

Έχουμε θέμα ή οχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 153
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

εχετε δεχτει απειλητικα πμ απο νταβαδες ή γενικα αλλα αγνωστα σε σας μελη;

• ναι και αλλαξα σταση στις κριτικες μου

Ψήφοι: 6 9,2%
  • οχι

Ψήφοι: 46 70,8%
  • ναι αλλα τα γραψα στα αρχιδια μου

Ψήφοι: 9 13,8%
  • ναι αλλα ειναι κλωνοι ατομων που καποτε διαπληκτιστηκα

Ψήφοι: 4 6,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    65
OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Έβλεπα την καταιγίδα προχθές.... Ωραία είχες παίξει. Ειδικά εκεί που σκυλοπνίγηκες χάρηκα πολύ!!!! >:cheesy:
στο 2 θα εχω σωθει :birdman: :2funny: :2funny:....περιμενε και βγαινει....αντε σου δωσα και ειδηση......

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
στο 2 θα εχω σωθει :birdman: :2funny: :2funny:....περιμενε και βγαινει....αντε σου δωσα και ειδηση......

Μπα.... Ούτε ο Φώσκολος δε σε γλίτωνε από κει....

Εκτός και αν...........

Ρε λες???

Μήπως είσαι ο Mark Wahlberg που την έκανε στο τέλος και μας άφησε να πιστεύουμε ότι μπορεί και να σώθηκε????

Mark??? Is that you???????? :o :o :o :o :o

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
το φανταστηκαμε. Δεν μου'ρθε να γελασω :S

Μην αποπαίρνεις το ποδάρι.

Έίναι πολύ ευαίσθητο.....

51ZT5CWKD8L.jpg

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τι νικ βγηκε και δεν προλαβα να το δω;κατι αστειο μου φανηκε..... :grin:

Επισκέπτης
Πάλιωσε και το αστείο με τους κλώνους.... :dancing:

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Έλεγε ότι θες πολύ ξύλο....

Πολύ γρήγορα καθεραίθηκε πάντως..... Somebody is doing a good job here ;) ;) ;)
καλα οτι θελω ξυλο θελω....το θεμα ειναι οτι σε αντιθεση με παλια δεν φτιαχνεις κλωνο σε μια μερα.....ετσι δεν ειναι;τεσπα..... :2funny:
αντι προσεχε τι νικ εγκρινεις ....θα βγει σε λιγο και τζιελομαμα τζιελομωρο κλπ..... :grin: :grin: :grin:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
καλα οτι θελω ξυλο θελω....το θεμα ειναι οτι σε αντιθεση με παλια δεν φτιαχνεις κλωνο σε μια μερα.....ετσι δεν ειναι;τεσπα..... :2funny:
αντι προσεχε τι νικ εγκρινεις ....θα βγει σε λιγο και τζιελομαμα τζιελομωρο κλπ..... :grin: :grin: :grin:

Δίνε ιδέες εσύ να τα φας στη μούρη μετά...

Αλήθεια ο νώντακλας που χάθηκε???? Και γιατί είχε βάλει υπογραφή ταφόπλακα κι αντίο???

ΑΑΑΑ, επίσης και η μπούμπα έχει εξαφανιστεί. Τι διάολο? :think:

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δίνε ιδέες εσύ να τα φας στη μούρη μετά...

Αλήθεια ο νώντακλας που χάθηκε???? Και γιατί είχε βάλει υπογραφή ταφόπλακα κι αντίο???

ΑΑΑΑ, επίσης και η μπούμπα έχει εξαφανιστεί. Τι διάολο? :think:
καταλαβα παλι ο παπατρελος ειναι....ο νωντας εχει ορκο σιωπης ρε μεχρι τις 26 σεπτεμβρη για ενα στοιχημα .....μπαινει ως μακης νομιζω.... :sunglasses:

για μπουμπ δεν ξερω...

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
καταλαβα παλι ο παπατρελος ειναι....[glow=red,2,300]ο νωντας εχει ορκο σιωπης ρε μεχρι τις 26 σεπτεμβρη για ενα στοιχημα[/glow] .....μπαινει ως μακης νομιζω.... :sunglasses:

για μπουμπ δεν ξερω...

Για εξπλέιν γιατί έχασα επεισόδια....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.776
Πόντοι
11.585
gl...καθησα και διαβασα ολο το θεμα...κατα συμπτωση και εγω σημερα δεχτικα για πρωτη φορα ενα υβριστικο μυνημα, αν και περημενα καποια στιγμη να μου σταλει κατι τετοιο διοτι δεν ειμαι μερικες φορες και τοσο συμαζεμενος σε αυτα που γραφω.!! για κοπελες ομως που ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ...δεν θα παραθεσω απο ποιον ηρθε το μυνημα, γιατι απαντησα στο μυνημα, και ακομα δεν πηρα απαντηση...
Παντως εμενα αν και το μυνημα δεν ηταν απειλιτικο, δεν χαλαστηκα καθολου...να τονισω οτι και εγω δεν εχω πει σε καμια κοπελα ποιος ειμαι, ουτε στους φιλους μου που κανουμε μπουρδελοτσαρκα δεν το εχω πει...

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
αν και το εχω σκεφτει αρκετες φορες οτι μπορει να καταστει επικινδυνο...στο μελλον ισως περισσοτερο,μεχρι τωρα κανενα προβλημα.δε ξερω πως θα αντιδρουσα.το πρωτο πραγμα που θα εκανα θα ηταν να ενημερωσω τον αντισθενη και μετα βλεπουμε.....

απο περσυ δεν βαζω τη σωστη ημερομηνια επισκεψης και συνηθως γραφω οτι η ημερομηνια ειναι ενδεικτικη ,αν εχω κανα χαρακτηριστικο διαλογο με την κοπελα δεν τον αναφερω και αν πονηρευτω οτι ισως καααατι ψιλιαστουνε στο μαγαζι κανω πολυ καιρο να ξαναπατησω.οχι μονο γα λογους ταυτοποιησης και επικινδυνοτητας,αλλα και για να μη μου κανουνε παππαδες μεσα και μετα την πατανε αλλα μελη.επειδη  2-3 τσατσαδες αναγνωριζουν τη φωνη μου στο τηλεφωνο και με ξερουν σα πελατη,αποφευγω να γραψω στην ενημερωση,η το λεω σε αλλο μελος και την περναει στο θρεντ, η παει χαμενη.
σιγουρα στην επαρχια ειναι αλλιως,αλλα και στην αθηνα πολλα μαθαινονται,γενικα η ελλαδα ειναι μικρη χωρα σε αυτα ;)

δε το βλεπουν ολοι οι μαγαζατορες θετικα οτι προσφερουμε,γραφουμε ποια κοπελα ειναι καλη ποια οχι κοκ, αν και θα επρεπε.πριν καιρο ειχα ανεβασει κακη κριτικη για καποια,εμαθα απο αξιοπιστο μελος που ειχε διαλογο με τον/την επιχειρηματια οτι με εβριζε ,εψαχνε να βρει ποιος ειμαι και ηθελε να με πετυχει.του/της ειπε οτι ειμαι οκ τυπος και καπου χαλαρωσε.παντως ουτε πμ μου εστειλε ουτε τιποτα.πιστευω οτι αν υπαρχει η υπαρξει κανα τετοιο προβλημα θα ειναι με τον νταβα της κοπελας και οχι με μαγαζατορες.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
ειχε πει οτι αν του συγχωνευσουν ενα θεμα θα κανει να ποσταρει ενα μηνα....και το συγχωνευσαν με το τσατ/σπαμ :grin:

αχαχαχαχαχαχαχαχα ρε το γίδι!!!

Ρε μπας και εριξε τελικά τη μπουμπ και την πήρε να πάνε κανά ταξιδάκι σ'άλλη γη σ'αλλα μέρη να της δείξει πως γίνεται ο τρύγος το Σεπτέμβρη :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom