Νέα

Έχουμε θέμα ή οχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 153
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

εχετε δεχτει απειλητικα πμ απο νταβαδες ή γενικα αλλα αγνωστα σε σας μελη;

• ναι και αλλαξα σταση στις κριτικες μου

Ψήφοι: 6 9,2%
  • οχι

Ψήφοι: 46 70,8%
  • ναι αλλα τα γραψα στα αρχιδια μου

Ψήφοι: 9 13,8%
  • ναι αλλα ειναι κλωνοι ατομων που καποτε διαπληκτιστηκα

Ψήφοι: 4 6,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    65
OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Πάντως αν ήμουν στη θέση σου και αποφάσιζα να συνεχίσω τις κριτικές θα έπαιρνα ένα στοιχειώδες μέτρο αυτο-προστασίας: θα έγραφα την κάθε κριτική μου μετά από αρκετές μέρες (π.χ. 10-15) από την αντίστοιχη επίσκεψη. Αυτό θα μπορούσε ίσως να δυσκολέψει πιθανή ταυτοποίηση/στοχοποίησή μου.
σε αυτο εχεις ενα δικιο.....

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
ναι ρε δεν εισαι εσυ προφανως....ουτε το περιεχομενο του πμ αυτο....απλα θελω να δειξω για πολλοστη φορα οτι αυτο που ζητας επιμονα δεν εχει κανενα νοημα....θα μπορουσα να παραθεσω οτιδηποτε και το νικ θα ηταν ανευ σημασιας....δεν ειπα οτι αισθανθηκα απειλη...απλα συζητηση κανουμε....
περι λογοκρισιας στις κριτικες και αν υφισταται ή πρεπει να υφισταται....
καποιος εφερε ενα παραδειγμα γκιολια πχ.....

Τύπε, το να σου κάνει κάποιος κακό για μία κριτική (ή πέντε ή δεκά κριτικές) το θεωρώ δύσκολο έως απίθανο.

Φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη όπως είπε κι ο εκτορ.

Το θέμα είναι ότι αν προκύψει κάτι, μπορεί να σπάσει η ανωνυμία σου. Ψιλοχέστηκες υπό Κ.Σ., αλλά αν για παράδειγμα είσαι παντρεμένος ή διάσημος πιθανόν να μη θες να μαθευτεί στον κύκλο σου ότι γαμείς τάνες. Αυτό είναι ίσως και το μόνο θέμα στο οποίο κάποιος μπορεί να σε ζορίσει αν ξέρει ότι κωλώνεις να το πας δικαστικά φοβούμενος μη μαθευτεί.

Κατά τα άλλα είσαι απόλυτα νόμιμος και φόβο δεν έχεις.

Τώρα άμα σου τη στήσει κανένας έξω από κανά ρδέλο για να σε φερμάρει μάλλον πολύ άτυχος θα είσαι παρά "στόχος" ;)

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ωχ ρε ποδι....μην αρπαζεσαι....κανενας δεν ειπε τιποτα για το ποιον σου.....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
σε αυτο εχεις ενα δικιο.....
Επισης μπορεις να τις γραφεις πριν πας , παλι θα τους μπερδευεις  :2funny: :2funny: :2funny:
παω να γραψω κριτικη για αυριο το απογευμα που λεω να παω βαρδαρη  :grin:

( μαλακιουλα για να αλλαξει το κλιμα , που απ οτι φαινετε πλακα σου καναν )

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

Παρεξηγήθηκε όμως το πόδι..... :2funny: :2funny:

τι εννοεις φιλε...?δε σε καταλαβαινω...

απο που κι ως που ξερει ο γουλου το ποιον μου...?

Τρυφερό ποδάρι μην τσινάς.

Ότι παρέθεσε το προφίλ σου εννοούσα.

Αλήθεια δε μας είπες όμως.... Με ποιο άλλο νικ μπαίνεις, έτσι κουβέντα να γίνεται??? :sunglasses:

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Επισης μπορεις να τις γραφεις πριν πας , παλι θα τους μπερδευεις  :2funny: :2funny: :2funny:
παω να γραψω κριτικη για αυριο το απογευμα που λεω να παω βαρδαρη  :grin:

( μαλακιουλα να αλλαξει το κλιμα , που απ οτι φαινετε πλακα σου καναν )
αμα γραφω και πριν παω θα ειμαι ο προφητης μαλαχιας ρε τυπε....με το κληρονομικο χαρισμα..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παντως σαν κλεισιμο παρα ταυτα εγω εξακολουθω να πιστευω πως μαλλον γενικα δεν εχουμε θεμα....απλα το ιντερνετ ειναι χωρος ανωνυμης εκφρασης παντος ειδους και ενα νικ μπορει απλα να γινει αντικειμενο κακοβουλου σπαμ απο αλλα ανωνυμα νικ που σπανε πλακα οπως εγινε με τα θηλεα μελη που εγραφε και η ανακοινωση προ ημερων και τιποτα αλλο....

καποιοι αρεσκονται απλα να δημιουργουν αναμπουμπουλα και πονταρουν ακριβως στην ανωνυμια.....σαν τις φαρσες προ εποχης αναγνωρισης κλησεων ενα πραμα...και εδω δοξα τω θεω εχουμε πολλα ανηλικα στο μυαλο τουλαχιστον....

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
απιστευτο νικ δε βρισκεις? Τρυφερο ποδι αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τα πιο κουλα νικ κατ'εμέ είναι τα σκέτα ονόματα.

Μπαίνει ο άλλος και γράφεται, ενώ το site έχει 80.000 μέλη, με το νικ Γιώργος (σκέτο, χωρίς νούμερα κι αρχίδια) ή Νίκος και πάει λέγοντας.

Αφ'ενός τόλμησε να το δοκιμάσει με την ελπίδα ότι μέσα στα 80.000 μέλη κανείς δε θα είχε τη φαεινή ιδέα να βάλει κάτι τόσο απλό, και αφετέρου βγαίνει και σωστός που το σκέφτηκε γιατί όντως κανείς δεν το είχε σκεφτεί μέχρι τότε. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ΥΓ. γαμώ τα νικ είχε ένας τύπος που είχε πιάσει το μάτι μου κάτω κάτω στη λίστα με τους online αλλά δεν έχει ποστάρει ποτέ. Το νικ του ήταν αυτό: ............
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ετσι ... οποιος δεν εχει λευτα ή τσουτσου για να παει να γαμησει , δημιουργει φασαρια για να εχει παρεα  :cheesy:

αντε καληνυχτα και ονειρα γλυκα  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

Επισκέπτης
σόρυ αλλά μου θυμίζει πολύ έναν παλιό κωμικό ηθοποιό Έλληνα που έπαιζε πάντα δεύτερους ρόλους..

δίπλα στο Κωνσταντίνου ειδικά.. :headbang:

http://[URL unfurl="true"]www.retrodb.gr/wiki/images/thumb/6/6d/Tasospsomopoulos.JPG/86px-Tasospsomopoulos.JPG[/img[/URL]]
[/quote]

Η φάτσα στο αβαταρ του Αλέκου θυμίζει τον ηθοποιό που έκανε τον αδερφό της Μάρως Κοντού στο "η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα" τον Θεμιστοκλή.Λέγεται Νίκος Φιλιππόπουλος

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τα πιο κουλα νικ κατ'εμέ είναι τα σκέτα ονόματα.

Μπαίνει ο άλλος και γράφεται, ενώ το site έχει 80.000 μέλη, με το νικ Γιώργος (σκέτο, χωρίς νούμερα κι αρχίδια) ή Νίκος και πάει λέγοντας.

Αφ'ενός τόλμησε να το δοκιμάσει με την ελπίδα ότι μέσα στα 80.000 μέλη κανείς δε θα είχε τη φαεινή ιδέα να βάλει κάτι τόσο απλό, και αφετέρου βγαίνει και σωστός που το σκέφτηκε γιατί όντως κανείς δεν το είχε σκεφτεί μέχρι τότε. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ΥΓ. γαμώ τα νικ είχε ένας τύπος που είχε πιάσει το μάτι μου κάτω κάτω στη λίστα με τους online αλλά δεν έχει ποστάρει ποτέ. Το νικ του ήταν αυτό: ............
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ποσα ξερεις για τα μελη σου ομως....σε παραδεχομαι.... :sunglasses: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom