Νέα

Θέλουμε Δημοψήφισμα για τη Λαθρομετανάστευση και το θέλουμε ΤΩΡΑ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GrP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 159K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να φύγους οι παράνομοι μετανάστες απο την Ελλάδα άμεσα!

• Ναι

Ψήφοι: 97 92,4%
  • Όχι

Ψήφοι: 8 7,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    105

Επισκέπτης
φυσικά και θέλουμε κυνήγημα...
τόσα χρόνια τους έχουμε παρέχει τα πάντα σε αφθονία, έχουμε κάνει τα πάντα για να εξασφαλίσουμε το μέλλον τους, δουλεύουμε σαν τα σκυλιά για να μην λείψει τίποτε, ενδιαφερόμαστε για αυτούς , πληρώναμε φροντιστήρια, ξένες γλώσσες... τους πηγαίναμε ταξίδια για να γνωρίσουν τον κόσμο ακούγαμε κάθε μαλακία που έλεγε ο κάθε κρετίνος ψυχολόγος ... αλλάξαμε τις συνήθειες μας, απαρνηθήκαμε πολλά από τα ιδανικά μας...
ισως δεν θα έπρεπε...
και μιλώ προσωπικά για μένα...
Δεν πάει έτσι,διαφθορά/απαξιώση αρχών και ιδεών/βίσματα έγιναν οι αρχές σας και αυτά αηδιάζουν και απωθούν κάθε νέο μη λοβοτομημένο!!!
Μιλάω για κυβερνήσεις και ένα κράτος που εσείς οι μεγάλοι στησατε.

Υ.Γ.James προσπαθείς να μας πεις οτί στην Ελλάδα δεν υπάρχει ρατσισμός ή μου φαίνεται;;; :grin: :think:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

τόσα χρόνια τους έχουμε παρέχει τα πάντα σε αφθονία, έχουμε κάνει τα πάντα για να εξασφαλίσουμε το μέλλον τους, δουλεύουμε σαν τα σκυλιά για να μην λείψει τίποτε, ενδιαφερόμαστε για αυτούς , πληρώναμε φροντιστήρια, ξένες γλώσσες... τους πηγαίναμε ταξίδια για να γνωρίσουν τον κόσμο ακούγαμε κάθε μαλακία που έλεγε ο κάθε κρετίνος ψυχολόγος ... αλλάξαμε τις συνήθειες μας, απαρνηθήκαμε πολλά από τα ιδανικά μας...

ισως δεν θα έπρεπε...

Είμαι σίγουρος πως τα ίδια θα έλεγαν και οι γονείς σου/μου

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Η πλειοψηφία(δηλαδή όλα τα κράτη πλην αυτών που ανέφερες και ίσως 2-3 ακόμα δεν είναι ρατσιστές).
Μολδαβία,Μάλτα,Ουγγαρία,Νορβηγία,Ολλανδία κτλ....
Γενικά όσο ανεβαίνεις προς Βορρά βελτιώνονται τα πράγματα και όσο πλησιάζεις Βαλκάνια χειροτερεύουν!!! :P

Υ.Γ.Μην αναφέρεις τώρα χώρες τύπου Τουρκίας και Ισραήλ,έλεος!!! :2funny: :2funny:

Για ΕΕ δεν μιλάμε?

τι δουλειά έχει η Τουρκία και το Ισραήλ? :headbang:

Βγάλε απ έξω τις πρώην ανατολικές (θα σε παραπέμψω στα "ανατολικά"  θρεντς να σου πούνε τι σημαίνει ρατσισμός εκεί!) :grin: :grin: :grin:

και όσον αφορά το βορρά σου έχω ήδη απαντήσει: Γερμανία,Γαλλια, Ολλανδία, Βέλγιο, Ην.Βασίλειο κτλ κτλ τκλ, χώρες που μόνο νότιες ή βλακανικές δεν τις λες! εκτός αν δεν ξέρεις γεωγραφία! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μην το ψάχνεις φιλαράκι! ο ρατσισμός που υπάρχει στην Ευρώπη δεν τον έχεις καν φανταστεί!

αυτό δεν νομιμοποιεί βέβαια τις εκρήξεις ρατσισμού που βλέπουμε κι εδώ που και που αλλά δεν σημαίνει με τίποτα ότι είμαστε χώρα ρατσιστών (συγκριτικά πάντα, μια και δεν μπαίνει βαθμολογία στο βαθμό ρατσισμού μιας κοινωνίας)! ;)

Επισκέπτης
Δεν πάει έτσι,διαφθορά/απαξιώση αρχών και ιδεών/βίσματα έγιναν οι αρχές σας και αυτά αηδιάζουν και απωθούν κάθε νέο μη λοβοτομημένο!!!

