Νέα

Θέλω να σταματήσω να τον παίζω !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα THODORIS213
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 226
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

tteautteau231996

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: εγω δεν θελω να σταματησω να τον παιζω....πειραζει????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εγκεφαλικη αναγκη ειναι, Ο ερωτας ειναι φυσικη ανακγη.....Εδω θα προσθεσο και αλλο ενα,ενας φανατικος αυνανηστης , μολης εξαντληθη....θελει να γαμηση γυναικα και δεν μπορει,υπαρχουν περιπτοσης τετοιες και τους δημιουργητε καταθλιψη....ενο αν γαμας μερα παρα μερα γυναικα ειναι οτι καλυτερο.....Φυσικα αν καποιος δεν μπορει να κοψη τελειος την μαλακια....ειναι πιο καλο να γαμαει πρωτα γυναικα οταν εχει πολλς καβλες και μετα να βαρα κια μια μαλακια.....διοτι η τεχνικη μαλακια κια μετα γαμηση ειναι καταστροφικο.....δεν το απολαμβανης.....πολλοι πεφτουν στο λαθος αυτο....και μετα στο σεχ εχουν στυτικη δυσλητουργια , η καθυστερηση μεγαλη στο χυσιμο με αποτελεσμα παλυ την Σ.Τ. και μετα πολλοι παραπονιουνται και λενε.....με τελειοσε με μαλακια....δεν μπορουσα να χυσο δεν με βολευε η σταση η ηταν πηγαδη η ειχε βαλη πολυ κρεμα μπαρουφες.....η μαλακια φταιει σε πολλες περιπτοσης απο αυτεσ....αυτα τυποι μου  :rockon:

Μπορεί να είσαι ανορθόγραφος αλλά είσαι σοφός. Βλέπω ότι κι εσύ μιλάς για σεξ μέρα παρά μέρα. Κι εγώ πιστεύω ότι αυτή είναι η ιδανική συχνότητα για έναν νέο άνθρωπο. Είναι η συχνότητα που και σε χορταίνει και σε βάθος χρόνου δεν σε κουράζει και σου δίνει καλούς οργασμούς. Όταν το κάνεις κάθε μέρα, σε βάθος χρόνου γίνεται πολύ κουραστικό.

Πάρα πολύ σωστά και αυτά που γράφεις στο τέλος. Εγώ γαμάω στο Μετάξι μέρα παρά μέρα χωρίς να μαλακίζομαι ποτέ και είναι ελάχιστες οι φορές που δεν θα τελειώσω με το πρώτο 10-ευρω (αν δεν τελειώσω δίνω δεύτερο 10-ευρω, ποτέ δεν φεύγω από το Μετάξι άχυστος). Φέτος μου έχει τύχει μόνο μία φορά να μην τελειώσω με το πρώτο 10-ευρω.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Μπορεί να είσαι ανορθόγραφος αλλά είσαι σοφός. Βλέπω ότι κι εσύ μιλάς για σεξ μέρα παρά μέρα. Κι εγώ πιστεύω ότι αυτή είναι η ιδανική συχνότητα για έναν νέο άνθρωπο. Είναι η συχνότητα που και σε χορταίνει και σε βάθος χρόνου δεν σε κουράζει και σου δίνει καλούς οργασμούς. Όταν το κάνεις κάθε μέρα, σε βάθος χρόνου γίνεται πολύ κουραστικό.

Πάρα πολύ σωστά και αυτά που γράφεις στο τέλος. Εγώ γαμάω στο Μετάξι μέρα παρά μέρα χωρίς να μαλακίζομαι ποτέ και είναι ελάχιστες οι φορές που δεν θα τελειώσω με το πρώτο 10-ευρω (αν δεν τελειώσω δίνω δεύτερο 10-ευρω, ποτέ δεν φεύγω από το Μετάξι άχυστος). Φέτος μου έχει τύχει μόνο μία φορά να μην τελειώσω με το πρώτο 10-ευρω.

Με το που βλέπω αυτό λέω σίγουρα θα μιλήσει για 150 ευρώ το μήνα για μέρα παρά μέρα  :zfuck:  :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
τυπε η μαλακια δν δημιουργει προβληματα υγειας νομιζω αλλα ψυχολογικα δηλαδη αν τ παιζεις συνεχεια μετα θα χυνεις πολυ γρηγορα σε πουτανες η δν θα εχεις ορεξη να κυνηγησεις γκομενες και αλλα,καλο ειναι να το κοψεις η τουλαχιστον βαρα ανα 2 μερες βρες κατι να κανεις κανα τρεξιμο κανα γυμναστηριο κανα xbox για να μη λιωνεις  :grin:

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Δυστυχώς ή ευτυχώς μεγάλε και η μαλακία στο πρόγραμμα είναι..Και μόνος και με γκόμενα και με γυναίκα..τα ίδια σκατά είναι..άμα είναι μόνιμα όρθια ή σκέφτεσαι ή βλέπεις κτλ κτλ..
τι θες να γίνει...δεν το προλαβαίνεις...Βάρα, γάμα,τώρα που μπορείς.. ;)

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Αν πετυχει η μαλακια  :cum:  :rockon:

Stories