DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Το να εισαι Τρανς σημαινη οτι παντα το ηθελες δεν το αποφασισες σε 1 μηνα.... οπως ας πουμε οταν καποιος ερωτευετε σε ενα μηνα παντρευετεΕξαρτάται από τον άνθρωπο πάντα.
Το να εισαι Τρανς σημαινη οτι παντα το ηθελες δεν το αποφασισες σε 1 μηνα.... οπως ας πουμε οταν καποιος ερωτευετε σε ενα μηνα παντρευετεΕξαρτάται από τον άνθρωπο πάντα.
Μπερδεύτηκα κάπου!!! :SΤο να εισαι Τρανς σημαινη οτι παντα το ηθελες δεν το αποφασισες σε 1 μηνα.... οπως ας πουμε οταν καποιος ερωτευετε σε ενα μηνα παντρευετε
Ναι αυτο ρωτησα.... Αλλα ειπα οτι δεν εχει να κανη το ενα θεμα με το αλλο δηλαδη το αν ειμαι Τρανς και τι θα κανω με το παιδι μου αν θελει να γινη σαν εμενα ....ειναι δυο ασχετα θεματα..... για να θελη να γινη το ηθελε παντα....ειναι επιλογη του και το εχει μεσα του δεν μπορω να του το βγαλω θελη να γινη κοριτσι..... το να γνωρισης εναν μαυρο και να τον παντρευτης επειδη τον ξερεις 1 χρονο ειναι κατι αλλοΜπερδεύτηκα κάπου!!! :S
Αν θα πετύχαινε γάμος αλλοδαπού με Ελληνιδά ρώτησες ή κάτι άλλο;!
Καλά σαφώς πάντα ο γάμος είναι πιο επιπόλαιος από τον σεξουαλικό προσανατολισμό!!!Ναι αυτο ρωτησα.... Αλλα ειπα οτι δεν εχει να κανη το ενα θεμα με το αλλο δηλαδη το αν ειμαι Τρανς και τι θα κανω με το παιδι μου αν θελει να γινη σαν εμενα ....ειναι δυο ασχετα θεματα..... για να θελη να γινη το ηθελε παντα....ειναι επιλογη του και το εχει μεσα του δεν μπορω να του το βγαλω θελη να γινη κοριτσι..... το να γνωρισης εναν μαυρο και να τον παντρευτης επειδη τον ξερεις 1 χρονο ειναι κατι αλλο
Δεν επιμενω... κουραστικα.. σορρυ εε?? το κεφαλι μου πονεσε...Καλά σαφώς πάντα ο γάμος είναι πιο επιπόλαιος από τον σεξουαλικό προσανατολισμό!!!
Ωστόσο το ίδιο ισχύει είτε ίδιας φυλής είτε διαφορετικής!!! ;)
Εξαρτάται από που τα ακούς(π.χ.Τατιάνα δεν είναι ότι καλύτερο)!!!Δεν πετυχαινουν βρε αυτοι οι γαμοι... αφου το ξερεις ολοι και ολες θελουν την Ελληνικη υπηκοοτητα και να παρουν τις περιουσιες των αλλων.... τοσα ακουμε καθε μερα βρε παιδι....
Συγχωρεμένη,όλοι το παθαίνουν σε διάλογο μαζί μου,όταν δεν έχουν σοβαρά επιχειρήματα!!!Δεν επιμενω... κουραστικα.. σορρυ εε?? το κεφαλι μου πονεσε...
Που τους ειδες μωρε τωρα και εσυ τους πλουσιους ξενους.... στη Γλυφαδα και στη Κηφησια??? εδω για τους αλλους μιλαω που δεν εχουνε δουλεια αλλα θελουνε γαμο...Εξαρτάται από που τα ακούς(π.χ.Τατιάνα δεν είναι ότι καλύτερο)!!!
Στο κάτω-κάτω υπάρχουν και πλούσιοι ξένοι,τελοσπάντων παραλογίζεσαι!!!
Ααα πέρασε ο πονοκέφαλος βλέπωωωω!!!Που τους ειδες μωρε τωρα και εσυ τους πλουσιους ξενους.... στη Γλυφαδα και στη Κηφησια??? εδω για τους αλλους μιλαω που δεν εχουνε δουλεια αλλα θελουνε γαμο...
ναι ειναι... γιατι θα τους ταιζω εγω....Ααα πέρασε ο πονοκέφαλος βλέπωωωω!!!
Ξέρεις πόλλους ή έναν δύο και γενικεύεις;;;
Πού το κακό στο να θέλει κάποιος να παντρευτεί αυτή/ον που αγαπά άνεργος;;;;
O ανεργός που δεν ψάξει δουλεία είναι ο τεμπέλης χαραμοφάης,δεν είναι απαραίτητα ο ξένος μη Έλληνας!!!ναι ειναι... γιατι θα τους ταιζω εγω....
Ο ξενος εχει προφαση... ειμαι ξενο ντεν εχι ντουλεια... ψωμοτυριO ανεργός που δεν ψάξει δουλεία είναι ο τεμπέλης χαραμοφάης,δεν είναι απαραίτητα ο ξένος μη Έλληνας!!!
Ναι εννώ ο Ελλήνας θα σου πει:Ο ξενος εχει προφαση... ειμαι ξενο ντεν εχι ντουλεια... ψωμοτυρι
Ναι εννώ ο Ελλήνας θα σου πει:
Εχώ πτυχία,δεν είμαι εγώ να κάνω ότι και ότι ή δουλεία είναι αυτή στην οικοδομή;!
Oπότε κάνεμε κουβέντα και καταλήξαμε οτί εξαρταται από τον άνθρωπο όχι την εθνικότητα!!!
Πήγες να κάνεις υπεράσπιση αλλά δεν σου βγήκε!!!Ο Eλληνας κανει μονο για Διευθυντης βρε.. οτι αλλο δεν αντεχει... Δωστου καρεκλα και φραπε....
μωρη καριολα δεν σου εχω πει να μην γραφεις παπαριες???και εχουμε ολους τους ξενους να μας κανουνε τα χαμαλικια... και μετα λες οτι οι Ελληνες δεν ειναι ρατσιστες....
Εχεις δει κανεναν στα χωρια να δουλευη?? ολοι στα καφενεια καθοντε... εχουνε τους χαμαληδες στα χωραφια....