gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
κι αυτος σε εβριζε;καλα κανενας που να μην σε εβριζε υπαρχει;ναιι τον ξερω τον εβιλ, ηταν απο τους πρωτους που με εβριζαν εδω μεσα
*απαντησα στο πμ
κι αυτος σε εβριζε;καλα κανενας που να μην σε εβριζε υπαρχει;ναιι τον ξερω τον εβιλ, ηταν απο τους πρωτους που με εβριζαν εδω μεσα
*απαντησα στο πμ
κι αυτος σε εβριζε;καλα κανενας που να μην σε εβριζε υπαρχει;
γουλφακη για το θεμα τι λες;εχεις δεχτει καμια απειλη απο κανεναν;
Ο μάκης δεν είναι ο νώντας, το τρυφερό πόδι είναι ο νώντας
εσυ ζεις ακομα?γουλφακη για το θεμα τι λες;εχεις δεχτει καμια απειλη απο κανεναν;
κι αυτος σε εβριζε;καλα κανενας που να μην σε εβριζε υπαρχει;
ναι με τοση κοιλια πιανει και χωρο στο σαλονι,σαν τον σουγλακο καπως.....του ειπα να αφησει και μουσια να ειναι και τρομακτικος....του αγορασα και απο το πανηγυρι πλαστικο οπλο....τζαμι σου λεωεσυ ζεις ακομα?
εχεις προσλάβει σωματοφύλακα το νώντα?
συμφερει?ναι με τοση κοιλια πιανει και χωρο στο σαλονι,σαν τον σουγλακο καπως.....του ειπα να αφησει και μουσια να ειναι και τρομακτικος....του αγορασα και απο το πανηγυρι πλαστικο οπλο....τζαμι σου λεω
ζει ακομη το ψοφιμι....εγω ποσταρω απο τον παραδεισο.....πηγε και στον τοπο του εγκληματος παλι σημερα...βλ κριτικη..εσυ ζεις ακομα?
εχεις προσλάβει σωματοφύλακα το νώντα?
δε νομιζω. ΟΛΟΙ πρεπει να με εχουν βρισει. βεβαια κι εγω εχω βρισει τους παντες
συμφερει?
τα φαγητα τα χρεωνει εξτρα απο το μεροκαματο?
Υπερβάλλεις και στο ένα και στο άλλο
ε στα ενεργα μελη αναφερομουν
Εγώ δε θυμάμαι να σε έχω βρίσει αλλά αυτό διορθώνεται άμα θες.....
ποιος σε εχει βρισει μωρη !@#$%^&*&^%$#$%^&*()(*&^%$#$%^&* μη σου @#$%^&*()(*&^%$#$%^&*(*&^%$ ????δε νομιζω. ΟΛΟΙ πρεπει να με εχουν βρισει. βεβαια κι εγω εχω βρισει τους παντες
ασκ νωντα νταρλινγκ....
ασκ νωντα νταρλινγκ....
δε μου μιλαει αυτος πια.
πες εσυ πφ.