Νέα

Θέλουμε Δημοψήφισμα για τη Λαθρομετανάστευση και το θέλουμε ΤΩΡΑ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GrP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 159K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να φύγους οι παράνομοι μετανάστες απο την Ελλάδα άμεσα!

• Ναι

Ψήφοι: 97 92,4%
  • Όχι

Ψήφοι: 8 7,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    105

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ΠάΠια, είσαι μέλος?

adk1.jpg
μμμμ! ωραίο σηματάκι! :grin: :grin: :grin: :grin:

καμιά φωτίτσα κανείς? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
aggelia2.jpg

ΠάΠια προσφέρεσαι, ή όταν είναι τα δικά σου κάνεις την πάπια?

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Προσκλητήριο

Σύντροφοι και συντρόφισσες
Σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στα Προπύλαια στις 6 το απόγευμα µα µε την παρουσία των εργατικών συνδικάτων , φοιτητών αλλά και μαθητών. Συγκέντρωση την ίδια ώρα στην Ομόνοια, κατά την οποία θα μιλήσει o Αλαβάνος, για τον ΣΥΡΙΖΑ.
Όσοι θέλουν να προμηθευτούν τα αποκριάτικα δώρα που θα κάνουν αλλά και να καλύψουν τις προσωπικές µας ανάγκες σε ηλεκτρικές συσκευές, μετρητά αλλά και ρουχισμό η πορεία θα περάσει :

6.15 ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - ΠΑΤΗΣΙΩΝ για τα ηλεκτρικά µας ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΙΜΕ - ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΑ...
6.35 ΝΟΤΟS GALLERY για τα απαραίτητα του χειμώνα... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΙΜΕ
7.00 Σύνταγµα αλλά και Οµόνοια οι τράπεζες θα έχουν ανοιχτεί και θα µπορείτε να κάνετε υπέρ αναλήψεις ....ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΙΜΕ
7.30 Τρώμε γρήγορα στα MAC DONALDS γιατί θα έχουµε δύσκολη νύχτα ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΑΙΜΕ
8.00 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΝΥΧΤΑ.

Μην λείψει κανείς...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Μηπως λες για τα Πασχαλινα τα Δωρα?? Τα Χριστουγεννα τα πειραμε....  :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ο εθνοσαμαράς είναι ακραίος;;; ή ο κ/φ;;;
τι λες βρε λουκουμάκι μου;

Σοκολατάκι μου,
Νομίζω ότι και ο Σαμαράς αποδέχεται σύνθετη ονομασία για όλες τις χρήσεις με γεωγραφικό προσδιορισμό και φυσικά δεν θέλει να ακούσει για μακεδονική εθνότητα/ γλώσσα σκέτα. Οι θέσεις αυτές δεν είναι ακραίες αν και φυσικά δεν είναι ευχάριστες σε κανέναν με στοιχειώδη εθνική συνείδηση ούτε και θεωρούνται επιτυχία αλλά συμβιβασμός όχι από τους πλέον έντιμους...

Όπως είχα πει, ας είχαμε τα αρχίδια...
Και προτού κανείς μιλήσει περί "κακής" αδιαλλαξίας, ας μας πει πόσο έχουν ζημιωθεί σκόπια και τουρκία από την αδιάλλακτη στάση τους στα εξωτερικά τους και πόσο έχουμε ωφεληθεί εμείς από το διαρκές παρακαλετό...

Ακραίες θέσεις επί τη ευκαιρία, είναι το μακεδονία σκέτο και τα περί μακεδονικής εθνότητας επειδή το λένε αυτοί...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
τελικα θα γινει κανα δημοψηφισμα?

εχω καιρο να ζησω τζερτζελο λεμε!!!
περιμενω περιμενω... αλλα τιποτα δεν κινειται σ αυτον τον τοπο...

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Σοκολατάκι μου,
Νομίζω ότι και ο Σαμαράς αποδέχεται σύνθετη ονομασία για όλες τις χρήσεις με γεωγραφικό προσδιορισμό και φυσικά δεν θέλει να ακούσει για μακεδονική εθνότητα/ γλώσσα σκέτα. Οι θέσεις αυτές δεν είναι ακραίες αν και φυσικά δεν είναι ευχάριστες σε κανέναν με στοιχειώδη εθνική συνείδηση ούτε και θεωρούνται επιτυχία αλλά συμβιβασμός όχι από τους πλέον έντιμους...

Όπως είχα πει, ας είχαμε τα αρχίδια...
Και προτού κανείς μιλήσει περί "κακής" αδιαλλαξίας, ας μας πει πόσο έχουν ζημιωθεί σκόπια και τουρκία από την αδιάλλακτη στάση τους στα εξωτερικά τους και πόσο έχουμε ωφεληθεί εμείς από το διαρκές παρακαλετό...

Ακραίες θέσεις επί τη ευκαιρία, είναι το μακεδονία σκέτο και τα περί μακεδονικής εθνότητας επειδή το λένε αυτοί...

φίλε εγώ μια απορία έχω.....

ποιοι είναι άραγε οι ακραίοι (κατά τον ΠΠ) και ποιοι οι "όχι και τόσο" ? :think:

Η δεξιά πλέον αντιπροσωπεύεται από ΝΔ και ΛΑΟΣ, κέντρο δεν υπάρχει και μετά τη ΝΔ είναι το ΠΑΣΟΚ.

ποιους θεωρεί τελικά ο ΠάΠιας "απλά δεξιούς" και ποιους "φασίστες"? :think: :think: :think:

σημ. φασίστες και εθνίκια βέβαια έχει πει εδώ μέσα, κάθε άνθρωπο που σέβεται τη χώρα του, τα σύνορά του και την ιστορία του....φτάνοντας στο χαρακτηρισμό αυτό μέχρι και στον περσόνα! :o :o :o :o :o :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
τελικα θα γινει κανα δημοψηφισμα?

εχω καιρο να ζησω τζερτζελο λεμε!!!
περιμενω περιμενω... αλλα τιποτα δεν κινειται σ αυτον τον τοπο...

μπα!

το επόμενο τζέρτζελο (εκτός απροόπτου) θα είναι οι δημοτικές εκλογές! :2funny:

υ.γ.τι ωραίο αβατάρ είναι αυτό καλέ? βαζελίστικο? :-*

άντε να χαρείτε και σεις λιγάκι! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70