αγαααπη μου  :smitten: :smitten: :smitten:

Επισκέπτης

ισως δεν θα έπρεπε...

Δε φτάνει να παρέχεις μόνο ότι αγοράζεται!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16

δηλαδή εννοείς ότι για το κατάντημα της νεολαίας ευθύνεται το ότι το κράτος είναι διεφθαρμένο?
αλήθεια ποιές είναι οι αρχές της σημερινής νεολαίας .. μην μου πείς για τα ιδανικά της ισονομίας ,ισοπολιτείας κλπ γιατι θα με κάνεις να κλάψω.. μήπως είναι το φραπέ και το άραγμα? μήπως είναι ο κοινωνικ΄ςο μισθός που αναφέρθηκε κατά κόρον στο indymedia?

ενας μη λοβοτομημένος νέος δεν θα είχε σαν σύνθημα "μας στερήσατε τα ονειρα μας" χωρίς να έχει κανένα όνειροεκτός από το άραγμα για φραπέ ...

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Δε φτάνει να παρέχεις μόνο ότι αγοράζεται!

δηλαδή το να απαρνιέσαι ιδανικά σου, να μειώνεις τις φιλοδοξίες σου, να αρνείσαι όνειρα σου κατά την γνω΄μη σου είναι κάτι που αγοράζεται?

Επισκέπτης
Για ΕΕ δεν μιλάμε?
τι δουλειά έχει η Τουρκία και το Ισραήλ? :headbang:
Βγάλε απ έξω τις πρώην ανατολικές (θα σε παραπέμψω στα "ανατολικά"  θρεντς να σου πούνε τι σημαίνει ρατσισμός εκεί!) :grin: :grin: :grin:
και όσον αφορά το βορρά σου έχω ήδη απαντήσει: Γερμανία,Γαλλια, Ολλανδία, Βέλγιο, Ην.Βασίλειο κτλ κτλ τκλ, χώρες που μόνο νότιες ή βλακανικές δεν τις λες! εκτός αν δεν ξέρεις γεωγραφία! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μην το ψάχνεις φιλαράκι! ο ρατσισμός που υπάρχει στην Ευρώπη δεν τον έχεις καν φανταστεί!
αυτό δεν νομιμοποιεί βέβαια τις εκρήξεις ρατσισμού που βλέπουμε κι εδώ που και που αλλά δεν σημαίνει με τίποτα ότι είμαστε χώρα ρατσιστών (συγκριτικά πάντα, μια και δεν μπαίνει βαθμολογία στο βαθμό ρατσισμού μιας κοινωνίας)! ;)
Κοίτα θα επιμείνω οτί δεν υπάρχει τόσο έντονος ρατσισμός οσό ανεβαίνουμε προς Βορρά(Αγγλία προσωπικά έχω πάει).
Επίσης δεν μπορεί πράγματι να μπει βαθμός ρατσισμού για αυτό και δεν μπορεί να κρίθει αν υπερέχουμε εμείς ή οι Ευρωπαικές χώρες που ανέφερες....
Σίγουρα πάντως δεν έχουμε την ρατσιστική κυβέρνηση Μπερλουσκόνι!!!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Υ.Γ.James προσπαθείς να μας πεις οτί στην Ελλάδα δεν υπάρχει ρατσισμός ή μου φαίνεται;;; :grin: :think:

όχι εσύ θέλησες να μας πείσεις ότι δεν υπάρχει ρατσισμός στην Ευρώπη βάζοντας τη δήλωση του Αϊνστάιν! :uglystupid:

εγώ απλά βάζω τα πράγματα στη σωστή τους θέση! ;)

Επισκέπτης
όχι εσύ θέλησες να μας πείσεις ότι δεν υπάρχει ρατσισμός στην Ευρώπη βάζοντας τη δήλωση του Αϊνστάιν! :uglystupid:

εγώ απλά βάζω τα πράγματα στη σωστή τους θέση! ;)
Αυτό κατάλαβες;! :o :headbang:
Ο Αινστάιν θέλει να μας πει οτί είναι ηλίθια-κομπλεξική νοοτροπία ο ρατσισμόοος!!! :rockon:

Επισκέπτης
δηλαδή το να απαρνιέσαι ιδανικά σου, να μειώνεις τις φιλοδοξίες σου, να αρνείσαι όνειρα σου κατά την γνω΄μη σου είναι κάτι που αγοράζεται?

Αν τα έκανες όλα αυτά ήταν ΜΟΝΟ δική σου επιλογή άρα δε δικαιούσαι σε καμία περίπτωση να ζητάς να πληρώσουν το λογαριασμό τα παιδιά σου!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Αν τα έκανες όλα αυτά ήταν ΜΟΝΟ δική σου επιλογή άρα δε δικαιούσαι σε καμία περίπτωση να ζητάς να πληρώσουν το λογαριασμό τα παιδιά σου!

