tteautteau231996
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 143
- Πόντοι
- 16
εγω δεν θελω να σταματησω να τον παιζω....πειραζει?????
Εγκεφαλικη αναγκη ειναι, Ο ερωτας ειναι φυσικη ανακγη.....Εδω θα προσθεσο και αλλο ενα,ενας φανατικος αυνανηστης , μολης εξαντληθη....θελει να γαμηση γυναικα και δεν μπορει,υπαρχουν περιπτοσης τετοιες και τους δημιουργητε καταθλιψη....ενο αν γαμας μερα παρα μερα γυναικα ειναι οτι καλυτερο.....Φυσικα αν καποιος δεν μπορει να κοψη τελειος την μαλακια....ειναι πιο καλο να γαμαει πρωτα γυναικα οταν εχει πολλς καβλες και μετα να βαρα κια μια μαλακια.....διοτι η τεχνικη μαλακια κια μετα γαμηση ειναι καταστροφικο.....δεν το απολαμβανης.....πολλοι πεφτουν στο λαθος αυτο....και μετα στο σεχ εχουν στυτικη δυσλητουργια , η καθυστερηση μεγαλη στο χυσιμο με αποτελεσμα παλυ την Σ.Τ. και μετα πολλοι παραπονιουνται και λενε.....με τελειοσε με μαλακια....δεν μπορουσα να χυσο δεν με βολευε η σταση η ηταν πηγαδη η ειχε βαλη πολυ κρεμα μπαρουφες.....η μαλακια φταιει σε πολλες περιπτοσης απο αυτεσ....αυτα τυποι μου
Μπορεί να είσαι ανορθόγραφος αλλά είσαι σοφός. Βλέπω ότι κι εσύ μιλάς για σεξ μέρα παρά μέρα. Κι εγώ πιστεύω ότι αυτή είναι η ιδανική συχνότητα για έναν νέο άνθρωπο. Είναι η συχνότητα που και σε χορταίνει και σε βάθος χρόνου δεν σε κουράζει και σου δίνει καλούς οργασμούς. Όταν το κάνεις κάθε μέρα, σε βάθος χρόνου γίνεται πολύ κουραστικό.
Πάρα πολύ σωστά και αυτά που γράφεις στο τέλος. Εγώ γαμάω στο Μετάξι μέρα παρά μέρα χωρίς να μαλακίζομαι ποτέ και είναι ελάχιστες οι φορές που δεν θα τελειώσω με το πρώτο 10-ευρω (αν δεν τελειώσω δίνω δεύτερο 10-ευρω, ποτέ δεν φεύγω από το Μετάξι άχυστος). Φέτος μου έχει τύχει μόνο μία φορά να μην τελειώσω με το πρώτο 10-ευρω.
Αν πετυχει η μαλακια
Και εγω το παθαινω ρε γαμωτοεγω εχω βαρεσει πετυχημενες μαλακιες μετα απο δυνατα γαμησια
εγω εχω βαρεσει πετυχημενες μαλακιες μετα απο δυνατα γαμησια
Ολοι μας. Τι νοημα εχει να γαμησεις αν δεν βαρεσεις μετα μια επιτυχημενη μαλακια?Και εγω το παθαινω ρε γαμωτο
Ολοι μας. Τι νοημα εχει να γαμησεις αν δεν βαρεσεις μετα μια επιτυχημενη μαλακια?
Α ναι ε?Σωστό, αν είσαι κάτω από 20 χρονών
Είχα την εντύπωση πως ανάποδα λειτουργεί καλύτερα....εγω εχω βαρεσει πετυχημενες μαλακιες μετα απο δυνατα γαμησια
Είχα την εντύπωση πως ανάποδα λειτουργεί καλύτερα....
Α ναι ε?
Εσυ δηλαδη μετα δεν....?
Κριμα.
Σωστοςοχι η μαλακια καταστρεφει το γαμησι
Εγω δηλαδη που αντι να τον παιξω ριχνω αλλον εναν κανω λαθοςΟλοι μας. Τι νοημα εχει να γαμησεις αν δεν βαρεσεις μετα μια επιτυχημενη μαλακια?
Εγω δηλαδη που αντι να τον παιξω ριχνω αλλον εναν κανω λαθος
Οσους κι αν ριξεις παντα μετα κολλαει μια μαλακια.Εγω δηλαδη που αντι να τον παιξω ριχνω αλλον εναν κανω λαθος
Οσους κι αν ριξεις παντα μετα κολλαει μια μαλακια.