Αυτά είναι προσωπικά δεδομένα - Σένγκεν κι έτσι. Απαγορεύται, αλλά δεν είμαστε και περίεργοι...εχει πολλες κρυφες εδω....θελετε να σας το αποδειξω;
Για λέγε...
Αυτά είναι προσωπικά δεδομένα - Σένγκεν κι έτσι. Απαγορεύται, αλλά δεν είμαστε και περίεργοι...εχει πολλες κρυφες εδω....θελετε να σας το αποδειξω;
τυπε ολο το αδερφατο των ιπποτων μαζευτικεουστ με τον κάθε πούστη εδώ μέσα! Διώξαν τις γυναίκες και αφήσαν τα πουσταριά εδώ μέσα....
ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
οταν ενασ χιστισ περναι στιν απεναντι αμουδια δεν ιπαρχει γιρισμος!Να δω την σχολή σας να κάνει τους gay straight και με επιτυχίες και ετοιμαστείτε για χορηγία!!!
Αντέ τύποι/ες χαιρετώ σας!!!
τυπε ολο το αδερφατο των ιπποτων μαζευτικε
τι πουσταριο ειναι αυτο
οταν ενασ χιστισ περναι στιν απεναντι αμουδια δεν ιπαρχει γιρισμος!
το ποταμι τις προκτικις ιδονις δεν γιριζι πισω....τιπε μου...οταν ενασ χιστισ περναι στιν απεναντι αμουδια δεν ιπαρχει γιρισμος!
μην τσιμπατε μας κοροιδευει κι αυτος...μαζευει πμ απο γκει του σαιτ να τους εκθεσει μετα...
πως την παθαμε εμεις με τις ποδολαγνειες να πουμε και με τα ομορφα πατουσακια-βαμμενα νυχακια φιλε....ετσι ειναι ψωλαρα μου!Αν δεσεις μια πετρα στον λαιμο σου και πεσεις στην θαλασσα δεν ξαναεπιπλεεις!Οι πουστηδες ειναι στον πατο τωρα!
το ποταμι τις προκτικις ιδονις δεν γιριζι πισω....τιπε μου...
τυπε ολο το αδερφατο των ιπποτων μαζευτικε
τι πουσταριο ειναι αυτο
σι φαινεται....αρχιζεις να πιτσιλοφερνεις ή μου φαινεται?
πως την παθαμε εμεις με τις ποδολαγνειες να πουμε και με τα ομορφα πατουσακια-βαμμενα νυχακια φιλε....
ποδολαγνος γενιεσαι τελικα
καλά ρε σεις
είναι αλήθεια ότι ο λιάγκας έχει γκόμενα τη σκόρδα?
Αίσχος
καλά ρε σεις
είναι αλήθεια ότι ο λιάγκας έχει γκόμενα τη σκόρδα?
Αίσχος