οχι όταν δεν τα κάνεις για σένα αλλά τα κάνεις αυτά για τα παιδιά σου...

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

μιλάς ορθά!

το συμπέρασμα στο οποίο καταλλήγεις όμως ποιο είναι?

γιατί εγώ βλέπω ότι το όνειρο πλέον του νέου σήμερα είναι να μπει στο δημόσιο!

και οι περισσότερες διαδηλώσεις γίνονται για αυξήσεις και γενικά για χρήμα!

αυτά είναι τα ιδανικά μας ως λαός-έθνος?

Επισκέπτης
μιλάς ορθά!
το συμπέρασμα στο οποίο καταλλήγεις όμως ποιο είναι?
γιατί εγώ βλέπω ότι το όνειρο πλέον του νέου σήμερα είναι να μπει στο δημόσιο!
και οι περισσότερες διαδηλώσεις γίνονται για αυξήσεις και γενικά για χρήμα!
αυτά είναι τα ιδανικά μας ως λαός-έθνος?
Το συμπέρασμα: :headbang:.
Nαι πράγματι πολλοί νέοι έχουν ως στόχο το δημοσίο και όσοι διαφέρουν χαρακτηρίζονται: τσογλάνια,ανθέλληνες του Σύριζα ή σκατοκουμμούνια!!! :rolleyes:

Y.Γ.Προσωπικά και εγώ ανήκω στην κατηγορία μη μάχιμος για κάποια αλλαγή και συμβιβασμένος με αυτό το μπουρδέλο και τις αρχες του.
Ομώς θαυμάζω απεριόριστα τους άλλους(δεν μιλάω για τους βανδαλάκιες)!!!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Αυτό κατάλαβες;! :o :headbang:
Ο Αινστάιν θέλει να μας πει οτί είναι ηλίθια-κομπλεξική νοοτροπία ο ρατσισμόοος!!! :rockon:
θα σε παρακαλέσω να μην διαστρεβλώνεις τα λόγια μου σαν την ΠάΠια!

νομίζω ότι έχουμε πει και 2 κουβέντες σοβαρές!

είπα λοιπόν: Η φράση Ρατσισμός=κοινωνία ηλιθίων αναφέρεται στην Γερμανία, που τελικά εξελίχθηκε σε υπερδύναμη έχοντας ως σημαία της (αυτή αλλά και οι υπόλοιποι "πολιτισμένοι") το ρατσισμό!

εδώ δεν έχουμε δει τίποτα απ το τι σημαίνει ρατσισμός!

εσύ διαφωνείς! πιστεύεις ότι οι άλλοι "πολιτισμένοι" ευρωπαίοι δεν είναι ρατσιστές και είμαστε εμείς!

οκ! σου εύχομαι να κάνεις πολλά ταξίδια στη ζωή σου και να δεις με τα μάτια σου αυτό που τώρα δεν μπορείς να καταλάβεις!

Επισκέπτης
θα σε παρακαλέσω να μην διαστρεβλώνεις τα λόγια μου σαν την ΠάΠια!
νομίζω ότι έχουμε πει και 2 κουβέντες σοβαρές!
είπα λοιπόν: Η φράση Ρατσισμός=κοινωνία ηλιθίων αναφέρεται στην Γερμανία, που τελικά εξελίχθηκε σε υπερδύναμη έχοντας ως σημαία της (αυτή αλλά και οι υπόλοιποι "πολιτισμένοι") το ρατσισμό!
εδώ δεν έχουμε δει τίποτα απ το τι σημαίνει ρατσισμός!
εσύ διαφωνείς! πιστεύεις ότι οι άλλοι "πολιτισμένοι" ευρωπαίοι δεν είναι ρατσιστές και είμαστε εμείς!
οκ! σου εύχομαι να κάνεις πολλά ταξίδια στη ζωή σου και να δεις με τα μάτια σου αυτό που τώρα δεν μπορείς να καταλάβεις!
Δεν διαστρέβλωσα τίποτα ούτε έχω ή θα έχω την πρόθεση,κατάλαβα οτί θεώρεις πως το ανέφερα(το γνωμικό Αινστάιν) για υπεράσπιση της Ευρώπη ως μη ρατσίστριας,μπορεί να έκανα λάθος σαφώς.
Ομώς όχι δεν το ανέφερα για αυτό.
Μακάρι να κάνω ταξίδια πολλά Ευρώπη και ας διαψευστώωωω ως προς τον ρατσισμό!!! :rockon:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Το συμπέρασμα: :headbang:.
Nαι πράγματι πολλοί νέοι έχουν ως στόχο το δημοσίο και όσοι διαφέρουν χαρακτηρίζονται: τσογλάνια,ανθέλληνες του Σύριζα ή σκατοκουμμούνια!!! :rolleyes:

Y.Γ.Προσωπικά και εγώ ανήκω στην κατηγορία μη μάχιμος για κάποια αλλαγή και συμβιβασμένος με αυτό το μπουρδέλο και τις αρχες του.
Ομώς θαυμάζω απεριόριστα τους άλλους(δεν μιλάω για τους βανδαλάκιες)!!!

οι τσιριζέοι είναι οι πρώτοι πιο βολεμένοι του συστήματος!

τους βρίζω δε, όχι για το αγωνιστικό-μη χέσω-παράστημά τους, αλλά για την ανθελληνική και απ την άλλη υποκριτική συμπεριφορά τους (βλ.πόσα φράγκα κονομάνε απ τους μετανάστες και όχι επειδή τους πονάνε!)

Σου επαναλλαμβάνω ότι οι πιο πολλές διαδηλώσεις γίνονται επειδή η κάθε κοινωνική ομάδα (κυρίως δημοσίων υπαλλήλων) ζητάει πιο πολλά λεφτά!

και οι αγρότες τους δρόμους για λεφτά τους κλείσανε!

δεν έχω δει από κανένα ελεύθερο επαγγελματία να κάνει διαδήλωση ή να κλείνει κάναν δρόμο!

όλους αυτούς τους απωθεί και τους δέρνει η άλλη μερίδα δημοσίων υπαλλήλων (μπάτσοι) που καμία σχέση με δεξιά-αριστερά και άλλα τέτοια κομματικά δεν έχει! Ούτε λόγο ρατσισμού βαράνε!

Μην μπλέκεις τα πάντα βγάζοντας μόνο αντιδεξιό μένος! Είπαμε να είσαι φανατικός, αλλά να έχεις και επιχειρήματα.

Επισκέπτης
οχι όταν δεν τα κάνεις για σένα αλλά τα κάνεις αυτά για τα παιδιά σου...

Για σένα και μόνο τα έκανες..
Τα παιδιά σου ούτε καν τα ρώτησες.  Αυτή η λογική είναι της εποχής των δικών μας πατεράδων.
Η δικιά μου γνώμη είναι ότι το να γίνεις γονιός πρέπει πρώτα απ'όλα να το γουστάρεις ο ίδιος,και ποτέ μα ποέ να μη νοιώσεις και κυρίως να μην αναφέρεις μπροστά στα παιδιά σου ότι θυσίασες το οτιδήποτε γι'αυτά.
Δεν υπάρχει θέμα θυσίας αλλά υποχρέωσης που τη νοιώθεις ο ίδιος και δε στην επιβάλει κανείς!
Και προπαντός 1 ώρα παραπάνω με τα παιδιά σου την ημέρα ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Επισκέπτης
οι τσιριζέοι είναι οι πρώτοι πιο βολεμένοι του συστήματος!
τους βρίζω δε, όχι για το αγωνιστικό-μη χέσω-παράστημά τους, αλλά για την ανθελληνική και απ την άλλη υποκριτική συμπεριφορά τους (βλ.πόσα φράγκα κονομάνε απ τους μετανάστες και όχι επειδή τους πονάνε!)
Σου επαναλλαμβάνω ότι οι πιο πολλές διαδηλώσεις γίνονται επειδή η κάθε κοινωνική ομάδα (κυρίως δημοσίων υπαλλήλων) ζητάει πιο πολλά λεφτά!
και οι αγρότες τους δρόμους για λεφτά τους κλείσανε!
δεν έχω δει από κανένα ελεύθερο επαγγελματία να κάνει διαδήλωση ή να κλείνει κάναν δρόμο!
όλους αυτούς τους απωθεί και τους δέρνει η άλλη μερίδα δημοσίων υπαλλήλων (μπάτσοι) που καμία σχέση με δεξιά-αριστερά και άλλα τέτοια κομματικά δεν έχει! Ούτε λόγο ρατσισμού βαράνε!
Μην μπλέκεις τα πάντα βγάζοντας μόνο αντιδεξιό μένος! Είπαμε να είσαι φανατικός, αλλά να έχεις και επιχειρήματα.
Λέγοντας Σύριζα,Κκε,Πασόκ,Νδ,Λάος δεν εννοούμε μόνο το κομμά αλλά και τους ψηφοφόρους τους.
To oτί η όποια ηγεσία είναι υποκριτική,διεφθαρμένη ή ότι άλλο(ας τα δεχτώ) σημαίνει οτί και οι υποστηρικτές είναι έτσι;! :think:
Δεν νομίζω,έλα όμως που θεωρείται από πολλούς...

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
153
Εμφανίσεις
9K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom