Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 70.184
- Πόντοι
- 12.056
Λες να παω για εξαγνισμο;
Το βραδυ....αμαρτησε λιγο ακομα...σε παιρνει
Λες να παω για εξαγνισμο;
To βραδυ με τα.....πιτογυρα εννοειs/?????????Το βραδυ....αμαρτησε λιγο ακομα...σε παιρνει
To βραδυ με τα.....πιτογυρα εννοειs/?????????
Το βραδυ....αμαρτησε λιγο ακομα...σε παιρνει
πιπο γυρα;..χμ..ενδιαφερουσα αποψη
Μην τα μπερδευειs με τα σουβλακια βρε.....Μπαινουν και τα δυο στο στομα αλλα.......
Σιγα μην βαλω στο στομα μου πουτσα που ειναι σαν σουβλακι...
Σου ζητανε πληροφοριεs για ....σουβλακια???????Παρακαλουνται όσοι μου έχουν στειλλει πμ να κανουν υπομονη για να ταξινομήσω τα εισερχομενα και να απαντησω
Μονο μην αργης περιμενουν οι υποψηφιοι .......Παρακαλουνται όσοι μου έχουν στειλλει πμ να κανουν υπομονη για να ταξινομήσω τα εισερχομενα και να απαντησω
Για πες εναν αριθμο ρε συ...ποσα pm σου εχουν στειλει,στο περιπου εστω?Παρακαλουνται όσοι μου έχουν στειλλει πμ να κανουν υπομονη για να ταξινομήσω τα εισερχομενα και να απαντησω
Πούτσες γλείφετε εδώ? Οκ,γιατί νόμιζα πως καπνίζετε
Το ξέρω γι αυτό έχω μέρες να μπω,τα τσιμπούκια απ ότι βλέπω ακόμα επιτρέπονται.Απαγορευεται το καπνισμα.........
Για πες εναν αριθμο ρε συ...ποσα pm σου εχουν στειλει,στο περιπου εστω?
Απο περιεργεια...
Πούτσες γλείφετε εδώ? Οκ,γιατί νόμιζα πως καπνίζετε
Και εμενα με προσβαλλεις με αυτο που γραφεις...Περιμενα να μου στειλλεις και εσυ αλλα στα παπαρια σου σουπερ μαους. Με στεναχωρησες.
Θες να κάνεις μόνο τσιμπούκι?Ρε χαζουζ μπορεις να μου εξηγησεις γιατι κανεις δεν μου λεει μια συμβουλη για να κοψω τις πιπες;
Και εμενα με προσβαλλεις με αυτο που γραφεις...
Θες να κάνεις μόνο τσιμπούκι?