You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχουμε θέμα ή οχι;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 153
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ρε συγκεντρωθειτε λεμε. εκτος και τον σφαξουν και καψουν το πτωμα, ποιο μαγαζι θα ρισκαρει κατι τετοιο? ποιος θα πατησει ξανα σε μαγαζια που κακοεκρινε ο μετεπειτα δαρμενος παιχτης?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
δινεις κουραγιο στον συνανθρωπο.....ρε συγκεντρωθειτε λεμε. εκτος και τον σφαξουν και καψουν το πτωμα, ποιο μαγαζι θα ρισκαρει κατι τετοιο? ποιος θα πατησει ξανα σε μαγαζια που κακοεκρινε ο μετεπειτα δαρμενος παιχτης?
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
ποιος θα πατησει ξανα σε μαγαζια που κακοεκρινε ο μετεπειτα δαρμενος παιχτης?
ο αγαπουλης
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
δινεις κουραγιο στον συνανθρωπο.....
ρε μαλακα ετσι και παρουν πρεφα τα μαγαζια οτι καποιος σου εκανε τετοια πλακα στο πμ θα σου στειλουν οι ιδιοι προστασια λεμε μη τυχον
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ο αγαπουλης
αυτον ειδικα και αν δε θελουν
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Θα μου κλασουν τα αρχιδια οι νταβατζηδες ξερω σαολιν κουνγκ φου
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Θα σε μαθω και σενα τσαμπα
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
Γουλού πάντως αν έχεις κανά οικοπεδάκι ή γενικά κάτιτις μιας άλφα αξίας βρε αδερφέ και δεν ξέρεις που να το αφήσεις αν οοοο μη γενοιτο λέμε τωρα...., είμαι κι εγω εδώ.......
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ευχαριστω πολυ τον νικοπειραια,τον σιβιλ,τον ohyes,,τον γαμαικ,τον πυροκαβλο,τον τζο,τον σταμ,τον απολυτο ,τον καραμαν και τον λακι και οποιον αλλον μπουρδελιαρη εγραψε καποιες σκεψεις πανω στο θεμα μας....
το νοημα του θρεντ ηταν να μπει ενας προβληματισμος πανω στο θεμα επωνυμια στα μπουρδελα,συσχετιση με τις κριτικες ,υπευθυνοτητα των μελων που ενημερωνουν αλλα και ποιο ειναι το κοστος της αληθινης χωρις σαλτσες ενημερωσης...
τελικα τα πραγματα κλινουν μαλλον προς την σκεψη που ειχα για ενα σπαμ κακοβουλο μηνυμα απο καποιον ανηλικο ...
παραπλησιο μηνυμα εσταλη και αλλου απο οτι μαθαινω.....
το νοημα του θρεντ ηταν να μπει ενας προβληματισμος πανω στο θεμα επωνυμια στα μπουρδελα,συσχετιση με τις κριτικες ,υπευθυνοτητα των μελων που ενημερωνουν αλλα και ποιο ειναι το κοστος της αληθινης χωρις σαλτσες ενημερωσης...
τελικα τα πραγματα κλινουν μαλλον προς την σκεψη που ειχα για ενα σπαμ κακοβουλο μηνυμα απο καποιον ανηλικο ...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
θα το γραψω στο σαιτ μην ανησυχεις.....μπας και βγαλεις τα πολλα μπανερακια....Γουλού πάντως αν έχεις κανά οικοπεδάκι ή γενικά κάτιτις μιας άλφα αξίας βρε αδερφέ και δεν ξέρεις που να το αφήσεις αν οοοο μη γενοιτο λέμε τωρα...., είμαι κι εγω εδώ.......
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ευχαριστω πολυ τον νικοπειραια,τον σιβιλ,τον πυροκαβλο,τον τζο,τον σταμ,τον απολυτο ,τον καραμαν και τον λακι και οποιον αλλον μπουρδελιαρη εγραψε καποιες σκεψεις πανω στο θεμα μας....
το νοημα του θρεν ηταν να μπει ενας προβληματισμος πανω στο θεμα επωνυμια στα μπουρδελα,συσχετιση με τις κριτικες ,υπευθυνοτητα των μελων που ενημερωνουν αλλα και ποιο ειναι το κοστος της αληθινης χωρις σαλτσες ενημερωσης...
εγω που σε καθησυχασα σταρχιδια σου χαχαχα. κουφαλα
χου μωρη,αυτο θα μου το πληρωσειςκαταλαβα παλι ο παπατρελος ειναι....ο νωντας εχει ορκο σιωπης ρε μεχρι τις 26 σεπτεμβρη για ενα στοιχημα .....μπαινει ως μακης νομιζω....
για μπουμπ δεν ξερω...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ιδιαιτερα εσενα που εδωσες και ιδεα τι να κανουν με το πτωμα μου ......εγω που σε καθησυχασα σταρχιδια σου χαχαχα. κουφαλα
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
χου μωρη,αυτο θα μου το πληρωσεις
Μπράβο μαλάκα!
Και δεν ενημέρωσες κιόλας να ξέρουμε.
Αει σιχτήρ
Επισκέπτης
εγω που σε καθησυχασα σταρχιδια σου χαχαχα. κουφαλα
γιατι εγω που ειδα πρωτη το θρεντ? :- Κλασιμο κανονικα >
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
γιατι εγω που ειδα πρωτη το θρεντ? :- Κλασιμο κανονικα >
ε ειναι μεγαλο κουναβι τελικα. λοιπον, οι κακοβουλοι να μου στειλουν πμ. εχω προτασεις για σιγουρες και αθορυβες λυσεις ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 51
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις