kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
μετά απο 5 ημέρες, χθες ξανακύλησα !
5 μερες!!!μπραβο μαν!!!
επρεπε καλυτερα να πηγαινες για γαμησι θα το καταευχαριστιοσουν ;)
μετά απο 5 ημέρες, χθες ξανακύλησα !
ΠΟΛΥ ΠΡΑΓΜΑ!!Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ.....................φανταζομαι τι θα εβγαλες τυπε...μυτζηθρα κανονικη....
ΝΑΙ!!ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!φτανει ρε μας αηδιασες με τις ψωλες και τα χυσια *P *P
Συμφωνω στο οτι ο ερωτας ειναι η πρωτη φυσικη αναγκη. Αλλα επειδη στα χρονια που ζουμε εχει γινει κατι σχεδον αφυσικο προχωραμε στη 2η φυσικη αναγκη που ειναι η μαλακια
Αυτοί που μιλάνε για σεξουαλικούς μαραθώνιους και για μαλακίες μετά από τα γαμήσια πρέπει να είναι τελείως στερημένα άτομα στο σεξ - ως γνωστόν, ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται. Αν είχαν μία τακτική σεξουαλική ζωή δεν θα έλεγαν τέτοιες παπαριές. == Dhladh piker εγω που εχω σχεση με 2 κοπελες και παω και σε μπουρδελα,και μαρεση πολλες φορες μετα απο πετυχημενα γαμησια να τον παιζο θεωρουμε στερημενος ;Δεν έχει σχέση αν είναι με πληρωμή ή όχι. Όταν κάποιος έχει μία τακτική σεξουαλική ζωή, δηλαδή κάνει σεξ 3-4 φορές την εβδομάδα ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ και κάνει και άλλα πράγματα στη ζωή του εκτός από το να βλέπει τσόντες, δεν χρειάζεται να μαλακίζεται ποτέ. Ο μέσος όρος εκσπερματώσεων ενός 18-χρονου (βάζω μία ηλικία που οι ορμές είναι στο απόγειό τους) είναι 17-18 το μήνα. Αυτό σημαίνει ότι με σεξ μέρα παρά μέρα είναι σχεδόν καλυμένος και δεν χρειάζεται να μαλακίζεται ποτέ - άντε να του τύχουν και 2-3 ονειρώξεις το μήνα.
Αυτοί που μιλάνε για σεξουαλικούς μαραθώνιους και για μαλακίες μετά από τα γαμήσια πρέπει να είναι τελείως στερημένα άτομα στο σεξ - ως γνωστόν, ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται. Αν είχαν μία τακτική σεξουαλική ζωή δεν θα έλεγαν τέτοιες παπαριές. :-*
Εγω πικερ στα 20 ειχα γκομενα που τη γαμαγα 2 φορες τουλαχιστον καθε μερα για ενα καιρο και οταν εφευγε απτο σπιτι σε κανα 2ωρο εριχνα και μια πενια ακομα.Όχι, εσύ λες ψέματα ή αποτελείς εξαίρεση. Η μεγάλη πλειοψηφία των αντρών 20-30 ετών δεν χρειάζεται να μαλακίζεται ποτέ αν γαμάει μέρα παρά μέρα. :-*
Εγω πικερ στα 20 ειχα γκομενα που τη γαμαγα 2 φορες τουλαχιστον καθε μερα για ενα καιρο και οταν εφευγε απτο σπιτι σε κανα 2ωρο εριχνα και μια πενια ακομα.
26τώρα πόσο είσαι?
καμια γκομενα παιζει;
Με 100ρικο στο κομοδυνο η απο τις αλλες?καμια γκομενα παιζει;
Δεν μας λες ομως γιατι πρεπει να την κοψουμε...Το θέμα είναι τι πρέπει να κάνει κάποιος για να κόψει τη μαλακία. Η απάντηση είναι ότι:
Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΟΒΕΤΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΗΛΙΚΙΑ ΜΕ ΣΕΞ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ.
Το θεμα ειναι να χορταινεις οτι σου αρεσει.Εγω θελω να γαμαω 2 φορες τη μερα και οταν μου ερθει να σφυριξω και μια.Δε θα το θεωρησω οτι υποβιβασα τον εαυτο μου και κατι αλλα τετεια που τα λετε εσεις εδω...
Δεν μας λες ομως γιατι πρεπει να την κοψουμε...