DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Καλα εσυ πως και Παπας??? Εκει στην εδωσε???Είμαστε ενημερωμενοί εδώ μέσα δεν χρείαζεται!!!
Θάνατος στους ξένους!!!
Καλα εσυ πως και Παπας??? Εκει στην εδωσε???Είμαστε ενημερωμενοί εδώ μέσα δεν χρείαζεται!!!
Θάνατος στους ξένους!!!
Aρχίσαν και τα σεμινάρια τώρα οι κρατικοδίαιτοι;
φράγκα με ουρά!
Και σε προσωπικό να το πας λοιπόν αφού το θες,δεν θα είχαμε πρόβλημα.Ηθελα να μαθω αν η κορη σας μεθαυριο ηθελε να παντρευτη ενα Πακιστανο Αλβανο η ενα Ρουμανο η Μαυρο τι θα κανατε... πως θα αντιδρουσατε.... να σας δω απο μια μερια....
εσύ τι θα έκανες;Ηθελα να μαθω αν η κορη σας μεθαυριο ηθελε να παντρευτη ενα Πακιστανο Αλβανο η ενα Ρουμανο η Μαυρο τι θα κανατε... πως θα αντιδρουσατε.... να σας δω απο μια μερια....
εσύ τα ξέρεις όλα;Φράγκα με ουρά δίνει ο αντιρατσισμός. Ξέρεις εσύ άλλωστε μετά από τόσα νικς...
Θα την εβαζα να δει Τατιανα πρωτα και μετα.... και τη καταντια της Βρωχοπουλου....
επειδη το ζω καθε μερα θα τον καταλαβω 100%... οταν εισαι εξω απο το χορο δεν ξερεις...αν ο γιος σου ήθελε να γίνει τρανς τι θα έκανες;
Το κερατο μου.....μεσημερι στο μετρο συνταγμα με πλησιαζουν 3 κοριτσακια μουρλια,μου χαμογελανε γλυκα....ωπα λεω καναμε την τυχη μας....μου σκανε το παραμυθι,θα υπογραψετε κυριε για το δημοψηφισμα; επειδη ειχα την απορια πως τοσο καλα νινακια ειναι με τον καραμουρτζουνη πιασαμε την κουβεντα....απο αγγελια στην εφημεριδα προσλαμβανει ο χοντρος,πληρωνονται με την σελιδα των 50 υπογραφων....καλα ρε οι ελληναραδες οπαδοι τι κανουν? κανεις εθελοντης? ΥΓ η μια απο τις τρεις σαν βουλγαρα μου φανηκε....
Θα την εβαζα να δει Τατιανα πρωτα και μετα.... και τη καταντια της Βρωχοπουλου....
επειδη το ζω καθε μερα θα τον καταλαβω 100%... οταν εισαι εξω απο το χορο δεν ξερεις...
μμμμμμμμμ πολλα ξερεις εσυ.......μήπως ήταν και μια εσκορτίτσα από το φόρουμ μας ;;;
λέγανε τζέην'ς καμιά τους;
ξανθούλα τσαπερδόνα πρέπει να είναι, λίγο σπασαρχίδω βέβαια...
Θα έκανε ένα Transaction,
και θα σε υιοθετούσε.
Καταδικάζεις ληδαδή τον ρατσισμός στους σεξουαλικά διαφοροποιημένους από την μάζα και είσαι ρατσίστρια με τους αλλοδαπούς;!Στο ενα μιλαω για αλλοδαπους... στο αλλο για μενα.... μην τα ανακατευουμε
Στο ενα μιλαω για αλλοδαπους... στο αλλο για μενα.... μην τα ανακατευουμε
εσυ πιστευης δηλαδη οτι θα εχει επιτυχια ενας τετοιος γαμος... σε γενικες γραμμες τι ακους????Καταδικάζεις ληδαδή τον ρατσισμός στους σεξουαλικά διαφοροποιημένους από την μάζα και είσαι ρατσίστρια με τους αλλοδαπούς;!
Kάπως αντιφατικό και συμφεροντολογικό!!!
Εξαρτάται από τον άνθρωπο πάντα.εσυ πιστευης δηλαδη οτι θα εχει επιτυχια ενας τετοιος γαμος... σε γενικες γραμμες τι ακους????