Νέα

Έχουμε θέμα ή οχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 153
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

εχετε δεχτει απειλητικα πμ απο νταβαδες ή γενικα αλλα αγνωστα σε σας μελη;

• ναι και αλλαξα σταση στις κριτικες μου

Ψήφοι: 6 9,2%
  • οχι

Ψήφοι: 46 70,8%
  • ναι αλλα τα γραψα στα αρχιδια μου

Ψήφοι: 9 13,8%
  • ναι αλλα ειναι κλωνοι ατομων που καποτε διαπληκτιστηκα

Ψήφοι: 4 6,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    65

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τωρα θα πει κανεις ναι το σαιτ εχει ζωη ετων....τι μας λες τωρα;

το θεμα ομως ειναι οτι τωρα φαινεται να εξαπλωνεται το ιντερνετ δυναμικα και τα μπλογκς και η ενημερωση και τωρα αρχιζουν να το συνειδητοποιουν και οι καταστηματαρχες/νταβαδες αυτο.....

πριν απο δυο τρια χρονια ειμασταν πραγματι ενα τιποτα ενδεχομενως ή μια παρεα γραφικων κολλημενων με τα μπουρδελα...τωρα με 1000000 μελη μεχρι και κομμα στην βουλη βγαζεις χαλαρα.....ποσο μαλλόν επηρεαζεις κοσμο....

κατι σουγραψα παραπανω. φοβαται ο γιαννης το θεριο και το θεριο το γιαννη. βγαλε και σεντρα πιο ανοιχτα το πραμα για να εισαι και καλυτερα ησυχος. η εχεμυθεια ειναι κατα σου σε κατι τετοια. κανεις δε θα κοτησει.

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
ο αλεκος λεει οτι αν λες αληθεια το π.μ να βγει στη φορα, τωρα

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ο αλεκος λεει οτι αν λες αληθεια το π.μ να βγει στη φορα, τωρα
ρε αλεκο μη  ασχολεισαι με το πμ....

πες οτι ειναι απο ενα νικ κατινα και λεει εισαι μαλακας και γαμιεσαι...αλλαζει κατι;εγω θελω να θεσω θεμα συζητησης οχι να κλαφτω.....δεν αισθανομαι απειλουμενος.....

εσυ ως κριτικος με βαση ποιο σκεφτικο γραφεις κριτικες;αυτο πες μου και ασε τα υπολοιπα.....

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
ρε αλεκο μη  ασχολεισαι με το πμ....

πες οτι ειναι απο ενα νικ κατινα και λεει εισαι μαλακας και γαμιεσαι...αλλαζει κατι;εγω θελω να θεσω θεμα συζητησης οχι να κλαφτω.....δεν αισθανομαι απειλουμενος.....

εσυ ως κριτικος με βαση ποιο σκεφτικο γραφεις κριτικες;αυτο πες μου και ασε τα υπολοιπα.....

δεν εχω γραψει ακομα κριτικη. μια φορα που προσπαθσα κατι μου εβγαζε και δεν ξαναδοκιμασα. συνηθως τα γραφω στο φορουμ

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
alvaro vitali ή πιερινο ή μπομπος. ιταλος κωμικος. ειναι το ιδαλμα μου

σόρυ αλλά μου θυμίζει πολύ έναν παλιό κωμικό ηθοποιό Έλληνα που έπαιζε πάντα δεύτερους ρόλους..

δίπλα στο Κωνσταντίνου ειδικά.. :headbang:

URL]]

be_red

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρε αφήστε τον άνθρωπο ήσυχο. Αφού δε θέλει να δείξει τι του στείλανε, να μην το δείξει.

Αφού άλλο είναι το θέμα του (και σωαστά!).

Και ο Γκιόλιας έλεγε ότι δεν ήτανε πίσω από το troktiko και τη συνέχεια την ξέρετε...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Τι ειναι αυτα ρεεεεεε ?
πες μας οτι κανεις πλακα !

πως την λενε ρε εκεινη την αρχη προστασιας στο ιντερνμετ .. δε θυμαμαι γαμω θα το βρω

οσο για τους νταβατζομαγαζατορες (που ανακαλυψαν το ιντερνετ) καλυτερα να στελνουν σπιτι τους τα κοριτσακια που δεν το κατεχουν το αθλημα
και χαλανε την πιατσα και να αφησουν τας μαλακιας και τας απειλας :jerking: :idiot:

ας δουμε τι εχει να πει και ο αδμιν....

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τι ειναι αυτα ρεεεεεε ?
πες μας οτι κανεις πλακα !

πως την λενε ρε εκεινη την αρχη προστασιας στο ιντερνμετ .. δε θυμαμαι γαμω θα το βρω

οσο για τους νταβατζομαγαζατορες (που ανακαλυψαν το ιντερνετ) καλυτερα να στελνουν σπιτι τους τα κοριτσακια που δεν το κατεχουν το αθλημα
και χαλανε την πιατσα και να αφησουν τας μαλακιας και τας απειλας :jerking: :idiot:

ας δουμε τι εχει να πει και ο αδμιν....
παιδια δεν χρειαζονται υπερβολες....θα ηθελα απλα την αποψη των αλλων μελων με αρκετες κριτικες και αναγνωρισιμοτητα ενδεχομενως στα πραγματα της αθηναικης μπουρδελοκαταστασης...ενας σπορος συζητησης να μπει.....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε ποιος σε απειλησε?
και που ηξερε ποιος εισαι?

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
παιδια δεν χρειαζονται υπερβολες....θα ηθελα απλα την αποψη των αλλων μελων με αρκετες κριτικες και αναγνωρισιμοτητα ενδεχομενως στα πραγματα της αθηναικης μπουρδελοκαταστασης...ενας σπορος συζητησης να μπει.....

θα σου πω κατι φιλε μου...οσοι απο εμας παμε και δινουμε χρηματα και μαλιστα αρκετα θελουμε και εχουμε και καποιες υπηρεσιες που οσο το δυνατον να ειναι καλυτερες,ποιοτικοτερες και να γινονται ολο ενα και καλυτερες....τωρα οσον αφορα καποιους "μαγκες" - ερασιτεχνες που νομιζουν με το να νοικιαζουν 1 σπιτι ,να πετανε ενα βαψιμο,να φερνουν 2-3 γκομενες και εχουν και 5 ακρες σε αυτο το γαμημενο κρατος,δεν σημαινει οτι θα πρεπει να μην μιλαμε κιολας....αντιθετα οπου πετυχαινουμε σαβουρες-αθλιες συνθηκες-κακες υπηρεσιες να τους γαματε ασιαλιωτα..πανε οι καιροι που ετρωγες φολα και δεν το μαθαινε κανενας.....ευτυχως που υπαρχει αυτο το σαιτ και εχουν ανοιξει και αλλα ωστε να μπορουμε να διακρινουμε τις κακοτοπιες και τις δολιες και μή κριτικες....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Εγω γραφω γιατι μαρεσει να διαβαζω κιολας , αν δε γραψω εγω δε θα διαβασεις εσυ , αν δεν γραψεις εσυ δεν διαβασω εγω , αλυσηδα ειναι
γραφω αυτα που ζω και και δεν μ αρεσει να θεοποιω μητρομανη πορνιδια ουτε και να κραζω τιμιες εργαζομενες.

Οι απειλες καλο ειναι να μην αφεθουν ετσι , αλλα να παταχθουν ( αν ειναι αληθηνες)
ευκολα ενας κλωνος μπορει να αναλαβει να γραφει  αυτος , οποτε δεν εχουν και νοημα μελλοντικες απειλες ( κυριε νταβατζομαγαζατορα )

Και συ παλιοπουτανα της δραχμης που κανεις τον κοσμο να γραφει κακες κριτικες
να πας να γαμιεσαι στο χωριο σου στην ανατολικη ευρωπη , εκει δεν εχει ιντερνετ να σε κραζουν ( θα σε κραζουν στα καφενεια)  :tooth:

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πολυ αφελες φιλε επισης ειναι το οτι δε μας δειχνεις το πμ...
το τρυφερο ποδι
Νέος

συνδεδεμένος

(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: gl στις: σήμερα στις 16:44 »
« Έχετε προωθήσει ή απαντήσει σε αυτό το μήνυμα. »
Παράθεση  Απάντηση  Διαγραφή  
εισαι μεγαλος καραγκιοζης και γραφεις αηδιες που θα τις πληρωσεις.
....

ευχαριστημενος; :2funny: :2funny: :2funny:  τοσο νοημα εχει να το ποσταρω.... ;)

υγ εσυ με ποιο αλλο νικ μπαινεις;

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

εισαι μεγαλος καραγκιοζης και γραφεις αηδιες που θα τις πληρωσεις.....

Τις εχω ηδη πληρωσει τις αηδιες που εχεις στο μαγαζι σου φερε καμια καλη να μας φιαξεις  :rockon: :rockon: :rockon:

( στειλτο για απαντηση  :2funny:)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τι εγινε τωρα, αυτος που σε ρωτησε ειναι αυτος που στοστειλε κιολας?

αυτα ειναι αστεια πραματα. και αγχωθηκες κιολας  :2funny:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
τι εγινε τωρα, αυτος που σε ρωτησε ειναι αυτος που στοστειλε κιολας?

αυτα ειναι αστεια πραματα. και αγχωθηκες κιολας  :2funny:

Κι εγώ έτσι κατάλαβα αρχικά αλλά αν το προσέξεις δε γράφει αποστολέα.

Απλά αναφέρει ο γουλου το ποιόν του ποδιού.

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πρωτον φιλε σε παρακαλω να διευκρινησεις οτι εχεις παραποιησει το πμ και οτι δεν ειμαι εγω ο πραγματικος αποστολεας

δευτερον...εαν οντως ειναι αυτο το πμ που σου εστειλαν και ανοιξες ολοκληρο τοπικ και το εκανες τοσο θεμα τι να σου πω...
ναι ρε δεν εισαι εσυ προφανως....ουτε το περιεχομενο του πμ αυτο....απλα θελω να δειξω για πολλοστη φορα οτι αυτο που ζητας επιμονα δεν εχει κανενα νοημα....θα μπορουσα να παραθεσω οτιδηποτε και το νικ θα ηταν ανευ σημασιας....δεν ειπα οτι αισθανθηκα απειλη...απλα συζητηση κανουμε....
περι λογοκρισιας στις κριτικες και αν υφισταται ή πρεπει να υφισταται....
καποιος εφερε ενα παραδειγμα γκιολια πχ.....

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Φίλε GL στην ερώτησή σου "έχουμε θέμα;" απαντώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ "ΝΑΙ, έχουμε".

Εξηγούμαι. Παρακολουθώ τα σχόλια σου. Φαίνονται νηφάλια και ζυγισμένα (χωρίς να έχω ιδία αντίληψη βέβαια αφού τα περισσότερα σχόλιά σου αφορούν ιδρύματα της Θεσσαλίας κι εγώ είμαι Αθήνα). Όπως επίσης είναι γνωστό ότι η συνολική παρουσία σου στο σάιτ δεν έχει δημιουργήσει αντιπαραθέσεις με άλλα μέλη (κι αυτό σε ενα σάιτ όπου για το παραμικρό τα "αίματα ανάβουν" είναι αξιοσημείωτο). Αυτά είναι γνωστά πράγματα, όμως τα υπενθυμίζω για να υπογραμμίσω ότι το περιστατικό που αναφέρεις δεν πρέπει να αντιμετωπιστεί με ελαφρότητα.

Παραπέρα, σε μάς τους Αθηναίους (όπως σωστά το ανέφερες) τα πράγματα είναι πιο ανώνυμα. Μπορεί δηλαδή εγώ να γράψω τις εντυπώσεις μου από εκείνο ή το άλλο μασατζίδικο π.χ., που επισκέφτηκα στο κέντρο της Αθήνας, όμως από εκεί δυνητικά μπορεί να περάσουν 3,5 εκατομμύρια άνθρωποι. Αντίθετα στην πόλη σου η "δεξαμενή" (οι πελάτες, αν θελεις) είναι πολυ πιο μικρή.  Αυτή η διαφορά δημιουργεί πρόσθετες δυσκολίες σε σένα και αντίστοιχα προφυλάσσει εμάς. Έτσι "συμβουλές" είναι δύσκολο να δώσω αφού ο περίγυρος μας είναι διαφορετικός. Σίγουρα εσύ είσαι καταλληλότερος από εμάς τους Αθηναίους να κρίνεις το ζήτημα.

Πάντως αν ήμουν στη θέση σου και αποφάσιζα να συνεχίσω τις κριτικές θα έπαιρνα ένα στοιχειώδες μέτρο αυτο-προστασίας: θα έγραφα την κάθε κριτική μου μετά από αρκετές μέρες (π.χ. 10-15) από την αντίστοιχη επίσκεψη. Αυτό θα μπορούσε ίσως να δυσκολέψει πιθανή ταυτοποίηση/στοχοποίησή μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom